- 10 Kasım 2021
- 566
- 791
- 23
- 32
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #51.961
Bizde gidiyoruz ama ben hep yorulan oluyorum kızıma iyi geliyor diye ses etmiyoruö babamın köyde evi var bahçeli orda yapıyoruz her cumartesi gidiyoruz haftaya gitmeyeceğiz insallah havamız degişssin diye gidiyorum ama ben iş yapmasam da havasımı carpıyor daralıp yoruluyorum yorgunluktan uykum kaçıyorGünaydın gunesli havaya görüp pikniğe kaciyoruz
Bende beklemedeyim 35 de yaparım ilkinde de öyle yapmıştımNe kiyafet yikadim ne canta hazirladim nede odasini bi duzene soktum
Yarin eşim evde beraber yapacağız insallah ,yazliklar kisliklar kalkacak ,kizimin kiyafetleri örgüler montlar kallacak sonrada bi duzene sokucam artik
Doktor yazdığı halde buradakilere içeyim mi içmeyeyim mi diye sormanızı kastetmiştimBen çok küçük bir ilçedeyim kendi doktorum il merkezinde ve 2 saatlik mesafede antibiyotıği yazan ilçe hastanesinin asistan doktoru kendi doktoruma ulaşamadım ve size sormak istedim yaklaşımım nesi yanlış
Derim incecik ve beyaz tenlıyım
Bileklerimden damarlarım gözükür
Beyaz tenli incecik derili bir insanım minicik 2 3 catlakla bitirdim. Alakası yok bence. Derinin esnekliği etken bu durumlarda.Aynen benimde öyle
Bende seviyorum temizliği oturduğum odanın duvarlarını sildim tozu oluyor hep hamilelikten yapamayınca biraz geriliyorum eşime çatıyorum agırlasmak kötü ya kendi işimi Kendşm yapınca mutlu oluyorum ya bakalım kaynanam görümce yardıma gelecek onlar gelmeden birde kadın alayımda laf etmesinler diyorumŞu kadar rahat olsak yeter beebi su yap beyaz bezide al elinin yettigi yeri sil suya bak gozukur ozmn kiri
Yok ben normal olsam ilk bahar ve sonbaharda silerdim duvarlarimi perdeler yikanmali mutfak dolap ici disi silinmeli ama bu sene kaldi işte
Ben evlenince öğrendim duvar silmek diye birsey. Yaptım mı hayır yapmadım. Bizim badana yapılır ara ara. Bu evin her yeri duvar kağıdı ama aklıma gelmedi silmek yardımcı ablalar teklif etti ama bana nedense gereksiz iş yükü geliyorŞu kadar rahat olsak yeter beebi su yap beyaz bezide al elinin yettigi yeri sil suya bak gozukur ozmn kiri
Yok ben normal olsam ilk bahar ve sonbaharda silerdim duvarlarimi perdeler yikanmali mutfak dolap ici disi silinmeli ama bu sene kaldi işte
Aynen canim insallah yoktur da yine de baktir bakalimAynen dıs tarafta. En son 1 aydan fazla oldu sanirim. Bi daha veriyim en iyisi. Hep az miktar enfeksiyon iltihap cikiyor da artti mi acep baktirmak lazm
Geçen haftada ben öyleydim içmedim vicdan yaptım bogazım için üzüm sirkesi ve tuzu su katıp karıstırıp gargara yaptım gün içinde yarım saat birsey yemedim 3 güne geçti bogazım ağrılarım içinde parol içiyorum ara ara 5 güne toparladım ancaKızlaaarrrrr acil yardım!!
Geçmeyen boğaz ağrım eklem kas ve baş ağrısıyla birleşince doktora gittim agumentin yazdı ama çok vicdan yapıyorum içeyimmi içmiyimmi ağrıdanda duramıyorum ama
İçen oldumu aranızda..
KesinlikleKizlar farkindaysaniz dogum yaklastikca hic buraya yazmamis sohbet etmedigimiz hamişler hortluyorr
Banada duvar silinmeyince heryer pis geliyor ,mesela perdeyi yikadim o duvari silmeden nasil asayım perde geri kirlencek işte amaan senede 2 kere siliyom.bende kv 2 ayda bir siler dahaBen evlenince öğrendim duvar silmek diye birsey. Yaptım mı hayır yapmadım. Bizim badana yapılır ara ara. Bu evin her yeri duvar kağıdı ama aklıma gelmedi silmek yardımcı ablalar teklif etti ama bana nedense gereksiz iş yükü geliyor
Aslında benim derim dediğin gibi esnek bakalım inşallah bende çatlamadak yada 2-3 le bitiririmBeyaz tenli incecik derili bir insanım minicik 2 3 catlakla bitirdim. Alakası yok bence. Derinin esnekliği etken bu durumlarda.
Eline saglik canim ama tek yapilmaz bu duvar isi dikkat et sen yinede inip inip cikmaBende seviyorum temizliği oturduğum odanın duvarlarını sildim tozu oluyor hep hamilelikten yapamayınca biraz geriliyorum eşime çatıyorum agırlasmak kötü ya kendi işimi Kendşm yapınca mutlu oluyorum ya bakalım kaynanam görümce yardıma gelecek onlar gelmeden birde kadın alayımda laf etmesinler diyorum
Dur 2 haftaya baya gelen olacakYoncanın hep ifşa etmek istediği anketçiler de gelir mi dersin
Ben bu mesajı atlamışım. BFitoyuda denedimama o anlik rahatlama yaoti ama bahsettigim krem kalici oldu ve gunde 3 kere sureceksin , kabiz olmuyorsa is dahada kolay pes etmeden al sür
ben bu mesajı görmemişim.Fitoyuda denedimama o anlik rahatlama yaoti ama bahsettigim krem kalici oldu ve gunde 3 kere sureceksin , kabiz olmuyorsa is dahada kolay pes etmeden al sür
İyi akşamlar hanimlar
Kasiklarinizda ağrı sızlama şeklinde oluyormu ayakta biraz kalınca az bı iş yapinca kendimi kanepeye zor atiyorum
Kalça deseniz zaten pert magnezyum kalsiyum kullandığım halde
Bebeğinde maşallahi var gerinip duruyor
Normalmi acaba yaşadıklarım
Emek sarfetmeden olmaz alamayızDur 2 haftaya baya gelen olacakhatta direkt dogurdum diye dalcak biz noluyo falan olcaz
Dışı pembe olacak ,alinca bana ozelden mesaj at aldim diye ona gore başlaBen bu mesajı atlamışım. B ben bu mesajı görmemişim.Aklım geldi geriye doğru baktım buldum Neydi o krem sana zahmet bir daha yaziver canım alayım ben ondan hemen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?