Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Günaydın gunesli havaya görüp pikniğe kaciyoruz
Bizde gidiyoruz ama ben hep yorulan oluyorum kızıma iyi geliyor diye ses etmiyoruö babamın köyde evi var bahçeli orda yapıyoruz her cumartesi gidiyoruz haftaya gitmeyeceğiz insallah havamız degişssin diye gidiyorum ama ben iş yapmasam da havasımı carpıyor daralıp yoruluyorum yorgunluktan uykum kaçıyor

Ben çok küçük bir ilçedeyim kendi doktorum il merkezinde ve 2 saatlik mesafede antibiyotıği yazan ilçe hastanesinin asistan doktoru kendi doktoruma ulaşamadım ve size sormak istedim yaklaşımım nesi yanlış
Doktor yazdığı halde buradakilere içeyim mi içmeyeyim mi diye sormanızı kastetmiştim

Size geçmiş olsun.

Bende seviyorum temizliği oturduğum odanın duvarlarını sildim tozu oluyor hep hamilelikten yapamayınca biraz geriliyorum eşime çatıyorum agırlasmak kötü ya kendi işimi Kendşm yapınca mutlu oluyorum ya bakalım kaynanam görümce yardıma gelecek onlar gelmeden birde kadın alayımda laf etmesinler diyorum

Ben evlenince öğrendim duvar silmek diye birsey. Yaptım mı hayır yapmadım. Bizim badana yapılır ara ara. Bu evin her yeri duvar kağıdı ama aklıma gelmedi silmek yardımcı ablalar teklif etti ama bana nedense gereksiz iş yükü geliyor

Geçen haftada ben öyleydim içmedim vicdan yaptım bogazım için üzüm sirkesi ve tuzu su katıp karıstırıp gargara yaptım gün içinde yarım saat birsey yemedim 3 güne geçti bogazım ağrılarım içinde parol içiyorum ara ara 5 güne toparladım anca

Banada duvar silinmeyince heryer pis geliyor ,mesela perdeyi yikadim o duvari silmeden nasil asayım perde geri kirlencek işte amaan senede 2 kere siliyom.bende kv 2 ayda bir siler daha

Beyaz tenli incecik derili bir insanım minicik 2 3 catlakla bitirdim. Alakası yok bence. Derinin esnekliği etken bu durumlarda.
Aslında benim derim dediğin gibi esnek bakalım inşallah bende çatlamadak yada 2-3 le bitiririm
Genetikse anneme benzersem çatlarımda hep orayı nemli tutmaya çalışıyorım yağlarla yinede olursa artık yapcak bişi yok

Eline saglik canim ama tek yapilmaz bu duvar isi dikkat et sen yinede inip inip cikma

Fitoyuda denedim ama o anlik rahatlama yaoti ama bahsettigim krem kalici oldu ve gunde 3 kere sureceksin , kabiz olmuyorsa is dahada kolay pes etmeden al sür
Ben bu mesajı atlamışım. B
Fitoyuda denedim ama o anlik rahatlama yaoti ama bahsettigim krem kalici oldu ve gunde 3 kere sureceksin , kabiz olmuyorsa is dahada kolay pes etmeden al sür
ben bu mesajı görmemişim. Aklım geldi geriye doğru baktım buldum Neydi o krem sana zahmet bir daha yaziver canım alayım ben ondan hemen.

Hem de nasıl
Bugün birkaç parça kıyafet ütüledim. Uzun süre ayakta kalmak bitiriyor..
Bazen de ayağa kalktığım anda bir yere dayanmış oluyor. Adım atarken zorlanıyorum.

Hele dün gece sağ tarafıma bir ağrı girdi. Bel hizamdan. Sağa döndüm olmadı, sola döndüm olmadı, ovdum geçmedi. Mecbur ayağa kalkıp dolaştım biraz. Neden oldu anlamadım.

Demek ki artık rahat uyku yok. Gece boyu dolaşıp koltukta falan uyuklamak yakındır.

Annemin kardeşime hamileyken koltukta dik şekilde dayanarak uyumaya çalıştığını hatırlıyorum hayal meyal. Böyleymiş demekki

İyi geceler kızlar bir selam verip çıkayım dedim bu ara hep koşturmadayız maalesef bakamıyorum buralara umarım herkes iyidir çocuğun odası geldi ama kıyafetler hala yıkanıp ütülenmedi artık 33. haftanın içindeyim içim bir garip hiç birşey yetişmeyecek gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…