Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Dert etme hal olmayacak seyler degil ,bak bana bende daha biseye elimi vurmadim yarina yapicam ,hafta icide yikama ütü yaparim biter gider

Dışı pembe olacak ,alinca bana ozelden mesaj at aldim diye ona gore başla

Beklazon
Sağol canım. Egzama ve alerji kremimiymis ama sen hamileyken mi kullandın değilken mi prospektusunde hamilelikte kullanılmamalıdır diyor ama doktor önerdiyse kullanılabilir bence. Prespektusunu okudum. Muadillerinden biri var bende. Advantan muadiliymis. Okuduk a guncelliyorum. Hemoroid olmaz yazıyor.

Bende yaaaa ben 32+0 da gittim bütün ultrasonda 34+4 çıktı bütün ölçümler ozman ben 2 hafta öncemi olmuş oluylrım yani
Ama doktor zamanla onlar eşitlenir dedi
En başından beri hep önde mi gidiyordu seninde?
Benim en başından beri hep haftasından önde çıkıyordu.
Bana en fazla bir hafta geriler böyle giderse o zamanda en geç 14üne kadar alırız dedi

Olsun şimdi ağırlaşmadan topaarlamak lazım, haziran ayını yatarak geçirelim
Sırf bunu düşünüp başladım, 1 haftadır parça parça yapıyorum hafta sonuna bitecek sonra yatıcam.
Hem hareket oluyor iyi oluyor sürekli yatarak kafayı yiyemem severim temizlik yapmayı

Kizlar bu arada karpuzun tam mevsimi , bebege kilo aldiran meyveler arasinda doktorlar dogal serum bebek icin diyorlar aklinizda bulunsun

Ve ben cok yiyorum bu aralar salı günü belli olcak kilo aldirmismi bakalim
Zaten senin bebek kiloluydu daha ne kilo aldırmaya çalışıyon

Şimdi emzirme süt yeninin bir mantığı var ama, göğüs doluyor çok hassas oluyor normal o kaplı sütyenin oluyor ve taktın diyelim onu aşağı sıyırıp bebeği emzirmek istesen o dolulukla Rahatsız ediyor toplandığı için bebeği rahatsız edebiliyor.

Bu sütyenlerde memeyi yukarı çıkarıp aşağı aıyırdığında seni rahatsız edebilir, çok para değil bir emzirme al Bi böyle zaten idare edersin ama hiç almadan hele de ilk zamanlar sıkıntılı geçebilir meme çok hassas oluyor bebeği tutturmak vs bir sürü iş yani

En başından beri hep önde mi gidiyordu seninde?
Benim en başından beri hep haftasından önde çıkıyordu.
Bana en fazla bir hafta geriler böyle giderse o zamanda en geç 14üne kadar alırız dedi
Benim hep haftasıyla uyumluydu Hiç ileri geri olmadı en son gittiğimde 34+4 kafa 36+0 dedi bu saatten sonra ileri geri olurmu bilmiyorum Benimde normalde 12si temmuz başı alırız demişti

Sırf bunu düşünüp başladım, 1 haftadır parça parça yapıyorum hafta sonuna bitecek sonra yatıcam.
Hem hareket oluyor iyi oluyor sürekli yatarak kafayı yiyemem severim temizlik yapmayı
Aynen haftaya yapıcağım temizlik ağır olanı zaten her hafta bi üstünden geçiyoz yalandan o ayrı

Açıklık kontrolü beni de pek rahatsız etmedi veya acı vermezdi diyim. Bence bazı şeyler çok abartılıyor
Doğum öncesi veya doğumda en iyi veriyi ne verebilir başka Allah aşkına
Biz sanırım şanslıydık hassas ellere emanet edildik
Bende sancıyı kontrole tercih ederim herkes farklı. Sırf kontrol etmesinler diye geç gittim 2.dogumda
Malesef bu hissiyata kapılan çok var bence muayene şekli ile ilgili.
Kan aldırırken bile bazen çocuk gibi ağlayasım geliyor canımın yanmasından bazen Bi bakıyorum bitmiş, sanırım aynı durum

Benim hep haftasıyla uyumluydu Hiç ileri geri olmadı en son gittiğimde 34+4 kafa 36+0 dedi bu saatten sonra ileri geri olurmu bilmiyorum Benimde normalde 12si temmuz başı alırız demişti
Belki ondan eşitlenir demiştir. Benim hep ilerideydi ya her zaman bir iki hafta. Mesela böyle 3hafta önde gider bir gerileme olmazsa ilk haftaya her şeyini hazırla sen dedi en geç olarak 14ünü söyledi banada

Kizlar bu arada karpuzun tam mevsimi , bebege kilo aldiran meyveler arasinda doktorlar dogal serum bebek icin diyorlar aklinizda bulunsun

Ve ben cok yiyorum bu aralar salı günü belli olcak kilo aldirmismi bakalim
İsim verme len
Dün aldı eşim
Şuan yarısından az kaldı . 2 kişi yiyoruz sdece kızım ve ben. insan gibi yemiyoruz yani.

Ben netten baktim kalorisiz gibi bişiler yazıyordu . Yani bebeğe aldırmıyor galiba

Belki ondan eşitlenir demiştir. Benim hep ilerideydi ya her zaman bir iki hafta. Mesela böyle 3hafta önde gider bir gerileme olmazsa ilk haftaya her şeyini hazırla sen dedi en geç olarak 14ünü söyledi banada
Hadi yaaaaaaa abbow sen hazır tut herşeyini nolur nolmazzz temmuzun başını bekleme hazırlamak için ben bu hafta halledicemmmm çantayı koycam kenara

Hadi yaaaaaaa abbow sen hazır tut herşeyini nolur nolmazzz temmuzun başını bekleme hazırlamak için ben bu hafta halledicemmmm çantayı koycam kenara
Evet kalan eksikleri gidip alıcam yarın, bir stres bastı zaten doktor öyle konuşunca şimdiden her şey hazır olsunda sonra kafam rahat olur barii

Derin kalın mı ya da biraz esmer misin o zaman pek catlamıyor sanırım. Benim beyaz ince deri hemen kizarir hemen güneşte yanar
Bu esneklikle ilgili aslında, yapısal.
Ailende varsa yada senin cilt yapısı olarak çektiğin kişide sende de olabilir. Sinyal verdiyse eğer bol Bol sürmeye devam et ve daha güçlü bişi al. Biooil ya da lierac gibi engeller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…