Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kuzenimi 2 ay önce görmüştüm , 2 aydan beri bi çay içiyo yediğinede dikkat ediyo,
2ay sonra bugun gördümmmm normalde hep kilolu bi kızdır asla benden zayıf olamadı..
bugun bildiğinizzz beli kalmamış incecik olmuş ben şok geçirdim
Normalde böyle çaya fln inanmam ben eskiden çok yaptım olmamıştı..
78den 66 ya düşmüş valla doğumdan 6 ay sonra bende yapıcam acayip moralim bozuldu

Bebeğe aldırıp aldırmadığını bilmiyorum ama şeker bakımından çoooook kalorili hatta en kalorili meyvelerden biri diyebilirim.
Üzümde öyle mesela, şeker varsa perhşzlş öneriliyor, şeker de bebeği şişiren bişi belki omantıkla aldırıyodur

Kızlar bu geceleri kol bacak ağrımasını napıyosunuz?

Mg içiyorum ama yok yok yok. Huzursuz ayak sendromu yaşayanlar nasıl yaşamlarını idame ettiriyor anlamıyorum çok zor gerçekten...

Kızlar bu geceleri kol bacak ağrımasını napıyosunuz?

Mg içiyorum ama yok yok yok. Huzursuz ayak sendromu yaşayanlar nasıl yaşamlarını idame ettiriyor anlamıyorum çok zor gerçekten...

Diz kapaklarım ve bileklerim ağrıyor benimde. Ama bu hafta çok iş yaptım. Baza altını düzenledim, mutfak, salon, hele ki çocuk odası düzeni beni çok yordu. Sanırım ondan oluyor çok ayakta kaldım. Ama hepsi bitti. Artık yatistayim Bundan sonra sadece dikey Süpürge ile ev süpürürüm.

Çok yorulunca daha çok zonklama gibi, benim şuan yaşadığım şey o değil ve malesef ki neredeyse her gece

Kizlar bu arada karpuzun tam mevsimi , bebege kilo aldiran meyveler arasinda doktorlar dogal serum bebek icin diyorlar aklinizda bulunsun

Ve ben cok yiyorum bu aralar salı günü belli olcak kilo aldirmismi bakalim
Bugün pazardan aldık kilosu 4 TL
Umarım kelek çıkmaz

Kizlar bu arada karpuzun tam mevsimi , bebege kilo aldiran meyveler arasinda doktorlar dogal serum bebek icin diyorlar aklinizda bulunsun

Ve ben cok yiyorum bu aralar salı günü belli olcak kilo aldirmismi bakalim
Çok yeme bence canim.Cunku şekeri yükselten meyveler arasında,senin bebegin maşallahı vardı zaten daha ne istiyon yavrudan

Günaydın güzel anneler keyifler nasıl
Dün annemler geldi şehir dışında oturuyorlar kadıncağız 3hafta önce rahmini aldırdı hala tam iyileşemedi ikimiz kör topal bu hafta içi bebeğin eşyalarını yıkayıp hazırlayacağız
Geç kaldım biraz bakalım umarım bebiş gelmeden yetiştiririz
Ben oda yapmadım bizim odaya bi şifonyer aldım genişçe ona koyacağım bebeğin tüm kıyafetlerini yeter mi sizce burada ne kadar kalırız belli değil yeni eve geçersek oda yapayım diyorum
Aralıklı sancılarım var 35 haftaya da girdik doğum korkusu sardı beni biraz doğum değil de daha çok bir bebeğin sorumluluğunu alma korkusu hayatımız hiç bir zaman eskisi gibi olmayacak

Oda ben de yapmadım. Çünkü en az 1 yıl bizimle uyuyacak ins minik kuşum yatak odası geniş olduğu için bir sifonyer bir de anne yani ahşap karyola alıp, eşimin tarafına koydum simdilik baba yanı
Doğduktan sonra evet her şey çok farklı olacak ama bir o kadar da güzel sağlık olsun da hepsinin üstünden geliriz evelallah

Ben de öyle gelgitli bir duygu durumu içindeyim. Bir yanım diyor ki çok güzel bir şey o minicik şeyi kucağıma alacağım bir yanım diyor ki Bütün hayatım o olacak ben ne yapacağım. Bu yüzden ben bebege 5.5 senede karar verebildim .okumayı, dil öğrenmeyi çok seviyorum. Saatlerce ders çalışsam bıkmam o derece ama bebek olunca bunlara enn az 3 yıl ara vereceğim.
Çocuk olsa bir dert olmasa bir dert.
Çocuğu olmayan arkadaşlarım var ,onlar da bebek için yanıp tutuşuyor. Bazen diyorum yaptığım şükürsüzlük .

Böyle karışık duygular gelip gidiyor

Evet ben yaşadım onu .Ciddi eklem ağrısı, bogaz ağrısı, halsizlik .Doktor bogaz enfeksiyonu dedi .Bir de sinüzit var ben de .augmentin yazdı. Kesinlikle kullanmalısın geçmez dedi .Ben 4 gün falan kullandım. Sonra bıraktım. Sen asla bırakma. 3 hafta olmasına rağmen hala boğazım yanıyor. Ayrıca antibiyotigin zarari enfeksiyondan daha az .
Bebeğin hareketlerinde falan bir değişiklik olmadı bu arada .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…