- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #52.001
Neyin eksikk kaldıEvet kalan eksikleri gidip alıcam yarın, bir stres bastı zaten doktor öyle konuşuncaşimdiden her şey hazır olsunda sonra kafam rahat olur barii
Bebeğe aldırıp aldırmadığını bilmiyorum ama şeker bakımından çoooook kalorili hatta en kalorili meyvelerden biri diyebilirim.İsim verme len
Dün aldı eşim
Şuan yarısından az kaldı . 2 kişi yiyoruz sdece kızım ve ben.insan gibi yemiyoruz yani.
Ben netten baktim kalorisiz gibi bişiler yazıyordu . Yani bebeğe aldırmıyor galiba
Kızlar bu geceleri kol bacak ağrımasını napıyosunuz?
Mg içiyorum ama yok yok yok. Huzursuz ayak sendromu yaşayanlar nasıl yaşamlarını idame ettiriyor anlamıyorum çok zor gerçekten...
Çok yorulunca daha çok zonklama gibi, benim şuan yaşadığım şey o değil ve malesef ki neredeyse her geceDiz kapaklarım ve bileklerim ağrıyor benimde. Ama bu hafta çok iş yaptım. Baza altını düzenledim, mutfak, salon, hele ki çocuk odası düzeni beni çok yordu. Sanırım ondan oluyor çok ayakta kaldım. Ama hepsi bitti. Artık yatistayimBundan sonra sadece dikey Süpürge ile ev süpürürüm.
Bugün pazardan aldık kilosu 4 TLKizlar bu arada karpuzun tam mevsimi , bebege kilo aldiran meyveler arasinda doktorlar dogal serum bebek icin diyorlar aklinizda bulunsun
Ve ben cok yiyorum bu aralar salı günü belli olcak kilo aldirmismi bakalim
Haklısın bende yarın tamamlamayı düşünüyorumEvet, hazır olsun her şeyin. Neyin ne olacağı belli olmuyor
Bebeğin her şeyi hazır benim bi gecelik sabahlık takımı, terlik, depend falan almam kaldı yarında onları halledicemNeyin eksikk kaldı
İyi bişi değil onlar gidip alınır hemenHaklısın bende yarın tamamlamayı düşünüyorum
Bebeğin her şeyi hazır benim bi gecelik sabahlık takımı, terlik, depend falan almam kaldı yarında onları halledicem
Kız bundan eşime alim onun kafasında var konozol diye bir şampuan var oda iyi geliyor ams bunu da alim
Çok yeme bence canim.Cunku şekeri yükselten meyveler arasında,senin bebegin maşallahı vardı zaten daha ne istiyon yavrudanKizlar bu arada karpuzun tam mevsimi , bebege kilo aldiran meyveler arasinda doktorlar dogal serum bebek icin diyorlar aklinizda bulunsun
Ve ben cok yiyorum bu aralar salı günü belli olcak kilo aldirmismi bakalim
Bana bu ilacı kardiyoloji yeni yazdı siz kullanıyor musunuz acaba düzenli. Korkuyorum biraz kullanmakta çünkü kadın doğum doktorum hergün kullanma mecbur kalırsan kullan dediAdalat kullanan varmı kızlar yüzümde gözümde şişme oldu sizdede oldumu
Oda ben de yapmadım. Çünkü en az 1 yıl bizimle uyuyacak ins minik kuşumGünaydın güzel anneler keyifler nasıl
Dün annemler geldi şehir dışında oturuyorlar kadıncağız 3hafta önce rahmini aldırdı hala tam iyileşemedi ikimiz kör topal bu hafta içi bebeğin eşyalarını yıkayıp hazırlayacağız
Geç kaldım biraz bakalım umarım bebiş gelmeden yetiştiririz
Ben oda yapmadım bizim odaya bi şifonyer aldım genişçe ona koyacağım bebeğin tüm kıyafetlerini yeter mi sizce burada ne kadar kalırız belli değil yeni eve geçersek oda yapayım diyorum
Aralıklı sancılarım var 35 haftaya da girdik doğum korkusu sardı beni biraz doğum değil de daha çok bir bebeğin sorumluluğunu alma korkusu hayatımız hiç bir zaman eskisi gibi olmayacak
Ben de öyle gelgitli bir duygu durumu içindeyim. Bir yanım diyor ki çok güzel bir şey o minicik şeyi kucağıma alacağım bir yanım diyor ki Bütün hayatım o olacak ben ne yapacağım. Bu yüzden ben bebege 5.5 senede karar verebildim .okumayı, dil öğrenmeyi çok seviyorum. Saatlerce ders çalışsam bıkmam o derece ama bebek olunca bunlara enn az 3 yıl ara vereceğim.Günaydın güzel anneler keyifler nasıl
Dün annemler geldi şehir dışında oturuyorlar kadıncağız 3hafta önce rahmini aldırdı hala tam iyileşemedi ikimiz kör topal bu hafta içi bebeğin eşyalarını yıkayıp hazırlayacağız
Geç kaldım biraz bakalım umarım bebiş gelmeden yetiştiririz
Ben oda yapmadım bizim odaya bi şifonyer aldım genişçe ona koyacağım bebeğin tüm kıyafetlerini yeter mi sizce burada ne kadar kalırız belli değil yeni eve geçersek oda yapayım diyorum
Aralıklı sancılarım var 35 haftaya da girdik doğum korkusu sardı beni biraz doğum değil de daha çok bir bebeğin sorumluluğunu alma korkusu hayatımız hiç bir zaman eskisi gibi olmayacak
Evet ben yaşadım onu .Ciddi eklem ağrısı, bogaz ağrısı, halsizlik .Doktor bogaz enfeksiyonu dedi .Bir de sinüzit var ben de .augmentin yazdı. Kesinlikle kullanmalısın geçmez dedi .Ben 4 gün falan kullandım. Sonra bıraktım. Sen asla bırakma. 3 hafta olmasına rağmen hala boğazım yanıyor. Ayrıca antibiyotigin zarari enfeksiyondan daha az .Kızlaaarrrrr acil yardım!!
Geçmeyen boğaz ağrım eklem kas ve baş ağrısıyla birleşince doktora gittim agumentin yazdı ama çok vicdan yapıyorum içeyimmi içmiyimmi ağrıdanda duramıyorum ama
İçen oldumu aranızda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?