Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bana bu ilacı kardiyoloji yeni yazdı siz kullanıyor musunuz acaba düzenli. Korkuyorum biraz kullanmakta çünkü kadın doğum doktorum hergün kullanma mecbur kalırsan kullan dedi
Merhaba,ben bir aydır kullanıyorum.ikizden ikize transfüzyon sendromu sonrası ameliyat olduğum için ve şimdi de son kontrolde rahim ağzı uzunluğu 15mm çıktığı için günde 3kere kullanıyorum.sadece baş ağrısı arttı ben de.

Canım ben de oda yapmadım. 2 sene içinde cocuk odasını mimara verip güzel bir oda yaptıracağım ikisine uygun sekilde.

Annene geçmiş olsun. Yavaş yavaş yaparsınız işte anca :)

O sorumluluk hissi bende de oluyor ve nr yalan söyleyeyim ara sıra moralim bozulmuyor degil:)

Bu durum bende de var. Sanırım bilinmezlik bu dönemde korkutuyor bizleri arada. Yoğun duygular yaşıyorum ben de, lohusalık yavaştan yükleniyor sanırım.

Bazen herşey çok güzel olur diyorum. Bazen elim ayağım bağlanacak,ne yapacağım ben diye düşünüyorum. Ama biliyorum ki anneler bebeğini gördüğü andan itibaren böyle duygulardan kurtulacak. -depresyon hali dışında-

O yüzden normal bu hisler diyerek üstünde durmuyorum çok.

Bazen diyorum çok çocuk kalabalık aile ah ne güzel bazen diyorum tamam Sevil bittin sen

Gel gitli bir psikoloji cidden

Ne yapmış anlamadım daha fazla detay ver lütfen

Ben de tam olarak bu psikolojideyim ve sürekli bunu düşünüyorum.
Başıma buyruk yaşamaya çok alışkınım, evlenince de çok da değişen bir sey olmadı ama çocuk bambaşka bir sey
Hele ki bdv de bir konu vardı çocuk evliliği değiştirir mi diye o konuyu okudum bir de
Görürseniz sakın girmeyin konuya, koşarak uzaklaşın

Ne yapmış anlamadım daha fazla detay ver lütfen
Bitane çay içmiş sabah akşam kahvaltı ve yemeklerden 1saat önce içiyomuş sonra o 1saat içinde su içmiş hep sonra etmiş kahvaltısını yemeğini. Çayı içip su içiyosun ya yağları idrarla yakmış. 2ayda bacak basen heleki göbekden kilo vermesi beni baya şaşırttı çünkü göbek zor giden bi yer şu bebeğimi doğurayımda ezmirme işi bittikden sonra yapıcam

Annenize çok geçmiş olsun. İki elden daha kolay olur hazırlıklar annenize iyi gelir sizin bebekliginize gidersiniz hatıralar canlanır .
Sifonyer bence yeterli ilk aylar için zaten asacak bişey olmuyo hep katlamalik eşyaları ve daha kullanışlı oluyor cekmece çekmece ayirinca. Sorumluluk korkunuz da bebeğinize alışınca inşallah azalır geçmez çünkü gerçekten bebek baya sorumluluk istiyor . Bana göre dünyada ki en tatlı sorumluluk

Bana bu ilacı kardiyoloji yeni yazdı siz kullanıyor musunuz acaba düzenli. Korkuyorum biraz kullanmakta çünkü kadın doğum doktorum hergün kullanma mecbur kalırsan kullan dedi
Kullanıyorum maalesef sancım başlıyor hemen ama yan etkisi çok dünde gözüm şişti sizin zaten 36 hafta olmuş kullanmasanız da olur ben daha 27 haftadayım

Dogumunuzun üzerinden ne kadar geçti acaba?

Refakatçi dışında içeri alım olmuyordur değil mi? Pandemi koşulları kalktı aslında.

Dogumunuzun üzerinden ne kadar geçti acaba?

Refakatçi dışında içeri alım olmuyordur değil mi? Pandemi koşulları kalktı aslında.
Yirmi ay geçti
Evet sadece refekatçiyi alıyorlardı (pandemi tedbirlerinin en yoğun olduğu dönemdi)
Şuan o kadar sıkı değil

Kızlar gerçekten bu duygular çok normal. Bazen bende diyorum kendime ne güzel rahata ermistin iyi halt ettin diye Ama ssevilll in de dediği gibi maximum 3 sene de düzene girecektir. Belki de daha önce. Bu kadar stres yapmayın. İlk 3 ay belki zor olacak. En zorlanacagimiz zamanlar. O zaman insan nasıl bir hata yaptım diye düşünebiliyor. Ama umutsuzluğa kapılmayın. Bebegi hayatınıza adapte edin. Kendinizi hayattan koparmayin. Misal bir yere gitmek istiyorsanız gidin bir şey yapmak istiyorsanız yapın. Bebekle de pek çok şey yapılabiliyor. Bazı kadınlar bebeğim var olmaz deyip pek çok şeyi yapmayarak hayatı kendine zindan ediyor. Öyle yapmayın. İlk bebeğim 2 aylık arkadaşlar diyor ki ya şuraya gidelim diyoruz size ses edemiyoruz. Şunu yapalım diyoruz.... Ben de dedim ses edin biz geliriz x valla 2 aylık bebeğe maça mi gitmedik pikniğe mi mangala mi yemeklere mi... Bebek hasta olacak uykusu bozulacak demedim olmadi da zaten. Yemeğe gideriz vallahi çocuk arabasında mis gibi uyur. Piknikte maçta konserde çocuk uyur. Ama evde uyumuyordu kerata. O sebeple dışarı ve gezmeler daha iyiydi. Aslında 3 yaştan sonra zorlandık her yere gitmekte. Öncesinde arabada uyuyordu. Ayaklaninca çocukla gidilecek ve gidilemeyecek yerler çıkıyor ortaya. O sebeple ilk zamanlar da kendinizi hpsetmeyin. Deneyin yapabildiklerinizi yapın. Evhamlı olmayın. Çocuk yemiyor çocuk uyumuyor diye kendinizi bitirmeyin. Rahat olun. Her şey yoluna giriyor. Benim çocuk küçükken az yiyordu. Eşim evhamlı aç bu çocuk diye ağzına zorla tepmeye çalışıyordu ben engelliyordum. Aç olsa yer acıkınca yer.... Şimdi çocuk ikimizin toplamından fazla yiyor. Durduramiyoruz. Keza bende küçükken yemezmisim ölmedim bu günlere geldim çok şükür. Hem de kilolarımla velhasıl sağlık problemi olmadıkça takılmayın. Rahat olmak her şeyin çözümü.

Bildiğimiz çay mi özel bir çay mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…