- 15 Mart 2021
- 13
- 9
- 6
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #52.021
Merhaba,ben bir aydır kullanıyorum.ikizden ikize transfüzyon sendromu sonrası ameliyat olduğum için ve şimdi de son kontrolde rahim ağzı uzunluğu 15mm çıktığı için günde 3kere kullanıyorum.sadece baş ağrısı arttı ben de.Bana bu ilacı kardiyoloji yeni yazdı siz kullanıyor musunuz acaba düzenli. Korkuyorum biraz kullanmakta çünkü kadın doğum doktorum hergün kullanma mecbur kalırsan kullan dedi
Canım ben de oda yapmadım. 2 sene içinde cocuk odasını mimara verip güzel bir oda yaptıracağım ikisine uygun sekilde.Günaydın güzel anneler keyifler nasıl
Dün annemler geldi şehir dışında oturuyorlar kadıncağız 3hafta önce rahmini aldırdı hala tam iyileşemedi ikimiz kör topal bu hafta içi bebeğin eşyalarını yıkayıp hazırlayacağız
Geç kaldım biraz bakalım umarım bebiş gelmeden yetiştiririz
Ben oda yapmadım bizim odaya bi şifonyer aldım genişçe ona koyacağım bebeğin tüm kıyafetlerini yeter mi sizce burada ne kadar kalırız belli değil yeni eve geçersek oda yapayım diyorum
Aralıklı sancılarım var 35 haftaya da girdik doğum korkusu sardı beni biraz doğum değil de daha çok bir bebeğin sorumluluğunu alma korkusu hayatımız hiç bir zaman eskisi gibi olmayacak
Bu durum bende de var. Sanırım bilinmezlik bu dönemde korkutuyor bizleri arada. Yoğun duygular yaşıyorum ben de, lohusalık yavaştan yükleniyor sanırım.Ben de öyle gelgitli bir duygu durumu içindeyim. Bir yanım diyor ki çok güzel bir şey o minicik şeyi kucağıma alacağım bir yanım diyor ki Bütün hayatım o olacak ben ne yapacağım. Bu yüzden ben bebege 5.5 senede karar verebildim .okumayı, dil öğrenmeyi çok seviyorum. Saatlerce ders çalışsam bıkmam o derece ama bebek olunca bunlara enn az 3 yıl ara vereceğim.
Çocuk olsa bir dert olmasa bir dert.
Çocuğu olmayan arkadaşlarım var ,onlar da bebek için yanıp tutuşuyor. Bazen diyorum yaptığım şükürsüzlük .
Böyle karışık duygular gelip gidiyor
Bazen diyorum çok çocuk kalabalık aile ah ne güzel bazen diyorum tamam Sevil bittin senCanım ben de oda yapmadım. 2 sene içinde cocuk odasını mimara verip güzel bir oda yaptıracağım ikisine uygun sekilde.
Annene geçmiş olsun. Yavaş yavaş yaparsınız işte anca :)
O sorumluluk hissi bende de oluyor ve nr yalan söyleyeyim ara sıra moralim bozulmuyor degil:)
AynenBazen diyorum çok çocuk kalabalık aile ah ne güzel bazen diyorum tamam Sevil bittin sen
Gel gitli bir psikoloji cidden
Ay öyle deme yine 3 yılda yaşanabilir hale geliyorlarAynen
Kendimle çelişiyorum .gitti bi 6 yılım daha
Ne yapmış anlamadım daha fazla detay ver lütfenKuzenimi 2 ay önce görmüştüm , 2 aydan beri bi çay içiyo yediğinede dikkat ediyo,
2ay sonra bugun gördümmmm normalde hep kilolu bi kızdır asla benden zayıf olamadı..
bugun bildiğinizzz beli kalmamış incecik olmuş ben şok geçirdim
Normalde böyle çaya fln inanmam ben eskiden çok yaptım olmamıştı..
78den 66 ya düşmüş valla doğumdan 6 ay sonra bende yapıcamacayip moralim bozuldu
Biz de şimdi olymposa gidiyoruz. Bebeksiz son tatilimizAnnemler de Çarşamba Adrasan a gidiyorlarmış
Dedim beni de götürün
Dedi bende bundan korkuyordum
Günaydın güzel anneler keyifler nasıl
Dün annemler geldi şehir dışında oturuyorlar kadıncağız 3hafta önce rahmini aldırdı hala tam iyileşemedi ikimiz kör topal bu hafta içi bebeğin eşyalarını yıkayıp hazırlayacağız
Ben oda yapmadım bizim odaya bi şifonyer aldım genişçe ona koyacağım bebeğin tüm kıyafetlerini yeter mi sizce burada ne kadar kalırız belli değil yeni eve geçersek oda yapayım diyorum
Aralıklı sancılarım var 35 haftaya da girdik doğum korkusu sardı beni biraz doğum değil de daha çok bir bebeğin sorumluluğunu alma korkusu hayatımız hiç bir zaman eskisi gibi olmayacak
Ben de tam olarak bu psikolojideyim ve sürekli bunu düşünüyorum.Ben de öyle gelgitli bir duygu durumu içindeyim. Bir yanım diyor ki çok güzel bir şey o minicik şeyi kucağıma alacağım bir yanım diyor ki Bütün hayatım o olacak ben ne yapacağım. Bu yüzden ben bebege 5.5 senede karar verebildim .okumayı, dil öğrenmeyi çok seviyorum. Saatlerce ders çalışsam bıkmam o derece ama bebek olunca bunlara enn az 3 yıl ara vereceğim.
Çocuk olsa bir dert olmasa bir dert.
Çocuğu olmayan arkadaşlarım var ,onlar da bebek için yanıp tutuşuyor. Bazen diyorum yaptığım şükürsüzlük .
Böyle karışık duygular gelip gidiyor
Bitane çay içmiş sabah akşam kahvaltı ve yemeklerden 1saat önce içiyomuşNe yapmış anlamadım daha fazla detay ver lütfen
Kizlar farkindaysaniz dogum yaklastikca hic buraya yazmamis sohbet etmedigimiz hamişler hortluyorr
Yenileri hemen anlıyosun ama
Annenize çok geçmiş olsun. İki elden daha kolay olur hazırlıklar annenize iyi gelir sizin bebekliginize gidersiniz hatıralar canlanırGünaydın güzel anneler keyifler nasıl
Kullanıyorum maalesef sancım başlıyor hemen ama yan etkisi çok dünde gözüm şişti sizin zaten 36 hafta olmuş kullanmasanız da olur ben daha 27 haftadayımBana bu ilacı kardiyoloji yeni yazdı siz kullanıyor musunuz acaba düzenli. Korkuyorum biraz kullanmakta çünkü kadın doğum doktorum hergün kullanma mecbur kalırsan kullan dedi
Dogumunuzun üzerinden ne kadar geçti acaba?Ben devlet hastanesin de doğum yapmıştım. Sezeryan için bi ilaç almıştık fiyatı 100 tl civarıydı birde tek kişilik odada kalmak için ücret ödemiştik. Bunlar dışında doğum için ücret alınmadı
Yirmi ay geçtiDogumunuzun üzerinden ne kadar geçti acaba?
Refakatçi dışında içeri alım olmuyordur değil mi? Pandemi koşulları kalktı aslında.
Canim istiyor napim 1 haftadir koca karpuzuu bitirdim resmen nasil ozlemissem ,dunde aklima geldi bakiym dedim kilo yapiyomu diye yapıyomuşZaten senin bebek kiloluydu daha ne kilo aldırmaya çalışıyon
Bildiğimiz çay mi özel bir çay miBitane çay içmiş sabah akşam kahvaltı ve yemeklerden 1saat önce içiyomuşsonra o 1saat içinde su içmiş hep sonra etmiş kahvaltısını yemeğini. Çayı içip su içiyosun ya yağları idrarla yakmış. 2ayda bacak basen heleki göbekden kilo vermesi beni baya şaşırttı çünkü göbek zor giden bi yer şu bebeğimi doğurayımda ezmirme işi bittikden sonra yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?