Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bende dun baktim bi forumda karılar hep kilo aldirdi bebegime yazmisti , icinde vitamin varya aldirir bencede ya şekerde varya bide

Kızlar bu geceleri kol bacak ağrımasını napıyosunuz?

Mg içiyorum ama yok yok yok. Huzursuz ayak sendromu yaşayanlar nasıl yaşamlarını idame ettiriyor anlamıyorum çok zor gerçekten...
Gece 3-4 defa kalkıp belden aşağısını ve kollarımı soğuk suyla yıkıyorum. Ayaklarımın altına buz koyuyorum. Uykuya dalmamı kolaylaştırıyor biraz.

Magnezyumla alakalı bir şey değil sanırım. Ama artık dayanılmaz bir hal almaya başladı.

En fazla 1 saat deliksiz uyuyorum, sonra tekrar uyanıp tekrar uyuyorum. Gece olunca huzursuzlanıyorum artık. Yatağa girmek istemiyorum.

Şimdi bu krem kendi amacinin diisnda herseye yariyor dedim ya mucize gibi diye normalde evet bu saydiklarin icin üretilmiş , o muadili falan işe yaramayabilir cunku ben birtek bu kremi biliyorum , doktoruma soylemistim rahatlatiyorsa sür bebegin buyudugu icin sorun olmaz demisti ama oda şaşirdi tabi

Anladim mantığı tamam alayım ama doğumdan sonra kullanayım bari. Netice de kortizonlu Zaten alerjik bir insanım egzama ve kasintilarim da oluyor. Onlara da kullanırım

Kizlar bu arada karpuzun tam mevsimi , bebege kilo aldiran meyveler arasinda doktorlar dogal serum bebek icin diyorlar aklinizda bulunsun

Ve ben cok yiyorum bu aralar salı günü belli olcak kilo aldirmismi bakalim
Ben cok severım zaten fakat yedıkten sonra bı fenalık basıyor nefes alamıyormus gıbı oluyorum asırı sıskınlık yapıyor fazla yıyor olabılırım
Yedıkten sonra bı sure koltuktan kalkamıyorum

Ben cok severım zaten fakat yedıkten sonra bı fenalık basıyor nefes alamıyormus gıbı oluyorum asırı sıskınlık yapıyor fazla yıyor olabılırım
Yedıkten sonra bı sure koltuktan kalkamıyorum
Gercekten şişiriyor ama tabi bide wc boyutu var işin
En iyisi kahvaktida yemek sadece

Kizlar birde artik bebegim gunde 2..3 kere hickiriyor şuan yine hickiriyor daha kahvalti yapmadim ,midesimi büyüyor acaba yoksa reflekslerimi olusuyor ama bariz cok hickiriyor
Ay benimki de devamlı hıçkırıyor. Doktor hıçkırması çok iyi bir şey dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…