- 15 Ekim 2019
- 6.085
- 13.829
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #52.041
Bende dun baktim bi forumda karılar hep kilo aldirdi bebegime yazmisti , icinde vitamin varya aldirir bencede ya şekerde varya bideİsim verme len
Dün aldı eşim
Şuan yarısından az kaldı . 2 kişi yiyoruz sdece kızım ve ben.insan gibi yemiyoruz yani.
Ben netten baktim kalorisiz gibi bişiler yazıyordu . Yani bebeğe aldırmıyor galiba
Kahvaltıda ayri aksam yatmadan ayri yiyorum ne bilem kilo aldirdiginiÇok yeme bence canim.Cunku şekeri yükselten meyveler arasında,senin bebegin maşallahı vardı zaten daha ne istiyon yavrudan
4 se iyiymis KestinmiBugün pazardan aldık kilosu 4 TL
Umarım kelek çıkmaz
Gece 3-4 defa kalkıp belden aşağısını ve kollarımı soğuk suyla yıkıyorum. Ayaklarımın altına buz koyuyorum. Uykuya dalmamı kolaylaştırıyor biraz.Kızlar bu geceleri kol bacak ağrımasını napıyosunuz?
Mg içiyorum ama yok yok yok. Huzursuz ayak sendromu yaşayanlar nasıl yaşamlarını idame ettiriyor anlamıyorum çok zor gerçekten...
Bişi olmaz tosun paşa gelirCanim istiyor napim 1 haftadir koca karpuzuu bitirdim resmen nasil ozlemissem ,dunde aklima geldi bakiym dedim kilo yapiyomu diye yapıyomuş
Şimdi bu krem kendi amacinin diisnda herseye yariyor dedim ya mucize gibi diyeSağol canım. Egzama ve alerji kremimiymis ama sen hamileyken mi kullandın değilken mi prospektusunde hamilelikte kullanılmamalıdır diyor ama doktor önerdiyse kullanılabilir bence. Prespektusunu okudum. Muadillerinden biri var bende. Advantan muadiliymis. Okuduk a guncelliyorum.Hemoroid olmaz yazıyor.
Özel özel böyle kutulu bi çayyyBildiğimiz çay mi özel bir çay mi
Vay masallahBişi olmaz tosun paşa gelirdün bi doğumhame kapısı videosu izledim 37. Haftada 4200 çocuk doğurmuş kadın
Anladim mantığıŞimdi bu krem kendi amacinin diisnda herseye yariyor dedim ya mucize gibi diyenormalde evet bu saydiklarin icin üretilmiş , o muadili falan işe yaramayabilir cunku ben birtek bu kremi biliyorum , doktoruma soylemistim rahatlatiyorsa sür bebegin buyudugu icin sorun olmaz demisti ama oda şaşirdi tabi
Ben cok severım zaten fakat yedıkten sonra bı fenalık basıyor nefes alamıyormus gıbı oluyorum asırı sıskınlık yapıyor fazla yıyor olabılırımKizlar bu arada karpuzun tam mevsimi , bebege kilo aldiran meyveler arasinda doktorlar dogal serum bebek icin diyorlar aklinizda bulunsun
Ve ben cok yiyorum bu aralar salı günü belli olcak kilo aldirmismi bakalim
Aynen oyle yap canımAnladim mantığıtamam alayım ama doğumdan sonra kullanayım bari. Netice de kortizonlu
Ama sen yine de çok güvenme benceVay masallah
Benimki en fazla 3.700 dogar dün hesapladim gunde 30 gram aliyorlar ya ama belli olmaz tabi
Gercekten şişiriyor amaBen cok severım zaten fakat yedıkten sonra bı fenalık basıyor nefes alamıyormus gıbı oluyorum asırı sıskınlık yapıyor fazla yıyor olabılırım
Yedıkten sonra bı sure koltuktan kalkamıyorum
Tamam bize de şöyle o zamanÖzel özel böyle kutulu bi çayyyalıyosun onu içiyosun bu ay eşim kullanıcak, oda zayıflarsa beni kimse tutamaz
Bakalim ne çıkırsa bahtımaAma sen yine de çok güvenme bence
Benimki de öyleKizlar birde artik bebegim gunde 2..3 kere hickiriyor şuan yine hickiriyor daha kahvalti yapmadim ,midesimi büyüyor acaba yoksa reflekslerimi olusuyor ama bariz cok hickiriyor
Ay benimki de devamlı hıçkırıyor. Doktor hıçkırması çok iyi bir şey dediKizlar birde artik bebegim gunde 2..3 kere hickiriyor şuan yine hickiriyor daha kahvalti yapmadim ,midesimi büyüyor acaba yoksa reflekslerimi olusuyor ama bariz cok hickiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?