- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #52.061
Biooil kullaniyordum sonra badem yagıyla devam ettim bio oil e dönebilirim cildim yapısal olarak cok esnek degil sanirim yine iyi dayanmış da bakalım elimden geleni yapcam.Bu esneklikle ilgili aslında, yapısal.
Ailende varsa yada senin cilt yapısı olarak çektiğin kişide sende de olabilir. Sinyal verdiyse eğer bol Bol sürmeye devam et ve daha güçlü bişi al. Biooil ya da lierac gibi engeller
Ben de aşırı yiyorum 3 haftadır.Kahvaltıda ayri aksam yatmadan ayri yiyorum ne bilem kilo aldirdigini
Artik tek kahvaltida yiyecem
Bana gore bilinçlenmesi cok önemli. 6 yıl sayıyorumAy öyle deme yine 3 yılda yaşanabilir hale geliyorlar
Bakalım her hafta düzenli alacaklar mıVay masallah
Benimki en fazla 3.700 dogar dün hesapladim gunde 30 gram aliyorlar ya ama belli olmaz tabi
Yok mu arttıranBana gore bilinçlenmesi cok önemli. 6 yıl sayıyorum
Yok mu arttıran
Ben de bir 5.5 bi 3 yaş var şu an
3 yaş bebe bana Gore.
Yapma etme demekten dilde tüy kalmıyor.
Kızım 6,5 yaşında mesela
Çok rahatım gercekten
İşte 5,5 yaşında olanın biraz daha zamanı varBen de bir 5.5 bi 3 yaş var şu an5.5 olan beni daha çok yoruyor
Seneye rahatsın diyorsun hadi inşallahİşte 5,5 yaşında olanın biraz daha zamanı var
İyice bilinçlenmesi ıcın
Bana gore cocuk her isini kendi hallettıgınde
Tamamdır
Cinsiyetten ziyade cocugun yapısı da önemli.Seneye rahatsın diyorsun hadi inşallahgerçek erkek kız farkı da var ama hayırlısı
Teşekkür ederim. Çok geçmemiş üzerinden.Yirmi ay geçti
Evet sadece refekatçiyi alıyorlardı (pandemi tedbirlerinin en yoğun olduğu dönemdi)
Şuan o kadar sıkı değil
Pozitif Disiplin önemli ve emek isteyen bir şey, tebrik ediyorum seni başarmak kolay değil çünküCinsiyetten ziyade cocugun yapısı da önemli.
Çok şükür ben kızım konusunda suan zorluk yaşamıyorum.
Biraz nazi kampı tadındayız ama olack o kadar. Cok yüz verince tepene çıkıyorlar
Denenmiştir
Misal eşim kızımı bir yere götürecek, kızım gelir benden izin alır . Evet o da babası tabii
Ama çocuk izin alıyor napim alışmış. Bari birimizden cekınsın
Bende ilk defa bugün kullandım benim tansiyonum yüksek çıkıyor maalesef o yüzden yazıldıMerhaba,ben bir aydır kullanıyorum.ikizden ikize transfüzyon sendromu sonrası ameliyat olduğum için ve şimdi de son kontrolde rahim ağzı uzunluğu 15mm çıktığı için günde 3kere kullanıyorum.sadece baş ağrısı arttı ben de.
Ama 35+3 bugün ama bebeğin gelişimi 34+2 çıktı maalesefKullanıyorum maalesef sancım başlıyor hemen ama yan etkisi çok dünde gözüm şişti sizin zaten 36 hafta olmuş kullanmasanız da olur ben daha 27 haftadayım
Ne güzel yazmışsın içim rahatladı biraz dahaKızlar gerçekten bu duygular çok normal. Bazen bende diyorum kendime ne güzel rahata ermistin iyi halt ettin diyeAma @ssevilll in de dediği gibi maximum 3 sene de düzene girecektir. Belki de daha önce. Bu kadar stres yapmayın. İlk 3 ay belki zor olacak. En zorlanacagimiz zamanlar. O zaman insan nasıl bir hata yaptım diye düşünebiliyor. Ama umutsuzluğa kapılmayın. Bebegi hayatınıza adapte edin. Kendinizi hayattan koparmayin. Misal bir yere gitmek istiyorsanız gidin bir şey yapmak istiyorsanız yapın. Bebekle de pek çok şey yapılabiliyor. Bazı kadınlar bebeğim var olmaz deyip pek çok şeyi yapmayarak hayatı kendine zindan ediyor. Öyle yapmayın. İlk bebeğim 2 aylık arkadaşlar diyor ki ya şuraya gidelim diyoruz size ses edemiyoruz. Şunu yapalım diyoruz.... Ben de dedim ses edin biz geliriz x valla 2 aylık bebeğe maça mi gitmedik pikniğe mi mangala mi yemeklere mi... Bebek hasta olacak uykusu bozulacak demedim olmadi da zaten. Yemeğe gideriz vallahi çocuk arabasında mis gibi uyur. Piknikte maçta konserde çocuk uyur. Ama evde uyumuyordu kerata. O sebeple dışarı ve gezmeler daha iyiydi. Aslında 3 yaştan sonra zorlandık her yere gitmekte. Öncesinde arabada uyuyordu. Ayaklaninca çocukla gidilecek ve gidilemeyecek yerler çıkıyor ortaya. O sebeple ilk zamanlar da kendinizi hpsetmeyin. Deneyin yapabildiklerinizi yapın. Evhamlı olmayın. Çocuk yemiyor çocuk uyumuyor diye kendinizi bitirmeyin. Rahat olun. Her şey yoluna giriyor. Benim çocuk küçükken az yiyordu. Eşim evhamlı aç bu çocuk diye ağzına zorla tepmeye çalışıyordu ben engelliyordum. Aç olsa yer acıkınca yer.... Şimdi çocuk ikimizin toplamından fazla yiyor. Durduramiyoruz. Keza bende küçükken yemezmisim ölmedim bu günlere geldim çok şükür. Hem de kilolarımla velhasıl sağlık problemi olmadıkça takılmayın. Rahat olmak her şeyin çözümü.
Deri altı çokta sıkıntı olmaz gitmiştir gideceği yere ben çok çürüttüm kendimi karnım mosmor oldu yaptığım yerler neden beceremiyorum iyi ki hemşire olmamışımYa kızlar ben kan sulandırıcı kullanıyorum ya bu sabah ta yaptım havasını aldım yaptım ama sanki öyle çok girmedi soktum yaptım ama ne oldu bilmiyorum ins girmiştir hep böyle tereddüt te kalıyorum ya cıldırcam
Ben internetten pek güvenmem sanırım çevrenizde evlenenlere hediye edin yada satın geliriyle sokakta ki hayvanlara mama alınHanımlar konudan bağımsız bir şey soracağım. Bende ve annemde çeyiz adı altında bir sürü hiç kullanılmamış havlu, lif, masa örtüsü vs. Gibi tekstil ürünleri var. Ben ihtiyacı olan biri varsa yeni evlenecek yada evlenmiş ama eksiği olan gibi hediye etmek istiyorum. Bunun için bir site var mı bildiğiniz rastlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?