Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Biooil kullaniyordum sonra badem yagıyla devam ettim bio oil e dönebilirim cildim yapısal olarak cok esnek degil sanirim yine iyi dayanmış da bakalım elimden geleni yapcam.

Ya kızlar ben kan sulandırıcı kullanıyorum ya bu sabah ta yaptım havasını aldım yaptım ama sanki öyle çok girmedi soktum yaptım ama ne oldu bilmiyorum ins girmiştir hep böyle tereddüt te kalıyorum ya cıldırcam

Seneye rahatsın diyorsun hadi inşallah gerçek erkek kız farkı da var ama hayırlısı
Cinsiyetten ziyade cocugun yapısı da önemli.
Çok şükür ben kızım konusunda suan zorluk yaşamıyorum.

Biraz nazi kampı tadındayız ama olack o kadar. Cok yüz verince tepene çıkıyorlar
Denenmiştir

Misal eşim kızımı bir yere götürecek, kızım gelir benden izin alır . Evet o da babası tabii
Ama çocuk izin alıyor napim alışmış. Bari birimizden cekınsın

Pozitif Disiplin önemli ve emek isteyen bir şey, tebrik ediyorum seni başarmak kolay değil çünkü

Bende ilk defa bugün kullandım benim tansiyonum yüksek çıkıyor maalesef o yüzden yazıldı şuan için bir sorun olmadı ama olmaz da umarım

Ne güzel yazmışsın içim rahatladı biraz daha
Kızlar teşekkürler yorumlarınız için korkularımız ortak ama bebişlerimizle üstesinden geleceğiz inşallah

Hanımlar konudan bağımsız bir şey soracağım. Bende ve annemde çeyiz adı altında bir sürü hiç kullanılmamış havlu, lif, masa örtüsü vs. Gibi tekstil ürünleri var. Ben ihtiyacı olan biri varsa yeni evlenecek yada evlenmiş ama eksiği olan gibi hediye etmek istiyorum. Bunun için bir site var mı bildiğiniz rastlamadım.

Deri altı çokta sıkıntı olmaz gitmiştir gideceği yere ben çok çürüttüm kendimi karnım mosmor oldu yaptığım yerler neden beceremiyorum iyi ki hemşire olmamışım

Ben internetten pek güvenmem sanırım çevrenizde evlenenlere hediye edin yada satın geliriyle sokakta ki hayvanlara mama alın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…