Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Dün yikadiklarimin yarısından azını ütüledim bugün gece kasıklarım ağrıdı bende düşündüğüm yapayım dediğim hicbirseyi yapamıyorum
Hem kasık ağrısı çok oluyor hemde çok kasılıyorum

Yanlız olmadığımı bilmek çok güzel
Bazen diyorum ben mi abartıyorum ama yok bildigin kisitlandi hareketlerim ki 31 haftaya göre baya küçük bı gobegim
Farkında değiliz ama içten cok agırlastık.
Yanı olay eğilip kalmaktan ziyade
Karnının içinde aşırı bir gerginlik ve ağırlık oluyor kalkarken

Resmen kendimi görüyorum bir şeyi planlayıp planlayıp yapmiyorum kalıyor bebek elbiseleri yıkanıyor bakalım. Ütülemesi ne olacak. Böyle 32 33. Haftalar erken gibi gelse de zaten bir işi yapmam 1 hafta sürdügünden sanırim anca 2 3 haftada ortaya bir hastane çantası cıkaracagim

Kv mutfak dolablarını indiriyor ben de camlarını sileyim dedim. Sildim ve yatıyorum şimdi ve daha 31 haftadayım. annem de ilk kez, yarın geliyorum iş yapmaya dedi, müsait misin diye sormadan. Kavga çıkmadan gider inşallah

Merhaba bende 15 temmuzda doğum yapacağım

Valla ütünün kalanı bana bakıyor ben ona
Bı gayret bitirip sonra ara verip çanta hazırlarım diyorum bakalım artık kısmet

Valla suan pozitif tarafından bakmayı ögrendim 35 rahata erecegim kızlarımla gezeriz insallah

Valla ütünün kalanı bana bakıyor ben ona
Bı gayret bitirip sonra ara verip çanta hazırlarım diyorum bakalım artık kısmet
Aykut elmasın vine i geldi aklma
nasipte varsa
kısmetse nasip
olursa olur olmazsa hayirlısı falan filan daha yarın hastaneye rapor almaya gitcem dolmusla gitcem araba eşime lazim yarin kalanı yikarim diyordum ama bi gidiş geliş saatlerimi alabilir sonuç olarak yapmayı planladiklarim bi gün daha ertelenecek

Güzel görünüyor peki bedeni nasıl görerek mi aldın internetten mi tam kullandığın beden uyuyor mu geniş dar gibi bir şey var mı çok soru sordum

İnternetten aldım. Yorumlarda bedenle ilgili iki farklı yorum var. Ben kendi bedenimi aldım

Daha gelmedi kalitesini bilmiyorum. Alanlar idare ediyor iyi diye yazmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…