Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Sağol canm sana da çok geçmiş olsun inşallah tam vaktinde alırız yavrularımızı kucağımıza

Aynen canm bana tansiyon için yazıldı gebeliğe bağlı hipertansiyon dedi doktor

Aynen doktorların vardır bi bildiği diye düşünüp rahatlatıyorum bende kendimi sağlıkla alalım bebeklerimiz kucağımıza inşallah

İçerikleri yazıyo, daha tam araştırmadım bitkiler yazıyo interntte bende tam bilmiyorum. Daha
O tarz şeylere ben inanmıyorum.
Bende zamanında neler kullandım bi etki etmedi şuan edenleri görünce bi denicem eşimin üstünde

İçerikleri yazıyo, daha tam araştırmadım bitkiler yazıyo interntte bende tam bilmiyorum. Daha

Bende zamanında neler kullandım bi etki etmedi şuan edenleri görünce bi denicem eşimin üstünde
Etki edenlerin nedeni emin ol bilinç altını
Hazırladıkları icin.
Kendilerimi sartlandırdıkları ve ona gore yiyip içtikleri icin

Kızlar bu geceleri kol bacak ağrımasını napıyosunuz?

Mg içiyorum ama yok yok yok. Huzursuz ayak sendromu yaşayanlar nasıl yaşamlarını idame ettiriyor anlamıyorum çok zor gerçekten...
Neredeyse her sabah bacagıma krap giriyor uyuyamıyorum bende MG alıyorum bakalım hergün maden suyu içeceğim

Çevre baskısına uyup cocuk yaptım eşimin haberi yoktu bizde 5 sene gezelim diyorduk en azından 5.5 sene rahat etmişsin dediğin gibi 3 seneye toparlarsın büyünce oda sana uyuyor en güzel yani sana anneciğim diyen bir varlık var cok güzel bakımı dışında zorluğu olmuyor Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin

Kahve sevmeyen insan
Vallahi sevmiyorum ne yapayım
Kiz bir de bana laf ettin aile ne alaka yaparsınız diye o halde esim bunları yapıp bi de meryem süresi okuyacak ha hiç sanmıyorum ailem olsa onlar yapardı ama onlara da doğuma girdi diye haber eder esim anca öyle yola çıkarlar.
Demekki bizim kız kuduruk olacak maşallah hareketleri bayağı çok. Ya da bana hareketi çok geliyor belki de bu hareketler normaldir
Vallahi güzel bi sey bence benimki çok sakin sürekli ni sorun mu var diye kafaya takıyorum hiç yok öyle karın kaldırma falan , uyutmama da yok
Bunlari yapar ve doğurmazsan helal olsun ben dün bi çamaşır astım iki saat dilim dışında yattım öyle yoruldum hiç enerjim yok
Olur mu hiç öyle bir insan olmamalı bence
Ben aslında yooğuumm
Ben kendi evimin duvarını silmiyorum
Anamın evinde duvarı da tavanı da silerdik kendi evimde hiç silmiyorum duvar kağıdı yer yer bazen içime dert oluyor tüm tavan ve duvar sanki Toz içinde gibi ama iş yapmak daha ağır basıyor dert olduğu ile kalıyor yapmıyorum

Burada saati 30 tl ye yapiyor gelen
6 saat dursa 180 tl veririm
Koltuklari camlari hiltonlari bide komple salon duvari 6 saatte biter insallah
Coook uygunmus ankara da bi kaç yere ulaştım çok pahalı fiyat verdi dört dörtlük temizler mi emin de olamıyorum bi tanıdık önerse eli iyi dese kıyarım paraya ama bi de üstün körü yaparsa yazık o paraya . Burada tanıdığım kimse de yok ki evine gelen bir hanım abla önerisi alayım
Nerde yüzek ankara da deniz yok
Dikkat edin bağımlılık yapıyor bunlar
Ahahha Bende yapmaz ben sutyen hic takmam dışarı çıktıkca takarım beni hep bogmustur memelere özgürlük
en fazla 2 tane emzirme sutyeni almaya karar verdim hastane için. Evde sutyen takmam zaten gerek yok ev hanımıyim dışarı çıkarken iki tane olması yeter herhalde onereceginiz bir marka model var mi ebebek den falan mı almalıyım?
Hangi marka model aldın acaba canım dünden sonra ben de iki tane almaya karar verdim iki tane yeter herhalde evde takmam zaten

Tamda diyecegimi yazmissin Yazlik kışlık dolap ici silme yerlestirme yaptim, belim ayriliyor sanki birde eşim yardim etti düşün

Uzaniyom simdi baya yorgun hissediyorum artik dikkat edilmeli cidden

Kiz benim bildigim doguma yakin aile gelir ,yani annen dogum baslayincami gelcek illa söyle son anlarinda gelsin işte

Tamda diyecegimi yazmissin Yazlik kışlık dolap ici silme yerlestirme yaptim, belim ayriliyor sanki birde eşim yardim etti düşün

Uzaniyom simdi baya yorgun hissediyorum artik dikkat edilmeli cidden
Ben ayaklarımı uzattım oturuyorum. Yatsam kalkamam sanirim.
Yürürken belim ağrıyor.
2 oda süpürdüm sadece ama yatak ve koltukları da supurdum iyice
Ondan sanirim.

Bıldıgımden şaşmam valla . Yapmıyordum eşime yaptırıyordum
Çamaşırlar katlanınca toz oldu heryer mecbur yaptim.

Normalde çok şükür agrım sızım olmuyor. Hiç kendime eziyet edemem durduk yere.
Denedik gördük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…