- 11 Eylül 2020
- 331
- 1.212
- 63
- 32
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #52.101
Kızlar o zayıflatma çaylarını çok önermem karışık bitki çayları karaciğer yetmezliğine sebep olabiliyor hatta genç bir kadın da vefat etti bu yüzden iyi araştırıp doktor kontrolünde kullanın benceBekliyoruz haberlerini
O tarz şeylere ben inanmıyorum.Kızlar o zayıflatma çaylarını çok önermem karışık bitki çayları karaciğer yetmezliğine sebep olabiliyor hatta genç bir kadın da vefat etti bu yüzden iyi araştırıp doktor kontrolünde kullanın bence
Sağol canm sana da çok geçmiş olsun inşallah tam vaktinde alırız yavrularımızı kucağımızaÇok geçmiş olsun kısa süreli kullanımda çok zararı olmaz 22 haftadan beri kullanıyorum ben önce nidicard sonra bu.çopu kişide yan etkisi olmuyor zaten bi baş ağrısı en fazla 4 hafta kullanırsınız o yüzden bişi olmaz korkmayın sancıyıda kesiyor.ben şanssızlık yaşıyorum bütün yan etkilerini yaşıyorum hepsini maalesef 30 olsam diye gün sayıyorum
Aynen canm bana tansiyon için yazıldı gebeliğe bağlı hipertansiyon dedi doktorHm ben erken doğum için yazıldı sandım
Hm ben erken doğum için yazdılar sandım size tansiyon için yazıldıysa kullanın mutlaka tansiyon çok önemli,bende yüzümde gözümde ödem oldu sol gözüm şişti özellikle bacaklarda ödem falan yapıyor ama yüksek tansiyondada oluyor bu ödemler galiba,alfamed varmış gebelerde kullanılan o daha azmış sanırım yan etki iyi gelmezse değiştirir doktorunuz
Aynen doktorların vardır bi bildiği diye düşünüp rahatlatıyorum bende kendimi sağlıkla alalım bebeklerimiz kucağımıza inşallahEvet asıl işlevi oymuş,dengeliyormuş.perinatolog vermişti ben de tedirgindim. sorduğumda bir sıkıntı olmayacağını söylemişti.kullanmazsam daha büyük sıkıntılar olabileceğini düşünüp rahatlatıyorum ben de.
İçerikleri yazıyo, daha tam araştırmadım bitkiler yazıyo interntte bende tam bilmiyorum. DahaKızlar o zayıflatma çaylarını çok önermem karışık bitki çayları karaciğer yetmezliğine sebep olabiliyor hatta genç bir kadın da vefat etti bu yüzden iyi araştırıp doktor kontrolünde kullanın bence
Bende zamanında neler kullandım bi etki etmedi şuan edenleri görünce bi denicem eşimin üstündeO tarz şeylere ben inanmıyorum.
Etki edenlerin nedeni emin ol bilinç altınıİçerikleri yazıyo, daha tam araştırmadım bitkiler yazıyo interntte bende tam bilmiyorum. Daha
Bende zamanında neler kullandım bi etki etmedi şuan edenleri görünce bi denicem eşimin üstünde
Evet rengi güzel tadida fena değil mevsime göre4 se iyiymis Kestinmi
Zaten zayıflayan kuzenim gırtlağını tutsa zayıflıvak biridir gırtlağını tutamıyoduEtki edenlerin nedeni emin ol bilinç altını
Hazırladıkları icin.
Kendilerimi sartlandırdıkları ve ona gore yiyip içtikleri icin
Neredeyse her sabah bacagıma krap giriyor uyuyamıyorum bende MG alıyorum bakalım hergün maden suyu içeceğimKızlar bu geceleri kol bacak ağrımasını napıyosunuz?
Mg içiyorum ama yok yok yok. Huzursuz ayak sendromu yaşayanlar nasıl yaşamlarını idame ettiriyor anlamıyorum çok zor gerçekten...
Dün gittik biz de çok iyi geliyor kafa dağılıyorYalnız temiz hava iyi geldi piknikkkkk doğurmadan gidin sizde
Bizde birazdan çıkacağız millet bahçesinde kıraç konseri varmışYalnız temiz hava iyi geldi piknikkkkk doğurmadan gidin sizde
Çevre baskısına uyup cocuk yaptım eşimin haberi yoktu bizde 5 sene gezelim diyorduk en azından 5.5 sene rahat etmişsin dediğin gibi 3 seneye toparlarsın büyünce oda sana uyuyor en güzel yani sana anneciğim diyen bir varlık var cok güzel bakımı dışında zorluğu olmuyor Allah sağlıklı evlatlar nasip etsinBen de öyle gelgitli bir duygu durumu içindeyim. Bir yanım diyor ki çok güzel bir şey o minicik şeyi kucağıma alacağım bir yanım diyor ki Bütün hayatım o olacak ben ne yapacağım. Bu yüzden ben bebege 5.5 senede karar verebildim .okumayı, dil öğrenmeyi çok seviyorum. Saatlerce ders çalışsam bıkmam o derece ama bebek olunca bunlara enn az 3 yıl ara vereceğim.
Çocuk olsa bir dert olmasa bir dert.
Çocuğu olmayan arkadaşlarım var ,onlar da bebek için yanıp tutuşuyor. Bazen diyorum yaptığım şükürsüzlük .
Böyle karışık duygular gelip gidiyor
Vallahi sevmiyorum ne yapayımKahve sevmeyen insan
Kiz bir de bana laf ettin aile ne alaka yaparsınız diye o halde esim bunları yapıp bi de meryem süresi okuyacak ha hiç sanmıyorumGeniş bir saklama kabina uzerini su geçeceek sekilde koyacaksin , tabi o sirada sende açilma başlamiş olmasi lazım , bide icine bilen biri meryem suresi okuyacak sonrada o sudan iceceksin ya şafi diyip yuzune ensene sureceksin bu kadar gerisi beklemeye kaliyor
Vallahi güzel bi sey bence benimki çok sakin sürekli ni sorun mu var diye kafaya takıyorum hiç yok öyle karın kaldırma falan , uyutmama da yokDemekki bizim kız kuduruk olacakmaşallah hareketleri bayağı çok. Ya da bana hareketi çok geliyor belki de bu hareketler normaldir
Bunlari yapar ve doğurmazsan helal olsunGünaydınnnnn ben yine annemdeyim miss gibi yatışlardabizde yarın pikniğe gidicez yonca doğurmadan gidelim dediler yazın ben gidemem daha
Pazartesiden itibarende bahar temizliği yapıcam yazlıklar kışlıklar kalkıcak, tüller perdeler yıkanıcak, halıları yıkarım makinaya atıp , mutdağı komple indirip yıkayıp silcem1hafta temizliğe ayırcam
Ben aslında yooğuummOlur mu hiç öyle bir insanolmamalı bence
Anamın evinde duvarı da tavanı da silerdik kendi evimde hiç silmiyorum duvar kağıdı yer yer bazen içime dert oluyor tüm tavan ve duvar sanki Toz içinde gibi ama iş yapmak daha ağır basıyor dert olduğu ile kalıyor yapmıyorumBen kendi evimin duvarını silmiyorum
Coook uygunmus ankara da bi kaç yere ulaştım çok pahalı fiyat verdi dört dörtlük temizler mi emin de olamıyorum bi tanıdık önerse eli iyi dese kıyarım paraya ama bi de üstün körü yaparsa yazık o paraya . Burada tanıdığım kimse de yok ki evine gelen bir hanım abla önerisi alayımBurada saati 30 tl ye yapiyor gelen
6 saat dursa 180 tl veririm
Koltuklari camlari hiltonlari bide komple salon duvari 6 saatte biter insallah
Nerde yüzek ankara da deniz yokArkadaşım armut uygulamasını çok kullanıyor ama bı memnun kaldıysa diğerinde kalmayabiliyor. İzmir için 3+1 ev 350-400 arasiydi. Bende komşudan bı kadın numarası aldım günlük 350 dedi oda. Genel olarak böyle fiyatlar herhalde
Ben 1 haftadır karavan kamp tatilindeyim , 1 hafta daha uzattık . O kadar iyi geldi ki yüzmek ve temiz hava (doktorun tavsiyesi doğuma kadar bol bol yuzmekti zaten) . Denizden çıkıp bekledigimde pıt pıt tekmeler başlıyor , hele denizin içinde hareket edince çok güzel hissediliyor ikimizde suyun içindeyiz diye düşünüyorumfırsatınız varsa bol bol yüzün kızlar
AhahhaDikkat edin bağımlılık yapıyor bunlar
en fazla 2 tane emzirme sutyeni almaya karar verdim hastane için. Evde sutyen takmam zaten gerek yok ev hanımıyim dışarı çıkarken iki tane olması yeter herhalde onereceginiz bir marka model var mi ebebek den falan mı almalıyım?Şimdi emzirme süt yeninin bir mantığı var ama, göğüs doluyor çok hassas oluyor normal o kaplı sütyenin oluyor ve taktın diyelim onu aşağı sıyırıp bebeği emzirmek istesen o dolulukla Rahatsız ediyor toplandığı için bebeği rahatsız edebiliyor.
Bu sütyenlerde memeyi yukarı çıkarıp aşağı aıyırdığında seni rahatsız edebilir, çok para değil bir emzirme al Bi böyle zaten idare edersin ama hiç almadan hele de ilk zamanlar sıkıntılı geçebilir meme çok hassas oluyor bebeği tutturmak vs bir sürü iş yani
Hangi marka model aldın acaba canım dünden sonra ben de iki tane almaya karar verdim iki tane yeter herhalde evde takmam zatenEmzirme sütyeni bence şart. En azından ilk zamanlar.
Normal sütyen sonra bebek büyüdükçe kullanılır. Meme zaten o zamana terbiye olmuş oluyor. Süt üretimi ilk zamanlar dengesiz olduğu için şişince sıkabilir emzirirken falan.
Ben kaplı modelden aldım. Evde öncekinden kalan kapsızlar var. Ama onda da meme ucu belli oluyor rahatsız olurum. Kaplı kapsız dönüşümlü kullanırım
Tamda diyecegimi yazmissin Yazlik kışlık dolap ici silme yerlestirme yaptim, belim ayriliyor sanki birde eşim yardim etti düşünİş yapacak olanlar bence hiç kendınızı yormayin.
Cocugun odasını, yatağını, koltukları supurdum. Belim ağrıdan koptu.
Heleki riski olanlar
Kendimizi tehlikeye atmayın gerçekten pişman olursunuz sonra
Kiz benim bildigim doguma yakin aile gelir ,yani annen dogum baslayincami gelcek illa söyle son anlarinda gelsin işteVallahi sevmiyorum ne yapayım
Kiz bir de bana laf ettin aile ne alaka yaparsınız diye o halde esim bunları yapıp bi de meryem süresi okuyacak ha hiç sanmıyorumailem olsa onlar yapardı ama onlara da doğuma girdi diye haber eder esim anca öyle yola çıkarlar.
Vallahi güzel bi sey bence benimki çok sakin sürekli ni sorun mu var diye kafaya takıyorum hiç yok öyle karın kaldırma falan , uyutmama da yok
Bunlari yapar ve doğurmazsan helal olsunben dün bi çamaşır astım iki saat dilim dışında yattım öyle yoruldum hiç enerjim yok
Ben aslında yooğuumm
Anamın evinde duvarı da tavanı da silerdik kendi evimde hiç silmiyorum duvar kağıdı yer yer bazen içime dert oluyor tüm tavan ve duvar sanki Toz içinde gibi ama iş yapmak daha ağır basıyor dert olduğu ile kalıyor yapmıyorum
Coook uygunmus ankara da bi kaç yere ulaştım çok pahalı fiyat verdi dört dörtlük temizler mi emin de olamıyorum bi tanıdık önerse eli iyi dese kıyarım paraya ama bi de üstün körü yaparsa yazık o paraya . Burada tanıdığım kimse de yok ki evine gelen bir hanım abla önerisi alayım
Nerde yüzek ankara da deniz yok
AhahhaBende yapmaz ben sutyen hic takmam dışarı çıktıkca takarım beni hep bogmustur memelere özgürlük
en fazla 2 tane emzirme sutyeni almaya karar verdim hastane için. Evde sutyen takmam zaten gerek yok ev hanımıyim dışarı çıkarken iki tane olması yeter herhalde onereceginiz bir marka model var mi ebebek den falan mı almalıyım?
Hangi marka model aldın acaba canım dünden sonra ben de iki tane almaya karar verdim iki tane yeter herhalde evde takmam zaten
Ben ayaklarımı uzattım oturuyorum. Yatsam kalkamam sanirim.Tamda diyecegimi yazmissin Yazlik kışlık dolap ici silme yerlestirme yaptim, belim ayriliyor sanki birde eşim yardim etti düşün
Uzaniyom simdi baya yorgun hissediyorum artik dikkat edilmeli cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?