Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Artik yerden bisey alinca yogruluyoruz supurmek işkence olmus

Teyzemde oyle yapcakti ,kizi van da gece haber geldi anne suyum geldi diye o saatte bilet bulursun hazirlanirsin o yol bitmez tabi gidene kadar dogurmustu
Ilkinde benim annem de o sekilde geldi. ama benim zamanım vardı tabii yine
Evde yemek, iş güç bekleyen erkekler olunca kadın napsın mecbur son dakika geliyor
İste

İşte ben o çevre baskısına hep direndim çünkü biliyordum bir bebek için en önemli şey annesinin onu istemesi psikolojisinin iyi olması. Ki bakarım diyenler bile dirsek çevirdi, iyiki onlara güvenip yapmamışım

Tabiki çocuk evliliği değiştirir yani değişmez diyen yalan söyler. Düşünsene en basiti esinle öyle oturamazsın bile .sürekli çocuğa bağımlısın.Belki insan ona da alışıyor bilmiyorum. Mesela ben evlenmeden önceki hayatımı çok hatırlamıyorum. Sanki hep boyleymisim gibi geliyor. İnsan galiba buna da alışıyor.

İçerikleri yazıyo, daha tam araştırmadım bitkiler yazıyo interntte bende tam bilmiyorum. Daha

Bende zamanında neler kullandım bi etki etmedi şuan edenleri görünce bi denicem eşimin üstünde
Evet canım bitki karışımı oluyolar zaten sürekli bu kadar karışık bitkiler içmek karaciğere zarar veriyor vücuda emildikten sonra kcde detoksifiye edildiği için bence bir diyetisyenle görüşseniz daha iyi olur detoks suları bile 3günden fazla önerilmiyor spor ve diyetle verilmeyecek kilo yok hele emzirme döneminde çok kalori açığı oluyor kilo vermek çok daha kolay demişti diyetisyenim

Merhaba kızlarr aklıma takıldı ya doğum yapan bir arkadaşımız vardı ismini unuttum haber var mı ondan hiç yazdı mı yakın zamanda

Dün gittik biz de çok iyi geliyor kafa dağılıyor
Aynen cidden temiz hava missss gibiiii millet karnıma bide bana bakıyo, diyolar herhalde doğurdu doğurcak mangala gelmiş
Bizde birazdan çıkacağız millet bahçesinde kıraç konseri varmış
Ayyyy bizim yermizede eğlen
Bunlari yapar ve doğurmazsan helal olsun ben dün bi çamaşır astım iki saat dilim dışında yattım öyle yoruldum hiç enerjim yok
Yok canım hergün bi odaaa uğraşamam okadar yavaş yavaş

Zaten emzirmekden bi müddet düşünemicez sonrada araştırıp bu çayı içerm yaaa , botox yaparım, yada bu ünlüler yağ kırma işlemi yapıyo oraya giderim merak ettim orayıda

Hangi marka model aldın acaba canım dünden sonra ben de iki tane almaya karar verdim iki tane yeter herhalde evde takmam zaten

Ben ebebekten aldım. Baby me galiba.

Ben evde sürekli sütyensiz dolaşamıyorum.
Biri gelir kapı çalar açmam gerekir, aniden evden çıkmak gerekir, öyle memeler belli olurken rahat edemem falan diye sütyensiz oturamıyorum. Gece yatarken çıkarıyorum

Aldığım model bu

Güzel görünüyor peki bedeni nasıl görerek mi aldın internetten mi tam kullandığın beden uyuyor mu geniş dar gibi bir şey var mı çok soru sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…