- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #52.121
Benımde annem doğum olduğu gün gelicekKiz benim bildigim doguma yakin aile gelir ,yani annen dogum baslayincami gelcek illa söyle son anlarinda gelsin işte
Teyzemde oyle yapcakti ,kizi van da gece haber geldi anne suyum geldi diye o saatte bilet bulursun hazirlanirsin o yol bitmez tabi gidene kadar dogurmustuBenımde annem doğum olduğu gün gelicek
Artik yerden bisey alinca yogruluyoruz supurmek işkence olmusBen ayaklarımı uzattım oturuyorum. Yatsam kalkamam sanirim.
Yürürken belim ağrıyor.
2 oda süpürdüm sadece ama yatak ve koltukları da supurdum iyice
Ondan sanirim.
Bıldıgımden şaşmam valla . Yapmıyordum eşime yaptırıyordum
Çamaşırlar katlanınca toz oldu heryer mecbur yaptim.
Normalde çok şükür agrım sızım olmuyor. Hiç kendime eziyet edemem durduk yere.
Denedik gördük
Ilkinde benim annem de o sekilde geldi.Teyzemde oyle yapcakti ,kizi van da gece haber geldi anne suyum geldi diye o saatte bilet bulursun hazirlanirsin o yol bitmez tabi gidene kadar dogurmustu
Kız benim ilki öyle oldu ya gece de otobüs yok sabahı bekledi varana kadar öğlen oldu.Teyzemde oyle yapcakti ,kizi van da gece haber geldi anne suyum geldi diye o saatte bilet bulursun hazirlanirsin o yol bitmez tabi gidene kadar dogurmustu
Koca karılar gibi " ayy uy ayy " yapa yapa eğiliyorum. Heleki çömeldıysen kalkmak işkenceArtik yerden bisey alinca yogruluyoruz supurmek işkence olmus
İşte ben o çevre baskısına hep direndim çünkü biliyordum bir bebek için en önemli şey annesinin onu istemesi psikolojisinin iyi olması. Ki bakarım diyenler bile dirsek çevirdi, iyiki onlara güvenip yapmamışımÇevre baskısına uyup cocuk yaptım eşimin haberi yoktu bizde 5 sene gezelim diyorduk en azından 5.5 sene rahat etmişsin dediğin gibi 3 seneye toparlarsın büyünce oda sana uyuyor en güzel yani sana anneciğim diyen bir varlık var cok güzel bakımı dışında zorluğu olmuyor Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin
Tabiki çocuk evliliği değiştirir yani değişmez diyen yalan söyler. Düşünsene en basiti esinle öyle oturamazsın bile .sürekli çocuğa bağımlısın.Belki insan ona da alışıyor bilmiyorum. Mesela ben evlenmeden önceki hayatımı çok hatırlamıyorum. Sanki hep boyleymisim gibi geliyor. İnsan galiba buna da alışıyor.Ben de tam olarak bu psikolojideyim ve sürekli bunu düşünüyorum.
Başıma buyruk yaşamaya çok alışkınım, evlenince de çok da değişen bir sey olmadı ama çocuk bambaşka bir sey
Hele ki bdv de bir konu vardı çocuk evliliği değiştirir mi diye o konuyu okudum bir de
Görürseniz sakın girmeyin konuya, koşarak uzaklaşın
İnşallah.haftanız çok güzel,çok uzun süre kullanmayacaksınız nasılsa.çok geçmiş olsun.Aynen doktorların vardır bi bildiği diye düşünüp rahatlatıyorum bende kendimi sağlıkla alalım bebeklerimiz kucağımıza inşallah
Evet canım bitki karışımı oluyolar zaten sürekli bu kadar karışık bitkiler içmek karaciğere zarar veriyor vücuda emildikten sonra kcde detoksifiye edildiği için bence bir diyetisyenle görüşseniz daha iyi olur detoks suları bile 3günden fazla önerilmiyor spor ve diyetle verilmeyecek kilo yok hele emzirme döneminde çok kalori açığı oluyor kilo vermek çok daha kolay demişti diyetisyenimİçerikleri yazıyo, daha tam araştırmadım bitkiler yazıyo interntte bende tam bilmiyorum. Daha
Bende zamanında neler kullandım bi etki etmedi şuan edenleri görünce bi denicem eşimin üstünde
Kahve ben de sevmem ağzıma bile sürmem hatta tiramisu da yiyemiyorum kahveli diyeKahvenin hiç bir çeşidini sevmem hayırlısı artık
Ah canim Ah
Ayy güldüm affet allah korusun tabiki vakitlice gelsin o ayrı da bu bebeler ne alem ya şaka yapmıs resmen baya baya ések sakası olmusBiraz uyumak için uzandım uyandım pjamam ıslak koltuk ıslak suyum geldi diye bı panikledim. Benim minnak kızım su dökmüş üstüme
Aynen cidden temiz hava missss gibiiii millet karnıma bide bana bakıyo, diyolar herhalde doğurdu doğurcak mangala gelmişDün gittik biz de çok iyi geliyor kafa dağılıyor
Ayyyy bizim yermizede eğlenBizde birazdan çıkacağız millet bahçesinde kıraç konseri varmış
Yok canım hergün bi odaaa uğraşamam okadarBunlari yapar ve doğurmazsan helal olsunben dün bi çamaşır astım iki saat dilim dışında yattım öyle yoruldum hiç enerjim yok
Zaten emzirmekden bi müddet düşünemicezEvet canım bitki karışımı oluyolar zaten sürekli bu kadar karışık bitkiler içmek karaciğere zarar veriyor vücuda emildikten sonra kcde detoksifiye edildiği için bence bir diyetisyenle görüşseniz daha iyi olur detoks suları bile 3günden fazla önerilmiyor spor ve diyetle verilmeyecek kilo yok hele emzirme döneminde çok kalori açığı oluyor kilo vermek çok daha kolay demişti diyetisyenim
Kızım yirmi aylık aslın da eline bir bardak su veren babası dolaylı yoldan asıl şakayı yaptıAyy güldüm affet allah korusun tabiki vakitlice gelsin o ayrı da bu bebeler ne alem ya şaka yapmıs resmen baya baya ések sakası olmus
Hangi marka model aldın acaba canım dünden sonra ben de iki tane almaya karar verdim iki tane yeter herhalde evde takmam zaten
Hey masallahKahvaltıda ayri aksam yatmadan ayri yiyorum ne bilem kilo aldirdigini
Artik tek kahvaltida yiyecem
Güzel görünüyor peki bedeni nasıl görerek mi aldın internetten mi tam kullandığın beden uyuyor mu geniş dar gibi bir şey var mıBen ebebekten aldım. Baby me galiba.
Ben evde sürekli sütyensiz dolaşamıyorum.
Biri gelir kapı çalar açmam gerekir, aniden evden çıkmak gerekir, öyle memeler belli olurken rahat edemem falan diye sütyensiz oturamıyorum. Gece yatarken çıkarıyorum
Aldığım model bu
Eki Görüntüle 3070610
Pikniği öyle çokta sevmeyen bir tek ben olabilir miyimYalnız temiz hava iyi geldi piknikkkkk doğurmadan gidin sizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?