- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.203
- 598
- 41
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #52.161
Nefes alamıyommmm
Organlar iyice sıkıştı herhalde
İnternetten baktım normalmiş son iki hafta rahatlarmışız bebek aşağıya inince ciğerleri sıkıştırıyormuş boğulur gibi oldum bi araSabah ben de öyleydim. Of puf yapıyordum kahvaltı ederken
Bir de bu gece ne olduysa soluk alamıyormuş gibi nefes nefese hık hık yaparak uyanmaya uğraştım. Kabus mu görüyordum ne anlamadım. Kendimden korktum
Aaaaa nasıl sevmessin missss gibiiiii erkekler uğraşıyo fln en güzeli, zaten hamileyim diye hiç bişe dokunmadımPikniği öyle çokta sevmeyen bir tek ben olabilir miyim
Öyle yemişim ki dün bu sabah bile açlık şekerim yüksektiAaaaa nasıl sevmessin missss gibiiiii erkekler uğraşıyo fln en güzeli, zaten hamileyim diye hiç bişe dokunmadımtemiz havaaaaaa arada is kokuyosun ama olsun
Kesin yarın benimde öyle olucak demekkiÖyle yemişim ki dün bu sabah bile açlık şekerim yüksekti
Niye 4te 1Bebek kıyafetlerinin 4te 1ni yıkadım kurudu ütüledim yerleştirdimDaha da yapasım gelmiyor
Yaa telim kırıldı çöpe attımNiye 4te 1benim beyazlar zaten bi makina etmişti beyazlar için uğraşmadımda, renkliler elde yıkadık aktılar
Benim allahdan halılar ince hepsi, makinaya atmalık o şekilde yıkıcam onları, ama koltukları yıkatmam daha yeni benimkiler, ara gelirler yardıma illaTemizlik işi bizdede rutinler hariç yok Haziranda koltukları halıları yikatacam detaya giren birileri gelirse olur yoksa kalır artık napim
Heeeeeee oyuzdennnYaa telim kırıldı çöpe attımipe sığacak kadar yıkadım
Aaa akti mi renkleriNiye 4te 1benim beyazlar zaten bi makina etmişti beyazlar için uğraşmadımda, renkliler elde yıkadık aktılar
Annem doğurunca gelecek mecburen işleri var koyde kv de gelmek istemedikten sonra gel demem doğurduktan sonra gelirse iş yıkarım ona daBenim allahdan halılar ince hepsi, makinaya atmalık o şekilde yıkıcam onları, ama koltukları yıkatmam daha yeni benimkiler, ara gelirler yardıma illa
Bebek kıyafetlerinin 4te 1ni yıkadım kurudu ütüledim yerleştirdimDaha da yapasım gelmiyor
İnternetten baktım normalmiş son iki hafta rahatlarmışız bebek aşağıya inince ciğerleri sıkıştırıyormuş boğulur gibi oldum bi ara
Yok canım benim ara 3 saat zaten öyle çok uzak değil annem babam i bırakmaz kendi düzenleri var anca doğuma giderken ararız inşallah o zaman gelirler ha bazısı 10 saate doğuruyor yetişir yetişmez bilemem ama bu meryam ana otu olayını esim kesinlikle yapamaz aileden biri olmadan o yüzden bakalım alıp almamak da kararsızım acelesi yok belki son haftalar dr sezeryan diyecek ya da bi anda suyum gelecek ota gerek kalmadan hemen doğuma giricem bilememKiz benim bildigim doguma yakin aile gelir ,yani annen dogum baslayincami gelcek illa söyle son anlarinda gelsin işte
Ah canım gel sarılalımKahve ben de sevmem ağzıma bile sürmem hatta tiramisu da yiyemiyorum kahveli diye
Dünyada böyle bir tek ben varım sanıyordum
Bende o kadar da güç yok vallahi tebrik ederim nedense aşırı enerji düşüklüğü var bende .Aynen cidden temiz hava missss gibiiii millet karnıma bide bana bakıyo, diyolar herhalde doğurdu doğurcak mangala gelmiş
Ayyyy bizim yermizede eğlen
Yok canım hergün bi odaaa uğraşamam okadaryavaş yavaş
Gelince yazar mısın bi memnun kalacak mısın canım ben de ona göre ya ebebek ya lcwaikii den alayım iki tane de dursunBen ebebekten aldım. Baby me galiba.
Ben evde sürekli sütyensiz dolaşamıyorum.
Biri gelir kapı çalar açmam gerekir, aniden evden çıkmak gerekir, öyle memeler belli olurken rahat edemem falan diye sütyensiz oturamıyorum. Gece yatarken çıkarıyorum
Aldığım model bu
Eki Görüntüle 3070610
Buraya gelince yazar mısın canımİnternetten aldım. Yorumlarda bedenle ilgili iki farklı yorum var. Ben kendi bedenimi aldım
Daha gelmedi kalitesini bilmiyorum. Alanlar idare ediyor iyi diye yazmış
Kiz derdinize ne ?Niye 4te 1benim beyazlar zaten bi makina etmişti beyazlar için uğraşmadımda, renkliler elde yıkadık aktılar
Off sorma ya 30dan sonraki hamilelikler mi böyle oluyor kız hamileliği olduğu için mi bilmiyorum ama ben de diğerlerindeki kadar zinde değilim.Sen yine de çok ara verme. Hava ısındı çabuk kurur. Bir taraftan yıka kurusun ütü için beklesin gerekirse
Bu şekilde ağırlaşmaya devam edersem işim zormuş benim. İlk gebelikte 36-37 de ütü yapıp çanta hazırlıyordum.
Sonra da kapı süsü yaptım da gık demedim.
Nasıl bu kadar dayanıksız hale geldim hayret ediyorum
Ve ilginç bir şekilde topikte çoğu kişi de aynı durumda
Çocuğun da Haziran başında yıl sonu etkinlikleri var. Götürebilir miyim götürsem durabilir miyim diye düşünüyorum şimdiden. Olumlu olumsuz cevap vermem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?