Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273

Aboow senin program daha fenaymış

Ben oğlumu 32 de doğurdum ama vücut yaşım iyiymiş demek ki diyorum
Kardeşim 28 yaşında kız doğurdu o da çok zorlandı mesela gebelikte.
Kime söylesem kız bebek zorlar diyo. Doğru mudur bilmem

Valla bence ilkten sonraki gebelikler zorluyor orasi kesin

Valla bence ilkten sonraki gebelikler zorluyor orasi kesin
Hem bebegim erkek hem ilk gebeligim ama asiri zor gecti 5 bucuk aya kadar yaklasik migde bulantisi idrar yolu enfeksiyonu mahvetti sonrasinda da erken dogum riski migde yanmasi ve agrilar mahvediyor asiri kansizligim oldugu icin halsizlik de cabasi bence alakasi yok bunye meselesi

yoncambenim pikniğe gittim.
Genelde oturdum ya da hamaktaydim.
Voleybol da oynadım
Ama dogurmadım
Çok yorulmuşum sadece hemen duş ve yatış
Ayyyy dimi çok güzel oluyo vallaaaa herkessssss yaptırmıyo sana bişi fln mis bende alıcam birazdan duş, çok rahat uyurummmm
Bidaha gidemem zatne doğurdukdan sonraaaaa , ben gidemem diye gittiler
Aaa akti mi renkleri
benimde renkli vardi hiçbirinin ne rengi attı ne solmuş
Aaaaa valla yani elde yıkarken suları aktı heppp solmadı ama, oyuzden çocuk doğdukdan sonra makinaya atmaya korkucam kesin O renk geçirmez mendillerden alıyım
Annem doğurunca gelecek mecburen işleri var koyde kv de gelmek istemedikten sonra gel demem doğurduktan sonra gelirse iş yıkarım ona da
Hahahahaha hepsi doğurdukdan sonra gelicek demekki, inşallah sana iş buyurmazlar öylede yatarsın seni dinlendirirler daha güzel

Aman allah korusun dikkat ettt

Cinsiyet etkili demekki, oğlanlarda bulantı dönemi sonrası hamile değil gibiydim. Şu an 32yim ben de yani kız hamileliği hep uykulu yorgun geçer diyorlar burda da doğru galiba

Hahaha baktim işler bana kalıyor hepsini paketlerim evden ama yardımcı olurlar ya okadarda degiller çok sukur

Valla helal böyle hala işe gidip öğrencilerle uğraşıyorsun Bide eve gelip ev işi yapıyorsun

Hahaha baktim işler bana kalıyor hepsini paketlerim evden ama yardımcı olurlar ya okadarda degiller çok sukur
Ne biliyim artık korkuyorum, yaşlılar genelde ıkmık yapınca, aman eskiler tarlalarda doğuruyomuş, diğer gün yine işe gidiyomuş diyolar fln hahaahahha şaka bi yanaaa ikisi olunca illa yardımları olur yaaaa

Ilkinde benim annem de o sekilde geldi. ama benim zamanım vardı tabii yine
Evde yemek, iş güç bekleyen erkekler olunca kadın napsın mecbur son dakika geliyor
İste
Elini kolunu baglayan olunca mecbur kalmis demekki,simdi yinemi son anda gelcek ,evlenmiyorlarda analarinin basina kaldilar demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…