- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.203
- 598
- 41
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #52.181
Gelince yazar mısın bi memnun kalacak mısın canım ben de ona göre ya ebebek ya lcwaikii den alayım iki tane de dursun
Off sorma ya 30dan sonraki hamilelikler mi böyle oluyor kız hamileliği olduğu için mi bilmiyorum ama ben de diğerlerindeki kadar zinde değilim.
8 Haziran mezuniyet gecesi var bizim de, 10 Haziran okulun gecesi var şiir okuyacağım bi de, heyecandan doğurmam sahnede inşallah22 Haziran oğlanın doğumgünü vs. Arada evlilik yıldönümümüz var karneler var Haziran yoğun olacak yani
Aboow senin program daha fenaymış
Ben oğlumu 32 de doğurdum ama vücut yaşım iyiymiş demek ki diyorum
Kardeşim 28 yaşında kız doğurdu o da çok zorlandı mesela gebelikte.
Kime söylesem kız bebek zorlar diyo. Doğru mudur bilmem
Aboow senin program daha fenaymış
Hem bebegim erkek hem ilk gebeligim ama asiri zor gecti 5 bucuk aya kadar yaklasik migde bulantisi idrar yolu enfeksiyonu mahvetti sonrasinda da erken dogum riski migde yanmasi ve agrilar mahvediyor asiri kansizligim oldugu icin halsizlik de cabasi bence alakasi yok bunye meselesiValla bence ilkten sonraki gebelikler zorluyor orasi kesin
Ayyyy dimi çok güzel oluyo vallaaaa herkessssss yaptırmıyo sana bişi fln misyoncambenim pikniğe gittim.
Genelde oturdum ya da hamaktaydim.
Voleybol da oynadım
Ama dogurmadım
Çok yorulmuşum sadece hemen duş ve yatış
Aaaaa valla yani elde yıkarken suları aktı heppp solmadı ama, oyuzden çocuk doğdukdan sonra makinaya atmaya korkucam kesinAaa akti mi renkleri
benimde renkli vardi hiçbirinin ne rengi attı ne solmuş
Hahahahaha hepsi doğurdukdan sonra gelicek demekki, inşallah sana iş buyurmazlar öylede yatarsın seni dinlendirirlerAnnem doğurunca gelecek mecburen işleri var koyde kv de gelmek istemedikten sonra gel demem doğurduktan sonra gelirse iş yıkarım ona da
Aman allah korusun dikkat etttAy bugün kahvalti masasindan kalktım yatak odasına gelene kadar kasiklardan bi agri girdi ta kuyruk sokumuna kadar bi soğuk ter boşaltım sağa yattım geçmedi sola yattım dinlenince geçti valla az bi agriya agri demem bnm eşik yüksektirallahtan tekrarlamadi
Cinsiyet etkili demekki, oğlanlarda bulantı dönemi sonrası hamile değil gibiydim. Şu an 32yim ben de yani kız hamileliği hep uykulu yorgun geçer diyorlar burda da doğru galibaAboow senin program daha fenaymış
Benim 2.de rahattı yaValla bence ilkten sonraki gebelikler zorluyor orasi kesin
Hahaha baktim işler bana kalıyor hepsini paketlerim evdenAyyyy dimi çok güzel oluyo vallaaaa herkessssss yaptırmıyo sana bişi fln misbende alıcam birazdan duş, çok rahat uyurummmm
Bidaha gidemem zatne doğurdukdan sonraaaaa , ben gidemem diye gittiler
Aaaaa valla yani elde yıkarken suları aktı heppp solmadı ama, oyuzden çocuk doğdukdan sonra makinaya atmaya korkucam kesinO renk geçirmez mendillerden alıyım
Hahahahaha hepsi doğurdukdan sonra gelicek demekki, inşallah sana iş buyurmazlar öylede yatarsın seni dinlendirirlerdaha güzel
Valla helal böyle hala işe gidip öğrencilerle uğraşıyorsunOff sorma ya 30dan sonraki hamilelikler mi böyle oluyor kız hamileliği olduğu için mi bilmiyorum ama ben de diğerlerindeki kadar zinde değilim.
8 Haziran mezuniyet gecesi var bizim de, 10 Haziran okulun gecesi var şiir okuyacağım bi de, heyecandan doğurmam sahnede inşallah22 Haziran oğlanın doğumgünü vs. Arada evlilik yıldönümümüz var karneler var Haziran yoğun olacak yani
Mecbur olunca yapılıyor yoncam yaValla helal böyle hala işe gidip öğrencilerle uğraşıyorsunBide eve gelip ev işi yapıyorsun
Ne biliyim artık korkuyorum, yaşlılar genelde ıkmık yapınca, aman eskiler tarlalarda doğuruyomuş, diğer gün yine işe gidiyomuş diyolar flnHahaha baktim işler bana kalıyor hepsini paketlerim evdenama yardımcı olurlar ya okadarda degiller çok sukur
Oyuzden yine iyisin benceeeeeMecbur olunca yapılıyor yoncam ya
Elini kolunu baglayan olunca mecbur kalmis demekki,simdi yinemi son anda gelcek ,evlenmiyorlarda analarinin basina kaldilar demiIlkinde benim annem de o sekilde geldi.ama benim zamanım vardı tabii yine
Evde yemek, iş güç bekleyen erkekler olunca kadın napsın mecbur son dakika geliyor
İste
Kız benim ilki öyle oldu ya gece de otobüs yok sabahı bekledi varana kadar öğlen oldu.Doğurmuştum çoktan
Yazık gece uyumamış ağlamış bi deOda yolda gelirken 9 dogurmustur varana kadar
Evet son dakika gelir. 10 gün kalıp dönerElini kolunu baglayan olunca mecbur kalmis demekki,simdi yinemi son anda gelcek ,evlenmiyorlarda analarinin basina kaldilar demi
Ahh kiyamam bu annelere ☹Yazık gece uyumamış ağlamış bi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?