- 23 Temmuz 2015
- 2.344
- 3.032
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #52.201
Ayy bnm annemde oyle gelecekEvet son dakika gelir. 10 gün kalıp döner
Gece 3-4 defa kalkıp belden aşağısını ve kollarımı soğuk suyla yıkıyorum. Ayaklarımın altına buz koyuyorum. Uykuya dalmamı kolaylaştırıyor biraz.
Magnezyumla alakalı bir şey değil sanırım. Ama artık dayanılmaz bir hal almaya başladı.
En fazla 1 saat deliksiz uyuyorum, sonra tekrar uyanıp tekrar uyuyorum. Gece olunca huzursuzlanıyorum artık. Yatağa girmek istemiyorum.
Vücut yoruluyor o yuzdende dayanma sinirimiz dusuyor benceBen kendime acı eşiğim yüksek diyordum hatta cidden kolay kolay şikayetlenmem acıdi vs demem dayanırım ama hamilelikte bi haller oldu. Acı eşigim resmen düstü. Canim cabuk yanıyor bu nedir yahiç sevmem nazlı mıy mıy tipleri resmen öyle oldum kendimi begenmiyorum vallahi
Olabilir ama hamileligin ortalarinda da vardi. En başı hatrlamıyorum pek ama bir yerini vurunca az cok bilirsin ne kadar sızlayacagını mesela bu ekstrem sızlıyor. Düsündügümden daha fazla hissediyorum. Ben de hamilelikten önce acı eşigim yüksek dogumum zor olmaz diyordum kendimce pehVücut yoruluyor o yuzdende dayanma sinirimiz dusuyor bence
Benimde dogumdan sonrasıGünler yaklastıkça tırsıyorum
Başıma gelecekleri biliyorum dogumda
Böyle masaja gitmek istiyorum belimi çıtlatmak istiyorum çok feci artık ağırlığı
Göbek kısmı delikli masaj yatakları yokmu yaaa ona okadar ihtiyacım varkiyüz üstü yatmayı özledim
Bugun katlanır sandalyelerden kalkamadım, o masaj yatağından hiç kalkmaayız ciddenVardır kesinde o çocuğun yapacağı ağırlığı dusunden geri nasil kalkacaz
Canım benim de 11e 8 çıkıyor genelde ama ilaç kullanmıyorum. Ama hamilelikte yükseliyor sona doğru. Her şey yükseliyor işteDr a yazdim da iki gün takip et yine 8,9 çıkarsa gel ilac başlamamız lazım demiş kizlar son ay neden yükselmeye başladı ki bu kucuk tansiyon anlamadım hiç tansiyon sorunum yoktu bu zamana kadar . Ilac olarak kullananlar ne kullanıyorsunuz kizlar ?
Cinsiyet etkili demekki, oğlanlarda bulantı dönemi sonrası hamile değil gibiydim. Şu an 32yim ben de yani kız hamileliği hep uykulu yorgun geçer diyorlar burda da doğru galiba
Ilkinde de bunda da halsizlik veya uyku hali yaşamadımCinsiyet etkili demekki, oğlanlarda bulantı dönemi sonrası hamile değil gibiydim. Şu an 32yim ben de yani kız hamileliği hep uykulu yorgun geçer diyorlar burda da doğru galiba
Ben anlamadim simdi benimde 8-5 çıkıyor bu iyimi kotumu simdi ,yildiz yazinca sanki kotuymus gibi anladimCanım benim de 11e 8 çıkıyor genelde ama ilaç kullanmıyorum. Ama hamilelikte yükseliyor sona doğru. Her şey yükseliyor işteAyında benim tansiyonum 8'e 6ydi ilk hamilelikten sonra 10 a 8 oldu.a öyle kaldı.
Görüyor ve arttırıyorumHerkes endişeden bahsetmiş ama şunu söyleyeyim. Bu hisler hormonlar normal. Aşırı rahat bir yapim var normalde. Gezeyim tozayim oturayim 2 sezon diziyi izleyeyim. Evlenince devam ettim. Sonra ilk hamilelikte asiri korktum, Bende yaşadım yaşıyorum ama 2 çocuklu bir anne olarak ve biri 6 biri 4.5 size bağlı şekilleniyor bu durum. Zorlukları çok ama ne kadar rahat olursanız cocuk o kadar rahat oluyor. Ek gıdaya kadar biraz zor emen bir bebek olursa ondan sonra kolaylaşıyor. En basitinden tuvalet eğitimlerini bile 3 yas sonrası verdim bilinçli rahat 2 günde halloldu. Arada desteklere asla hayır demedim. Aileme bırakıp eşimle 2 günlük tatilde yaptım onlarlada tatile çıktım yurtici yurtdisi uçak gezme. Her zaman çok uyumlu durup harika vakitmi geçirdik hayır. Ağladılar kustular hasta oldular güldüler aç kaldılar olur olmadık yerde uykuları ya da tuvaletleri geldi vs vs. Ama tek yaptığım onların cocuk olduğunu ve bu dünyaya gelmelerini benim seçtiğim oldu.
Buda 2 gün önceden. Buzdolabında çilek ararken en üst raf komple mutfağa inmiş.toplayıp ciktik evden çünkü onlar çocuk. Gelince hali yıkamaya gitti oldu bitti.
12ye 8.5 yüksek değil ki yaBen anlamadim simdi benimde 8-5 çıkıyor bu iyimi kotumu simdi ,yildiz yazinca sanki kotuymus gibi anladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?