Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273

Bunu ancak bunu yaşayan anlayabilir cidden yaşam kalitesini çok düşüren bir şey, doğmadan uyku falan kalmadı vücudumuz alışacak en azından ilk zamanlar o uykusuzluk çok afallatmayacak

Dr a yazdim da iki gün takip et yine 8,9 çıkarsa gel ilac başlamamız lazım demiş kizlar son ay neden yükselmeye başladı ki bu kucuk tansiyon anlamadım hiç tansiyon sorunum yoktu bu zamana kadar . Ilac olarak kullananlar ne kullanıyorsunuz kizlar ?

Vücut yoruluyor o yuzdende dayanma sinirimiz dusuyor bence

Vücut yoruluyor o yuzdende dayanma sinirimiz dusuyor bence
Olabilir ama hamileligin ortalarinda da vardi. En başı hatrlamıyorum pek ama bir yerini vurunca az cok bilirsin ne kadar sızlayacagını mesela bu ekstrem sızlıyor. Düsündügümden daha fazla hissediyorum. Ben de hamilelikten önce acı eşigim yüksek dogumum zor olmaz diyordum kendimce peh resmen tırt çıktım

Canım benim de 11e 8 çıkıyor genelde ama ilaç kullanmıyorum. Ama hamilelikte yükseliyor sona doğru. Her şey yükseliyor işte Ayında benim tansiyonum 8'e 6ydi ilk hamilelikten sonra 10 a 8 oldu.a öyle kaldı.

Cinsiyet etkili demekki, oğlanlarda bulantı dönemi sonrası hamile değil gibiydim. Şu an 32yim ben de yani kız hamileliği hep uykulu yorgun geçer diyorlar burda da doğru galiba

Bana da öyle dediler hep. İkincisi kız olan herkes çok uykum gelirdi dedi. Ya da vücut yaşıyla alakalı bilemem

Doktorlar da genelde bebeğin yerleşmesiyle alakalı diyor zorlanmaya.
Ama hormonlar da aynı değil işte. Bunda en başında beri farklılık vardı.

Emin olduğum tek şey doğumdan sonra baya takviyeye ihtiyacımız olacak

Cinsiyet etkili demekki, oğlanlarda bulantı dönemi sonrası hamile değil gibiydim. Şu an 32yim ben de yani kız hamileliği hep uykulu yorgun geçer diyorlar burda da doğru galiba
Ilkinde de bunda da halsizlik veya uyku hali yaşamadım

Heleki bunda arı gibiyim resmen vücut tempoya alışınca problem cıkmıyor

Canım benim de 11e 8 çıkıyor genelde ama ilaç kullanmıyorum. Ama hamilelikte yükseliyor sona doğru. Her şey yükseliyor işte Ayında benim tansiyonum 8'e 6ydi ilk hamilelikten sonra 10 a 8 oldu.a öyle kaldı.
Ben anlamadim simdi benimde 8-5 çıkıyor bu iyimi kotumu simdi ,yildiz yazinca sanki kotuymus gibi anladim

Görüyor ve arttırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…