- 28 Mart 2013
- 10.472
- 13.656
- 498
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #52.221
O neydiiii gızzzzGörüyor ve arttırıyorumEki Görüntüle 3070795
Evet degil ama yildizin yazidgini gordunmu doktoru ilaca kadar tavsiye etmiş 8..9 cikkyor diye12ye 8.5 yüksek değil ki ya
Yok yanlış anlaşılma vardır benim 16 11 çıkınca ilaca başladı 13 ken bile başlamadıEvet degil ama yildizin yazidgini gordunmu doktoru ilaca kadar tavsiye etmiş 8..9 cikkyor diye
5 kg unO neydiiii gızzzz
Evladım ekonomik kriz var diye anlatmalısın bence belki anlar5 kg un
Aynrn normalde bu sekilde yuksek olurda , ben anlamadim niye ilaç önerdi acabaYok yanlış anlaşılma vardır benim 16 11 çıkınca ilaca başladı 13 ken bile başlamadı
Doktora gitse başlamaz emin olEvet degil ama yildizin yazidgini gordunmu doktoru ilaca kadar tavsiye etmiş 8..9 cikkyor diye
Bir arkadaş tansiyon sorunu olmadığı halde sancıları azalsın diye kullandığını yazmıştı belki başka bi amaçla vermek istediAynrn normalde bu sekilde yuksek olurda , ben anlamadim niye ilaç önerdi acaba
Allahallah yan etki olaral durduruyor zaarBir arkadaş tansiyon sorunu olmadığı halde sancıları azalsın diye kullandığını yazmıştı belki başka bi amaçla vermek istedi
5 kg un + süpürge filtresi + halı yıkama falan bana baya pahalıya patladı cidden. Arkadaşım diyo ki ben görsem sanırım çıldırırım, ama inan hiç kızmadım.Evladım ekonomik kriz var diye anlatmalısın bence belki anlar
Kac yasinda bu yaramaz cimcime5 kg un + süpürge filtresi + halı yıkama falan bana baya pahalıya patladı cidden. Arkadaşım diyo ki ben görsem sanırım çıldırırım, ama inan hiç kızmadım.
Ben böyle şeylere kızmam tahammülüm yüksektir sadece bi an boğazım düğümlendi ağlayacak gibi oldum hemen geçti
Benim kızım bi tur dolamış boynuna doktor böyle bişi den bahsetmediKızlar benim bebek oluştan ters hep ters gool baktım çok korkuyorum kordon dolanıyormuş kopuyor muş çok korktum agladım
Kordon dolanması normal bence. Kopmasını ilk kez duyuyorum herseyi cokta arastırmamak gerekiyor. Oglum da 4 tur kordon boynuna dolanmıstı normal dogumla dogdu hic bir problem olmadı.Kızlar benim bebek oluştan ters hep ters gool baktım çok korkuyorum kordon dolanıyormuş kopuyor muş çok korktum agladım
Benimde düşük içyorum hapları çok kabız yapıyo kabızlık daha zor bırakıyorum çok düşük zor bi haldeyimGünaydın
Benimde kan sonuçları düşük çıktı kan ilacını sabah akşam iç 3 hafta sonra yükselmezse damardan vercem dedi
Yükselir mi ki 3haftada 8 den 11 e
Ayrı üç doktora gi iyorum ters dönmüyor korkuyorum bişi olcak diye birde çok hareketliBenim kızım bi tur dolamış boynuna doktor böyle bilirsen bahsetmedi
İyi düşünelim iyi olsun bilemedim ki duymadım kopma olayınıAyrı üç doktora gi iyorum ters dönmüyor korkuyorum bişi olcak diye birde çok hareketli
Benim birde panik atak var bu sıra iyice kötü oldum canım teşekkür ederimKordon dolanması normal bence. Kopmasını ilk kez duyuyorum herseyi cokta arastırmamak gerekiyor. Oglum da 4 tur kordon boynuna dolanmıstı normal dogumla dogdu hic bir problem olmadı.
Canım hepimizin bebegi su sıralar cok hareketli benimde daha gecen haftada donmedi demisti en son gittigimde donmus. Buyuk ihtimal donecektir.Ayrı üç doktora gi iyorum ters dönmüyor korkuyorum bişi olcak diye birde çok hareketli
Burada 3.5 şuan 4Kac yasinda bu yaramaz cimcime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?