Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Şu grupda yildizsavascisi ve @M-elek37 sağlıklı güzelll bebişlerini doğurduğunda bende kendim kadar onlar içinde daha çok sevincem
Valla tanımadan sevdim sizi
Bunu içten söylediysen çok teşekkür ederm ama takıntılı gibi görüp imâ varsa kırılırım
Canım benim de 11e 8 çıkıyor genelde ama ilaç kullanmıyorum. Ama hamilelikte yükseliyor sona doğru. Her şey yükseliyor işte Ayında benim tansiyonum 8'e 6ydi ilk hamilelikten sonra 10 a 8 oldu.a öyle kaldı.
Benim de hiç sorun olmadı tansiyon ama son iki gündür küçük tansiyon az yükselmeye başladı dr 8,5 i geçerse dikkat et tuza demişti önemli olan küçükmüş sanirim bugün 8,9 çıktı yani küçük tansiyon neredeyse 9 , dr da önceden yazdı diye msj attım iki gun takip et 8,9 larda olursa iki haftayı bekleme gel ilac başlayabiliriz en düşük doz dedi ben tansiyon ilaçlarını hiç bilmiyorum tabi son ay yukselirmis genelde galiba zaten .
Evet degil ama yildizin yazidgini gordunmu doktoru ilaca kadar tavsiye etmiş 8..9 cikkyor diye
Canım dr önlem olarak en ufak dozu verebilir henüz vermedi verebilirim iki gun kontrol et dedi asıl küçük tansiyon önemliymiş 9 u görme demişti ondan mesaj attım tedirgin olma sen her dr un yoğurt yeme şekli farklı küçük bugün 8,9 çıktı yani 9 çıktı bu yüzden tedirgin oldum iki gun takip etcem yemekleri tuzsuz yapmaya caliscam sen korkma yani risk demek diye kesin konuşamam her dr farklı yaklaşır belki de iki gun dikkat etsem tuza falan normal e dönecek ben 9 olması riskli diye söylendiği için tedirgin oldum

Benim birde panik atak var bu sıra iyice kötü oldum canım teşekkür ederim

Panik atak teşhisin var mı?
Buna rağmen internetten araştırma mı okuyorsun gerçekten?

Allah aşkına panik atak, anksiyete gibi problemleri olanlar gebelikte psikiyatrdan destek alabilirsiniz.
Emin olun güvenle kullanabileceğiniz ilaçlar var

Oluştan ters çok agrılı bi süreç geçiriyorum midem yok sanki hiç bişey yiyemiyorum nefes darlıgım var kalan haftalar nasıl geçer bilmiyorum 72 hamile kalıp 60 düştüm bebek sade mide gibi duruyor
Yani eğer ters dediğin duruşsa ve başı yukarıda ayakları aşağıda demek istiyorsan bu sürekli değişiyordur sen farketmiyosundur bebek son haftalara kadar sabit kalmaz.

Miden kötüdür zor bir hamilelik geçiriyosundur o tamamen hormonal bir şey ve zor gerçekten eşimin kuzeni hamikeliklerinde 15/20 kg arası veriyor mesela 3 gebeliği de öyle olmuş

Duruşu seni korkutmasın en fazla normal doğum yapamazsın makat geliş olursa doğum yoluna girmez. Bu sağlığını tehdit etmez merak etme pozitif düşün

Teşekkür ederim

Canım benim ilki erken doğumdu. Nedeni tansiyon olma ihtimali yüksek dendi. Bunda sürekli ölçüyorum. Ayrıntılı ultrasonda perinatoloğa gittim ona danıştım hani ne zaman ne yapmalıyız diye bana 7.aydan sonra tansiyon yükselmeleri oluyor takip et 13/8-13/9gibi bir değerde doktorunu mutlaka bilgilendir dedi eğerki büyükte 14ü görürse hemen muayeneye git diye söyledi. Senin böyle erken doğum riskin falan var mı? Bundan kaynaklı tedbirli olmak istemiş olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…