Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Günaydınlar hanımlar …
Yine sohbet bayağı ilerlemiş

Sabahı sabahladım desem yeri ..
Pirelenmiş gibi gece boyu bacaklarım kaşındı , kaşı kaşı derken yorgunluktan sızmışım .
Biraz önce netten bakayım dedim ..
3. Trimester da görülebiliyormuş ve doktora giden hanımlara çoğu teşhis “gebelikte intrahepatik kolestazis yani karaciğerdeki safra akımının yavaşlamasıymış”

Hiç aklımın ucundan geçmeyen şeyler beni buluyor

Evet canım öyleymiş bende öyle okumuştum ama bende baya kaşınıyordum gittim test yaptım Allah’a çöl şükür çıkmadı

Aynı biz...
İlk hamileligimde son aylarda iftara bile çağırmıştım akrabaları.
Bebek için evi düzenlemeyi bırak, kendi evinin haftalık temizliğine yetisemeyecek kadar yoğunum, yardım edecek de yok. Zaten bir gün iş yapsam bir hafta topallayarak yürüyorum. İlk hamileligimde çok vaktiim vardı, kapı süsü vs ile bile uğraşmıştım. Şimdi dediğin gibi çocuğun Haziran ayında yıl sonu pikniği falan olacak. Eskiden sadece kendimize yetmemiz gerekirken şimdi sorumluluklar çoğaldı ve yaş ilerledi.

Kızlar benim bebek oluştan ters hep ters gool baktım çok korkuyorum kordon dolanıyormuş kopuyor muş çok korktum agladım
benim bebeğim de ters hem de dümdüz yatıyor .yani makat geliş bile değil daha istisnai bir durum .en başından beri dümdüz yatıyor zaten .bu yüzden ayağı tam belimin orda .o kadar gergin bir hali var ki karnımın anlatamam .altı boş,üstü boş ama ortası dopdolu karnımın .oblik duruş diyorlar .endişe etmedim çünkü gayet de hareketli .sadece biraz canımı çıkarıyor

Günaydınnnn canım anneler zamanımız daralıyor sankiiii geldik mayısın son haftasına şaka maka hala kıyafetleri hazırlamadııımm sanırım benimde bu hafta halletmem lazım. Sizi okudukça gözüm korktu kontrolu olanlar güzel haberlerle dönün inşallah inşallah hepimiz bebişlerimizi sağlıkla vaktince alırız kucağımıza

Böyle masaja gitmek istiyorum belimi çıtlatmak istiyorum çok feci artık ağırlığı
Göbek kısmı delikli masaj yatakları yokmu yaaa ona okadar ihtiyacım varki yüz üstü yatmayı özledim
Benim aklıma geçen ne geldi. Hani bu oturma yastıkları var ya bebeklerin insan verdi bı akraba bana yuvarlak ona karnımı koyup yüzüstü uyuyamam mi acaba

Günaydın kızlar
Haftaları benden önce olanlar beni bir aydınlatabilir mi Malum siz doğururken ben anca daha oda hazırlıyor olurum
Dün geceden beri bebiş çok hareketli maşallah. Ya döndü ya dönmeye çalışıyor. Bu sabah ilk defa midemin oradan bir şeyini uzattı, kafası mı yoksa ayağı mı bilmem
Lakin dün geceden beri o hareket ettikçe, aniden tuvaletim geliyor. Vajinamda baskı hissediyorum. Sancı, acı falan değil.
Bazen de hafif iğne batar gibi oluyor.
Normal olduğunu düşünüyorum, ama bu baskı beni korkutmalı mı sizce? Doktorluk bir durum mu?

Ayağını yukarı çevirdi demek ki, o his çok fena kafası yüzünden baskı oluyor mesaneye

Aynısı bende de oluyor. Çok hareketli değil ama erkek olduğu için mi bilemem güçlü tepkileri var. Dün gece tam kasik bölgesinde eli vardı bence. Sanki tutacak gibi oldum nasıl büyük bir mucize

Kolestaz mi bilemem ama Dr a danismakta fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…