- 15 Mart 2021
- 1.778
- 2.918
- 83
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #52.261
Günaydın herkeseBugun hastane günü bakalim neler olucak baska kontrole gidicek olan var mi
Evet canım öyleymiş bende öyle okumuştum ama bende baya kaşınıyordum gittim test yaptım Allah’a çöl şükür çıkmadıGünaydınlar hanımlar …
Yine sohbet bayağı ilerlemiş
Sabahı sabahladım desem yeri ..
Pirelenmiş gibi gece boyu bacaklarım kaşındı , kaşı kaşı derken yorgunluktan sızmışım .
Biraz önce netten bakayım dedim ..
3. Trimester da görülebiliyormuş ve doktora giden hanımlara çoğu teşhis “gebelikte intrahepatik kolestazis yani karaciğerdeki safra akımının yavaşlamasıymış”
Hiç aklımın ucundan geçmeyen şeyler beni buluyor
Yok canım 9 u geçerse git büyük kaçKizlar büyük normal ama küçük tansiyonum bugün genelde 8,6 falan çıktı az önce de 9 çıktı acil e gitmeli miyim ?? Niye böyle yükseldi ki ?
Hangi bölüme gittin ?Evet canım öyleymiş bende öyle okumuştum ama bende baya kaşınıyordum gittim test yaptım Allah’a çöl şükür çıkmadı
Aynı biz...Sen yine de çok ara verme. Hava ısındı çabuk kurur. Bir taraftan yıka kurusun ütü için beklesin gerekirse
Bu şekilde ağırlaşmaya devam edersem işim zormuş benim. İlk gebelikte 36-37 de ütü yapıp çanta hazırlıyordum.
Sonra da kapı süsü yaptım da gık demedim.
Nasıl bu kadar dayanıksız hale geldim hayret ediyorum
Ve ilginç bir şekilde topikte çoğu kişi de aynı durumda
Çocuğun da Haziran başında yıl sonu etkinlikleri var. Götürebilir miyim götürsem durabilir miyim diye düşünüyorum şimdiden. Olumlu olumsuz cevap vermem lazım
Sağlık ocağına git ast alt testi yapıyorlar yüksek çıkarsa var denektir ALT veASTHangi bölüme gittin ?
Hangi testler yapıldı ?
benim bebeğim de ters hem de dümdüz yatıyor .yani makat geliş bile değil daha istisnai bir durum .en başından beri dümdüz yatıyor zaten .bu yüzden ayağı tam belimin orda .o kadar gergin bir hali var ki karnımın anlatamam .altı boş,üstü boş ama ortası dopdolu karnımın .oblik duruş diyorlar .endişe etmedim çünkü gayet de hareketli .sadece biraz canımı çıkarıyorKızlar benim bebek oluştan ters hep ters gool baktım çok korkuyorum kordon dolanıyormuş kopuyor muş çok korktum agladım
Evett canım bide eğilince olunca benim özellkleSizinde karniniz aciyor mu artik ozellikle ayaga kalktigimda icten icten bir aci hissediyorum gerilmeye bagli sanriim
Benim aklıma geçen ne geldi. Hani bu oturma yastıkları var ya bebeklerin insan verdi bı akraba bana yuvarlak ona karnımı koyup yüzüstü uyuyamam mi acabaBöyle masaja gitmek istiyorum belimi çıtlatmak istiyorum çok feci artık ağırlığı
Göbek kısmı delikli masaj yatakları yokmu yaaa ona okadar ihtiyacım varkiyüz üstü yatmayı özledim
Ben gideceğim 32.hafta çalışabilir raporu almak için. Yeni gitmiştim muayene eder mi bilemedim amaBugun hastane günü bakalim neler olucak baska kontrole gidicek olan var mi
Ayağını yukarı çevirdi demek ki, o his çok fena kafası yüzünden baskı oluyor mesaneyeGünaydın kızlar
Haftaları benden önce olanlar beni bir aydınlatabilir miMalum siz doğururken ben anca daha oda hazırlıyor olurum
Dün geceden beri bebiş çok hareketli maşallah. Ya döndü ya dönmeye çalışıyor. Bu sabah ilk defa midemin oradan bir şeyini uzattı, kafası mı yoksa ayağı mı bilmem
Lakin dün geceden beri o hareket ettikçe, aniden tuvaletim geliyor. Vajinamda baskı hissediyorum. Sancı, acı falan değil.
Bazen de hafif iğne batar gibi oluyor.
Normal olduğunu düşünüyorum, ama bu baskı beni korkutmalı mı sizce? Doktorluk bir durum mu?
Eder belki benmde 2 hafta oldu ortalama merk ediyorum son durum neBen gideceğim 32.hafta çalışabilir raporu almak için. Yeni gitmiştim muayene eder mi bilemedim ama
Aynısı bende de oluyor. Çok hareketli değil ama erkek olduğu için mi bilemem güçlü tepkileri var. Dün gece tam kasik bölgesinde eli vardı bence. Sanki tutacak gibi oldumGünaydın kızlar
Haftaları benden önce olanlar beni bir aydınlatabilir miMalum siz doğururken ben anca daha oda hazırlıyor olurum
Dün geceden beri bebiş çok hareketli maşallah. Ya döndü ya dönmeye çalışıyor. Bu sabah ilk defa midemin oradan bir şeyini uzattı, kafası mı yoksa ayağı mı bilmem
Lakin dün geceden beri o hareket ettikçe, aniden tuvaletim geliyor. Vajinamda baskı hissediyorum. Sancı, acı falan değil.
Bazen de hafif iğne batar gibi oluyor.
Normal olduğunu düşünüyorum, ama bu baskı beni korkutmalı mı sizce? Doktorluk bir durum mu?
Kolestaz mi bilemem ama Dr a danismakta fayda varGünaydınlar hanımlar …
Yine sohbet bayağı ilerlemiş
Sabahı sabahladım desem yeri ..
Pirelenmiş gibi gece boyu bacaklarım kaşındı , kaşı kaşı derken yorgunluktan sızmışım .
Biraz önce netten bakayım dedim ..
3. Trimester da görülebiliyormuş ve doktora giden hanımlara çoğu teşhis “gebelikte intrahepatik kolestazis yani karaciğerdeki safra akımının yavaşlamasıymış”
Hiç aklımın ucundan geçmeyen şeyler beni buluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?