- 8 Eylül 2018
- 2.023
- 5.044
- 158
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #52.281
Arada oluyorSizinde karniniz aciyor mu artik ozellikle ayaga kalktigimda icten icten bir aci hissediyorum gerilmeye bagli sanriim
Tüm gece kızım ne yapıyorsun, nereme basıyorsun diye konuştumAyağını yukarı çevirdi demek ki, o his çok fena kafası yüzünden baskı oluyor mesaneye
Sülalesi rahat pozisyonuBu arada benim bebek bazen hala yan yatıyorGerçi ayaklarının aşağıda olmasından iyidir
GunaydinGünaydın kızlar
Haftaları benden önce olanlar beni bir aydınlatabilir miMalum siz doğururken ben anca daha oda hazırlıyor olurum
Dün geceden beri bebiş çok hareketli maşallah. Ya döndü ya dönmeye çalışıyor. Bu sabah ilk defa midemin oradan bir şeyini uzattı, kafası mı yoksa ayağı mı bilmem
Lakin dün geceden beri o hareket ettikçe, aniden tuvaletim geliyor. Vajinamda baskı hissediyorum. Sancı, acı falan değil.
Bazen de hafif iğne batar gibi oluyor.
Normal olduğunu düşünüyorum, ama bu baskı beni korkutmalı mı sizce? Doktorluk bir durum mu?
Aynen alışmalısın bazen wcden çıktığın anda bile yeniden geldi gibi hissediyorsunTüm gece kızım ne yapıyorsun, nereme basıyorsun diye konuştum
Sanırım buna alışmam lazım
Evet sorma, bir de toto dayıyor utanmadanSülalesi rahat pozisyonu
Tahmimimce şu mesajından gittiGünaydın, mesajları Yeni okuyorum.Surrender ne oldu?
Yarın benim de 32+0 olarak devlet randevum var. Şu rapor işini kazasız belasız hallederim inşallah. Konu devlet olunca git gel yapmak istemiyorum hiç.
Deli kızŞey derler sizin gibilere
" ayy g.tüm "
Konunun üzerinden gecmiş biraz ama şöyle söyliyim narkoz atana kadar kahve içmeniz gerekiyor sık sık ve şahsen benim doğum yaptigim hastaneni kantini kazıklama insanı keriz yerine koyma peşindeydi.. 4 yıl önce şuan dan bahsedersek insanların geneli ne yazikki fırsatçılık peşinde 5 tl lik seyi iki üç katina satmasalar tabiki hastane kantininden almak daha mantıklı.. hemde kahve ve su isiticisi hicte yük olmuyor aslinda elinizin altinda oluyor yapip yapip iciyorsunuzValla ben ugrastiririmBir zahmet yapsınlar. Ne var yani. Ben Türk kahvesine deliyim. Demirim düşük ondan olabilir. Kaşıkla yeme aşamasında değilim ama içmeliyiz mutlaka.
normal kahveyse termosa bilmemneye ne gerek var. Her hastane de vardır kahve.
Bu yorum üzerine küçük kahve makinesini götürmeye karar verdimKonunun üzerinden gecmiş biraz ama şöyle söyliyim narkoz atana kadar kahve içmeniz gerekiyor sık sık ve şahsen benim doğum yaptigim hastaneni kantini kazıklama insanı keriz yerine koyma peşindeydi.. 4 yıl önce şuan dan bahsedersek insanların geneli ne yazikki fırsatçılık peşinde 5 tl lik seyi iki üç katina satmasalar tabiki hastane kantininden almak daha mantıklı.. hemde kahve ve su isiticisi hicte yük olmuyor aslinda elinizin altinda oluyor yapip yapip iciyorsunuz
Aynen bana da dr öyle dedi işte buyuk 13,9 kucukte 8,5 i geçince mesaj at demişti 9 olmamalı yani dün de benim küçük 8,9 çıktı anlamadım neden , mesaj attım iki gun düzenli kontrol et dedi demekki yüksek ama kimseyi de burada korkutmak istemem her dr un tarzı farklı benim ilk bebeğim 15 haftalık öldüğü için belki önlem olarak ilac verir bakalım şu iki gün yemeklere tuz atmicam dün ayran falan içmiştim belki o çıkarttı benim normalde tansiyon sorunum çok şükür yok ama galiba son aylarda çıkma olasılığı artiyormus sıkı takip gerekiyormuş inşallah yükselmez. Allah esirgesin dün 8,9 görünce cidden çok korktumCanım benim ilki erken doğumdu. Nedeni tansiyon olma ihtimali yüksek dendi. Bunda sürekli ölçüyorum. Ayrıntılı ultrasonda perinatoloğa gittim ona danıştım hani ne zaman ne yapmalıyız diye bana 7.aydan sonra tansiyon yükselmeleri oluyor takip et 13/8-13/9gibi bir değerde doktorunu mutlaka bilgilendir dedi eğerki büyükte 14ü görürse hemen muayeneye git diye söyledi. Senin böyle erken doğum riskin falan var mı? Bundan kaynaklı tedbirli olmak istemiş olabilir
O zaman kucak dolusu öpücükAyyy saçmlama beeeo kaynana yüzünde senin öyle olman bence normal
Yani dr hareket azalırsa hemen yaz demişti bana normalde çok hareketli karnımı kaldirirdi sonra duruldu geçen randevuda dedim yeri de daralmamis henüz 1700 gram ama sorun da göremedim şimdilik yine takip et bakalım dedi ama o günden beri hep sakin eski halinden eser yok belki de uslu olacaktır ne bileyimDr bir problem gormediyse takma kafana. Benim kızım cok hareketli degildi,hareket vardı ama oglum gibi degildi. Saglıklı dogsunlarda
Canım benim göbek hariç diğer bölgede kaşıntı karaciğer le ilgili olabilir mutlaka alt ast değerine baktir kaç kilo aldın bilmiyorum ama bir de kolesterolüne baktir önlem olsunGünaydınlar hanımlar …
Yine sohbet bayağı ilerlemiş
Sabahı sabahladım desem yeri ..
Pirelenmiş gibi gece boyu bacaklarım kaşındı , kaşı kaşı derken yorgunluktan sızmışım .
Biraz önce netten bakayım dedim ..
3. Trimester da görülebiliyormuş ve doktora giden hanımlara çoğu teşhis “gebelikte intrahepatik kolestazis yani karaciğerdeki safra akımının yavaşlamasıymış”
Hiç aklımın ucundan geçmeyen şeyler beni buluyor
Büyük de 13,2 falan canım bugün yemeklere bile tuz atmicam bakalım inecek mi ..Yok canım 9 u geçerse git büyük kaç
Ben sadece bebeğinkileri hallettim. Kendiminkiler duruyor. Zaten kendiminkilerde bir sey yok. Önemli olan çocuğunkilerdi.Günaydın kizlaaar,
Ben çamaşırları yıkadım ama henüz ütülenip katlanmadi herkes hazırladı mi doğum çantasını??
ben daha hazırlamadım vaktımız var henüz aceleye gerek yok benceGünaydın kizlaaar,
Ben çamaşırları yıkadım ama henüz ütülenip katlanmadi herkes hazırladı mi doğum çantasını??
Etlik lokman hekim doğum paketi aldım ben 8500₺Kızlar merhaba.. dogum ücretlerini araştırmaya basladınız mı? Ozeller için bilgisi olan var mı?
Günaydın canım.Günaydın kizlaaar,
Kızlar merhaba.. dogum ücretlerini araştırmaya basladınız mı? Ozeller için bilgisi olan var mı?
ayrıca özel doktor icin de ücret ödeniyor mu?Etlik lokman hekim doğum paketi aldım ben 8500₺
Ben geçen hafta bitirdim. Yika, utule derken çok zor geldi. İyi ki sona birakmamisim. Şimdi bile epey zorlandım.Günaydın kizlaaar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?