Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Gidip gidip kokluyorum kendime bile şaşıyorum. Sürpriz bebek bizimki sanırsın yıllardır bu anı bekliyorum özlemişiz bebeği, bebek kokusunu

Canım aynı şeyleri dün gece bende yaşadım ittiriyor ce anında altıma kaöırcakmışım gibi bi his gelip geçiyor ama saniyelik benim bebek döneli çok oldu dönmesiyle alakalı değilmiş bebeklerin büyümesiyle alakalı iyice organlarımız sıkışmış durumdaymış o yüzden oluyor doktorum öyle söyledi

Doktordan çıktım nstdeyim kızlar 2400grm 47 cm olmuş 33+3 herşey yolunda çok şükür tarih alamadım yine bir aydan çok var dedi sağlıkla gelsin de 30 hazirana kadar alıcam dedi kabullendim ben de napim 1 kilo vermişim havalar ısındı çok su içiyorum ondan herhalde nst e devam ediyor hala inşallah oda iyi çıkar

Ama sonucta hareket hissediyorsun degil mi

Benimde tansiyon sorunum var canım biliyorsunuz tuzu azalt ve günde üç kere takip et tansiyonu çıkıyor mu çıkacakmı stres yapma zaten ilacı var gerek görülürse önlem alınır çaresi var yani sıkıntı yapma kendine

Bunlar çıkınca nasıl olacak acaba
O içimizdeki boşluk hissi

Dün doğum gününe gttik orda resim falan cekilmisdik etiketlemisler beni aman ben kendimi hiç öyle görmüyodum normalde, resimde bildiğin yarım dünya çıkmışım yandan çekmişler gidi midi göbek zaten kocaman aman Allahım dunden beri psikolojim bozuldu kilolu hamile kalmanın kötü yanı sanırım diyorum birde cok kilo alsaymisim demekki yuvarlicaklarmis beni varil gibi psikolojim bozuldu ya resmen

Günaydın kizlaaar,
Ben çamaşırları yıkadım ama henüz ütülenip katlanmadi herkes hazırladı mi doğum çantasını??
Ben henüz bu olaya girmedim ama haftaya hazırlamış olacağım inşallah , kurutma makinası olmayınca havanın daha çok ısınmasını bekliyordum hemen kurusun diye .
Daha büyük olan parçaları yıkayıp yıkamakta kararsizim sadece (3-6 6-9 falan ) yıkayıp hurca koysam havasız kalır değil mi ?
Kızlar merhaba.. dogum ücretlerini araştırmaya basladınız mı? Ozeller için bilgisi olan var mı?
Gördüğüm kadarıyla şehirden şehire ,ilçeden ilçeye bile çok değişiyor fiyatlar. Hangi şehirdesiniz ? İzmir'de 12.800 e anlastik galiba , zam olmadıysa

Hiç takılma canım boşver bende tatil fotolarına baktıkça canım sıkıldı biraz ,özellikle yüzum yanaklarım çok dolgunlasti . olumlu orneklerle motive olalım . Doğum sonrası vereceğiz hepsini zaten mevsim yaz olacak , bol su meyve yürüyüş derken eski halimizden de iyi oluruz. Bende gebelik öncesi mide botoxu yaptırmıştım 16 kilo vermiştim ama hepsini geri aldım gebelikle . Vereceğimize eminim ama

ben izmirdeyim. doktorum da irenbede. sanırım tınaztepe galen de olucak dogum ama daha bazı seyler netleşmedi. mesela ben normal dogum istiyorum ama doktorum bana bunun için vakit ayırabilecek mi emin değilim gibi . siz nerden aldınız fiyatı?

Doktorunuz kim hangi hastanede bu fiyat bende izmirdeyim doktorumun anlaşmalı olduğu hastaneler var egepol ve medifemayı düşünüyorum onlarla anlaşması var 8500 civarı ikiside birde epidural alırsam ekstra ödeme yapacağım

Ütülesem çanta hazırlamak kolay da ütü var işte esime yaptirmayi düşünüyorum o da anca hafta sonu yapar hafta içi geç yorgun geliyor
ben daha hazırlamadım vaktımız var henüz aceleye gerek yok bence
Ya o zaman normal yani ben de bi ben kaldım sandım
Yaaaa insanın içi bi hoş oluyor demi minicik minicik rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
ayrıca özel doktor icin de ücret ödeniyor mu?
Hayir canım doğum paketinde hersey içinde oluyor , normal sezeryan doğum epidural bir ya da iki gece yatış refakatçi, bebeğin ilk muayene topuk kanı , nst muayeneler falan paket işte
Ben geçen hafta bitirdim. Yika, utule derken çok zor geldi. İyi ki sona birakmamisim. Şimdi bile epey zorlandım.
Kendi eksiklerim kaldı bir tek. Emzirme sütyeni ve depend onun dışında Allah in izniyle hazırız
Emzirme sutyeni yerine yarım atlet alacaktım ama burada arkadaşlar mutlaka hastane için bile olsa al dedikleri için iki tane alcam ama nereden alcam bilemedim sen nerden alacaksın emzirme sutyeni canım?
Ama sonucta hareket hissediyorsun degil mi
Evet evet çok şükür sadece kuvvet ve güçte azalma var canım
Biliyorum canım Allah yardımcımız olsun evet çaresi var sadece önemli olan hemen fark etmek Allah korusun 14 lere 9 lara çıkmadan takip edersek geri evelallah çaresi olan şeyler bakalım iki gun takip etcem yemeklerde tuzu kescem . Kahvaltı etmeden aç karna ölçtum az önce 11,5 e 8 çıktı. Benim küçük yüksek galiba aç karna bile 8 bakalım gün içinde 8,6 yu geçecek mi
Dolapta yerin varsa yıka ütüleme dolaba koy 6 ay 9 ay falan olanları canım ama dolapta yerin azsa yıka hurca kaldır bir şey olmaz eskiden hep kışlıklar kalkardı o aya gelince insallah ister bi daha yıkarsın ister direk ütüler giydirirsin canim

Günaydın kizlaaar,
Ben çamaşırları yıkadım ama henüz ütülenip katlanmadi herkes hazırladı mi doğum çantasını??

ben daha hazırlamadım vaktımız var henüz aceleye gerek yok bence
Daha vakit var ama ne olur ne olmaz ben hazırladım çantamı biraz eksiklerim vardı dün onları da koydum. Çantam hazır. Kendime; bir gecelik takım, bir pijama takım, 4-5 tane ped, 4-5 tane depend, 2 alt çamaşır bir emzirme sütyeni, bir emzirme atleti, 2 de çorap koydum. Bebişe; 2 yenidoğan takım, 2 çorap, 1 ince battaniye, 1 müslin battaniye, 4 tane ağız bezi, 10 tane bez, 1 tane alt açma, 1 tane ıslak mendil koydum. Bunun haricinde Süt sağma makinesi, 1 adet biberon, 1 adet emzik koydum. Bugün iş yerinden küçük kahve makinemi de eve götürür çantaya koyarım işim bitti
Sen kaç kilo aldın bilmiyorum ama bayadır tartılmıyordum neredeyse son 1 aydır. Dün tartıldım 2 kilo daha alarak +18 olmuşum. İlk hamileliğimde 9 kilo almıştım. İlk hamileliğimde doğuma gittiğim kilo 96 şimdi 98 olmuşum.Ama o zaman kadar şiş görünmüyorum bilemedim ya da züğürt avuntusu Ve fakat takmıyorum. Doğumdan sonra zayıflamak için çabalarım. Şimdi düşünüp üzülmemeye kararlıyım takma kafana boşver.

Bu yorum üzerine küçük kahve makinesini götürmeye karar verdim Sonuçta minik bir şey. Minik kahve bardaklarım da var karton. Oh Mis
Böyle bir ekonomide götürmek mantıklı bencede 2 gün hastanede kalacağım ben 2 günde kantine dünyayı bırakırım yoksa tane kimyon ya da kimyon rezene çaylarından da götürmek lazım gaz çıkarabilmek VS için

Doktorum Vedat Uluğ ,hem normal(dogal) doğumu desteklediği hem de eşi ebe olduğu için tercih ettik surecin başından beride oldukça memnun kaldım .
Doktor birkaç hastane söyledi Medicana ve kent sağlık . Medicanayi tercih ettik , yanlış hatırlamıyorsam hastane ücreti normal d. 5.300 falan doktorda 7.500a yakındı ( normal sezeryan farketmiyor)

pcoscuk egepol hastanesi Hatay tarafına yeni bir şube açmış egepol international diye , onun doğum katına iyi diyorlar yeni olduğu için. Ebelerillde iyiymiş.

Benim kiloyu kendime en yakıştırdığım dönemler hamilelik dönemim kilo falan umrumda değil ki çokta sevimli duruyor bence Boşver sağlık olsun en kolay verilen kilolar hamilelik kiloları tadını çıkar bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…