- 8 Eylül 2018
- 2.023
- 5.044
- 158
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #52.301
Gidip gidip kokluyorumGünaydın canım.
Yıkandı utulendi dolaba dizildi
Hatta ara ara gidip izliyorum Rüya gibi
Ama çantayı bu hafta hazırlayacağım
Niyeyse birşeyleri unutacak gibi geliyor ama hastane eve 5 dakika sorun olmaz sanırım.
Bizim hastane 6 ayda bir zam yapıyormuş maşallah. Normal doğum 3900 Sezeryan 7800 demişlerdi en son
Canım aynı şeyleri dün gece bende yaşadım ittiriyor ce anında altıma kaöırcakmışım gibi bi his gelip geçiyor ama saniyelik benim bebek döneli çok oldu dönmesiyle alakalı değilmiş bebeklerin büyümesiyle alakalı iyice organlarımız sıkışmış durumdaymış o yüzden oluyor doktorum öyle söylediGünaydın kızlar
Haftaları benden önce olanlar beni bir aydınlatabilir miMalum siz doğururken ben anca daha oda hazırlıyor olurum
Dün geceden beri bebiş çok hareketli maşallah. Ya döndü ya dönmeye çalışıyor. Bu sabah ilk defa midemin oradan bir şeyini uzattı, kafası mı yoksa ayağı mı bilmem
Lakin dün geceden beri o hareket ettikçe, aniden tuvaletim geliyor. Vajinamda baskı hissediyorum. Sancı, acı falan değil.
Bazen de hafif iğne batar gibi oluyor.
Normal olduğunu düşünüyorum, ama bu baskı beni korkutmalı mı sizce? Doktorluk bir durum mu?
Dondu muhtemelenTüm gece kızım ne yapıyorsun, nereme basıyorsun diye konuştum
Sanırım buna alışmam lazım
Ama sonucta hareket hissediyorsun degil miAynen bana da dr öyle dedi işte buyuk 13,9 kucukte 8,5 i geçince mesaj at demişti 9 olmamalı yani dün de benim küçük 8,9 çıktı anlamadım neden , mesaj attım iki gun düzenli kontrol et dedi demekki yüksek ama kimseyi de burada korkutmak istemem her dr un tarzı farklı benim ilk bebeğim 15 haftalık öldüğü için belki önlem olarak ilac verir bakalım şu iki gün yemeklere tuz atmicam dün ayran falan içmiştim belki o çıkarttı benim normalde tansiyon sorunum çok şükür yok ama galiba son aylarda çıkma olasılığı artiyormus sıkı takip gerekiyormuş inşallah yükselmez. Allah esirgesin dün 8,9 görünce cidden çok korktum
O zaman kucak dolusu öpücük
Yani dr hareket azalırsa hemen yaz demişti bana normalde çok hareketli karnımı kaldirirdi sonra duruldu geçen randevuda dedim yeri de daralmamis henüz 1700 gram ama sorun da göremedim şimdilik yine takip et bakalım dedi ama o günden beri hep sakin eski halinden eser yok belki de uslu olacaktır ne bileyim
Canım benim göbek hariç diğer bölgede kaşıntı karaciğer le ilgili olabilir mutlaka alt ast değerine baktir kaç kilo aldın bilmiyorum ama bir de kolesterolüne baktir önlem olsun
Büyük de 13,2 falan canım bugün yemeklere bile tuz atmicam bakalım inecek mi ..
Benimde tansiyon sorunum var canım biliyorsunuz tuzu azalt ve günde üç kere takip et tansiyonu çıkıyor mu çıkacakmı stres yapma zaten ilacı var gerek görülürse önlem alınır çaresi var yani sıkıntı yapma kendineAynen bana da dr öyle dedi işte buyuk 13,9 kucukte 8,5 i geçince mesaj at demişti 9 olmamalı yani dün de benim küçük 8,9 çıktı anlamadım neden , mesaj attım iki gun düzenli kontrol et dedi demekki yüksek ama kimseyi de burada korkutmak istemem her dr un tarzı farklı benim ilk bebeğim 15 haftalık öldüğü için belki önlem olarak ilac verir bakalım şu iki gün yemeklere tuz atmicam dün ayran falan içmiştim belki o çıkarttı benim normalde tansiyon sorunum çok şükür yok ama galiba son aylarda çıkma olasılığı artiyormus sıkı takip gerekiyormuş inşallah yükselmez. Allah esirgesin dün 8,9 görünce cidden çok korktum
O zaman kucak dolusu öpücük
Yani dr hareket azalırsa hemen yaz demişti bana normalde çok hareketli karnımı kaldirirdi sonra duruldu geçen randevuda dedim yeri de daralmamis henüz 1700 gram ama sorun da göremedim şimdilik yine takip et bakalım dedi ama o günden beri hep sakin eski halinden eser yok belki de uslu olacaktır ne bileyim
Canım benim göbek hariç diğer bölgede kaşıntı karaciğer le ilgili olabilir mutlaka alt ast değerine baktir kaç kilo aldın bilmiyorum ama bir de kolesterolüne baktir önlem olsun
Büyük de 13,2 falan canım bugün yemeklere bile tuz atmicam bakalım inecek mi ..
Bunlar çıkınca nasıl olacak acabaCanım aynı şeyleri dün gece bende yaşadım ittiriyor ce anında altıma kaöırcakmışım gibi bi his gelip geçiyor ama saniyelik benim bebek döneli çok oldu dönmesiyle alakalı değilmiş bebeklerin büyümesiyle alakalı iyice organlarımız sıkışmış durumdaymış o yüzden oluyor doktorum öyle söyledi
Çıkınca da herkesten kıskanıp geri sokasımız geliyoBunlar çıkınca nasıl olacak acaba
O içimizdeki boşluk hissi
Bende hepsini yıkayıp ütüledim ama çantayı hala hazırlamadım canım önce dolap düzenini yapacagımGünaydın kizlaaar,
Ben çamaşırları yıkadım ama henüz ütülenip katlanmadi herkes hazırladı mi doğum çantasını??
Ben henüz bu olaya girmedim ama haftaya hazırlamış olacağım inşallah , kurutma makinası olmayınca havanın daha çok ısınmasını bekliyordum hemen kurusun diye .Günaydın kizlaaar,
Ben çamaşırları yıkadım ama henüz ütülenip katlanmadi herkes hazırladı mi doğum çantasını??
Gördüğüm kadarıyla şehirden şehire ,ilçeden ilçeye bile çok değişiyor fiyatlar. Hangi şehirdesiniz ? İzmir'de 12.800 e anlastik galiba , zam olmadıysaKızlar merhaba.. dogum ücretlerini araştırmaya basladınız mı? Ozeller için bilgisi olan var mı?
Hiç takılma canım boşver bende tatil fotolarına baktıkça canım sıkıldı biraz ,özellikle yüzum yanaklarım çok dolgunlasti . olumlu orneklerle motive olalım . Doğum sonrası vereceğiz hepsiniDün doğum gününe gttik orda resim falan cekilmisdik etiketlemisler beniaman ben kendimi hiç öyle görmüyodum normalde, resimde bildiğin yarım dünya çıkmışım yandan çekmişler gidi midi göbek zaten kocaman aman Allahım dunden beri psikolojim bozuldu kilolu hamile kalmanın kötü yanı sanırım diyorum birde cok kilo alsaymisim demekki yuvarlicaklarmis beni varil gibi psikolojim bozuldu ya resmen
ben izmirdeyim. doktorum da irenbede. sanırım tınaztepe galen de olucak dogum ama daha bazı seyler netleşmedi. mesela ben normal dogum istiyorum ama doktorum bana bunun için vakit ayırabilecek mi emin değilim gibi . siz nerden aldınız fiyatı?Ben henüz bu olaya girmedim ama haftaya hazırlamış olacağım inşallah , kurutma makinası olmayınca havanın daha çok ısınmasını bekliyordum hemen kurusun diye .
Daha büyük olan parçaları yıkayıp yıkamakta kararsizim sadece (3-6 6-9 falan ) yıkayıp hurca koysam havasız kalır değil mi ?
Gördüğüm kadarıyla şehirden şehire ,ilçeden ilçeye bile çok değişiyor fiyatlar. Hangi şehirdesiniz ? İzmir'de 12.800 e anlastik galiba , zam olmadıysa
Bunlar çıkınca nasıl olacak acaba
O içimizdeki boşluk hissi
Doktorunuz kim hangi hastanede bu fiyat bende izmirdeyim doktorumun anlaşmalı olduğu hastaneler var egepol ve medifemayı düşünüyorum onlarla anlaşması var 8500 civarı ikiside birde epidural alırsam ekstra ödeme yapacağımBen henüz bu olaya girmedim ama haftaya hazırlamış olacağım inşallah , kurutma makinası olmayınca havanın daha çok ısınmasını bekliyordum hemen kurusun diye .
Daha büyük olan parçaları yıkayıp yıkamakta kararsizim sadece (3-6 6-9 falan ) yıkayıp hurca koysam havasız kalır değil mi ?
Gördüğüm kadarıyla şehirden şehire ,ilçeden ilçeye bile çok değişiyor fiyatlar. Hangi şehirdesiniz ? İzmir'de 12.800 e anlastik galiba , zam olmadıysa
Ütülesem çanta hazırlamak kolay da ütü var işteBen sadece bebeğinkileri hallettim. Kendiminkiler duruyor. Zaten kendiminkilerde bir sey yok. Önemli olan çocuğunkilerdi.
Bana bir arkadaşım 30. Haftadan sonraya bırakma çok yorulursun demişti. Kızları okudukça diyorum ki haklıymışben 29da yaptım, onda bile çok yoruldum. Hastane çantasını haziranın sonuna doğru hazırlarım herhalde
Ya o zaman normal yani ben de bi ben kaldım sandımben daha hazırlamadım vaktımız var henüz aceleye gerek yok bence
Yaaaa insanın içi bi hoş oluyor demi minicik minicik rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinGünaydın canım.
Yıkandı utulendi dolaba dizildi
Hatta ara ara gidip izliyorum Rüya gibi
Ama çantayı bu hafta hazırlayacağım
Niyeyse birşeyleri unutacak gibi geliyor ama hastane eve 5 dakika sorun olmaz sanırım.
Bizim hastane 6 ayda bir zam yapıyormuş maşallah. Normal doğum 3900 Sezeryan 7800 demişlerdi en son
Hayir canım doğum paketinde hersey içinde oluyor , normal sezeryan doğum epidural bir ya da iki gece yatış refakatçi, bebeğin ilk muayene topuk kanı , nst muayeneler falan paket işteayrıca özel doktor icin de ücret ödeniyor mu?
Emzirme sutyeni yerine yarım atlet alacaktım ama burada arkadaşlar mutlaka hastane için bile olsa al dedikleri için iki tane alcam ama nereden alcam bilemedim sen nerden alacaksın emzirme sutyeni canım?Ben geçen hafta bitirdim. Yika, utule derken çok zor geldi. İyi ki sona birakmamisim. Şimdi bile epey zorlandım.
Kendi eksiklerim kaldı bir tek. Emzirme sütyeni ve dependonun dışında Allah in izniyle hazırız
Evet evet çok şükür sadece kuvvet ve güçte azalma var canımAma sonucta hareket hissediyorsun degil mi
Biliyorum canım Allah yardımcımız olsun evet çaresi var sadece önemli olan hemen fark etmek Allah korusun 14 lere 9 lara çıkmadan takip edersek geri evelallah çaresi olan şeyler bakalım iki gun takip etcem yemeklerde tuzu kescem . Kahvaltı etmeden aç karna ölçtum az önce 11,5 e 8 çıktı. Benim küçük yüksek galiba aç karna bile 8 bakalım gün içinde 8,6 yu geçecek miBenimde tansiyon sorunum var canım biliyorsunuz tuzu azalt ve günde üç kere takip et tansiyonu çıkıyor mu çıkacakmı stres yapma zaten ilacı var gerek görülürse önlem alınır çaresi var yani sıkıntı yapma kendine
Dolapta yerin varsa yıka ütüleme dolaba koy 6 ay 9 ay falan olanları canım ama dolapta yerin azsa yıka hurca kaldır bir şey olmaz eskiden hep kışlıklar kalkardıBen henüz bu olaya girmedim ama haftaya hazırlamış olacağım inşallah , kurutma makinası olmayınca havanın daha çok ısınmasını bekliyordum hemen kurusun diye .
Günaydın kizlaaar,
Ben sadece bebeğinkileri hallettim. Kendiminkiler duruyor. Zaten kendiminkilerde bir sey yok. Önemli olan çocuğunkilerdi.
Bana bir arkadaşım 30. Haftadan sonraya bırakma çok yorulursun demişti. Kızları okudukça diyorum ki haklıymış ben 29da yaptım, onda bile çok yoruldum. Hastane çantasını haziranın sonuna doğru hazırlarım herhalde
Daha vakit var ama ne olur ne olmaz ben hazırladım çantamı biraz eksiklerim vardı dün onları da koydum. Çantam hazır. Kendime; bir gecelik takım, bir pijama takım, 4-5 tane ped, 4-5 tane depend, 2 alt çamaşır bir emzirme sütyeni, bir emzirme atleti, 2 de çorap koydum. Bebişe; 2 yenidoğan takım, 2 çorap, 1 ince battaniye, 1 müslin battaniye, 4 tane ağız bezi, 10 tane bez, 1 tane alt açma, 1 tane ıslak mendil koydum. Bunun haricinde Süt sağma makinesi, 1 adet biberon, 1 adet emzik koydum. Bugün iş yerinden küçük kahve makinemi de eve götürür çantaya koyarım işim bittiben daha hazırlamadım vaktımız var henüz aceleye gerek yok bence
Sen kaç kilo aldın bilmiyorum ama bayadır tartılmıyordum neredeyse son 1 aydır. Dün tartıldım 2 kilo daha alarak +18 olmuşum. İlk hamileliğimde 9 kilo almıştım. İlk hamileliğimde doğuma gittiğim kilo 96 şimdi 98 olmuşum.Dün doğum gününe gttik orda resim falan cekilmisdik etiketlemisler beniaman ben kendimi hiç öyle görmüyodum normalde, resimde bildiğin yarım dünya çıkmışım yandan çekmişler gidi midi göbek zaten kocaman aman Allahım dunden beri psikolojim bozuldu kilolu hamile kalmanın kötü yanı sanırım diyorum birde cok kilo alsaymisim demekki yuvarlicaklarmis beni varil gibi psikolojim bozuldu ya resmen
Böyle bir ekonomide götürmek mantıklı bencede 2 gün hastanede kalacağım ben 2 günde kantine dünyayı bırakırım yoksaBu yorum üzerine küçük kahve makinesini götürmeye karar verdimSonuçta minik bir şey. Minik kahve bardaklarım da var karton. Oh Mis
ben izmirdeyim. doktorum da irenbede. sanırım tınaztepe galen de olucak dogum ama daha bazı seyler netleşmedi. mesela ben normal dogum istiyorum ama doktorum bana bunun için vakit ayırabilecek mi emin değilim gibi . siz nerden aldınız fiyatı?
Doktorunuz kim hangi hastanede bu fiyat bende izmirdeyim doktorumun anlaşmalı olduğu hastaneler var egepol ve medifemayı düşünüyorum onlarla anlaşması var 8500 civarı ikiside birde epidural alırsam ekstra ödeme yapacağım
Benim kiloyu kendime en yakıştırdığım dönemler hamilelik dönemim kilo falan umrumda değil ki çokta sevimli duruyor benceDün doğum gününe gttik orda resim falan cekilmisdik etiketlemisler beniaman ben kendimi hiç öyle görmüyodum normalde, resimde bildiğin yarım dünya çıkmışım yandan çekmişler gidi midi göbek zaten kocaman aman Allahım dunden beri psikolojim bozuldu kilolu hamile kalmanın kötü yanı sanırım diyorum birde cok kilo alsaymisim demekki yuvarlicaklarmis beni varil gibi psikolojim bozuldu ya resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?