- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #52.321
Öyle valla işin o boyutunu düşününce mantıklıBöyle bir ekonomide götürmek mantıklı bencede 2 gün hastanede kalacağım ben 2 günde kantine dünyayı bırakırım yoksatane kimyon ya da kimyon rezene çaylarından da götürmek lazım gaz çıkarabilmek VS için
Aynen öyle. İki gündür gündüzleri de olmaya başladı. Doğuma kadar da geçmezmiş. Valla doğumla birlikte geçse bile şükrederim. Kalıcı olmasından korkuyorum.Bunu ancak bunu yaşayan anlayabilir cidden yaşam kalitesini çok düşüren bir şey, doğmadan uyku falan kalmadı vücudumuz alışacak en azından ilk zamanlar o uykusuzluk çok afallatmayacak
Ahh hiç bilmiyorum. O kadar çirkin ki hepsi alaşım yok o yüzden. Destekli bir model bakacağım. Belki çarşıya vs gider bakarim. İki tane yeter diye düşündüm. İki tane de sporcu sütyeni tarzında alırım belkiÜtülesem çanta hazırlamak kolay da ütü var işteesime yaptirmayi düşünüyorum o da anca hafta sonu yapar hafta içi geç yorgun geliyor
Ya o zaman normal yani ben de bi ben kaldım sandım
Yaaaa insanın içi bi hoş oluyor demi minicik minicik rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Hayir canım doğum paketinde hersey içinde oluyor , normal sezeryan doğum epidural bir ya da iki gece yatış refakatçi, bebeğin ilk muayene topuk kanı , nst muayeneler falan paket işte
Emzirme sutyeni yerine yarım atlet alacaktım ama burada arkadaşlar mutlaka hastane için bile olsa al dedikleri için iki tane alcam ama nereden alcam bilemedim sen nerden alacaksın emzirme sutyeni canım?
Evet evet çok şükür sadece kuvvet ve güçte azalma var canım
Biliyorum canım Allah yardımcımız olsun evet çaresi var sadece önemli olan hemen fark etmek Allah korusun 14 lere 9 lara çıkmadan takip edersek geri evelallah çaresi olan şeyler bakalım iki gun takip etcem yemeklerde tuzu kescem . Kahvaltı etmeden aç karna ölçtum az önce 11,5 e 8 çıktı. Benim küçük yüksek galiba aç karna bile 8 bakalım gün içinde 8,6 yu geçecek mi
Dolapta yerin varsa yıka ütüleme dolaba koy 6 ay 9 ay falan olanları canım ama dolapta yerin azsa yıka hurca kaldır bir şey olmaz eskiden hep kışlıklar kalkardıo aya gelince insallah ister bi daha yıkarsın ister direk ütüler giydirirsin canim
Ben daha yıkamadım bile üstümde bir agırlık var bakalım annemle yada kaynanamla yada eşimle yapacağım haziranın ilk haftası yapacağım inşallahGünaydın kizlaaar,
Ben çamaşırları yıkadım ama henüz ütülenip katlanmadi herkes hazırladı mi doğum çantasını??
Çok kilo almadım ama fotolarda ben de öyle çıkıyorumDaha vakit var ama ne olur ne olmaz ben hazırladım çantamı biraz eksiklerim vardı dün onları da koydum. Çantam hazır. Kendime; bir gecelik takım, bir pijama takım, 4-5 tane ped, 4-5 tane depend, 2 alt çamaşır bir emzirme sütyeni, bir emzirme atleti, 2 de çorap koydum. Bebişe; 2 yenidoğan takım, 2 çorap, 1 ince battaniye, 1 müslin battaniye, 4 tane ağız bezi, 10 tane bez, 1 tane alt açma, 1 tane ıslak mendil koydum. Bunun haricinde Süt sağma makinesi, 1 adet biberon, 1 adet emzik koydum. Bugün iş yerinden küçük kahve makinemi de eve götürür çantaya koyarım işim bitti
Sen kaç kilo aldın bilmiyorum ama bayadır tartılmıyordum neredeyse son 1 aydır. Dün tartıldım 2 kilo daha alarak +18 olmuşum. İlk hamileliğimde 9 kilo almıştım. İlk hamileliğimde doğuma gittiğim kilo 96 şimdi 98 olmuşum.Ama o zaman kadar şiş görünmüyorum bilemedim ya da züğürt avuntusu Ve fakat takmıyorum. Doğumdan sonra zayıflamak için çabalarım. Şimdi düşünüp üzülmemeye kararlıyım takma kafana boşver.
Aaaaa mantıklı he hiç aklıma o gelmemiştiBenim aklıma geçen ne geldi. Hani bu oturma yastıkları var ya bebeklerin insan verdi bı akraba bana yuvarlak ona karnımı koyup yüzüstü uyuyamam mi acaba
Evet üçyol da bende gece doğum başlarsa evime daha yakın olduğu için orayı tercih etmeyi planlıyorum umarım memnun kalırım sıkıntısız doğumlar geçiririzDoktorum Vedat Uluğ ,hem normal(dogal) doğumu desteklediği hem de eşi ebe olduğu için tercih ettik surecin başından beride oldukça memnun kaldım .
Doktor birkaç hastane söyledi Medicana ve kent sağlık . Medicanayi tercih ettik , yanlış hatırlamıyorsam hastane ücreti normal d. 5.300 falan doktorda 7.500a yakındı ( normal sezeryan farketmiyor)
pcoscuk egepol hastanesi Hatay tarafına yeni bir şube açmış egepol international diye , onun doğum katına iyi diyorlar yeni olduğu için. Ebelerillde iyiymiş.
ben de böyle düşünüyorum .ki ben o kahvelerin kaliteli olduğunu düşünmüyorum .benim kahvelerim çok daha lezzetliKonunun üzerinden gecmiş biraz ama şöyle söyliyim narkoz atana kadar kahve içmeniz gerekiyor sık sık ve şahsen benim doğum yaptigim hastaneni kantini kazıklama insanı keriz yerine koyma peşindeydi.. 4 yıl önce şuan dan bahsedersek insanların geneli ne yazikki fırsatçılık peşinde 5 tl lik seyi iki üç katina satmasalar tabiki hastane kantininden almak daha mantıklı.. hemde kahve ve su isiticisi hicte yük olmuyor aslinda elinizin altinda oluyor yapip yapip iciyorsunuz
Ben hepsini uzun kol aldım yıkadım yerleştirdim o yüzden foto da çekmedimKızlar bebişlere aldığınız giysilerin fotoları atsanız da görsek neler aldınız benim gibi kısa kollu mu alt üst takım mı tulum mu diye kafayı yiyenlere yardımcı olun
Haklısın canım verecegiz inşallah hamilelikten sonra ama kendimi o şekilde görmek canımı sıkmadı desem yalan olurHiç takılma canım boşver bende tatil fotolarına baktıkça canım sıkıldı biraz ,özellikle yüzum yanaklarım çok dolgunlasti . olumlu orneklerle motive olalım . Doğum sonrası vereceğiz hepsinizaten mevsim yaz olacak , bol su meyve yürüyüş derken eski halimizden de iyi oluruz. Bende gebelik öncesi mide botoxu yaptırmıştım 16 kilo vermiştim ama hepsini geri aldım gebelikle . Vereceğimize eminim ama
Ben çok kilo almadım aslında 6 buçuk kilo aldım ama kilom vardı hamile kaldigimda 97.bucuk dum şu an 104 yani kilo alimin çok olmasa da zaten kiloluydum birde işte göbek falan iyice çıkınca tam yarım dunya modundaymisim yeni farkına vardımDaha vakit var ama ne olur ne olmaz ben hazırladım çantamı biraz eksiklerim vardı dün onları da koydum. Çantam hazır. Kendime; bir gecelik takım, bir pijama takım, 4-5 tane ped, 4-5 tane depend, 2 alt çamaşır bir emzirme sütyeni, bir emzirme atleti, 2 de çorap koydum. Bebişe; 2 yenidoğan takım, 2 çorap, 1 ince battaniye, 1 müslin battaniye, 4 tane ağız bezi, 10 tane bez, 1 tane alt açma, 1 tane ıslak mendil koydum. Bunun haricinde Süt sağma makinesi, 1 adet biberon, 1 adet emzik koydum. Bugün iş yerinden küçük kahve makinemi de eve götürür çantaya koyarım işim bitti
Sen kaç kilo aldın bilmiyorum ama bayadır tartılmıyordum neredeyse son 1 aydır. Dün tartıldım 2 kilo daha alarak +18 olmuşum. İlk hamileliğimde 9 kilo almıştım. İlk hamileliğimde doğuma gittiğim kilo 96 şimdi 98 olmuşum.Ama o zaman kadar şiş görünmüyorum bilemedim ya da züğürt avuntusu Ve fakat takmıyorum. Doğumdan sonra zayıflamak için çabalarım. Şimdi düşünüp üzülmemeye kararlıyım takma kafana boşver.
Yaa işte canım evet orası öyle kilonun en çok yakistigi dönem tabikide, işte fazla olunca hiç hoş olmuyormuş görüntüBenim kiloyu kendime en yakıştırdığım dönemler hamilelik dönemim kilo falan umrumda değil ki çokta sevimli duruyor benceBoşver sağlık olsun en kolay verilen kilolar hamilelik kiloları tadını çıkar bence.
Evet valla 6 buçuk kilo aldım ama çok farklı görünüyor.gecen sene şu an olduğum kiloya cikmisdim ve diyetle 7 kilo vermiştim.o zamanda şu anla ayni kilodaydim ama böyle durmuyordu tabi bende sanıyorum iyiyim çok almadım diyeÇok kilo almadım ama fotolarda ben de öyle çıkıyorumtek derdimiz kilo olsun, zamanla gerçekten gider. Kiminin 3 ayda kiminin 1 yılda. Sağlık olsun
Dr a sormadan öyle şeyler yapmayın kızlar tehlikeli olabilir az kaldı sıkın dişiniziAaaaa mantıklı he hiç aklıma o gelmemişti
36.haftada yaptır temiz kalır o zaman benceKızlaar selamlar,
Bugün 34+1'e girdik. Heyecan artıyor.
Bebişin eşyalarını yıkadı annemle yardımcı ablamız geçen haftaiçi. Eksikleri çıktı ortaya, haftasonu onları da tamamladım sayılır, birkaç şeyi kaldı. Onlar da gelince onları da yıkayıp sonra hastane çantası hazırlığına girişeceğim.
Haftaya çarşamba da kontrolümüz var, inşallah şu kist de gitmiştir ya da küçülmüştür de rahat bi nefes alırız.
Sizlerde ne var ne yok?
Hastane terliği ne aldınız? Bu Oysho'nun beyaz tüylü terliğini beğendim ama Haziran sonu Temmuz başı komik mi olur o terlik acaba? Yoksa Crocs gibi bir şey mi almak lazım?
Bir de ağda yaptırmam lazım ama şimdi yaptırsam doğuma nasıl temiz gideceğim, kafamda deli sorular
Ben genelde attım zaten biliyorsunuz. Kısa uzun her tür aldim. Bence ilk 2 3 hafta uzun giyerler en azından geceleri ama sonra kısa giydiririm.Kızlar bebişlere aldığınız giysilerin fotoları atsanız da görsek neler aldınız benim gibi kısa kollu mu alt üst takım mı tulum mu diye kafayı yiyenlere yardımcı olun
Ay masaallah kilosu çok güzel32+0 dan bildiriyorum kızlar,çalışır raporumu aldım.
Bebiş 2600 gr olmuşDoktor şaşırdı öyle çok göbeğinde yok ama bebişin maşallahı var dedi.
veee bu hafta baş aşağı dönmüş yavrucum:))yüzünü yine tam göremedik bir de serçe parmağını kaldırmıştı yüzüne doğru,halay başı olacak bizim kız
Tek sorunum tansiyonumun hastanede yüksek çıkması ,evde normal olan tansiyon hastanede çıkıyo heyecan yapıyorum galiba.
Doktorum sıkı takip edelim dedi.Ayrıca 12 saatte en az 10 kere hareket etsin,etmezse direk gel nst ye bağlan dedi.
Diğer randevum 3 hafta sonra..
eşime diyorum ben sütü azaltayım günde 2-3 bardak süt içiyorum o yarıyo heralde:))Ay masaallah kilosu çok güzel
Küçük kahve makinesi yok benim ya direk kettle de götürülmezDaha vakit var ama ne olur ne olmaz ben hazırladım çantamı biraz eksiklerim vardı dün onları da koydum. Çantam hazır. Kendime; bir gecelik takım, bir pijama takım, 4-5 tane ped, 4-5 tane depend, 2 alt çamaşır bir emzirme sütyeni, bir emzirme atleti, 2 de çorap koydum. Bebişe; 2 yenidoğan takım, 2 çorap, 1 ince battaniye, 1 müslin battaniye, 4 tane ağız bezi, 10 tane bez, 1 tane alt açma, 1 tane ıslak mendil koydum. Bunun haricinde Süt sağma makinesi, 1 adet biberon, 1 adet emzik koydum. Bugün iş yerinden küçük kahve makinemi de eve götürür çantaya koyarım işim bitti
Ben de sallama rezene alayım diyorum orada içmek için hemen ama onu süt için diye biliyorum kimyon çayı da gaz için mi onu da almalı miyiz hastane çantasına? Bir de ben bu sıcak suyu ne yapcam ya kettle çok büyük olur sanki dur bakalım bi anneme sorayım ufak ısıtıcı var mi onda hani şu plastik olan küçük kettle rden varsa o getirsin bana hastaneye gelirkenBöyle bir ekonomide götürmek mantıklı bencede 2 gün hastanede kalacağım ben 2 günde kantine dünyayı bırakırım yoksatane kimyon ya da kimyon rezene çaylarından da götürmek lazım gaz çıkarabilmek VS için
Ben de iki tane alcam emzirme sütyeni . Emzirme atleti hiç almayayım bence zaten evde giymem sutyen falan memelere özgürlük normal atlet giyerimAhh hiç bilmiyorum. O kadar çirkin ki hepsi alaşım yok o yüzden. Destekli bir model bakacağım. Belki çarşıya vs gider bakarim. İki tane yeter diye düşündüm. İki tane de sporcu sütyeni tarzında alırım belki
Biz de eşimle haftaya yaparız belkiBen daha yıkamadım bile üstümde bir agırlık var bakalım annemle yada kaynanamla yada eşimle yapacağım haziranın ilk haftası yapacağım inşallah
Benim hepsi uzun kollu , bizim ev pek güneş almaz öyle deniz de yok ki nem olsun , ankara nin sıcağı güneşte olur gölge serindir zaten bu yüzden ilk 3 ay kısa kol giymez diye düşündüm almadım ilk 3 aydan sonra zaten sonbahar gelecek. Yani simdik almadım baktım çocuk sicakliyor gidip iki üç parça şort kısa kol alırım diye düşündüm duruma göre. Aslında geçen alacaktım bi iki tane ama hele doğsun duruma göre bakarım dedim .Kızlar bebişlere aldığınız giysilerin fotoları atsanız da görsek neler aldınız benim gibi kısa kollu mu alt üst takım mı tulum mu diye kafayı yiyenlere yardımcı olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?