Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Öyle valla işin o boyutunu düşününce mantıklı hem su da ısıtılır o minik makinelerde nerelere goturmedim ki hastaneye götürsem çok mu yani

Bunu ancak bunu yaşayan anlayabilir cidden yaşam kalitesini çok düşüren bir şey, doğmadan uyku falan kalmadı vücudumuz alışacak en azından ilk zamanlar o uykusuzluk çok afallatmayacak
Aynen öyle. İki gündür gündüzleri de olmaya başladı. Doğuma kadar da geçmezmiş. Valla doğumla birlikte geçse bile şükrederim. Kalıcı olmasından korkuyorum.

Ahh hiç bilmiyorum. O kadar çirkin ki hepsi alaşım yok o yüzden. Destekli bir model bakacağım. Belki çarşıya vs gider bakarim. İki tane yeter diye düşündüm. İki tane de sporcu sütyeni tarzında alırım belki

Çok kilo almadım ama fotolarda ben de öyle çıkıyorum tek derdimiz kilo olsun, zamanla gerçekten gider. Kiminin 3 ayda kiminin 1 yılda. Sağlık olsun

Kızlar bebiş baya dayanmış dışarı doğru hıçkırık tuttukça zıplıyor geçince de yoruluyor hızlı hızlı nefes alıyor bende bunu dışarıdan hissediyorum Ay gözlerim doldu yine iyi ki istemeden oldu diye nefesini kesmemişim canına kıymamışım nasıl yaşardım o veballe

Kızlaar selamlar,

Bugün 34+1'e girdik. Heyecan artıyor.

Bebişin eşyalarını yıkadı annemle yardımcı ablamız geçen haftaiçi. Eksikleri çıktı ortaya, haftasonu onları da tamamladım sayılır, birkaç şeyi kaldı. Onlar da gelince onları da yıkayıp sonra hastane çantası hazırlığına girişeceğim.

Haftaya çarşamba da kontrolümüz var, inşallah şu kist de gitmiştir ya da küçülmüştür de rahat bi nefes alırız.

Sizlerde ne var ne yok?

Hastane terliği ne aldınız? Bu Oysho'nun beyaz tüylü terliğini beğendim ama Haziran sonu Temmuz başı komik mi olur o terlik acaba? Yoksa Crocs gibi bir şey mi almak lazım?

Bir de ağda yaptırmam lazım ama şimdi yaptırsam doğuma nasıl temiz gideceğim, kafamda deli sorular

Evet üçyol da bende gece doğum başlarsa evime daha yakın olduğu için orayı tercih etmeyi planlıyorum umarım memnun kalırım sıkıntısız doğumlar geçiririz

ben de böyle düşünüyorum .ki ben o kahvelerin kaliteli olduğunu düşünmüyorum .benim kahvelerim çok daha lezzetli

Haklısın canım verecegiz inşallah hamilelikten sonra ama kendimi o şekilde görmek canımı sıkmadı desem yalan olur
Ben çok kilo almadım aslında 6 buçuk kilo aldım ama kilom vardı hamile kaldigimda 97.bucuk dum şu an 104 yani kilo alimin çok olmasa da zaten kiloluydum birde işte göbek falan iyice çıkınca tam yarım dunya modundaymisim yeni farkına vardım senin 18 kilo almış halinden kiloluyum yani malesef ki bende takilmiyorum aslında ama ne bilim işte o foto hiç hoş değildi gromek iyi gelmedi.esimde kızıyor abartiyorsun hamilesin sen tabiki öyle goruncek diyor ama işte ne bilim doğumdan sonra artık sıkı diyet şart sapsart
Yaa işte canım evet orası öyle kilonun en çok yakistigi dönem tabikide, işte fazla olunca hiç hoş olmuyormuş görüntü neyse vereceğiz el mecbur napalim.
Çok kilo almadım ama fotolarda ben de öyle çıkıyorum tek derdimiz kilo olsun, zamanla gerçekten gider. Kiminin 3 ayda kiminin 1 yılda. Sağlık olsun
Evet valla 6 buçuk kilo aldım ama çok farklı görünüyor.gecen sene şu an olduğum kiloya cikmisdim ve diyetle 7 kilo vermiştim.o zamanda şu anla ayni kilodaydim ama böyle durmuyordu tabi bende sanıyorum iyiyim çok almadım diye fotoğrafi görünce şoka girdim öyle bakalım fazla fazla vericem inşallah dogumdan sonra kararlıyım

32+0 dan bildiriyorum kızlar,çalışır raporumu aldım.
Bebiş 2600 gr olmuşDoktor şaşırdı öyle çok göbeğinde yok ama bebişin maşallahı var dedi.
veee bu hafta baş aşağı dönmüş yavrucum:))yüzünü yine tam göremedik bir de serçe parmağını kaldırmıştı yüzüne doğru,halay başı olacak bizim kız
Tek sorunum tansiyonumun hastanede yüksek çıkması ,evde normal olan tansiyon hastanede çıkıyo heyecan yapıyorum galiba.
Doktorum sıkı takip edelim dedi.Ayrıca 12 saatte en az 10 kere hareket etsin,etmezse direk gel nst ye bağlan dedi.
Diğer randevum 3 hafta sonra..

36.haftada yaptır temiz kalır o zaman bence

Kızlar bebişlere aldığınız giysilerin fotoları atsanız da görsek neler aldınız benim gibi kısa kollu mu alt üst takım mı tulum mu diye kafayı yiyenlere yardımcı olun
Ben genelde attım zaten biliyorsunuz. Kısa uzun her tür aldim. Bence ilk 2 3 hafta uzun giyerler en azından geceleri ama sonra kısa giydiririm.

Ay masaallah kilosu çok güzel

Küçük kahve makinesi yok benim ya direk kettle de götürülmez
Ben de sallama rezene alayım diyorum orada içmek için hemen ama onu süt için diye biliyorum kimyon çayı da gaz için mi onu da almalı miyiz hastane çantasına? Bir de ben bu sıcak suyu ne yapcam ya kettle çok büyük olur sanki dur bakalım bi anneme sorayım ufak ısıtıcı var mi onda hani şu plastik olan küçük kettle rden varsa o getirsin bana hastaneye gelirken
Ben de iki tane alcam emzirme sütyeni . Emzirme atleti hiç almayayım bence zaten evde giymem sutyen falan memelere özgürlük normal atlet giyerim sporcu atlet bile giymem evde
Ben daha yıkamadım bile üstümde bir agırlık var bakalım annemle yada kaynanamla yada eşimle yapacağım haziranın ilk haftası yapacağım inşallah
Biz de eşimle haftaya yaparız belki
Kızlar bebişlere aldığınız giysilerin fotoları atsanız da görsek neler aldınız benim gibi kısa kollu mu alt üst takım mı tulum mu diye kafayı yiyenlere yardımcı olun
Benim hepsi uzun kollu , bizim ev pek güneş almaz öyle deniz de yok ki nem olsun , ankara nin sıcağı güneşte olur gölge serindir zaten bu yüzden ilk 3 ay kısa kol giymez diye düşündüm almadım ilk 3 aydan sonra zaten sonbahar gelecek. Yani simdik almadım baktım çocuk sicakliyor gidip iki üç parça şort kısa kol alırım diye düşündüm duruma göre. Aslında geçen alacaktım bi iki tane ama hele doğsun duruma göre bakarım dedim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…