- 30 Mart 2020
- 7.896
- 15.754
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #52.341
Ben sadece bir bardak içiyorum benimki de sanki az zayıf 31 hafta da 1700 gram çıktı dr iyi dedi ama inşallah iki hafta sonra ben de bi 2 buçuk falan görürümeşime diyorum ben sütü azaltayım günde 2-3 bardak süt içiyorum o yarıyo heralde:))
doktor iyi dediyse öyledir canım.Ben sadece bir bardak içiyorum benimki de sanki az zayıf 31 hafta da 1700 gram çıktı dr iyi dedi ama inşallah iki hafta sonra ben de bi 2 buçuk falan görürüm
Kimyon gaz çıkarmak için ayrıca bebeğe de gaz geçmeyrbilir böylece bazı odalarda su ısıtıcı oluyor hastaneye sorup ona göre götürmek lazım refakatçiler de içer çay kahveKüçük kahve makinesi yok benim ya direk kettle de götürülmez
Ben de sallama rezene alayım diyorum orada içmek için hemen ama onu süt için diye biliyorum kimyon çayı da gaz için mi onu da almalı miyiz hastane çantasına? Bir de ben bu sıcak suyu ne yapcam ya kettle çok büyük olur sanki dur bakalım bi anneme sorayım ufak ısıtıcı var mi onda hani şu plastik olan küçük kettle rden varsa o getirsin bana hastaneye gelirken
Ben de iki tane alcam emzirme sütyeni . Emzirme atleti hiç almayayım bence zaten evde giymem sutyen falan memelere özgürlük normal atlet giyerimsporcu atlet bile giymem evde
Biz de eşimle haftaya yaparız belki
Benim hepsi uzun kollu , bizim ev pek güneş almaz öyle deniz de yok ki nem olsun , ankara nin sıcağı güneşte olur gölge serindir zaten bu yüzden ilk 3 ay kısa kol giymez diye düşündüm almadım ilk 3 aydan sonra zaten sonbahar gelecek. Yani simdik almadım baktım çocuk sicakliyor gidip iki üç parça şort kısa kol alırım diye düşündüm duruma göre. Aslında geçen alacaktım bi iki tane ama hele doğsun duruma göre bakarım dedim .
Iki kere kullandım canımkızlar hamilelk süresince monural kullanan oldu mu?
kültür testimde üreme görüldü,doktor bu ilacı verdi
Yok kızzz şaka yapıyoruzzzz yatamam zaten imkansızzzzDr a sormadan öyle şeyler yapmayın kızlar tehlikeli olabilir az kaldı sıkın dişinizi
Evet canım geçen hafta bana da verildi. Zaten genelde idrar yolu enfeksiyonunda verilen tek ilaçkızlar hamilelk süresince monural kullanan oldu mu?
kültür testimde üreme görüldü,doktor bu ilacı verdi
Bende yıkadım ,ütüledim,paketledim .Günaydın kizlaaar,
Ben çamaşırları yıkadım ama henüz ütülenip katlanmadi herkes hazırladı mi doğum çantasını??
Anladım canım ben ilaç kullanıyorum sen kullanmıyorsun galibaAynen bana da dr öyle dedi işte buyuk 13,9 kucukte 8,5 i geçince mesaj at demişti 9 olmamalı yani dün de benim küçük 8,9 çıktı anlamadım neden , mesaj attım iki gun düzenli kontrol et dedi demekki yüksek ama kimseyi de burada korkutmak istemem her dr un tarzı farklı benim ilk bebeğim 15 haftalık öldüğü için belki önlem olarak ilac verir bakalım şu iki gün yemeklere tuz atmicam dün ayran falan içmiştim belki o çıkarttı benim normalde tansiyon sorunum çok şükür yok ama galiba son aylarda çıkma olasılığı artiyormus sıkı takip gerekiyormuş inşallah yükselmez. Allah esirgesin dün 8,9 görünce cidden çok korktum
O zaman kucak dolusu öpücük
Yani dr hareket azalırsa hemen yaz demişti bana normalde çok hareketli karnımı kaldirirdi sonra duruldu geçen randevuda dedim yeri de daralmamis henüz 1700 gram ama sorun da göremedim şimdilik yine takip et bakalım dedi ama o günden beri hep sakin eski halinden eser yok belki de uslu olacaktır ne bileyim
Canım benim göbek hariç diğer bölgede kaşıntı karaciğer le ilgili olabilir mutlaka alt ast değerine baktir kaç kilo aldın bilmiyorum ama bir de kolesterolüne baktir önlem olsun
Büyük de 13,2 falan canım bugün yemeklere bile tuz atmicam bakalım inecek mi ..
Gördüğüm kadarıyla şehirden şehire ,ilçeden ilçeye bile çok değişiyor fiyatlar. Hangi şehirdesiniz ? İzmir'de 12.800 e anlastik galiba , zam olmadıysa
ben izmirdeyim. doktorum da irenbede. sanırım tınaztepe galen de olucak dogum ama daha bazı seyler netleşmedi. mesela ben normal dogum istiyorum ama doktorum bana bunun için vakit ayırabilecek mi emin değilim gibi . siz nerden aldınız fiyatı?
Doktorunuz kim hangi hastanede bu fiyat bende izmirdeyim doktorumun anlaşmalı olduğu hastaneler var egepol ve medifemayı düşünüyorum onlarla anlaşması var 8500 civarı ikiside birde epidural alırsam ekstra ödeme yapacağım
Bahsettiğim ses oydu işteKizlar bu karından kütleme sesi tırnak makası ile keserken çıkan çıt sesi gibi mi bugün ilk defa duydum sanki tam da emin olamadım ama
Hmm o zaman sallama rezene ve kimyon çayı alayım yanıma. Hastanede ısıtıcı olduğunu sanmıyorum olması kettle götürürüm amaan banane esim taşıyacakKimyon gaz çıkarmak için ayrıca bebeğe de gaz geçmeyrbilir böylece bazı odalarda su ısıtıcı oluyor hastaneye sorup ona göre götürmek lazım refakatçiler de içer çay kahve
Benim de halletmem lazım galiba bir de ben ne aldım ne almadım pek bilmiyorum bi dolaba koysam göreceğim ne eksik bakalımBende yıkadım ,ütüledim,paketledim .
Zaman var diyoruz ama başımıza ne gelecek belli değil tedbirli olmak lazım bence ..
Keza bi de havaların iyice ısınacağını düşünüp zorluk çekmek istemiyorum
Yok bu zamana kadar hiç tansiyon sorunum olmadı diye dr gerek görmemişti ama takip et de demişti, iki gun bakcam belki bana da ilac verir ama inşallah gerek kalmaz düzene girerAnladım canım ben ilaç kullanıyorum sen kullanmıyorsun galiba
Eklemmiş sanırım ilk kez duydum ama emin de olamadım benden mi geldi bebekten miBahsettiğim ses oydu işte
Kız lar bende mi bi sıkıntı var 6 kilo aldım sadeceDaha vakit var ama ne olur ne olmaz ben hazırladım çantamı biraz eksiklerim vardı dün onları da koydum. Çantam hazır. Kendime; bir gecelik takım, bir pijama takım, 4-5 tane ped, 4-5 tane depend, 2 alt çamaşır bir emzirme sütyeni, bir emzirme atleti, 2 de çorap koydum. Bebişe; 2 yenidoğan takım, 2 çorap, 1 ince battaniye, 1 müslin battaniye, 4 tane ağız bezi, 10 tane bez, 1 tane alt açma, 1 tane ıslak mendil koydum. Bunun haricinde Süt sağma makinesi, 1 adet biberon, 1 adet emzik koydum. Bugün iş yerinden küçük kahve makinemi de eve götürür çantaya koyarım işim bitti
Sen kaç kilo aldın bilmiyorum ama bayadır tartılmıyordum neredeyse son 1 aydır. Dün tartıldım 2 kilo daha alarak +18 olmuşum. İlk hamileliğimde 9 kilo almıştım. İlk hamileliğimde doğuma gittiğim kilo 96 şimdi 98 olmuşum.Ama o zaman kadar şiş görünmüyorum bilemedim ya da züğürt avuntusu Ve fakat takmıyorum. Doğumdan sonra zayıflamak için çabalarım. Şimdi düşünüp üzülmemeye kararlıyım takma kafana boşver.
Ben 8 kilo verdim daha yeni yeni 3 kilo aldım ama hâlâ hamile kaldığım kiloyu yakalayamadimKız lar bende mi bi sıkıntı var 6 kilo aldım sadece
Maşallah kız baya iyi kilosu32+0 dan bildiriyorum kızlar,çalışır raporumu aldım.
Bebiş 2600 gr olmuşDoktor şaşırdı öyle çok göbeğinde yok ama bebişin maşallahı var dedi.
veee bu hafta baş aşağı dönmüş yavrucum:))yüzünü yine tam göremedik bir de serçe parmağını kaldırmıştı yüzüne doğru,halay başı olacak bizim kız
Tek sorunum tansiyonumun hastanede yüksek çıkması ,evde normal olan tansiyon hastanede çıkıyo heyecan yapıyorum galiba.
Doktorum sıkı takip edelim dedi.Ayrıca 12 saatte en az 10 kere hareket etsin,etmezse direk gel nst ye bağlan dedi.
Diğer randevum 3 hafta sonra..
Nasıl psikolojik diyebilir neye göre ölçtü bunu ki?kızlar benim midem aşırı bulanıyor ya kafayı yicem. Artık kusmak istemiyorum, doktor ilaç vermek istemiyorum psikolojik dedi.Ben 16 kilo alarak 73 kilo oldum ama bebek daha 2200 kg :/ hayırlısı ile doğurmak istiyorum vaktinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?