Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben sadece bir bardak içiyorum benimki de sanki az zayıf 31 hafta da 1700 gram çıktı dr iyi dedi ama inşallah iki hafta sonra ben de bi 2 buçuk falan görürüm
doktor iyi dediyse öyledir canım.
benimkine bi sorun varmı dedim sorun olmaz ama normal doğum düşünürsen ona engel olabilir dedi.

Kimyon gaz çıkarmak için ayrıca bebeğe de gaz geçmeyrbilir böylece bazı odalarda su ısıtıcı oluyor hastaneye sorup ona göre götürmek lazım refakatçiler de içer çay kahve

Daha önce normal doğum yapmış annelere bir sorum olacak . Şimdi okuduğum kitapta Türkiye'deki normal doğumlarda epizyotomi uygulamasının bir rutin olduğu ve geç kalınmadiysa direk yapıldığı yazıyor . Gerçekten böyle mi ? Yani doğum başladığında hemen epizyotomi uygulamasi yapılıyor mu ?

Günaydın kizlaaar,
Ben çamaşırları yıkadım ama henüz ütülenip katlanmadi herkes hazırladı mi doğum çantasını??
Bende yıkadım ,ütüledim,paketledim .
Zaman var diyoruz ama başımıza ne gelecek belli değil tedbirli olmak lazım bence ..
Keza bi de havaların iyice ısınacağını düşünüp zorluk çekmek istemiyorum

Anladım canım ben ilaç kullanıyorum sen kullanmıyorsun galiba

Gördüğüm kadarıyla şehirden şehire ,ilçeden ilçeye bile çok değişiyor fiyatlar. Hangi şehirdesiniz ? İzmir'de 12.800 e anlastik galiba , zam olmadıysa

Ben de izmir 'deyim, fikir olsun istedim size de. Can hastanesinde takipliyim, doğum da orada olacak nasipse 7200 dediler. Tüm doğum türleri ve anesteziler aynı tek fiyat. İnşallah doğuma kadar zam olmaz

Kimyon gaz çıkarmak için ayrıca bebeğe de gaz geçmeyrbilir böylece bazı odalarda su ısıtıcı oluyor hastaneye sorup ona göre götürmek lazım refakatçiler de içer çay kahve
Hmm o zaman sallama rezene ve kimyon çayı alayım yanıma. Hastanede ısıtıcı olduğunu sanmıyorum olması kettle götürürüm amaan banane esim taşıyacak
Benim de halletmem lazım galiba bir de ben ne aldım ne almadım pek bilmiyorum bi dolaba koysam göreceğim ne eksik bakalım
Anladım canım ben ilaç kullanıyorum sen kullanmıyorsun galiba
Yok bu zamana kadar hiç tansiyon sorunum olmadı diye dr gerek görmemişti ama takip et de demişti, iki gun bakcam belki bana da ilac verir ama inşallah gerek kalmaz düzene girer
Bahsettiğim ses oydu işte
Eklemmiş sanırım ilk kez duydum ama emin de olamadım benden mi geldi bebekten mi

Kız lar bende mi bi sıkıntı var 6 kilo aldım sadece

Maşallah kız baya iyi kilosu

Nasıl psikolojik diyebilir neye göre ölçtü bunu ki?

Prilam hayat kurtardı ilk gebeliğimde sıfır bulantı idi ama bunda inanılmaz agresif bir bulantı yaşadım, hala ara ara yaşıyorum. Son Düzlükteyiz artık ama yaşam kaliteni düşürüyorsa iç bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…