Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273

Kardeşimin gebeliğinde oldu. Evet çok sinir bozucu. Çok yaygın bir durummuş aslında..

Benim de geçen akşam ellerimin üstü kabardı kaşınıyor. Kolestaz diye korktum ama onda kabarcık olmazmış. Alerjik reaksiyonmuş.
Değişik bir şey yemedim neden oldu bilmiyorum..

Gebelikte bazı şeylere vücut daha fazla tepki verebilirmiş. O yüzden geçmesini bekledim..

Birkenstock un Eva modelinin cakmasini aldım ben. Tam yazlık

İns kist falan da kalmamıştır. Sağlıkla gelirler dünyaya

Ben de aldım bugün rapor. Bundan sonra iki hafta sonraya verdi randevu. Artık nst zamanları

Benim sağlık sigortam var bende izmirdeyim ama fiyatlar 8-10 bin civarı sanırım baştan takipiysen.

Doktorun girmiyomuymuş doğuma orayı anlayamadım normal doğumda kendi doktorum çok daha mühim hatta bence

Hemen yapılmadi bana ama yapıldı sonuçta 3 günde toparlamistim, hiçbir sıkıntı yaşamadim. İkinci doğumda yapılma ihtimali daha dusukmus ama rutin kontrole başka bir Dr a gittiğimde doğum yaptığıma inanmamisti. Dr um çok iyi dikmiş demek ki öyle çok gözde büyütülecek bir durum olmuyor sanki. 3 dikiş gibiydi benim

İlk bir kaç gün o çaylar önerilmiyor, sütün tadını değiştirdiği için bebek memeyi reddedebilir. Zaten gaz da ilk günler başlamıyor hiç korkma bol su içsen yeter

onu neye göre söyledi bende bilmiyorum ama ilaç içmeden aşmalıymışım bu durumu. Birde tabi az az ve sık yemek yemeliymişim benim biraz ölçüm kaçtı. Grubun en kilo alanı bile benim sanırsam :) bugün az yemeğe gayret ediyorum bakalım nasıl olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…