- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #52.361
Çok normal canım benim 29+5 te 1480 gram dı persembe gitçem bakalımBen sadece bir bardak içiyorum benimki de sanki az zayıf 31 hafta da 1700 gram çıktı dr iyi dedi ama inşallah iki hafta sonra ben de bi 2 buçuk falan görürüm
Günaydınlar hanımlar …
Yine sohbet bayağı ilerlemiş
Sabahı sabahladım desem yeri ..
Pirelenmiş gibi gece boyu bacaklarım kaşındı , kaşı kaşı derken yorgunluktan sızmışım .
Biraz önce netten bakayım dedim ..
3. Trimester da görülebiliyormuş ve doktora giden hanımlara çoğu teşhis “gebelikte intrahepatik kolestazis yani karaciğerdeki safra akımının yavaşlamasıymış”
Hiç aklımın ucundan geçmeyen şeyler beni buluyor
Ayy hayir tabikiGünaydın kizlaaar,
Ben çamaşırları yıkadım ama henüz ütülenip katlanmadi herkes hazırladı mi doğum çantasını??
Birkenstock un Eva modelinin cakmasini aldım ben. Tam yazlıkKızlaar selamlar,
Bugün 34+1'e girdik. Heyecan artıyor.
Bebişin eşyalarını yıkadı annemle yardımcı ablamız geçen haftaiçi. Eksikleri çıktı ortaya, haftasonu onları da tamamladım sayılır, birkaç şeyi kaldı. Onlar da gelince onları da yıkayıp sonra hastane çantası hazırlığına girişeceğim.
Haftaya çarşamba da kontrolümüz var, inşallah şu kist de gitmiştir ya da küçülmüştür de rahat bi nefes alırız.
Sizlerde ne var ne yok?
Hastane terliği ne aldınız? Bu Oysho'nun beyaz tüylü terliğini beğendim ama Haziran sonu Temmuz başı komik mi olur o terlik acaba? Yoksa Crocs gibi bir şey mi almak lazım?
Bir de ağda yaptırmam lazım ama şimdi yaptırsam doğuma nasıl temiz gideceğim, kafamda deli sorular
İns kist falan da kalmamıştır. Sağlıkla gelirler dünyayaKızlaar selamlar,
Bugün 34+1'e girdik. Heyecan artıyor.
Bebişin eşyalarını yıkadı annemle yardımcı ablamız geçen haftaiçi. Eksikleri çıktı ortaya, haftasonu onları da tamamladım sayılır, birkaç şeyi kaldı. Onlar da gelince onları da yıkayıp sonra hastane çantası hazırlığına girişeceğim.
Haftaya çarşamba da kontrolümüz var, inşallah şu kist de gitmiştir ya da küçülmüştür de rahat bi nefes alırız.
Sizlerde ne var ne yok?
Hastane terliği ne aldınız? Bu Oysho'nun beyaz tüylü terliğini beğendim ama Haziran sonu Temmuz başı komik mi olur o terlik acaba? Yoksa Crocs gibi bir şey mi almak lazım?
Bir de ağda yaptırmam lazım ama şimdi yaptırsam doğuma nasıl temiz gideceğim, kafamda deli sorular
Ben de aldım bugün rapor. Bundan sonra iki hafta sonraya verdi randevu. Artık nst zamanları32+0 dan bildiriyorum kızlar,çalışır raporumu aldım.
Bebiş 2600 gr olmuşDoktor şaşırdı öyle çok göbeğinde yok ama bebişin maşallahı var dedi.
veee bu hafta baş aşağı dönmüş yavrucum:))yüzünü yine tam göremedik bir de serçe parmağını kaldırmıştı yüzüne doğru,halay başı olacak bizim kız
Tek sorunum tansiyonumun hastanede yüksek çıkması ,evde normal olan tansiyon hastanede çıkıyo heyecan yapıyorum galiba.
Doktorum sıkı takip edelim dedi.Ayrıca 12 saatte en az 10 kere hareket etsin,etmezse direk gel nst ye bağlan dedi.
Diğer randevum 3 hafta sonra..
Benim sağlık sigortam var bende izmirdeyim ama fiyatlar 8-10 bin civarı sanırım baştan takipiysen.ben izmirdeyim. doktorum da irenbede. sanırım tınaztepe galen de olucak dogum ama daha bazı seyler netleşmedi. mesela ben normal dogum istiyorum ama doktorum bana bunun için vakit ayırabilecek mi emin değilim gibi . siz nerden aldınız fiyatı?
Hemen yapılmadi bana ama yapıldı sonuçtaDaha önce normal doğum yapmış annelere bir sorum olacak . Şimdi okuduğum kitapta Türkiye'deki normal doğumlarda epizyotomi uygulamasının bir rutin olduğu ve geç kalınmadiysa direk yapıldığı yazıyor . Gerçekten böyle mi ? Yani doğum başladığında hemen epizyotomi uygulamasi yapılıyor mu ?
Ben kullandım canım 1 kere sadece sonrakş kültürüm temiz cıkmıştı zatenkızlar hamilelk süresince monural kullanan oldu mu?
kültür testimde üreme görüldü,doktor bu ilacı verdi
Kız ne bi kere 5 kere içtimBen kullandım canım 1 kere sadece sonrakş kültürüm temiz cıkmıştı zaten
sağlık ocağındaki doktor şikayet yoksa yazılmaz demşti yanma vs yok ama kadın doğumcum bunu yazdı kararsız kalmıştım ama kullanayım bari enfeksiyon ilerler falan o daha kötüIki kere kullandım canım
Iki kere de antibiyotik hap kullandım
İlk bir kaç gün o çaylar önerilmiyor, sütün tadını değiştirdiği için bebek memeyi reddedebilir. Zaten gaz da ilk günler başlamıyor hiç korkma bol su içsen yeterBöyle bir ekonomide götürmek mantıklı bencede 2 gün hastanede kalacağım ben 2 günde kantine dünyayı bırakırım yoksatane kimyon ya da kimyon rezene çaylarından da götürmek lazım gaz çıkarabilmek VS için
valla öyle canım maşallahları var
saol canım çoğu arkadaşta kullanmış içim rahatladı şimdi:)Evet canım geçen hafta bana da verildi. Zaten genelde idrar yolu enfeksiyonunda verilen tek ilaç
sona yaklaşıyoruzzzBen de aldım bugün rapor. Bundan sonra iki hafta sonraya verdi randevu. Artık nst zamanları
Yaaaa ama gaz için de olsa içmeyecek miyiz bizim Bi akrabaya vermişlerdi ordan aklımda kalmışİlk bir kaç gün o çaylar önerilmiyor, sütün tadını değiştirdiği için bebek memeyi reddedebilir. Zaten gaz da ilk günler başlamıyor hiç korkma bol su içsen yeter
Ben iki kez kullandım.kızlar hamilelk süresince monural kullanan oldu mu?
kültür testimde üreme görüldü,doktor bu ilacı verdi
onu neye göre söyledi bende bilmiyorum ama ilaç içmeden aşmalıymışım bu durumu. Birde tabi az az ve sık yemek yemeliymişim benim biraz ölçüm kaçtı. Grubun en kilo alanı bile benim sanırsam :) bugün az yemeğe gayret ediyorum bakalım nasıl olacakNasıl psikolojik diyebilir neye göre ölçtü bunu ki?
Prilam hayat kurtardı ilk gebeliğimde sıfır bulantı idi ama bunda inanılmaz agresif bir bulantı yaşadım, hala ara ara yaşıyorum. Son Düzlükteyiz artık ama yaşam kaliteni düşürüyorsa iç bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?