- 12 Nisan 2019
- 2.211
- 3.337
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #52.381
anladım canım bana da bugün yazdı doktor alayım iş çıkışı.Ben kullandım canım 1 kere sadece sonrakş kültürüm temiz cıkmıştı zaten
Aynisini dun eşime diyordum masaj y3rlerinde hamileler icin göbek kısmı deli yatak var mıdır diyeBöyle masaja gitmek istiyorum belimi çıtlatmak istiyorum çok feci artık ağırlığı
Göbek kısmı delikli masaj yatakları yokmu yaaa ona okadar ihtiyacım varkiyüz üstü yatmayı özledim
Ya maşallah inş sağlıcakla kucağınıza alın. Ben 33+1 de 2200 gram dedi benim ki baya zayıf kalıyor sizinkinin yanında. ay inş benim kızda kilo alır32+0 dan bildiriyorum kızlar,çalışır raporumu aldım.
Bebiş 2600 gr olmuşDoktor şaşırdı öyle çok göbeğinde yok ama bebişin maşallahı var dedi.
veee bu hafta baş aşağı dönmüş yavrucum:))yüzünü yine tam göremedik bir de serçe parmağını kaldırmıştı yüzüne doğru,halay başı olacak bizim kız
Tek sorunum tansiyonumun hastanede yüksek çıkması ,evde normal olan tansiyon hastanede çıkıyo heyecan yapıyorum galiba.
Doktorum sıkı takip edelim dedi.Ayrıca 12 saatte en az 10 kere hareket etsin,etmezse direk gel nst ye bağlan dedi.
Diğer randevum 3 hafta sonra..
2 hafta önce gitmiştim, ilk defa rapor için erken gelmiş oldum
bence normal seninki,bizim kız önde gidiyoo:)))ama suyu falan iyi sorun yok dedi doktorYa maşallah inş sağlıcakla kucağınıza alın. Ben 33+1 de 2200 gram dedi benim ki baya zayıf kalıyor sizinkinin yanında. ay inş benim kızda kilo alır
doktorum bana sordu çalışıyo musun diye.sonra rapor birimine yönlendirdi.Oradaki bayan girişimi yaptı çıktı aldı.doktoruma ve başhekime imzalattım o kadarHanımlar 32+0 calısabilir raporu alcam direk doktordan isteyince oluyor demi başka hastanede yaptırmam veya yapman gereken bir prosedür var mı? Sonra dilekceyle kuruma göturcem onu biliyorum da hastanede nasil o işler??
ya ben ne süt ne ceviz ile besleniyorum. Aaşırı sağlksız beslendiğime emin oldum :/ doğuma kadar bende süt içeyim baribence normal seninki,bizim kız önde gidiyoo:)))ama suyu falan iyi sorun yok dedi doktor
süt içiyorum günde 2 bardak, ceviz badem yiyorum ara öğünlerde onlar yarıyo belki de
Gaz ilk günler olmuyor, 1.haftada başlıyor ortalama olarak, ilk gün tek derdin memeyi tutturmak oluyorYaaaa ama gaz için de olsa içmeyecek miyiz bizim Bi akrabaya vermişlerdi ordan aklımda kalmış
Ben bugün aldım. Nst ye bağlayıp verdilerHanımlar 32+0 calısabilir raporu alcam direk doktordan isteyince oluyor demi başka hastanede yaptırmam veya yapman gereken bir prosedür var mı? Sonra dilekceyle kuruma göturcem onu biliyorum da hastanede nasil o işler??
O bende de oluyorGünaydın kendi horlama sesime uyandım töbe töbe
Bende çok stres yapıyom benimkinde midemde tamamen agzımdan çıkcak gibi az aşagı inse inmiyor artık nefes alamadıkça doktora koşuyorum kilomda72 hamile kalıp60 düşenim kiloda almadım zorlanmaya basladım daha bayada var çok çektim saglıcakla alalım kucagımızabenim bebeğim de ters hem de dümdüz yatıyor .yani makat geliş bile değil daha istisnai bir durum .en başından beri dümdüz yatıyor zaten .bu yüzden ayağı tam belimin orda .o kadar gergin bir hali var ki karnımın anlatamam .altı boş,üstü boş ama ortası dopdolu karnımın .oblik duruş diyorlar .endişe etmedim çünkü gayet de hareketli .sadece biraz canımı çıkarıyor
Bebiş asagi donmüs olabilir. Benimde kafa asagida ve tuvaletimi getiriyor zaman zamanGünaydın kızlar
Haftaları benden önce olanlar beni bir aydınlatabilir miMalum siz doğururken ben anca daha oda hazırlıyor olurum
Dün geceden beri bebiş çok hareketli maşallah. Ya döndü ya dönmeye çalışıyor. Bu sabah ilk defa midemin oradan bir şeyini uzattı, kafası mı yoksa ayağı mı bilmem
Lakin dün geceden beri o hareket ettikçe, aniden tuvaletim geliyor. Vajinamda baskı hissediyorum. Sancı, acı falan değil.
Bazen de hafif iğne batar gibi oluyor.
Normal olduğunu düşünüyorum, ama bu baskı beni korkutmalı mı sizce? Doktorluk bir durum mu?
Bende endişeleniyordum ondan biraz ilk gebeliğimde, doktoruma sormuştum, gerek yoksa asla kesi yapmıyorum ben merak etme demişti, bazen yırtılma öyle şiddetli ve şekilsiz oluyomuş ki o dikiş çok daha zor iyileşiyomuş o aşamada yırtılmadan minik bir müdahale edilebilir demişti, doğum anında şuan minik bi kesi atmam gerek yoksa yırtılma olacak bilgin olsun dedi 2 dikişim vardı nasıl iyileşti anlamadım bileDaha önce normal doğum yapmış annelere bir sorum olacak . Şimdi okuduğum kitapta Türkiye'deki normal doğumlarda epizyotomi uygulamasının bir rutin olduğu ve geç kalınmadiysa direk yapıldığı yazıyor . Gerçekten böyle mi ? Yani doğum başladığında hemen epizyotomi uygulamasi yapılıyor mu ?
iç valla kalsiyum için de iyi.ya ben ne süt ne ceviz ile besleniyorum. Aaşırı sağlksız beslendiğime emin oldum :/ doğuma kadar bende süt içeyim bari
Değilsin benimonu neye göre söyledi bende bilmiyorum ama ilaç içmeden aşmalıymışım bu durumu. Birde tabi az az ve sık yemek yemeliymişim benim biraz ölçüm kaçtı. Grubun en kilo alanı bile benim sanırsam :) bugün az yemeğe gayret ediyorum bakalım nasıl olacak
Hayir tabiki de ben de yikadm bi posta duruyor hatta yikamadim utü yapamadm bugun hastanedeyim isten cikip hastaneye geldim su 32 haftalik calisir raporunu alirsam inşallah hayirlisiyla eve gidince de halim kalmaz heralde benim canta anca 2 haftaya hazir olurGünaydın kizlaaar,
Ben çamaşırları yıkadım ama henüz ütülenip katlanmadi herkes hazırladı mi doğum çantasını??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?