Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben kullandım canım 1 kere sadece sonrakş kültürüm temiz cıkmıştı zaten
anladım canım bana da bugün yazdı doktor alayım iş çıkışı.
Sonraki testi ne zaman yaptırdın ben sordum doktoruma gerek yok dedi ama nerden bilcem yaptırmazsam

Böyle masaja gitmek istiyorum belimi çıtlatmak istiyorum çok feci artık ağırlığı
Göbek kısmı delikli masaj yatakları yokmu yaaa ona okadar ihtiyacım varki yüz üstü yatmayı özledim
Aynisini dun eşime diyordum masaj y3rlerinde hamileler icin göbek kısmı deli yatak var mıdır diye hayallerimiz bir ama vallahi büyük ihtiyac

Ya maşallah inş sağlıcakla kucağınıza alın. Ben 33+1 de 2200 gram dedi benim ki baya zayıf kalıyor sizinkinin yanında. ay inş benim kızda kilo alır

Hanımlar 32+0 calısabilir raporu alcam direk doktordan isteyince oluyor demi başka hastanede yaptırmam veya yapman gereken bir prosedür var mı? Sonra dilekceyle kuruma göturcem onu biliyorum da hastanede nasil o işler??

Ya maşallah inş sağlıcakla kucağınıza alın. Ben 33+1 de 2200 gram dedi benim ki baya zayıf kalıyor sizinkinin yanında. ay inş benim kızda kilo alır
bence normal seninki,bizim kız önde gidiyoo:)))ama suyu falan iyi sorun yok dedi doktor
süt içiyorum günde 2 bardak, ceviz badem yiyorum ara öğünlerde onlar yarıyo belki de

Hanımlar 32+0 calısabilir raporu alcam direk doktordan isteyince oluyor demi başka hastanede yaptırmam veya yapman gereken bir prosedür var mı? Sonra dilekceyle kuruma göturcem onu biliyorum da hastanede nasil o işler??
doktorum bana sordu çalışıyo musun diye.sonra rapor birimine yönlendirdi.Oradaki bayan girişimi yaptı çıktı aldı.doktoruma ve başhekime imzalattım o kadar

bence normal seninki,bizim kız önde gidiyoo:)))ama suyu falan iyi sorun yok dedi doktor
süt içiyorum günde 2 bardak, ceviz badem yiyorum ara öğünlerde onlar yarıyo belki de
ya ben ne süt ne ceviz ile besleniyorum. Aaşırı sağlksız beslendiğime emin oldum :/ doğuma kadar bende süt içeyim bari

Bende çok stres yapıyom benimkinde midemde tamamen agzımdan çıkcak gibi az aşagı inse inmiyor artık nefes alamadıkça doktora koşuyorum kilomda72 hamile kalıp60 düşenim kiloda almadım zorlanmaya basladım daha bayada var çok çektim saglıcakla alalım kucagımıza

Bebiş asagi donmüs olabilir. Benimde kafa asagida ve tuvaletimi getiriyor zaman zaman

Şu tansiyon işi çıkmadan bi doğursaydık hayırlısıyla vala korkuyorum benim için 32 haftaya gelmek te bir mucizeydi Allah’a çok geldim

Bende endişeleniyordum ondan biraz ilk gebeliğimde, doktoruma sormuştum, gerek yoksa asla kesi yapmıyorum ben merak etme demişti, bazen yırtılma öyle şiddetli ve şekilsiz oluyomuş ki o dikiş çok daha zor iyileşiyomuş o aşamada yırtılmadan minik bir müdahale edilebilir demişti, doğum anında şuan minik bi kesi atmam gerek yoksa yırtılma olacak bilgin olsun dedi 2 dikişim vardı nasıl iyileşti anlamadım bile
Gerçekten geçenlerde Bi arkadaşım doğum yaptı kesi atmamışlar yırtılma olmuş 18 dikiş

ya ben ne süt ne ceviz ile besleniyorum. Aaşırı sağlksız beslendiğime emin oldum :/ doğuma kadar bende süt içeyim bari
iç valla kalsiyum için de iyi.
ben mecburen yediğime içtiğime dikkat ediyorum insülin kullanıyorum çünkü.
akşamları canım çekiyor bi iki bisküvi yiyorum çayın yanında o bile tokluk şekerimi yükseltiyo.şimdi tamamen bırakıcam tatlıyı falan.son haftalar biraz daha dişimi sıkmam lazım

Değilsin benim +24 şuan.

Mide bulantısının yemekle ve alınan kiloyla ilgisi olduğunu sanmıyorum baya baya hormonlarımdan, ilk gebeliğimde yoktu onda da çok almıştım

Günaydın kizlaaar,
Ben çamaşırları yıkadım ama henüz ütülenip katlanmadi herkes hazırladı mi doğum çantasını??
Hayir tabiki de ben de yikadm bi posta duruyor hatta yikamadim utü yapamadm bugun hastanedeyim isten cikip hastaneye geldim su 32 haftalik calisir raporunu alirsam inşallah hayirlisiyla eve gidince de halim kalmaz heralde benim canta anca 2 haftaya hazir olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…