- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #52.401
Evet ben kullandım hem de 2 kere .kızlar hamilelk süresince monural kullanan oldu mu?
kültür testimde üreme görüldü,doktor bu ilacı verdi
Vallaaaa yarasın yarasınvalla öyle canım maşallahları var
yediğimiz içtiğimiz yarıyo demek ki
Ama sen ev taşıdınHic bisey yikamadim ütü falan da yapmadimKiyafet disinda baskada biseyi yok suan
İnternetten baktım var cidden amaaaAynisini dun eşime diyordum masaj y3rlerinde hamileler icin göbek kısmı deli yatak var mıdır diyehayallerimiz bir ama vallahi büyük ihtiyac
Sana da çok geçmiş olsun canım .Kardeşimin gebeliğinde oldu. Evet çok sinir bozucu. Çok yaygın bir durummuş aslında..
Benim de geçen akşam ellerimin üstü kabardı kaşınıyor. Kolestaz diye korktum ama onda kabarcık olmazmış. Alerjik reaksiyonmuş.
Değişik bir şey yemedim neden oldu bilmiyorum..
Gebelikte bazı şeylere vücut daha fazla tepki verebilirmiş. O yüzden geçmesini bekledim..
Sorma o neydi oyleAma sen ev taşıdın
Oooo bak almış kilo işteEvet kizlar nst cekildi sanci yok ama bebisim uyuyor cikmis biseyler yuyorum tekrar gircem bebegim basgelis 2250 gr olmus
Valla ben bir kere içtimKız ne bi kere 5 kere içtim
2 haftada birde gel diyolar fiyatlara bak yaHastane muayeneyi 365 TL e çıkarmış
Sonraki testi randevum 3 hafta sonraydı ben söyledim de yaptıkanladım canım bana da bugün yazdı doktor alayım iş çıkışı.
Sonraki testi ne zaman yaptırdın ben sordum doktoruma gerek yok dedi ama nerden bilcem yaptırmazsam
Yorgunluğu atmayıSorma o neydi oyleBekliyorum neyi bekliyorsam
Evet bende saskinim 2000 bile olamamistir belki diye duusnuyordumOooo bak almış kilo işteçelimsiz zayıf olcak diyodun maaaşallah
benim şikayetim falan yok yanma vs.umarım işe yararEvet ben kullandım hem de 2 kere .
Tek kullanımlık şase zaten ama etki etmedi bende onun yerine antibiyotik kullandım .
Çok şükür şimdilik yendim sanırım
Normal mi dusunuyorsun? Yok bende hic bisey kiyafetleri var sadece oda cok degil. Yatak falan alinacak daha. Cocuklar da hic bisey yok umurlarinda degilYorgunluğu atmayı
Doktorum bana 20 hazirandan sonra her gün bekleyeceğiz dedi, son ayıma girdim şuan o yüzden ben bitirdim tüm o işleri, bir tek çantaya koymam kaldı bir kaç siparişim var gelsin bitiricem bir de yatak kurulacak ama kızım etkilenir diye onu geciktiriyorun sanki biraz kıskanıyor
Sende durum nasıl?
olmadı ben de kullandıktan 2 hafta sonra falan yaptırayımSonraki testi randevum 3 hafta sonraydı ben söyledim de yaptık
Yok ben kendi gazımızdan bahsettim sezeryan olanlar gaz çıkarmak zorunda yaGaz ilk günler olmuyor, 1.haftada başlıyor ortalama olarak, ilk gün tek derdin memeyi tutturmak oluyor
Evet kızım normal oldu bir aksilik olmazsa bunda da öyle istiyorumNormal mi dusunuyorsun? Yok bende hic bisey kiyafetleri var sadece oda cok degil. Yatak falan alinacak daha. Cocuklar da hic bisey yok umurlarinda degilSadece kizim arada gelip baby falan diyo. Bebek gorse bana gosteriyor. Dogunca neler olur kestiremiyorum hic
Hımm inşallah burda halledebilirim. Ilçenin devlet hastanesi de vermeleri lazm diye dusünüyorum sırayı da zor aldm zaten hayırlısı bakalmdoktorum bana sordu çalışıyo musun diye.sonra rapor birimine yönlendirdi.Oradaki bayan girişimi yaptı çıktı aldı.doktoruma ve başhekime imzalattım o kadar
Ay nst falan istemez inşallah bi rapor alıcaz saatlerce hastanede beklemesek bariBen bugün aldım. Nst ye bağlayıp verdiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?