Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
kızlar hamilelk süresince monural kullanan oldu mu?
kültür testimde üreme görüldü,doktor bu ilacı verdi
Evet ben kullandım hem de 2 kere .
Tek kullanımlık şase zaten ama etki etmedi bende onun yerine antibiyotik kullandım .
Çok şükür şimdilik yendim sanırım

Sana da çok geçmiş olsun canım .
Gerçekten sinir bozucu ..
Gece gece yatağa bişey mi döküldü diye bile kontrol ettim ama yok yani uyumak imkansızdı ..
Bu başıma aralıklı dönemle birlikte 2.oluşu ..
Bakalım kontrolde doktora sorucam , keza tahlil de veririm .

Bu arada 27Mayıs ‘da grev var mı ?

Sorma o neydi oyle Bekliyorum neyi bekliyorsam
Yorgunluğu atmayı

Doktorum bana 20 hazirandan sonra her gün bekleyeceğiz dedi, son ayıma girdim şuan o yüzden ben bitirdim tüm o işleri, bir tek çantaya koymam kaldı bir kaç siparişim var gelsin bitiricem bir de yatak kurulacak ama kızım etkilenir diye onu geciktiriyorun sanki biraz kıskanıyor
Sende durum nasıl?

Normal mi dusunuyorsun? Yok bende hic bisey kiyafetleri var sadece oda cok degil. Yatak falan alinacak daha. Cocuklar da hic bisey yok umurlarinda degil Sadece kizim arada gelip baby falan diyo. Bebek gorse bana gosteriyor. Dogunca neler olur kestiremiyorum hic

Gaz ilk günler olmuyor, 1.haftada başlıyor ortalama olarak, ilk gün tek derdin memeyi tutturmak oluyor
Yok ben kendi gazımızdan bahsettim sezeryan olanlar gaz çıkarmak zorunda ya bebeğin gazı sonraki iş dediğin gibi o zaman sezeryan için Bi iki sallama götüreyim ben de bebek için sonra başlarım içmeye

Evet kızım normal oldu bir aksilik olmazsa bunda da öyle istiyorum

Ne zaman bebeğe dair bir şey olsa benimki bebekleşiyor

doktorum bana sordu çalışıyo musun diye.sonra rapor birimine yönlendirdi.Oradaki bayan girişimi yaptı çıktı aldı.doktoruma ve başhekime imzalattım o kadar
Hımm inşallah burda halledebilirim. Ilçenin devlet hastanesi de vermeleri lazm diye dusünüyorum sırayı da zor aldm zaten hayırlısı bakalm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…