- 7 Kasım 2021
- 2.713
- 7.723
- 78
- 34
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #52.421
Kayısı suyu içiriyolar bol bol, eğer sezeryan olacaksan ve kesinse kendine bir kaç çeşit %100 meyve suyu olan sulardan al hastaneye götür. Cappy içmek zorunda kalma çay vermiyolar yine meyve suyu içiriyolarYok ben kendi gazımızdan bahsettim sezeryan olanlar gaz çıkarmak zorunda yabebeğin gazı sonraki iş dediğin gibi o zaman sezeryan için Bi iki sallama götüreyim ben de bebek için sonra başlarım içmeye
insallah canimEvet kızım normal oldu bir aksilik olmazsa bunda da öyle istiyorum
Ne zaman bebeğe dair bir şey olsa benimki bebekleşiyor
Evet tam kıskanma yaşı aslında, 2/3 bu kadar anlamıyor 5/6 büyümüş oluyor benimki tam aradainsallah canim4 yasindaydi dimi? Alisacak annesi rahat ol sen
Hadi ya var miymıs ben araştırmadim ama olma ihtimali de yuksek tabi. Gercekten cok iyi olur yüz üstü yatmak ne guzel biseymism aslinda vucudun rahatina göre yatmak istiyorum ama iste olmuyor oyleİnternetten baktım var cidden amaaanasıl güzel bişi olurdu yaaaa, 5 dk yatsam orda bile rahatlardım
Bende doğum ücretini konuştum şu an 6bin ama haziranda zam gelir büyük ihtimal dediler. Yıl ortasında ne zamı dedim allah aşkına2 haftada birde gel diyolar fiyatlara bak ya
Benim kizim dogdugunda oglum 4 yasindaydi. Umrunda degildi biraz ele avuca gelince kiz cok sevmeye basladi. Simdi ikiside o kadar cok seviyor ki birbirini. Biraz kizsam kardesine hemen aliyor onu odasina gidiyorEvet tam kıskanma yaşı aslında, 2/3 bu kadar anlamıyor 5/6 büyümüş oluyor benimki tam arada
Haaa tamam canım öyle yapim mademKayısı suyu içiriyolar bol bol, eğer sezeryan olacaksan ve kesinse kendine bir kaç çeşit %100 meyve suyu olan sulardan al hastaneye götür. Cappy içmek zorunda kalma çay vermiyolar yine meyve suyu içiriyolar
Benim yapılmadı son ana kadarda bekledi hatta 2.doğümda kesi atmak istemiyorum dedi. Rutin olup olmaması doktora göre degisiyordur bence. Benin doktorum doğal doğum yanlisi o yüzden yapmamış olabilir tabi.Daha önce normal doğum yapmış annelere bir sorum olacak . Şimdi okuduğum kitapta Türkiye'deki normal doğumlarda epizyotomi uygulamasının bir rutin olduğu ve geç kalınmadiysa direk yapıldığı yazıyor . Gerçekten böyle mi ? Yani doğum başladığında hemen epizyotomi uygulamasi yapılıyor mu ?
19 ay var aralarında 0 kıskanmaEvet tam kıskanma yaşı aslında, 2/3 bu kadar anlamıyor 5/6 büyümüş oluyor benimki tam arada
Ben yazdım sandımBen kendime acı eşiğim yüksek diyordum hatta cidden kolay kolay şikayetlenmem acıdi vs demem dayanırım ama hamilelikte bi haller oldu. Acı eşigim resmen düstü. Canim cabuk yanıyor bu nedir yahiç sevmem nazlı mıy mıy tipleri resmen öyle oldum kendimi begenmiyorum vallahi
Gerek yoksa yapmaması ve doğum anında bilgilendirmesi bile rahatlatıcı bir şey . Avrupa ülkelerinde epizyotomi oranı ortalama %10 lardayken Türkiye'de ilk doğumda %97 imiş . Oran farkına bakar mısınız ne kadar fazlaBende endişeleniyordum ondan biraz ilk gebeliğimde, doktoruma sormuştum, gerek yoksa asla kesi yapmıyorum ben merak etme demişti, bazen yırtılma öyle şiddetli ve şekilsiz oluyomuş ki o dikiş çok daha zor iyileşiyomuş o aşamada yırtılmadan minik bir müdahale edilebilir demişti, doğum anında şuan minik bi kesi atmam gerek yoksa yırtılma olacak bilgin olsun dedi 2 dikişim vardı nasıl iyileşti anlamadım bile
Gerçekten geçenlerde Bi arkadaşım doğum yaptı kesi atmamışlar yırtılma olmuş 18 dikiş
Aynen varHadi ya var miymıs ben araştırmadim ama olma ihtimali de yuksek tabi. Gercekten cok iyi olur yüz üstü yatmak ne guzel biseymism aslinda vucudun rahatina göre yatmak istiyorum ama iste olmuyor oyle
Hadi yaaa ne alaka yaaa çok saçmaaaa, birde ben parayı ayarladım kenara koydum heee zam yaparsa sıkıntı olurBende doğum ücretini konuştum şu an 6bin ama haziranda zam gelir büyük ihtimal dediler. Yıl ortasında ne zamı dedim allah aşkına
Maşallah demekki artık hızlı alıyolar kiloEvet bende saskinim 2000 bile olamamistir belki diye duusnuyordum
Bende kayısı hoşafı fln yapıcam doğumdan önce kenara koycam onu içicemKayısı suyu içiriyolar bol bol, eğer sezeryan olacaksan ve kesinse kendine bir kaç çeşit %100 meyve suyu olan sulardan al hastaneye götür. Cappy içmek zorunda kalma çay vermiyolar yine meyve suyu içiriyolar
Çok şaşırdım şuan. Yüzde 3lük kesimde olduğumu bilmiyordumGerek yoksa yapmaması ve doğum anında bilgilendirmesi bile rahatlatıcı bir şey . Avrupa ülkelerinde epizyotomi oranı ortalama %10 lardayken Türkiye'de ilk doğumda %97 imiş . Oran farkına bakar mısınız ne kadar fazladirek çat çat kesiyor çoğu doktor herhalde
Bizde bir dahaki gittiğimizde zamdan etkilenmeden önden ödemeyi teklif edicez napalımHadi yaaa ne alaka yaaa çok saçmaaaa, birde ben parayı ayarladım kenara koydum heee zam yaparsa sıkıntı olurKartttan fln anca hallederiz
2 hafta önce kilosu kacti2 hafta önce gitmiştim, ilk defa rapor için erken gelmiş oldum
İyide sen rutin hastasın. Çok saçma zam olsa bile etkilememesi gerek seni bana sorarsan.Bende doğum ücretini konuştum şu an 6bin ama haziranda zam gelir büyük ihtimal dediler. Yıl ortasında ne zamı dedim allah aşkına
Herşey olabilir ben kasımda hastaneye gittiğimde muayene 200 dü yılbaşından sonra 240 yaptılarBizde bir dahaki gittiğimizde zamdan etkilenmeden önden ödemeyi teklif edicez napalımNe zamı bu diyoruz bilmiyorum hastane öyle karar verdi diyorlar. Anlamadık ne olduğunuda valla
Genelde öylemi oluyorİyide sen rutin hastasın. Çok saçma zam olsa bile etkilememesi gerek seni bana sorarsan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?