- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #52.441
Normalde evet anlaşmak lazım önceden. Çok saçma yoksa kafasına göre zam yapar herkes mayıstada doğsa haziranda da aynı şartlar olmalı.Genelde öylemi oluyor
Maalesef etkiliyor görüştüğümüz kişi öyle söyledi şu an verdiğimiz fiyat hazirana kadar geçerli dedi.İyide sen rutin hastasın. Çok saçma zam olsa bile etkilememesi gerek seni bana sorarsan.
Allah korusun canım. İçini ferah tut kontrolle herşey düzene girer. Benimde iki gündür bir büyük 13 e yaklaşıyor bi küçük 9 a 6 ayımız bitmek üzere ya ufaktan sinyaller geliyor. Yarın bizde dahiliye ye gidecez belki ordan da diyetisyen şekerde sınırdaydıAynen bana da dr öyle dedi işte buyuk 13,9 kucukte 8,5 i geçince mesaj at demişti 9 olmamalı yani dün de benim küçük 8,9 çıktı anlamadım neden , mesaj attım iki gun düzenli kontrol et dedi demekki yüksek ama kimseyi de burada korkutmak istemem her dr un tarzı farklı benim ilk bebeğim 15 haftalık öldüğü için belki önlem olarak ilac verir bakalım şu iki gün yemeklere tuz atmicam dün ayran falan içmiştim belki o çıkarttı benim normalde tansiyon sorunum çok şükür yok ama galiba son aylarda çıkma olasılığı artiyormus sıkı takip gerekiyormuş inşallah yükselmez. Allah esirgesin dün 8,9 görünce cidden çok korktum
O zaman kucak dolusu öpücük
Yani dr hareket azalırsa hemen yaz demişti bana normalde çok hareketli karnımı kaldirirdi sonra duruldu geçen randevuda dedim yeri de daralmamis henüz 1700 gram ama sorun da göremedim şimdilik yine takip et bakalım dedi ama o günden beri hep sakin eski halinden eser yok belki de uslu olacaktır ne bileyim
Canım benim göbek hariç diğer bölgede kaşıntı karaciğer le ilgili olabilir mutlaka alt ast değerine baktir kaç kilo aldın bilmiyorum ama bir de kolesterolüne baktir önlem olsun
Büyük de 13,2 falan canım bugün yemeklere bile tuz atmicam bakalım inecek mi ..
Evet ya bütün zamlarda bizi etkiledi gerçekten. Bende o yüzden önden ödemeyi teklif edicem zaten her şeyi zamlı ödüyoruz bari bunu ödemeyelim ne kadar zam yapıcaklarıda belli değil kiHerşey olabilir ben kasımda hastaneye gittiğimde muayene 200 dü yılbaşından sonra 240 yaptılar
1 mayısda 280 oldu yani alt tarafı bakıyor 10 dk sürmüyor çok gereksiz para ve zamlar
Muayene böyle artarsa, doğumda artar kesin, geçen hafta sordum bizimde hala 6000 inşallah öyle bişi olmazÇok saçmaaa hepsi bize denk geliyo yeminle
Hmmmmm ne biliyim hiç bizim Hastanedede takipli değil bakmıyolar, ücreti gidip direk muhasebeyle görüşüyorsun inşallah öyle bişi olmazNormalde evet anlaşmak lazım önceden. Çok saçma yoksa kafasına göre zam yapar herkes mayıstada doğsa haziranda da aynı şartlar olmalı.
Önden ödeme gibi bişi olurmu acaba, doğmadan sanmıyorum benEvet ya bütün zamlarda bizi etkiledi gerçekten. Bende o yüzden önden ödemeyi teklif edicem zaten her şeyi zamlı ödüyoruz bari bunu ödemeyelim ne kadar zam yapıcaklarıda belli değil ki
1800 dü2
2 hafta önce kilosu kactitek tek soruyorum k.bakma canim
ben de anlamadım sorucam tekrar. doktorum bence sezeryancı zaten. çok da yogun biri nasıl vakit ayırıcak da beni dogurtucak diye kuruntu yapmaya başladımBenim sağlık sigortam var bende izmirdeyim ama fiyatlar 8-10 bin civarı sanırım baştan takipiysen.
Doktorun girmiyomuymuş doğuma orayı anlayamadım normal doğumda kendi doktorum çok daha mühim hatta bence
İşte doğum paketi alır gibi bir şansımız var mı diye konuşalım dedik, en azından şansımızı deneyelim böyle oturduğumuz yerden zam beklemeyelim dedikÖnden ödeme gibi bişi olurmu acaba, doğmadan sanmıyorum benbence doğduğugün diğer farkıda alır bunlar
Aynen konuşmak mantıklı tabikdeİşte doğum paketi alır gibi bir şansımız var mı diye konuşalım dedik, en azından şansımızı deneyelim böyle oturduğumuz yerden zam beklemeyelim dedik
kesinlikle katılıyorum...Önden ödeme gibi bişi olurmu acaba, doğmadan sanmıyorum benbence doğduğugün diğer farkıda alır bunlar
ben izmirde irenbede takipliyim. orda hemşirelere rica ettim bana raporu direk whatsupp tan yolladılarHanımlar 32+0 calısabilir raporu alcam direk doktordan isteyince oluyor demi başka hastanede yaptırmam veya yapman gereken bir prosedür var mı? Sonra dilekceyle kuruma göturcem onu biliyorum da hastanede nasil o işler??
Sizin adınıza çok sevindim, yuzde 3 luk dilimin son dönemlerde artmış olması dileğiyleÇok şaşırdım şuan. Yüzde 3lük kesimde olduğumu bilmiyordumkesi gerekirse ya da yırtık olacaksa düzgün olsun diye müdahale ediyorum demişti bana. Zaten nefesleri yönlendiriyordu o anda başka bir işlem yapmadı bide bebeği aldı o kadar
kızlar benim midem aşırı bulanıyor ya kafayı yicem. Artık kusmak istemiyorum, doktor ilaç vermek istemiyorum psikolojik dedi.Ben 16 kilo alarak 73 kilo oldum ama bebek daha 2200 kg :/ hayırlısı ile doğurmak istiyorum vaktinde
Yaaaaaa yine öyle değil her gittğimde öyle sıra fln olmuyo yada randevusuz değiller amaaaakesinlikle katılıyorum...
Bugün kendimi özel değil de devlet hastanesin de hissettim,senin doktor nasıl?bizimkinin kapısı dolu randevulu randevusuz soru soracaklar dalıyo içeri.Kadının birine sezaryen diyip yatış verdiler.Bankodaki kız diyo ki kayıt açtırmadınız,halbuki ödemesini yapmış kadıncağız.E zaten yatışı yapılacak kaydı elbet açılacak yani.
Doktor da acele ediyo bi soruyu cevaplarken ,diğer söylediğini anlamaya çalışıyorum.Patronumun eşi tavsiye etmişti ama neyse diyorum bi kaç hafta daha idare edelim
Geçen akşam içtim canım benim idrarda da biraz sıkıntı çıkmıştı içiliyor gebeliktekızlar hamilelk süresince monural kullanan oldu mu?
kültür testimde üreme görüldü,doktor bu ilacı verdi
Günaydın kizlaaar,
Ben çamaşırları yıkadım ama henüz ütülenip katlanmadi herkes hazırladı mi doğum çantasını??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?