Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Allah korusun canım. İçini ferah tut kontrolle herşey düzene girer. Benimde iki gündür bir büyük 13 e yaklaşıyor bi küçük 9 a 6 ayımız bitmek üzere ya ufaktan sinyaller geliyor. Yarın bizde dahiliye ye gidecez belki ordan da diyetisyen şekerde sınırdaydı
Öncesi riskli olan gebelerde tansiyona ayrı önem veriyorlar anladığım kadarıyla. Tedbiri elden bırakmamak en güzeli olacak bizim için en azından ilaç bile olsa bir çaresi çözümü var

Evet ya bütün zamlarda bizi etkiledi gerçekten. Bende o yüzden önden ödemeyi teklif edicem zaten her şeyi zamlı ödüyoruz bari bunu ödemeyelim ne kadar zam yapıcaklarıda belli değil ki

Normalde evet anlaşmak lazım önceden. Çok saçma yoksa kafasına göre zam yapar herkes mayıstada doğsa haziranda da aynı şartlar olmalı.
Hmmmmm ne biliyim hiç bizim Hastanedede takipli değil bakmıyolar, ücreti gidip direk muhasebeyle görüşüyorsun inşallah öyle bişi olmaz Bana hazirana kadar geçerli demediler ücretler ama hep muayeneye zam geliyo ona da gelir diye düşünüyorum hep,

Evet ya bütün zamlarda bizi etkiledi gerçekten. Bende o yüzden önden ödemeyi teklif edicem zaten her şeyi zamlı ödüyoruz bari bunu ödemeyelim ne kadar zam yapıcaklarıda belli değil ki
Önden ödeme gibi bişi olurmu acaba, doğmadan sanmıyorum ben bence doğduğugün diğer farkıda alır bunlar

Benim sağlık sigortam var bende izmirdeyim ama fiyatlar 8-10 bin civarı sanırım baştan takipiysen.

Doktorun girmiyomuymuş doğuma orayı anlayamadım normal doğumda kendi doktorum çok daha mühim hatta bence
ben de anlamadım sorucam tekrar. doktorum bence sezeryancı zaten. çok da yogun biri nasıl vakit ayırıcak da beni dogurtucak diye kuruntu yapmaya başladım

Önden ödeme gibi bişi olurmu acaba, doğmadan sanmıyorum ben bence doğduğugün diğer farkıda alır bunlar
İşte doğum paketi alır gibi bir şansımız var mı diye konuşalım dedik, en azından şansımızı deneyelim böyle oturduğumuz yerden zam beklemeyelim dedik

kesinlikle katılıyorum...
Bugün kendimi özel değil de devlet hastanesin de hissettim,senin doktor nasıl?bizimkinin kapısı dolu randevulu randevusuz soru soracaklar dalıyo içeri.Kadının birine sezaryen diyip yatış verdiler.Bankodaki kız diyo ki kayıt açtırmadınız,halbuki ödemesini yapmış kadıncağız.E zaten yatışı yapılacak kaydı elbet açılacak yani.
Doktor da acele ediyo bi soruyu cevaplarken ,diğer söylediğini anlamaya çalışıyorum.Patronumun eşi tavsiye etmişti ama neyse diyorum bi kaç hafta daha idare edelim

Hanımlar 32+0 calısabilir raporu alcam direk doktordan isteyince oluyor demi başka hastanede yaptırmam veya yapman gereken bir prosedür var mı? Sonra dilekceyle kuruma göturcem onu biliyorum da hastanede nasil o işler??
ben izmirde irenbede takipliyim. orda hemşirelere rica ettim bana raporu direk whatsupp tan yolladılar

Sizin adınıza çok sevindim, yuzde 3 luk dilimin son dönemlerde artmış olması dileğiyle sayfayı da paylaşayım sizinle

Eklentiler

• IMG20220523150551.webp
    91,9 KB · Görüntüleme: 50

Bebek daha 2200kg derken?

Ne bekliyorsun ki bu haftadaki bebekten

Yaaaaaa yine öyle değil her gittğimde öyle sıra fln olmuyo yada randevusuz değiller amaaaa
Mesela sandalyeye oturup doktora düzgün konuşamıyorum,
Direk muayeneye geçiyoruz bebeğe bakıyoruz anlatıyo herşeyi, 5 dk belki 7 dk sürüyo odaaa
Kalkıyorum gidip bi oturup konuşamıyorum ayakda konuşup çıkıyoruzzzz, geçen sorucak sorularım vardı unutmuşum sormayı o derece Ve bu görüşmeye 280 vermeye acıyorum sırf o yüzden hep 2 ayda bir gittim .. şimdi yine 2 hafta sonrasına almazdım randevuda, kendileri direk pcden aldı bu sefer.

İnşallah doğumda bu şekilde olmaz , hele zamm asla olmaz inşallah

Günaydın kizlaaar,
Ben çamaşırları yıkadım ama henüz ütülenip katlanmadi herkes hazırladı mi doğum çantasını??

Ben bir tek çantayı hazırlamadım. Alınacaklar alındı, yıkandı, ütülendi.
Çantaya koymak bir şey değil.
Eksik birşey olursa alınabilir de hastanedeyken

Ben daha ne çamaşır yıkadım ne çanta hazırladım ama benim için daha erken sizler baya ilerlediniz maşallah. Bende kısmetse 34-35 gibi hazırlarım. Belki daha bişeyler alırım diye bekliyorum gözüme az geliyor aldıklarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…