- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #52.461
Sonra insanlar neden normal doğumdan korkuyor deniliyor. Bu yaşananlar yüzünden ne yazık ki.Sizin adınıza çok sevindim, yuzde 3 luk dilimin son dönemlerde artmış olması dileğiylesayfayı da paylaşayım sizinle
Yok ananin dibi harbiYarin doktordan cikip bebiş 3 kg olmus diye trolleyesim var sizi
Yapma benceTemizlik yapıcam hala yapıcammm, ateş beyin ayakların göğüs altımda kaldırmıyo nefes zor aldırıyoKalkamadım bir türlü
Gozun aydin canim aciklik falan bakti mi? Simdi burada artik surekli alttan bakicak artik ultrason yok. Nst ve cati muayenesi.Uyandi nst cektik hafif sancilarim var ama normal artik dedi kanim 8.4 den 8.9 yukselmis ilaca devam dedi 2 hafta sonra cagirdi ama ben tam 36+0 da giderim bir sorun olmazsa artik 33+3 bugun
Bu gidişle yapamıcam gibi cidden asla kıpırdamıyoYapma benceBen evi supurdum sildim ter icinde kaldim,halilari artik supuremiyorum ya o gucum yok sanki
Fazla girmiyor sanırım bende bayadır görmüyorumBi arkadas vardi rabia oda Almanyadaydi sanirim ne yapti? Hic gormuyorum
Valla bende en basindan beri yaniyorum nedense. Hatta hala herseye buz koyuyorum. O dereceBu gidişle yapamıcam gibi cidden asla kıpırdamıyonefes almak zordrr , zatenn teri hiç söylemiyorum oturuduğum yerde bileeee ter atabilirim hamilelikten herhalde millet üşüyo ben sıcakdan patlıyorum
Cinsiyeti neydi hatirliyormusun? Cok takmisti kafasina. Sende gormuyorsan cidden girmiyordurFazla girmiyor sanırım bende bayadır görmüyorum
Bi arkadaşın bebeği 32. haftada 2600 müş :) birde benim kilo önden gidiyordu artık haftası ile uyumlu hale gelmiş kilo alımı yavaşamış o yüzzden dedim :)Bebek daha 2200kg derken?
Ne bekliyorsun ki bu haftadaki bebekten
Benim ki 1600 hic takmiyorumBi arkadaşın bebeği 32. haftada 2600 müş :) birde benim kilo önden gidiyordu artık haftası ile uyumlu hale gelmiş kilo alımı yavaşamış o yüzzden dedim :)
sorma ya bi de zam yapmışlar,doğumlar ne kadar oldu acaba?Yaaaaaa yine öyle değil her gittğimde öyle sıra fln olmuyo yada randevusuz değiller amaaaa
Mesela sandalyeye oturup doktora düzgün konuşamıyorum,
Direk muayeneye geçiyoruz bebeğe bakıyoruz anlatıyo herşeyi, 5 dk belki 7 dk sürüyo odaaa
Kalkıyorum gidip bi oturup konuşamıyorum ayakda konuşup çıkıyoruzzzz, geçen sorucak sorularım vardı unutmuşum sormayı o dereceVe bu görüşmeye 280 vermeye acıyorum sırf o yüzden hep 2 ayda bir gittim .. şimdi yine 2 hafta sonrasına almazdım randevuda, kendileri direk pcden aldı bu sefer.
İnşallah doğumda bu şekilde olmaz , hele zamm asla olmaz inşallah
ben de içicem canım çoğu kişi kullanmışGeçen akşam içtim canım benim idrarda da biraz sıkıntı çıkmıştı içiliyor gebelikte
Hayir bakmadi baksin istemistim cunku ben tuhaf hissediyordum ama bakmadi maalesefGozun aydin canim aciklik falan bakti mi? Simdi burada artik surekli alttan bakicak artik ultrason yok. Nst ve cati muayenesi.
Ahhh söyleyince serinledimValla bende en basindan beri yaniyorum nedense. Hatta hala herseye buz koyuyorum. O derece
Ultrason kağıdınında FL yazan bi yer varsa yanında numara onu 7 yle çarp çıkıyo boyuBenim ki 1600 hic takmiyorumSadece boyunu sordum soyleyemem dedi yasal olarak ne alakaysa bilmiyorum
ilki kızdı, ikincide kız olduCinsiyeti neydi hatirliyormusun? Cok takmisti kafasina. Sende gormuyorsan cidden girmiyordur
Burda muhakkak biriyle ortak nokta buluyor olmamızBen yazdım sandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?