Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Uyandi nst cektik hafif sancilarim var ama normal artik dedi kanim 8.4 den 8.9 yukselmis ilaca devam dedi 2 hafta sonra cagirdi ama ben tam 36+0 da giderim bir sorun olmazsa artik 33+3 bugun
Gozun aydin canim aciklik falan bakti mi? Simdi burada artik surekli alttan bakicak artik ultrason yok. Nst ve cati muayenesi.

Yapma bence Ben evi supurdum sildim ter icinde kaldim,halilari artik supuremiyorum ya o gucum yok sanki
Bu gidişle yapamıcam gibi cidden asla kıpırdamıyo nefes almak zordrr , zatenn teri hiç söylemiyorum oturuduğum yerde bileeee ter atabilirim hamilelikten herhalde millet üşüyo ben sıcakdan patlıyorum

Bu gidişle yapamıcam gibi cidden asla kıpırdamıyo nefes almak zordrr , zatenn teri hiç söylemiyorum oturuduğum yerde bileeee ter atabilirim hamilelikten herhalde millet üşüyo ben sıcakdan patlıyorum
Valla bende en basindan beri yaniyorum nedense. Hatta hala herseye buz koyuyorum. O derece

Bi arkadaşın bebeği 32. haftada 2600 müş :) birde benim kilo önden gidiyordu artık haftası ile uyumlu hale gelmiş kilo alımı yavaşamış o yüzzden dedim :)
Benim ki 1600 hic takmiyorum Sadece boyunu sordum soyleyemem dedi yasal olarak ne alakaysa bilmiyorum

sorma ya bi de zam yapmışlar,doğumlar ne kadar oldu acaba?
bizimki de hemen kilo tansiyon bakıyo bebeğe bakıyo ilaçların var mı diyo tamam, soru sorcaksam soruyorum hızlı hızlı işte şu zaman gelceksiniz diyo dediğin gibi 10 dk bile sürmüyo.
Doğumla ilgili bişey sorsam daha erken diyo 39.haftada çatı muayenesi yapcakmış,sanki geç gibi ama hadi hayırlısı...
İnşallah sağlıcakla bi alalım da kucağımıza rahat bi nefes alalım

Valla bende en basindan beri yaniyorum nedense. Hatta hala herseye buz koyuyorum. O derece
Ahhh söyleyince serinledim
Benim ki 1600 hic takmiyorum Sadece boyunu sordum soyleyemem dedi yasal olarak ne alakaysa bilmiyorum
Ultrason kağıdınında FL yazan bi yer varsa yanında numara onu 7 yle çarp çıkıyo boyu
Cinsiyeti neydi hatirliyormusun? Cok takmisti kafasina. Sende gormuyorsan cidden girmiyordur
ilki kızdı, ikincide kız oldu aynennn jahahhhhh etiketlenmiyoda o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…