Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben daha geçen hafta sordum hala 6000 sezeryan 5000 normal doğum.
Valla aynı şekil, allahdan sezeryan olucağım için onu konuştuk doğumu haziran ortası gittğimde kesin netleşir herhalde
Vallaaa sağlıkla alalımda başka bişi istemem bende

Aynen var valla ciddennn insanın konforu önemliymiş cidden bide ben o şekilden başka uyuyamazdım bebekliğimden beri o şekilde uyurum neyse 40 gün kaldı sabredicez artık
Hadi yaa hep mi öyle uyuyorsun o zaman zor ben yanima yatarım mesela onu da severim ama sirt ustu yatmayi hic eevmeyen ben hamilelikte sırt üstü uyanıyorum

39. Hafta muhabbetinden hariç gerisi hep aynı ..
Sanki benim doktoru anlattın .
Üstelik muayene ücreti 360₺

Ben hem özel hem devletle rutin gidiyorum .
Yoksa para dayanmaz bu özellere ya

Hadi yaa hep mi öyle uyuyorsun o zaman zor ben yanima yatarım mesela onu da severim ama sirt ustu yatmayi hic eevmeyen ben hamilelikte sırt üstü uyanıyorum
Aynen ben hep öyle uyurdum annem bebekknde öyle uyuduğumu söylüyo
Sırt üstü yattığında karnın ağrımıyomu şuannnn , ben asla yatamıyorumda o şekilde şuan

Sizin adınıza çok sevindim, yuzde 3 luk dilimin son dönemlerde artmış olması dileğiyle sayfayı da paylaşayım sizinle
işte bu yüzden ben sezaryen olmak istiyorum çünkü ne kadar da doktorun iyi olsa Türkiyede bir kesme alışkanlığı oluyor .ki bence o bölge çok hassas .en ufak bir kesik bile dokuları etkileyebilir.yani açıkcası bir daha aynı olamazsam diye korkuyorum .normal doğumun ne ağrısı ne açılması beni korkutuyor .en çok bu kesi olayı beni korkutuyor .bir de beklememe var bizde.haziran annelerinde biri yazmış 5cm açıklığı varmış suni sancı vermişler.ya belki beklese kendiliğinden gelecek ama yok bizde hemen kes biç.
eskiden de öyle.sigorta hastanesinde ters bebeği bile anne karnında çeviriyorlarmış.umurunda mı sanki?sakat olsa zaten sakattı der geçerler.
normal doğumu destekliyorum ama Türkiye dekini değil.

doğum fiyatını arttırmasalar bari,herşey para olmuş
amin amin inşallah Rabbim kolaylık nasip etsin hepimize

39. Hafta muhabbetinden hariç gerisi hep aynı ..
Sanki benim doktoru anlattın .
Üstelik muayene ücreti 360₺

Ben hem özel hem devletle rutin gidiyorum .
Yoksa para dayanmaz bu özellere ya
bizim de 240 tı.280 yapmışlar
5 dk ya o kadar para veriyoz ama mecburuz,bebişler sağlıklı olsun da
haklısın sabahta endokrinoloji bölümüne gittim 480 tl.Bugün hastanelere 700 tl bıraktım.Toplasan ikisi 15 dakika etmez

Düzgün bi kesi olsun diye gelişigüzel yırtılma olmasın diye yapabiliyorlar gerekirse. Ama mesela 2.de benim dikişim yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…