Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
19 ay var aralarında 0 kıskanma bakalım bebeklr biri 6 biri 4.5 olacak neler görecegiz
Benimkilerin arasinda da 21 ay olacak ikiside kız. Sezeryan olacağım inşallah doğumdan sonra nasil olacak kizim ne tepki verecek çok meraktayim . Şimdi göbeğimi seviyo beybi diyo bazen gelip kapatıyo

Allah allah öyle olabiliyomu, not düşüp zamsız yapmak
Valla bilmiyorum bize de haziranda zam gelecek demişlerdi 2.kez gittiğimizde tekrar görüştük fiyat sormak için doğum ne zaman dediler haziran sonu veya temmuzun başı gibi olacak dedik not düştüler sisteme şansınızı deneyin bence ne olur ne olmaz diyip

Canım ben doktor bakamadan dogurdugum için yapılamadı. Keşke yapılsaydı. Çok fazla yırtılma oldu.
Hmm o zaman sallama rezene ve kimyon çayı alayım yanıma. Hastanede ısıtıcı olduğunu sanmıyorum olması kettle götürürüm amaan banane esim taşıyacak
Valla götür ne olacak zaten arabayla gidiliyor. Ama çay olarak rezene ve kimyon daha çok gaz için. Süt arttırma amaçlı isyltiyorsan humana öneririm.
Kız lar bende mi bi sıkıntı var 6 kilo aldım sadece
Ne güzel işte daha ne istiyorsun
Benimde öyle oldu çok fazla yirtilmam oldu. Çok sayıda da dikiş vardı.

Bende bu gittiğimde şansımı denemeyi düşünüyorum en azından önden ödeme yapalımda zamdan etkilenmeyelim bari diye

Ben bi sorayım işimi garantiye alıyım ozman

Bu eski bi uygulamaymış devlet hastanelerinde çoklu doğumlar olduğu için çat çat kesiyolarmış ama artık öyle değil cidden korkma. Senin doktorunu duymuştum bir arkadaşım ona gidiyordu, doğal doğumu destekliyor gerçekten.
Bu biraz doktorun yaklaşımı, biraz fizyoloji, biraz vücudu doğuma hazırlama (perine masajı), biraz hareketli olma spor yürüyüş vs. Yani bence hepsi bir araya geldiğinde sorun olacağını sanmıyorum

Bizde bir dahaki gittiğimizde zamdan etkilenmeden önden ödemeyi teklif edicez napalım Ne zamı bu diyoruz bilmiyorum hastane öyle karar verdi diyorlar. Anlamadık ne olduğunuda valla
Bana çok garip geldi, ben sigorta harici fiyatı merak ettiğim için gidip sormuştum yılbaşı öncesinde, bana siz takipli hastamız olduğunuz için zamlardan etkilenmeyeceksiniz demişti mesela.

Muayene ücretine gelen zamlardan etkilemeyi anlarımda doğum olayı saçma olmuş

Len bugün de tansiyonum yüksek çıktı. Yaşlı hamileliği zormuş ya
Ben son gittiğimde koşturarak hastaneye girip hemen tansiyon baktırınca 16 ya 9 mu ne çıktı hemşireler dr bi telaş gebelik zehirlenmesi testleri yaptılar ödem var mı diye baktılar nst gönderdiler sonra orada tekrar ölçüldü 11 e düşmüş Hemşire diyo bidaha dinlenmeden bana gelme

Türkiyede doğuma birçok dr girmiyor çünkü hatta gece vaktiyse sezeryana bile gelmiyorlar nöbetçi dr.a bırakıyorlar. Ebeler halletmeye çalışıyor zorlanırlarsa dr devreye giriyor. Ebeler de bir an önce bitsin kanalda fazla beklemesin çıkarırken sıkıntı olmasın vs diye kesiyorlar direkt. İnstagramda görüyorum normal doğumu tamamen dr yönetiyor masajlar yapıyor bekliyor nerdeee öyle dr ancak gidip 50 bini sayarsan bekler saatlerce bacak aranda

Kızlar doğum için ikramlık ne alacaksınız? Ben kutulu çikolata alacağım isimli falan yapıyolar ya. Başka ne alsam diye düşünüyorum. Hastane ziyaretçi kabul etmiyor ancak yakın akrabalar yani 3-5 kişi gelir hemşirelere falan da ikram ederiz. Kaynanamın komşuları ona giderler bana gelmezler sanırım ona da çikolatadan vereceğim verir gelenlere. Başka ne yaptırsam? Magnet artık pek yapılmıyor. Kolonya olabilir belki. Kızların doğum gününde dağıtmalık renkli şekerler almıştım kalanları paketledim onlardan da veririm. Anahtarlık tesbih vs yaptırsam mı? Mevlüt okutmıcam gerçi eve gelen de çok olmaz boşuna masrafa girmesem mi

Ben yapmıcam birşey

İlerde mevlüt yaparsak, alırım bişiler oyuzden şimdi yapmıcam

Aynen benim de öyle oldu aslında koşturmuştum ve de özellikle son bir haftadır erik ve salatalığı tuzlayacak yedim sürekli belki ondan olmuştur

Ben yapmıcam birşey

İlerde mevlüt yaparsak, alırım bişiler oyuzden şimdi yapmıcam
Sünnet yaparsan iki mevlüdü bir arada çıkarırsın. Benim kız olunca gelen ya mevlüde ya eve gelecekler mevlüt düşünmüyorum o yüzden ikramlık bir şeyler bulundurayım diyorum bakalım. Sadece çikolata ile postalayacağım bende galiba.

Ben ilk 1 ay içinde sünneti yaptırmayı düşünüyorummm. Mevlütüde anca bebek kendine geldiğinde yaparım , yeni eve taşınınca
Ama isimli çikolata bence mantıklı, instagramda 100 tl 100tane çikolata veren sayfalar var

Aynen benim de öyle oldu aslında koşturmuştum ve de özellikle son bir haftadır erik ve salatalığı tuzlayacak yedim sürekli belki ondan olmuştur
Ben o gün evde çok hamur işi yedim kayınvalidem yapmış yollamış bende yedim bir güzel unuttum tansiyona bakılacağını bir de kilo olunca merdiven çıkmak yordu yükselmiş bende ilk defa 16 duydum kendimden korktum. Dr diyo ne yedin evde camış gibi yedim demeye de utandım misafirlikten geliyorum ikramlardan yedim dedim Güzel miydi bari diyo dedim güzeldi valla Ahh o tuzlu eriği sorma dişlerim ağrıyor yine yiyorum bak şimdi aklıma da getirdin gidiyorum mutfağa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…