Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Nst de bebek uyanik mı olmalı hareketli mi olmalı tekrar isteyip istemem neye göre oluyor
Nst ye girmeden cikolata ye bebek uyanık olmalı uyuyorsa çikolataya gönderip tekrar ettiriyorlar nst sadece sanci için değil bebegin hareketlerine göre kalp atimlarinda cokmeler falan diyorlar onlara bakiyorlar

Uyandi nst cektik hafif sancilarim var ama normal artik dedi kanim 8.4 den 8.9 yukselmis ilaca devam dedi 2 hafta sonra cagirdi ama ben tam 36+0 da giderim bir sorun olmazsa artik 33+3 bugun
Ben de ilk nst deneyimimi bugun yaptm. Ama kısa surdu kagit bile kucuktu baktim anlamadim da. Doktor da kısa surmus bebek hareketliydi demekki dedi. Cok da ustünde durmadı sancı olup olmadigini hangisi gosteriyor?

Bu hafta asil takipli oldugum doktora da gitcem belki o da nst der o daha onemli buna hazirliksizdim amacim rapor almaktı nst yi cok onemsemedim simdi yine nst isterse en azndan kagida bön bön bakmiyim. Asagidaki sanci mı oluyor acep ?

50 bin değil acıbadem doktoru değilse ama fiyatlar illa ki artıyor tabii :)

Ben 3. Dr da buldum doktorumu. Gerekmedikçe hiçbir müdahalede bulunmayan, gereksiz zamanlarda nst ve çatı muayenesi yapmayan doğal doğumu destekleyen ve ebeyle çalışan bir doktor. Herşey yolunda gittiği müddetçe bebek gelmek isteyene kadar bekleyen biri. Yani benim 41 e kadar yolum var. Bence her kadın doğumuna sahip çıkmalı. Şuan anne bebek dostu hastanelerde de eğitimli ebeler var. Onları da bulmak gerek.

Nst ye girmeden cikolata ye bebek uyanık olmalı uyuyorsa çikolataya gönderip tekrar ettiriyorlar nst sadece sanci için değil bebegin hareketlerine göre kalp atimlarinda cokmeler falan diyorlar onlara bakiyorlar
Anladm ben bugun ac gittim yetişmem gerekiyordu nst ye alcaklarini bilmiyordum benim bebiş de açken cok hareketli oluyor fıkır fıkır durmadı. Bi de elime bişi verdi bebek vurdukca bas dedi. Ilk deneyim ve beklemedigim bi an da olunca ben de far gormuş tavşan gibi cok şaşkındim dogrusu

Nst de bebek uyanik mı olmalı hareketli mi olmalı tekrar isteyip istemem neye göre oluyor
Doktor hareketli halinide görmek isteriz dedi demekki uyanik olmali
Evet alttaki sanci ustekki kalp atimi

AA bu elinde bişiye basmak benim hiç yaşamadığım bişi merak ettim değişikmiş devlet hastanesi prosedürü sanırım.
Nst kağıdında alttaki sancı üstteki bebeğin kalp atışları

gulumsebebek nasılsın, bebişin nasıl?
Genel durumu iyi bebeşimin ama hala cihaza bağlı olarak nefes alıyor ve şimdiye cihazdan ayrılması gerekiyordu bugun bi ilaca başladılar çarşamba tekrar ayırmayı denicekler eğer telore edemezse kronik akciğer hastalığı teşhisi konacak. Elim kalbimde çarşamba ne olacak diye sabahtan beri düşünmekten beynim ağrıyor. Bende iyi olmaya çalışıyorum canım birsürü kalp ve tansiyon sıkıntılarım çıktı geldimi herşey üst üste geliyor buna şükür tek kızım kendi başına nefesini alsında herşey ozaman daha güzel olacak Allah’ın izniyle

Kizin en kisa zamanda sagligina kavusur umarim. Allah sana guc kuvvet versin

Rabbim şifalar versin inşallah hiç bir sorun olmadan evi ne gelsin bebişimiz

Bencede saçma yıl ortasında niye zam yapılır zaten orasınıda anlamadık.
Keşke bizede öyle söyleselerdi ama direkt hazirana kadar geçerli bu fiyatlar diye söylediler

Hayır bende hemen yapılmadı. Baya beklediler bebeğin nasıl gelebileceğini galiba. Normali de odur bence
Neşteri hissettim hatta ama zaten doğum anında pek umursanmıyor o
Yalnız kesiye rağmen bende yırtık oluştu o ayrı

Kilosuna falan bakmadimi

Benimki uyuşuk oldugu icin o an kestimi bictimi napti hic bisey anlamadim
Sadece kac dikisim var hocam dedim az az merak etme dedi soylemedi yılaaaan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…