- 23 Temmuz 2015
- 2.344
- 3.032
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #52.521
Nst ye girmeden cikolata ye bebek uyanık olmalı uyuyorsa çikolataya gönderip tekrar ettiriyorlar nst sadece sanci için değil bebegin hareketlerine göre kalp atimlarinda cokmeler falan diyorlar onlara bakiyorlarNst de bebek uyanik mı olmalı hareketli mi olmalı tekrar isteyip istemem neye göre oluyor
Ben de ilk nst deneyimimi bugun yaptm. Ama kısa surdu kagit bile kucuktu baktim anlamadim da. Doktor da kısa surmus bebek hareketliydi demekki dedi. Cok da ustünde durmadı sancı olup olmadigini hangisi gosteriyor?Uyandi nst cektik hafif sancilarim var ama normal artik dedi kanim 8.4 den 8.9 yukselmis ilaca devam dedi 2 hafta sonra cagirdi ama ben tam 36+0 da giderim bir sorun olmazsa artik 33+3 bugun
50 bin değil acıbadem doktoru değilse ama fiyatlar illa ki artıyor tabii :)Türkiyede doğuma birçok dr girmiyor çünkü hatta gece vaktiyse sezeryana bile gelmiyorlar nöbetçi dr.a bırakıyorlar. Ebeler halletmeye çalışıyor zorlanırlarsa dr devreye giriyor. Ebeler de bir an önce bitsin kanalda fazla beklemesin çıkarırken sıkıntı olmasın vs diye kesiyorlar direkt. İnstagramda görüyorum normal doğumu tamamen dr yönetiyor masajlar yapıyor bekliyor nerdeee öyle dr ancak gidip 50 bini sayarsan bekler saatlerce bacak aranda
Kızlar hastanede ödeme birimiyle görüşün biz görüştük not düştüler zamsız fiyattan ödeyeceğiz zaten zamsız hali de 8000 yani uygun değil
Bazen rahatsz oluyorum uyandgmda hissediyorum ama isteyerek öyle uyumuyorum uyandigimda kendimi öyle buluyorumAynen ben hep öyle uyurdum annem bebekknde öyle uyuduğumu söylüyo
Sırt üstü yattığında karnın ağrımıyomu şuannnn , ben asla yatamıyorumda o şekilde şuan
Anladm ben bugun ac gittim yetişmem gerekiyordu nst ye alcaklarini bilmiyordum benim bebiş de açken cok hareketli oluyor fıkır fıkır durmadı. Bi de elime bişi verdi bebek vurdukca bas dedi. Ilk deneyim ve beklemedigim bi an da olunca ben de far gormuş tavşan gibi cok şaşkındim dogrusuNst ye girmeden cikolata ye bebek uyanık olmalı uyuyorsa çikolataya gönderip tekrar ettiriyorlar nst sadece sanci için değil bebegin hareketlerine göre kalp atimlarinda cokmeler falan diyorlar onlara bakiyorlar
Bunlar çıkınca nasıl olacak acaba
O içimizdeki boşluk hissi
Doktor hareketli halinide görmek isteriz dedi demekki uyanik olmaliNst de bebek uyanik mı olmalı hareketli mi olmalı tekrar isteyip istemem neye göre oluyor
Evet alttaki sanci ustekki kalp atimiBen de ilk nst deneyimimi bugun yaptm. Ama kısa surdu kagit bile kucuktu baktim anlamadim da. Doktor da kısa surmus bebek hareketliydi demekki dedi. Cok da ustünde durmadı sancı olup olmadigini hangisi gosteriyor?
Bu hafta asil takipli oldugum doktora da gitcem belki o da nst der o daha onemli buna hazirliksizdim amacim rapor almaktı nst yi cok onemsemedimsimdi yine nst isterse en azndan kagida bön bön bakmiyim. Asagidaki sanci mı oluyor acep ?
AA bu elinde bişiye basmak benim hiç yaşamadığım bişi merak ettim değişikmiş devlet hastanesi prosedürü sanırım.Anladm ben bugun ac gittim yetişmem gerekiyordu nst ye alcaklarini bilmiyordum benim bebiş de açken cok hareketli oluyor fıkır fıkır durmadı. Bi de elime bişi verdi bebek vurdukca bas dedi. Ilk deneyim ve beklemedigim bi an da olunca ben de far gormuş tavşan gibi cok şaşkındim dogrusu
Genel durumu iyi bebeşimin ama hala cihaza bağlı olarak nefes alıyor ve şimdiye cihazdan ayrılması gerekiyordu bugun bi ilaca başladılar çarşamba tekrar ayırmayı denicekler eğer telore edemezse kronik akciğer hastalığı teşhisi konacak. Elim kalbimde çarşamba ne olacak diye sabahtan beri düşünmekten beynim ağrıyor. Bende iyi olmaya çalışıyorum canım birsürü kalp ve tansiyon sıkıntılarım çıktı geldimi herşey üst üste geliyor buna şükür tek kızım kendi başına nefesini alsında herşey ozaman daha güzel olacak Allah’ın izniyle
Ben öyle uyansam rahatsz olur geri dönerim . Öyle hiç nefes alamıyomuşum gibi oluyoBazen rahatsz oluyorum uyandgmda hissediyorum ama isteyerek öyle uyumuyorum uyandigimda kendimi öyle buluyorum
Benim uyuyordu uyandirdilar. Su falan icirdiler biraz gobegimi salladilar.Nst de bebek uyanik mı olmalı hareketli mi olmalı tekrar isteyip istemem neye göre oluyor
Kizin en kisa zamanda sagligina kavusur umarim. Allah sana guc kuvvet versinGenel durumu iyi bebeşimin ama hala cihaza bağlı olarak nefes alıyor ve şimdiye cihazdan ayrılması gerekiyordu bugun bi ilaca başladılar çarşamba tekrar ayırmayı denicekler eğer telore edemezse kronik akciğer hastalığı teşhisi konacak. Elim kalbimde çarşamba ne olacak diye sabahtan beri düşünmekten beynim ağrıyor. Bende iyi olmaya çalışıyorum canım birsürü kalp ve tansiyon sıkıntılarım çıktı geldimi herşey üst üste geliyor buna şükür tek kızım kendi başına nefesini alsında herşey ozaman daha güzel olacak Allah’ın izniyle
Rabbim şifalar versin inşallah hiç bir sorun olmadan evi ne gelsin bebişimizGenel durumu iyi bebeşimin ama hala cihaza bağlı olarak nefes alıyor ve şimdiye cihazdan ayrılması gerekiyordu bugun bi ilaca başladılar çarşamba tekrar ayırmayı denicekler eğer telore edemezse kronik akciğer hastalığı teşhisi konacak. Elim kalbimde çarşamba ne olacak diye sabahtan beri düşünmekten beynim ağrıyor. Bende iyi olmaya çalışıyorum canım birsürü kalp ve tansiyon sıkıntılarım çıktı geldimi herşey üst üste geliyor buna şükür tek kızım kendi başına nefesini alsında herşey ozaman daha güzel olacak Allah’ın izniyle
Kizin en kisa zamanda sagligina kavusur umarim. Allah sana guc kuvvet versin
Amin Allah razı olsun iyi dilekleriniz ve dualarınız içinRabbim şifalar versin inşallah hiç bir sorun olmadan evi ne gelsin bebişimiz
Bencede saçma yıl ortasında niye zam yapılır zaten orasınıda anlamadık.Bana çok garip geldi, ben sigorta harici fiyatı merak ettiğim için gidip sormuştum yılbaşı öncesinde, bana siz takipli hastamız olduğunuz için zamlardan etkilenmeyeceksiniz demişti mesela.
Muayene ücretine gelen zamlardan etkilemeyi anlarımda doğum olayı saçma olmuş
Daha önce normal doğum yapmış annelere bir sorum olacak . Şimdi okuduğum kitapta Türkiye'deki normal doğumlarda epizyotomi uygulamasının bir rutin olduğu ve geç kalınmadiysa direk yapıldığı yazıyor . Gerçekten böyle mi ? Yani doğum başladığında hemen epizyotomi uygulamasi yapılıyor mu ?
Kilosuna falan bakmadimiBen de ilk nst deneyimimi bugun yaptm. Ama kısa surdu kagit bile kucuktu baktim anlamadim da. Doktor da kısa surmus bebek hareketliydi demekki dedi. Cok da ustünde durmadı sancı olup olmadigini hangisi gosteriyor?
Bu hafta asil takipli oldugum doktora da gitcem belki o da nst der o daha onemli buna hazirliksizdim amacim rapor almaktı nst yi cok onemsemedimsimdi yine nst isterse en azndan kagida bön bön bakmiyim. Asagidaki sanci mı oluyor acep ?
Anladm kagida dikkatli bakmadim da bi dahakine incelerim cok da anlarmiyim bilmiyorum amaDoktor hareketli halinide görmek isteriz dedi demekki uyanik olmali
Evet alttaki sanci ustekki kalp atimi
Benimki uyuşuk oldugu icin o an kestimi bictimi napti hic bisey anlamadimHayır bende hemen yapılmadı. Baya beklediler bebeğin nasıl gelebileceğini galiba. Normali de odur bence
Neşteri hissettim hatta ama zaten doğum anında pek umursanmıyor o
Yalnız kesiye rağmen bende yırtık oluştu o ayrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?