- 10 Kasım 2021
- 566
- 791
- 23
- 32
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #52.541
İsimli cıkolata yaptırcam sadece gelenlerin agzı tatlansın eve gelenlerde kolonya tutar veririm dahada bir sey yok bendenKızlar doğum için ikramlık ne alacaksınız? Ben kutulu çikolata alacağım isimli falan yapıyolar ya. Başka ne alsam diye düşünüyorum. Hastane ziyaretçi kabul etmiyor ancak yakın akrabalar yani 3-5 kişi gelir hemşirelere falan da ikram ederiz. Kaynanamın komşuları ona giderler bana gelmezler sanırım ona da çikolatadan vereceğim verir gelenlere. Başka ne yaptırsam? Magnet artık pek yapılmıyor. Kolonya olabilir belki. Kızların doğum gününde dağıtmalık renkli şekerler almıştım kalanları paketledim onlardan da veririm. Anahtarlık tesbih vs yaptırsam mı? Mevlüt okutmıcam gerçi eve gelen de çok olmaz boşuna masrafa girmesem mi
İlkinde bana da söylemediler az dediler sadeceBenimki uyuşuk oldugu icin o an kestimi bictimi napti hic bisey anlamadim
Sadece kac dikisim var hocam dedim az az merak etme dedi soylemedi yılaaaan
İnşallah çok güzel haberlerle gelirsin canımGenel durumu iyi bebeşimin ama hala cihaza bağlı olarak nefes alıyor ve şimdiye cihazdan ayrılması gerekiyordu bugun bi ilaca başladılar çarşamba tekrar ayırmayı denicekler eğer telore edemezse kronik akciğer hastalığı teşhisi konacak. Elim kalbimde çarşamba ne olacak diye sabahtan beri düşünmekten beynim ağrıyor. Bende iyi olmaya çalışıyorum canım birsürü kalp ve tansiyon sıkıntılarım çıktı geldimi herşey üst üste geliyor buna şükür tek kızım kendi başına nefesini alsında herşey ozaman daha güzel olacak Allah’ın izniyle
Günde 3 kere demişsin ya canım belli bir zaman var mı yani yemekten sonra şundan önce falan diye. Benimde yükselmeler geliyor gibi ama sadece gece yatmaya gidince oluyor.Benimde tansiyon sorunum var canım biliyorsunuz tuzu azalt ve günde üç kere takip et tansiyonu çıkıyor mu çıkacakmı stres yapma zaten ilacı var gerek görülürse önlem alınır çaresi var yani sıkıntı yapma kendine
Canım bende geçen hafta girdim NST ye bana da verdiler düğme. Özel hastane benimki de hareket ettiği sıradaki kalp atışına bakıyorlar sanırım.AA bu elinde bişiye basmak benim hiç yaşamadığım bişi merak ettim değişikmiş devlet hastanesi prosedürü sanırım.
Nst kağıdında alttaki sancı üstteki bebeğin kalp atışları
Belli zamanı yok canım sadece ilaç alır gibi sabah öğle akşam şeklinde bakıyorum bazen yemek öncesi sonrası çok dikkat edemiyorum ben yükseldiğini farkedersem ilacımı ikiye çıkarıyorum normalde günde bir alıyorum doktor ölçümlerine göre ayarla demiştiGünde 3 kere demişsin ya canım belli bir zaman var mı yani yemekten sonra şundan önce falan diye. Benimde yükselmeler geliyor gibi ama sadece gece yatmaya gidince oluyor.
Geçen hafta gittiğimde genç hemşireler vardı vermediler bu hafta deneyimli bi hemşire vardı belime yastık koydu yan yatırdı o düğmeye basmamı söyledi bebek bezi pişik kremi göğüs ucu kremi hediye etti ah genç nesil her şeyi üstünden geçiyorCanım bende geçen hafta girdim NST ye bana da verdiler düğme. Özel hastane benimki de hareket ettiği sıradaki kalp atışına bakıyorlar sanırım.
Tamam canım çok sağolBelli zamanı yok canım sadece ilaç alır gibi sabah öğle akşam şeklinde bakıyorum bazen yemek öncesi sonrası çok dikkat edemiyorum ben yükseldiğini farkedersem ilacımı ikiye çıkarıyorum normalde günde bir alıyorum doktor ölçümlerine göre ayarla demişti
Benim sadece karnıma bişiler bağladılar yattım o ölçtü, ondan şaşırdımCanım bende geçen hafta girdim NST ye bana da verdiler düğme. Özel hastane benimki de hareket ettiği sıradaki kalp atışına bakıyorlar sanırım.
Canım bide doktor bana dediki öğleden sonra çıkıyorsa ilacı öyle kullan yani ne zaman çıkıyorsa ölçümler sonucu o zaman kullan ama benim belirli bi zamanı olmadığından üç kere ölçüp yatmadan alıyorumGünde 3 kere demişsin ya canım belli bir zaman var mı yani yemekten sonra şundan önce falan diye. Benimde yükselmeler geliyor gibi ama sadece gece yatmaya gidince oluyor.
Ayriyeten ultrasonla bakti tabi kilosu 1990 gram olmuş.Kilosuna falan bakmadimi
Hepsinde aynı degil ki yani hımm ben de bilmiyordum vallahi ilk defa nst ye girdim. Nst yapan ebeydi sanırım bilmiyorum acayip bilgili bir kadina benziyordu. Telefonda bişeyler sordular catır catır cevap verdi herseye. Sonra bana da senin idrar tahlili vermen gerekebilir enfeksiyonun olabilir baskı var gibi geldi. 2 litre den az su icme cilek ve yogurt beraber ye dedi salata türu seyler ye dediAA bu elinde bişiye basmak benim hiç yaşamadığım bişi merak ettim değişikmiş devlet hastanesi prosedürü sanırım.
Nst kağıdında alttaki sancı üstteki bebeğin kalp atışları
Bana kadın doğum doktoru kızın erken doğumu tansiyondan olabilir bunda sürekli ölç dedi. Bende aklıma geldikçe ölçüyorumCanım bide doktor bana dediki öğleden sonra çıkıyorsa ilacı öyle kullan yani ne zaman çıkıyorsa ölçümler sonucu o zaman kullan ama benim belirli bi zamanı olmadığından üç kere ölçüp yatmadan alıyorum
Benimkinde 3 yıllık makine bilekten doktora götürüp karşılaştırdım öyle emin oldum canım doğruluğuna 13 çok değil bana 16 da ilaç yazdı tuzu kesip bol su içersen inşallah normale dönecektirBana kadın doğum doktoru kızın erken doğumu tansiyondan olabilir bunda sürekli ölç dedi. Bende aklıma geldikçe ölçüyorumama iki gündür akşamları ölçtüğümde ilk gün büyük 13 çıktı dünde küçük 9 7 aydan itibaren yükselmeler artıyor bizde 7. aya geçmek üzereyiz bu artışlar az canımı sıktı. Ölçüm cihazım eski bilekten ölçer. Kendime koldan alacam omron markasını öneren oldu eğer tavsiyen varsa sevinirim
Yok çok değil canım ama zamanla yükselmeden tedbirli olmak istiyorum. Suyu çok azaltmıştım bak o aklıma gelmediBenimkinde 3 yıllık makine bilekten doktora götürüp karşılaştırdım öyle emin oldum canım doğruluğuna 13 çok değil bana 16 da ilaç yazdı tuzu kesip bol su içersen inşallah normale dönecektir
Omron en iyi marka galiba benim doktor da ondan kullanıyor
Soyleseler davami açıcaz sanki soyleyinde bilek işteİlkinde bana da söylemediler az dediler sadece
sağlıkla zamanında gelsin inşallahYok çok değil canım ama zamanla yükselmeden tedbirli olmak istiyorum. Suyu çok azaltmıştım bak o aklıma gelmedi
Kız gibi bunu da 35te doğurursam temmuz anası oluyorum hani en son doğuracak olanı ararsanız ben son dakika dahil olurum
O zaman hazır trendyol indirimleri varken alayım ben bir omron
Ben sezeryan günü bile alamadımSoyleseler davami açıcaz sanki soyleyinde bilek işte
Bu sefer sorcam iyice
Ben çikolata yaptıracağım, kolonyayı da kendim yapacağım 200 adet kadarKızlar doğum için ikramlık ne alacaksınız? Ben kutulu çikolata alacağım isimli falan yapıyolar ya. Başka ne alsam diye düşünüyorum. Hastane ziyaretçi kabul etmiyor ancak yakın akrabalar yani 3-5 kişi gelir hemşirelere falan da ikram ederiz. Kaynanamın komşuları ona giderler bana gelmezler sanırım ona da çikolatadan vereceğim verir gelenlere. Başka ne yaptırsam? Magnet artık pek yapılmıyor. Kolonya olabilir belki. Kızların doğum gününde dağıtmalık renkli şekerler almıştım kalanları paketledim onlardan da veririm. Anahtarlık tesbih vs yaptırsam mı? Mevlüt okutmıcam gerçi eve gelen de çok olmaz boşuna masrafa girmesem mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?