Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
İsimli cıkolata yaptırcam sadece gelenlerin agzı tatlansın eve gelenlerde kolonya tutar veririm dahada bir sey yok benden

İnşallah çok güzel haberlerle gelirsin canım

Günde 3 kere demişsin ya canım belli bir zaman var mı yani yemekten sonra şundan önce falan diye. Benimde yükselmeler geliyor gibi ama sadece gece yatmaya gidince oluyor.

AA bu elinde bişiye basmak benim hiç yaşamadığım bişi merak ettim değişikmiş devlet hastanesi prosedürü sanırım.
Nst kağıdında alttaki sancı üstteki bebeğin kalp atışları
Canım bende geçen hafta girdim NST ye bana da verdiler düğme. Özel hastane benimki de hareket ettiği sıradaki kalp atışına bakıyorlar sanırım.

Günde 3 kere demişsin ya canım belli bir zaman var mı yani yemekten sonra şundan önce falan diye. Benimde yükselmeler geliyor gibi ama sadece gece yatmaya gidince oluyor.
Belli zamanı yok canım sadece ilaç alır gibi sabah öğle akşam şeklinde bakıyorum bazen yemek öncesi sonrası çok dikkat edemiyorum ben yükseldiğini farkedersem ilacımı ikiye çıkarıyorum normalde günde bir alıyorum doktor ölçümlerine göre ayarla demişti

Canım bende geçen hafta girdim NST ye bana da verdiler düğme. Özel hastane benimki de hareket ettiği sıradaki kalp atışına bakıyorlar sanırım.
Geçen hafta gittiğimde genç hemşireler vardı vermediler bu hafta deneyimli bi hemşire vardı belime yastık koydu yan yatırdı o düğmeye basmamı söyledi bebek bezi pişik kremi göğüs ucu kremi hediye etti ah genç nesil her şeyi üstünden geçiyor

Tamam canım çok sağol

Canım bide doktor bana dediki öğleden sonra çıkıyorsa ilacı öyle kullan yani ne zaman çıkıyorsa ölçümler sonucu o zaman kullan ama benim belirli bi zamanı olmadığından üç kere ölçüp yatmadan alıyorum

AA bu elinde bişiye basmak benim hiç yaşamadığım bişi merak ettim değişikmiş devlet hastanesi prosedürü sanırım.
Nst kağıdında alttaki sancı üstteki bebeğin kalp atışları
Hepsinde aynı degil ki yani hımm ben de bilmiyordum vallahi ilk defa nst ye girdim. Nst yapan ebeydi sanırım bilmiyorum acayip bilgili bir kadina benziyordu. Telefonda bişeyler sordular catır catır cevap verdi herseye. Sonra bana da senin idrar tahlili vermen gerekebilir enfeksiyonun olabilir baskı var gibi geldi. 2 litre den az su icme cilek ve yogurt beraber ye dedi salata türu seyler ye dedi bazı ebeler daha iyi oluyor bazı doktorlardan. Cok da sevimli tontiş bi bayandi. Ama orda dogurmuycam o ayrı

Bana kadın doğum doktoru kızın erken doğumu tansiyondan olabilir bunda sürekli ölç dedi. Bende aklıma geldikçe ölçüyorum ama iki gündür akşamları ölçtüğümde ilk gün büyük 13 çıktı dünde küçük 9 7 aydan itibaren yükselmeler artıyor bizde 7. aya geçmek üzereyiz bu artışlar az canımı sıktı. Ölçüm cihazım eski bilekten ölçer. Kendime koldan alacam omron markasını öneren oldu eğer tavsiyen varsa sevinirim

Benimkinde 3 yıllık makine bilekten doktora götürüp karşılaştırdım öyle emin oldum canım doğruluğuna 13 çok değil bana 16 da ilaç yazdı tuzu kesip bol su içersen inşallah normale dönecektir
Omron en iyi marka galiba benim doktor da ondan kullanıyor

Yok çok değil canım ama zamanla yükselmeden tedbirli olmak istiyorum. Suyu çok azaltmıştım bak o aklıma gelmedi
Kız gibi bunu da 35te doğurursam temmuz anası oluyorum hani en son doğuracak olanı ararsanız ben son dakika dahil olurum
O zaman hazır trendyol indirimleri varken alayım ben bir omron

sağlıkla zamanında gelsin inşallah

Ben çikolata yaptıracağım, kolonyayı da kendim yapacağım 200 adet kadar Gelene tatlı ikram etme olayı da var burada. Küçük plastik kaplar alıp, içine baklava vs koyup veren de oluyor(genelde misafir kalkarken verirler ki çatal falan istemesin, evde yesin ), tabakta ikram eden de oluyor.
Annem biz de kapta verelim olsun bitsin diyor ama bilemiyorum

Eklentiler

• EA2D4DF2-7B97-439E-BFB0-BCEED3A66F6C.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 72
32 37 haftalar çalısacak olup 5 haftayı sonraya aktaracak anneler dilekçeyi nasil yazcaz eksik bi tarafı kalmasin önden bi yoklayım istedim. Kurumda bazen memurlar bilmiyor da.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…