- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #52.561
Ne güzelmiş benim ki denryimliydi de sadece emzirme ile ilgili video izlettiGeçen hafta gittiğimde genç hemşireler vardı vermediler bu hafta deneyimli bi hemşire vardı belime yastık koydu yan yatırdı o düğmeye basmamı söyledi bebek bezi pişik kremi göğüs ucu kremi hediye etti ah genç nesil her şeyi üstünden geçiyor
Onu da izletti bişi anlamadımNe güzelmiş benim ki denryimliydi de sadece emzirme ile ilgili video izlettihediye yok. Valla iyimis senin ki
Tamamda niye soylemiyoki , yonca ve amy aldilar sayilir neredeyse seninde gunun yakin soylemesi lâzımdıBen sezeryan günü bile alamadımsöylemezler ağızları çok sıkı
Sadece çalışabilir raporunu vericem dilekçe yazmıyoruz diye hatırlıyorum.32 37 haftalar çalısacak olup 5 haftayı sonraya aktaracak anneler dilekçeyi nasil yazcaz eksik bi tarafı kalmasin önden bi yoklayım istedim. Kurumda bazen memurlar bilmiyor da.
Bu sefer hiç olmaz belki inşallahSoyleseler davami açıcaz sanki soyleyinde bilek işte
Bu sefer sorcam iyice
İOmran baya iyi bir marka bence deBana kadın doğum doktoru kızın erken doğumu tansiyondan olabilir bunda sürekli ölç dedi. Bende aklıma geldikçe ölçüyorumama iki gündür akşamları ölçtüğümde ilk gün büyük 13 çıktı dünde küçük 9 7 aydan itibaren yükselmeler artıyor bizde 7. aya geçmek üzereyiz bu artışlar az canımı sıktı. Ölçüm cihazım eski bilekten ölçer. Kendime koldan alacam omron markasını öneren oldu eğer tavsiyen varsa sevinirim
Daha 1 aydan fazla var dedi 10 Aydamı doğuracam ben dedim 37 yi dolduralım dedi zaten 20 haziranda doluyor hatta 38 doluyor Haziran sonu dedi bayramdan önce alırız dedi hay Allah razı olsun dedim bendeTamamda niye soylemiyoki , yonca ve amy aldilar sayilir neredeyse seninde gunun yakin soylemesi lâzımdı
Bilmem ki ilk hamilelikte de böyle olduğunu kadın verince hatırladım.Benim sadece karnıma bişiler bağladılar yattım o ölçtü, ondan şaşırdım
Ben dilekçe yazmadım sadece raporu verdim. Dilekçe yazilmayacak bildiğim kadarı ile.32 37 haftalar çalısacak olup 5 haftayı sonraya aktaracak anneler dilekçeyi nasil yazcaz eksik bi tarafı kalmasin önden bi yoklayım istedim. Kurumda bazen memurlar bilmiyor da.
Benim ki de söylemiyor.sadece sezeryan olacak mecburi dedi. 38. Hafta gelsin bakalım dedi.Daha 1 aydan fazla var dedi 10 Aydamı doğuracam ben dedim 37 yi dolduralım dedi zaten 20 haziranda doluyor hatta 38 doluyor Haziran sonu dedi bayramdan önce alırız dedi hay Allah razı olsun dedim bende
Benim gebeliğim riskli olduğundan önünü göremiyor sanırım
Ben perşembe gideceğimKızlar yarın kimler gidiyor kontrole .ben gideceğim çok heyecanlıyımbundan sonra haftada 1 gideceğim galiba
Haklılar aslında benim doktor istersen yarın alalım benim kafamda rahat eder dediBenim ki de söylemiyor.sadece sezeryan olacak mecburi dedi. 38. Hafta gelsin bakalım dedi.
Şuan seni boyle düşündürerek bile risk olusturyorlar ,zaten kuyruguna gelmişsin strese girdirip niye boyle yaparlar anlamamDaha 1 aydan fazla var dedi 10 Aydamı doğuracam ben dedim 37 yi dolduralım dedi zaten 20 haziranda doluyor hatta 38 doluyor Haziran sonu dedi bayramdan önce alırız dedi hay Allah razı olsun dedim bende
Benim gebeliğim riskli olduğundan önünü göremiyor sanırım
Bende gidecegim guzel haberlerle dönelim insallahKızlar yarın kimler gidiyor kontrole .ben gideceğim çok heyecanlıyımbundan sonra haftada 1 gideceğim galiba
Evet bi tarih olsa hızlı geçer sanıyorum, sanırım Haziran 25 gibi düşünüyor yada yolun da giderse 30 da bekleyebilir sağlıkla gelsin hayırlısı olsundaŞuan seni boyle düşündürerek bile risk olusturyorlar ,zaten kuyruguna gelmişsin strese girdirip niye boyle yaparlar anlamam
Benim nst deki ebe de öyle video izletti. Hediye falan yoktu ama baya bilgili gibi geldi.Ne güzelmiş benim ki denryimliydi de sadece emzirme ile ilgili video izlettihediye yok. Valla iyimis senin ki
Stres yapma canım seninde telasini anliyorum tansiyon var serkülaj var diken uzerinde ilerliyorsun ,guzel seyler duymak hakkin birdahaki gitmende soylesinler bi zahmetEvet bi tarih olsa hızlı geçer sanıyorum, sanırım Haziran 25 gibi düşünüyor yada yolun da giderse 30 da bekleyebilir sağlıkla gelsin hayırlısı olsunda
Sadece çalışabilir raporunu vericem dilekçe yazmıyoruz diye hatırlıyorum.
Aaa öyleyse cok iyi dilekce falan uğraşmayacam yani süperBilmem ki ilk hamilelikte de böyle olduğunu kadın verince hatırladım.
Ben dilekçe yazmadım sadece raporu verdim. Dilekçe yazilmayacak bildiğim kadarı ile.
Ben de persembe gidiyorum hadi hayırlısı olsun güzel haber alsın herkes inşallah.Ben perşembe gideceğimbakalım bu sefer bizimkilerin arası nasıl olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?