Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ne güzelmiş benim ki denryimliydi de sadece emzirme ile ilgili video izletti hediye yok. Valla iyimis senin ki

İOmran baya iyi bir marka bence de

Tamamda niye soylemiyoki , yonca ve amy aldilar sayilir neredeyse seninde gunun yakin soylemesi lâzımdı
Daha 1 aydan fazla var dedi 10 Aydamı doğuracam ben dedim 37 yi dolduralım dedi zaten 20 haziranda doluyor hatta 38 doluyor Haziran sonu dedi bayramdan önce alırız dedi hay Allah razı olsun dedim bende

Benim gebeliğim riskli olduğundan önünü göremiyor sanırım

Benim sadece karnıma bişiler bağladılar yattım o ölçtü, ondan şaşırdım
Bilmem ki ilk hamilelikte de böyle olduğunu kadın verince hatırladım.
32 37 haftalar çalısacak olup 5 haftayı sonraya aktaracak anneler dilekçeyi nasil yazcaz eksik bi tarafı kalmasin önden bi yoklayım istedim. Kurumda bazen memurlar bilmiyor da.
Ben dilekçe yazmadım sadece raporu verdim. Dilekçe yazilmayacak bildiğim kadarı ile.

Benim ki de söylemiyor.sadece sezeryan olacak mecburi dedi. 38. Hafta gelsin bakalım dedi.

Şuan seni boyle düşündürerek bile risk olusturyorlar ,zaten kuyruguna gelmişsin strese girdirip niye boyle yaparlar anlamam

Şuan seni boyle düşündürerek bile risk olusturyorlar ,zaten kuyruguna gelmişsin strese girdirip niye boyle yaparlar anlamam
Evet bi tarih olsa hızlı geçer sanıyorum, sanırım Haziran 25 gibi düşünüyor yada yolun da giderse 30 da bekleyebilir sağlıkla gelsin hayırlısı olsunda

Evet bi tarih olsa hızlı geçer sanıyorum, sanırım Haziran 25 gibi düşünüyor yada yolun da giderse 30 da bekleyebilir sağlıkla gelsin hayırlısı olsunda
Stres yapma canım seninde telasini anliyorum tansiyon var serkülaj var diken uzerinde ilerliyorsun ,guzel seyler duymak hakkin birdahaki gitmende soylesinler bi zahmet

Sadece çalışabilir raporunu vericem dilekçe yazmıyoruz diye hatırlıyorum.
Bilmem ki ilk hamilelikte de böyle olduğunu kadın verince hatırladım.

Ben dilekçe yazmadım sadece raporu verdim. Dilekçe yazilmayacak bildiğim kadarı ile.
Aaa öyleyse cok iyi dilekce falan uğraşmayacam yani süper
Ben perşembe gideceğim bakalım bu sefer bizimkilerin arası nasıl olacak
Ben de persembe gidiyorum hadi hayırlısı olsun güzel haber alsın herkes inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…