- 8 Nisan 2016
- 3.469
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.026
- 158
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #52.581
Bende yarın gidiyorumKızlar yarın kimler gidiyor kontrole .ben gideceğim çok heyecanlıyımbundan sonra haftada 1 gideceğim galiba
Bebişinn gelesii yok hahahaha günü belli zaten haftaya cuma bekliyoree hazırlık tamamm
Maalesef fıtık kaynaklı bende kitleniyorum cok sık.Sıcak su ıyı gelıyor elle masaj yapabılırsın kan dolaşımını hızlandırmak ıcın.Duş yada sıcak su torbası kullanabılırsın ve magnezyum takvıyesı.Gecmıs olsunKızlar sol kalçam çok fena. Sol ayağımın üzerine bile basamıyorum bazen. Biraz alıştırınca düzeliyor ama inanılmaz bi acı. Ne yapmam lazım başka yaşayan var mı? Doktora sormuştum altta yatan farklı sebebi vardır bel fıtığı gibi dediama çözüm için birşey vermedi.
Bel fıtığı teşhisiniz varmiydi önceden, bel fıtığı direk kalçaya vurmaz çünkü ilk etapda önce bele vurur ilerlemeye başladıkça kalçaya vurur sonrada ayaklara. bende var mesela senelerdir ama kalçaya vurma evresinde değil hala.cozumude malesef pek yok kilo vermek dikkkat etmek ağır kaldırmamak vs.ameliyat bile genelde çözüm değil bel fıtığına.olabilir tabiki yinede belki fark edilmeden geçirdiniz vs ama ancak mr ile anlaşılır fıtık varmı yokmu.Kızlar sol kalçam çok fena. Sol ayağımın üzerine bile basamıyorum bazen. Biraz alıştırınca düzeliyor ama inanılmaz bi acı. Ne yapmam lazım başka yaşayan var mı? Doktora sormuştum altta yatan farklı sebebi vardır bel fıtığı gibi dediama çözüm için birşey vermedi.
Favorilere ekledim canım indirim var, yarın bir eczacı arkadaş var onun tanıdıklara daha uyguna alabilirsem burdan alırım yoksa netten söyleyecemİOmran baya iyi bir marka bence de
Aklıma gelen tek çözüm magnezyum içsenKızlar sol kalçam çok fena. Sol ayağımın üzerine bile basamıyorum bazen. Biraz alıştırınca düzeliyor ama inanılmaz bi acı. Ne yapmam lazım başka yaşayan var mı? Doktora sormuştum altta yatan farklı sebebi vardır bel fıtığı gibi dediama çözüm için birşey vermedi.
Benimki genelde sağ sol çalışıyorBugun ciddennn bebek yukarı yukarı itirmekden ayaklarını helak olduAnnemi nasıl rahatsız etsem diye yapıyo heehalde
Yani alır rahatlarHaklılar aslında benim doktor istersen yarın alalım benim kafamda rahat eder dedi
Yok canım yapmıyorum doktoruda darlamıcam artık sağlıkla gelsin başka bişi istemiyorumYani alır rahatlarama bebisi hastanede tutarlar o durumda. Aslında şunu dedi benim ki ne kadar durursa o kadar iyi. Kesin bir şey söylemek istemiyor o sebeple bence bir sonraki girişinizde söyleyecek belki bebeğin gelişimine bakarak. Stres yapma bakalım vardır her şeyde bir hayır
Afferinn akilli kuzuya anasina hic eziyet etmeden usul usul gelecek.prensesimmBebişinn gelesii yok hahahaha günü belli zaten haftaya cuma bekliyoree hazırlık tamamm
Sancımda hiç yok kafa rahat gidicem kuzu
Bakemm merveeemm napıyo dedim
Evettt yaaa mervemm çok şükürr oyüzden gerçekten bak sağlıklı beslenmen cok önemliiAfferinn akilli kuzuya anasina hic eziyet etmeden usul usul gelecek.prensesimm❤
Benimki uyuşuk oldugu icin o an kestimi bictimi napti hic bisey anlamadim
Sadece kac dikisim var hocam dedim az az merak etme dedi soylemedi yılaaaan
Aynen oyle kuzumEvettt yaaa mervemm çok şükürr oyüzden gerçekten bak sağlıklı beslenmen cok önemlii
Sen nasılsın canım benimm durumlar nasıl pozisyon normalmiiAynen oyle kuzum
Evet bas asagida pozisyonu almis , suyumda normalmis artik dSen nasılsın canım benimm durumlar nasıl pozisyon normalmii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?