Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar sol kalçam çok fena. Sol ayağımın üzerine bile basamıyorum bazen. Biraz alıştırınca düzeliyor ama inanılmaz bi acı. Ne yapmam lazım başka yaşayan var mı? Doktora sormuştum altta yatan farklı sebebi vardır bel fıtığı gibi dedi ama çözüm için birşey vermedi.

Maalesef fıtık kaynaklı bende kitleniyorum cok sık.Sıcak su ıyı gelıyor elle masaj yapabılırsın kan dolaşımını hızlandırmak ıcın.Duş yada sıcak su torbası kullanabılırsın ve magnezyum takvıyesı.Gecmıs olsun

Bel fıtığı teşhisiniz varmiydi önceden, bel fıtığı direk kalçaya vurmaz çünkü ilk etapda önce bele vurur ilerlemeye başladıkça kalçaya vurur sonrada ayaklara. bende var mesela senelerdir ama kalçaya vurma evresinde değil hala.cozumude malesef pek yok kilo vermek dikkkat etmek ağır kaldırmamak vs.ameliyat bile genelde çözüm değil bel fıtığına.olabilir tabiki yinede belki fark edilmeden geçirdiniz vs ama ancak mr ile anlaşılır fıtık varmı yokmu.

Aklıma gelen tek çözüm magnezyum içsen

Haklılar aslında benim doktor istersen yarın alalım benim kafamda rahat eder dedi
Yani alır rahatlar ama bebisi hastanede tutarlar o durumda. Aslında şunu dedi benim ki ne kadar durursa o kadar iyi. Kesin bir şey söylemek istemiyor o sebeple bence bir sonraki girişinizde söyleyecek belki bebeğin gelişimine bakarak. Stres yapma bakalım vardır her şeyde bir hayır

Yok canım yapmıyorum doktoruda darlamıcam artık sağlıkla gelsin başka bişi istemiyorum

Benimki uyuşuk oldugu icin o an kestimi bictimi napti hic bisey anlamadim
Sadece kac dikisim var hocam dedim az az merak etme dedi soylemedi yılaaaan

Valla o doğum anında sinek ısırığı gibiydi o kesi. Anladım ama hiç sormadım bir an önce çıksın da nasıl çıkarsa çıksın diye

Ama bu sefer epidural ile şansımı denemek istiyorum

Sen nasılsın canım benimm durumlar nasıl pozisyon normalmii
Evet bas asagida pozisyonu almis , suyumda normalmis artik d
Allahtan bisey olmazsa normal dogurabilcem yine ,yarinda kontrole gidiyorum bakalim ne diyecek 15 gun önce sanci cikmisti ciger gelistirici falan yazdi ama vurunmadim direnn dedim yarin bu konuyu konuşcam bebişte 15 gün ilerde dpgum tarihi degisti 30 haziran itibariyle bekliycez önce 15 temmuzdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…