- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.203
- 598
- 41
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #52.601
Geçen hafta gittiğimde genç hemşireler vardı vermediler bu hafta deneyimli bi hemşire vardı belime yastık koydu yan yatırdı o düğmeye basmamı söyledi bebek bezi pişik kremi göğüs ucu kremi hediye etti ah genç nesil her şeyi üstünden geçiyor
Sende temmuza kalmaz gidersin kuzu benceeEvet bas asagida pozisyonu almis , suyumda normalmis artik d
Allahtan bisey olmazsa normal dogurabilcem yine ,yarinda kontrole gidiyorum bakalim ne diyecek 15 gun önce sanci cikmisti ciger gelistirici falan yazdi ama vurunmadim direnn dedimyarin bu konuyu konuşcam bebişte 15 gün ilerde dpgum tarihi degisti 30 haziran itibariyle bekliycez önce 15 temmuzdu
Bende bundan aldım trendyoldan şişeleri. Çok şekerlerBen çikolata yaptıracağım, kolonyayı da kendim yapacağım 200 adet kadarGelene tatlı ikram etme olayı da var burada. Küçük plastik kaplar alıp, içine baklava vs koyup veren de oluyor(genelde misafir kalkarken verirler ki çatal falan istemesin, evde yesin ), tabakta ikram eden de oluyor.
Annem biz de kapta verelim olsun bitsin diyor ama bilemiyorum
Benimki resmen pörtledi dışa dogruKizlar sizinde göbek deliği çukurunuz düzleşip hatta dışarı çıkmaya başladı mı??
Durum onu gosteriyor sankiSende temmuza kalmaz gidersin kuzu bencee
Sen zaten ilkindede normaldi bunada aynı şekilde nasip etsin inşaallahh
Haziran anası olcan hahahaDurum onu gosteriyor sanki
Amin insallah canımsınn
Benimki tam çıkmadı ama çıktı çıkacak gibi yakınKizlar sizinde göbek deliği çukurunuz düzleşip hatta dışarı çıkmaya başladı mı??
İlk doğumun vermiş olduğu cesaret ile hiçbir şey istemeyeceğim galiba ama o an ne olur bilemeyizEpidural isteyen 2 kişimi variz simdi yokmu artiran hanimlar @fbtl @Mikan @SpatziVlada @Hoscakalmelek sayimizi bilek
Lan he heHaziran anası olcan hahahaherkes 1ay onceden çıkarıveriyorr
Evett 18 di ilkbaşlarda 3 hazirana belli olduLan he hegüya temmuz anasiyiz ama belli de olmaz bakalim ama senin 3 haziran demi
Vallahi ben alt tarfindan okadar huylanan birisi olarak epidurali deneyip hicbir yan etki gormeyip yine epidural istiyorum, eger yan etki olsaydi asla derdim ama teecih senin kuzum ,hicbirsyee gerek kalmadan guzelce doğurursun insallahİlk doğumun vermiş olduğu cesaret ile hiçbir şey istemeyeceğim galiba ama o an ne olur bilemeyiz. Eşimi de tembihledim , epidural istersem bana biraz daha beklememi teklif et diye. Epidurali hem yan etki olasılığından hem de ıkınma olayında kontrolü kaybetmemek adına pek istemiyorum
Senin bebe 1 aylik olur nerdeyse bizdede 3.5 atmaya baslanirEvett 18 di ilkbaşlarda 3 hazirana belli oldu
Hee heee görcen bak haziranda şıp diye gelcek ayın sonunda
Benimkide hep sağ sol vuruyor ama gözümde pozisyonu canlanmiyorBenimki genelde sağ sol çalışıyor
Muhtemelen hepinizden önce deneyimleyip buraya tecrubelerini yazmış olursun gibi geliyorEpidural isteyen 2 kişimi variz simdi yokmu artiran hanimlar @fbtl @Mikan @SpatziVlada @Hoscakalmelek sayimizi bilek
Kizlar sizinde göbek deliği çukurunuz düzleşip hatta dışarı çıkmaya başladı mı??
Evetttt kurban bayrama girince 1 aylık oluyor benimkiiSenin bebe 1 aylik olur nerdeyse bizdede 3.5 atmaya baslanir
Insallah canim , kizimda mukemmel gecti herşey kuş gibi dogurdum buda oyle olurda gelir anlatirim insallahBenimkide hep sağ sol vuruyor ama gözümde pozisyonu canlanmiyorkafa aşağıda ise kollarıyla mi vuruyor sağa sola
Muhtemelen hepinizden önce deneyimleyip buraya tecrubelerini yazmış olursun gibi geliyor
Aa ilk doğum da epiduraldi o zaman . Ben ilki epiduralsiz gibi hatirlamisim . Bence ne kadar kafada planlasak da o an olan olacak gibiVallahi ben alt tarfindan okadar huylanan birisi olarak epidurali deneyip hicbir yan etki gormeyip yine epidural istiyorum, eger yan etki olsaydi asla derdim ama teecih senin kuzum ,hicbirsyee gerek kalmadan guzelce doğurursun insallah
Ayyyy evet rahatsız ediyo bu durum beni dışarı çıkmadıda düzleştiKizlar sizinde göbek deliği çukurunuz düzleşip hatta dışarı çıkmaya başladı mı??
Kiz yoksa niye önereyim yine oyle olsun cok istiyorum inan yan etki yok hic bel agrisi bas agrisi vs gibiAa ilk doğum da epiduraldi o zaman . Ben ilki epiduralsiz gibi hatirlamisim . Bence ne kadar kafada planlasak da o an olan olacak gibi
Ayyyy sendede şey oluyomu, göbeğini sağı yamuluyomuBenimki genelde sağ sol çalışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?