Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273

Önceki gebeliğimde ne tarafa yatarsam daha iyi sonuç alırım diye ben müdahale etmiştim nst de. Yoksa daha çok beklerdi, beni de yatırırdı çömez

Bazen anneye bırakmak lazım. Bebekle haftalarca yatan benim

Sende temmuza kalmaz gidersin kuzu bencee
Sen zaten ilkindede normaldi bunada aynı şekilde nasip etsin inşaallahh

Bende bundan aldım trendyoldan şişeleri. Çok şekerler

Epidural isteyen 2 kişimi variz simdi yokmu artiran hanimlar @fbtl @Mikan @Spatzi Vlada @Hoscakalmelek sayimizi bilek
İlk doğumun vermiş olduğu cesaret ile hiçbir şey istemeyeceğim galiba ama o an ne olur bilemeyiz. Eşimi de tembihledim , epidural istersem bana biraz daha beklememi teklif et diye. Epidurali hem yan etki olasılığından hem de ıkınma olayında kontrolü kaybetmemek adına pek istemiyorum

Vallahi ben alt tarfindan okadar huylanan birisi olarak epidurali deneyip hicbir yan etki gormeyip yine epidural istiyorum, eger yan etki olsaydi asla derdim ama teecih senin kuzum ,hicbirsyee gerek kalmadan guzelce doğurursun insallah

Benimkide hep sağ sol vuruyor ama gözümde pozisyonu canlanmiyor kafa aşağıda ise kollarıyla mi vuruyor sağa sola

Muhtemelen hepinizden önce deneyimleyip buraya tecrubelerini yazmış olursun gibi geliyor
Insallah canim , kizimda mukemmel gecti herşey kuş gibi dogurdum buda oyle olurda gelir anlatirim insallah

Vallahi ben alt tarfindan okadar huylanan birisi olarak epidurali deneyip hicbir yan etki gormeyip yine epidural istiyorum, eger yan etki olsaydi asla derdim ama teecih senin kuzum ,hicbirsyee gerek kalmadan guzelce doğurursun insallah
Aa ilk doğum da epiduraldi o zaman . Ben ilki epiduralsiz gibi hatirlamisim . Bence ne kadar kafada planlasak da o an olan olacak gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…