- 8 Ocak 2022
- 667
- 1.596
- 43
- 33
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #52.621
Epidural isteyen 2 kişimi variz simdi yokmu artiran hanimlar @fbtl @Mikan @Spatzi @Vlada @Hoscakalmelek sayimizi bilek
Ilk cocukmuİnşallah ben de normal doğum ve epidural istiyorum. Kesi olayı biraz korkutuyor gerçi hele bugün okuduklarımdan sonra
Hayir bide baş asagida duruyorsunuz ,nerenizle yamultuyonuz bilmiymkiAyyyy sendede şey oluyomu, göbeğini sağı yamuluyomubenim hep sağda göbeğim yamuk geziyorum hatta çektimde göbeğim açık atamıyom
Ilk cocukmu
KesinlikleAmyyy banlanip topigimizi ihmal ettigi icin gelince linçlenecekkk
Aaa niye valla bende yeni sandım seniEvett... Bu arada beni yeni sananlar oluyor sanırım herhangibirozge ben. Malum sebeplerden ismi değiştirdim
Allah seni yaaa, kiz bu simdimi soylenirrEvett... Bu arada beni yeni sananlar oluyor sanırım herhangibirozge ben. Malum sebeplerden ismi değiştirdim
Aaa niye valla bende yeni sandım seni
Allah seni yaaa, kiz bu simdimi soylenirrbende diyom yeni kisiler hortladi ne ayak
Teessüf ederim özgeçmişim
İfşamiiiYok yok aylardır burdayım ben :) ifşa oldum yakın çevremde mecbur kaldım diyelim . Yonca yazmıştı ya bir anda sessiz olanlar ortaya çıktı diye, ondan sonra aklıma geldi söylemek
İfşamiii
Burdada rahat yok desene
Yok öbür isminle burda olduğunu biliyorum daBurakiler görebiliyor sandım ilk de öyle olmuyormuş
Ben son ana kadar normal devam etmeye çalışırım diyorum ama eşim bana güvensiz uğraşma baştan epiduralle başla diyorEpidural isteyen 2 kişimi variz simdi yokmu artiran hanimlar @fbtl @Mikan @Spatzi @Vlada @Hoscakalmelek sayimizi bilek
Hayırlısı olsun bakalım Allah kolaylık versin sağlıklı bir doğum olsun inşallahEvet kızlar 30 Mayısta sezeryana giriyorum. Doktor suyun azlığından ve gelişim geriliğinden dolayı erken doğum kararı aldı. Rabbim inşallah sağlıklı şekilde doğum nasip ederBebek ne kadar kuvozde kalır bilmiyorum, ama temmuz annesi olmak için çıktığım bu yolda mayıs anneliğine acil geçiş yapmak durumunda kaldım
Sağlıkla gelsin inşallahEvet kızlar 30 Mayısta sezeryana giriyorum. Doktor suyun azlığından ve gelişim geriliğinden dolayı erken doğum kararı aldı. Rabbim inşallah sağlıklı şekilde doğum nasip ederBebek ne kadar kuvozde kalır bilmiyorum, ama temmuz annesi olmak için çıktığım bu yolda mayıs anneliğine acil geçiş yapmak durumunda kaldım
Benim doktorum keyfi yerindeyse hareket eder demiştiHanımlar bebegi çok hareketli olan varmı aranızda gece 3 e kadar tepinmesinden uyuyamıyorum sizce bu sorunmudur
Bir topikte okudum bebeğini maalesef kaybetmiş 38. Haftada kalp sorunu falan varmış nst de söylemişler bebeğin çok hareketli olması iyi değilmiş diye yazmış endişe.ettim açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?