Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Yok yok aylardır burdayım ben :) ifşa oldum yakın çevremde mecbur kaldım diyelim . Yonca yazmıştı ya bir anda sessiz olanlar ortaya çıktı diye, ondan sonra aklıma geldi söylemek
Bizi bilgilendşr böyle konularda bende diyom yeni geldi konuşuyo yabancılık çekmeden

Oooo bayaa erken oluyo inşallah sağlıklı sıhatlı gelir bebeğin,
Bebeğin kilosu kaç şuan peki baktırdın mı

Topiktekiler görebilir sandım ben, ne bileyim. Sonradan aydınlandım.
Uyanıksın sorayım hemen yanlışlıkla ilaç kullandım bir şey olur mu sence hastaneye gitmem gerekir mi?
Yaaaaa gördümmmm evet şimdi bizim biliyosun belli başlı ilaclar içmemiz lazım belki zararı olabilir bilemedimmm , sende kolesterol ilacı içmişsin yanlışlıkla ,, doktorun numarası varm mı isterssn gitmeden önce bi sor danış , o bilir illa

Saglikla doğsun misss kokulu. Sağlıklı olsunlar da her türlü beklemeye razıyız. Tabii gönül ister ki ilk saatler gogsumuzde olsun ama bunun acısını çıkarıp an koynumuzda uyuturuz bebişlerimizi

Bende ilk defa bir mazuratımı sizinle paylaşmak istiyorum
Yaaa bende beyaz normal akıntı geliyo ,ama kokulu günlük ped kullanıyorum , ama buna rağmen çekilcek dert değil, günde 2-3 kere iç çamaşırı değiştirmek istiyorum , son iki haftadır oluyo daha çok, nedendirrrr bu Kendimden iğrendim yeminle

Enfeksiyon olabilir kokulu akıntı normal değil doktorununa söyledin mi ? Koku artı kaşınma varsa mantar da olabilir.

Allah kolaylık versin inşallah

Aaaa yok söylemedim Sadece koku var kaşınma yok, enfeksiyon olup olmadığınj öğrenmek için idrarmı tahlilimi yaptırmam lazım
Vajinal kültür testi yapmıştı doktorum bana onda çıkmıştı idrarda çıkar mı bilimiyorum. Ama böyle yoğun akıntıyla uğraşmak çok can sıkıcı doktorun verdigi ilacı kullanmıştım bir haftada şikayetlerim geçmişti. Senin ki belki de normal bı akintidir doktoruna söyle için rahat etsin

Aynen söyliyim gittiğimde. Yok yoğun değil normal beyaz akıntı ama işte rahatsız etti çok

Bende aynı sprunu yaşıyorum doktora söyledim vajinal fitil verdi fakat onu kullanınca daha da akıntı olmaya başladı temizliyomuş sanırım önerim günlük ped çok acil olmadığı sürece kullanma yani ben sadece dışarı çıkarken kullanıyorum evde olduğum sürece de sık sık yıkayıp kuruluyorum vajinal bölgeyi çamaşır değişikliği şart malesef.. Günlük ped hava aldırmadığı için sık kullanımda dahada kötü yapıyor canım. Benim hamile kalmadan öncede çok akıntım olurdu o yüzden yadırgamıyorum alıştım fitillere.. İstersen doktoruna danış.

Aynen söyliyim gittiğimde. Yok yoğun değil normal beyaz akıntı ama işte rahatsız etti çok
Öncelikle günlük pedi dışarı çıkma hariç kullanma canım. Bende de vardı idrar testinde çıktı enfeksiyon. Bol su içeceksin. Ve sirkeli su ile temizliyorum ben wc sonrası . Onun bayağı etkisi oluyormuş 2. Testte temiz çıkmıştı sonucum. İnşallah kaşınmadan gelip geçer. Geceleri de sadece pijama ile yatiyoeu hava alması da gerekiyormuş. Bı Dr demişti WC tmm önemli ama çok tertemiz olması da iyi değil diye ne yapacağımızı şaşırdık

Hadi yaAA bendeee günlük ped takıyım buna böyle bi çözüm bulayım dedim aşırı sinir oldum çünkü ayyyy fitil verse hayatta yapamam öyle şeyleri ama söyliyim yinede belki başka bişide verir,

Vallaaaa yaaa normal akıntım olurdu bu hoş karşılanır ama koku olunca deliriyorum manyaklaştım oyuzden bari günlğk bed kullanıyım dedim de 2 nizde kullanma diyince kullanmıcam, iç çamaşırı değiştirirm habire zaten habire wc koşuyom çocuk baskı yaptığı için dediklerini yapıyım bende

Fıtık teşhisim yok. Doktora ayağımın üzerine basamıyorum diyince öyle dedi. Çok hafiftir hamilelikle birlikte zorluyordur doğumdan sonra eskisine döner dedi ama iki gündür iyice arttı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…