- 8 Ocak 2022
- 667
- 1.596
- 43
- 33
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #52.641
Sevindim bu yoruma Perşembe randevum var sorucam bu durumuBenim doktorum keyfi yerindeyse hareket eder demişti
Bizi bilgilendşr böyle konulardaYok yok aylardır burdayım ben :) ifşa oldum yakın çevremde mecbur kaldım diyelim . Yonca yazmıştı ya bir anda sessiz olanlar ortaya çıktı diye, ondan sonra aklıma geldi söylemek
Oooo bayaa erken oluyo inşallah sağlıklı sıhatlı gelir bebeğin,Evet kızlar 30 Mayısta sezeryana giriyorum. Doktor suyun azlığından ve gelişim geriliğinden dolayı erken doğum kararı aldı. Rabbim inşallah sağlıklı şekilde doğum nasip ederBebek ne kadar kuvozde kalır bilmiyorum, ama temmuz annesi olmak için çıktığım bu yolda mayıs anneliğine acil geçiş yapmak durumunda kaldım
Sırtı fln olduğunu düşünüyorımHayir bide baş asagida duruyorsunuz ,nerenizle yamultuyonuz bilmiymki
Bizi bilgilendşr böyle konulardabende diyom yeni geldi konuşuyo yabancılık çekmeden
Yaaaaa gördümmmm evet şimdi bizim biliyosun belli başlı ilaclar içmemiz lazım belki zararı olabilir bilemedimmm , sende kolesterol ilacı içmişsin yanlışlıkla ,, doktorun numarası varm mı isterssn gitmeden önce bi sor danış , o bilir illaTopiktekiler görebilir sandım ben, ne bileyim.Sonradan aydınlandım.
Uyanıksın sorayım hemen yanlışlıkla ilaç kullandım bir şey olur mu sence hastaneye gitmem gerekir mi?
Saglikla doğsun misss kokulu. Sağlıklı olsunlar da her türlü beklemeye razıyız. Tabii gönül ister ki ilk saatler gogsumuzde olsun ama bunun acısını çıkarıp an koynumuzda uyuturuz bebişlerimiziEvet kızlar 30 Mayısta sezeryana giriyorum. Doktor suyun azlığından ve gelişim geriliğinden dolayı erken doğum kararı aldı. Rabbim inşallah sağlıklı şekilde doğum nasip ederBebek ne kadar kuvozde kalır bilmiyorum, ama temmuz annesi olmak için çıktığım bu yolda mayıs anneliğine acil geçiş yapmak durumunda kaldım
Enfeksiyon olabilir kokulu akıntı normal değil doktorununa söyledin mi ? Koku artı kaşınma varsa mantar da olabilir.Bende ilk defa bir mazuratımı sizinle paylaşmak istiyorum
Yaaa bende beyaz normal akıntı geliyo ,ama kokulu günlük ped kullanıyorum , ama buna rağmen çekilcek dert değil, günde 2-3 kere iç çamaşırı değiştirmek istiyorum , son iki haftadır oluyo daha çok, nedendirrrr buKendimden iğrendim yeminle
Allah kolaylık versin inşallahEvet kızlar 30 Mayısta sezeryana giriyorum. Doktor suyun azlığından ve gelişim geriliğinden dolayı erken doğum kararı aldı. Rabbim inşallah sağlıklı şekilde doğum nasip ederBebek ne kadar kuvozde kalır bilmiyorum, ama temmuz annesi olmak için çıktığım bu yolda mayıs anneliğine acil geçiş yapmak durumunda kaldım
Aaaa yok söylemedimEnfeksiyon olabilir kokulu akıntı normal değil doktorununa söyledin mi ? Koku artı kaşınma varsa mantar da olabilir.
Vajinal kültür testi yapmıştı doktorum bana onda çıkmıştı idrarda çıkar mı bilimiyorum. Ama böyle yoğun akıntıyla uğraşmak çok can sıkıcı doktorun verdigi ilacı kullanmıştım bir haftada şikayetlerim geçmişti. Senin ki belki de normal bı akintidir doktoruna söyle için rahat etsinAaaa yok söylemedimSadece koku var kaşınma yok, enfeksiyon olup olmadığınj öğrenmek için idrarmı tahlilimi yaptırmam lazım
Aynen söyliyim gittiğimde. Yok yoğun değil normal beyaz akıntı ama işte rahatsız etti çokVajinal kültür testi yapmıştı doktorum bana onda çıkmıştı idrarda çıkar mı bilimiyorum. Ama böyle yoğun akıntıyla uğraşmak çok can sıkıcı doktorun verdigi ilacı kullanmıştım bir haftada şikayetlerim geçmişti. Senin ki belki de normal bı akintidir doktoruna söyle için rahat etsin
Evet benim kapalı ameliyat izim var göbek deliğimde dikiş izi patlayacak gibi duruyo korkunçKizlar sizinde göbek deliği çukurunuz düzleşip hatta dışarı çıkmaya başladı mı??
Bende aynı sprunu yaşıyorum doktora söyledim vajinal fitil verdi fakat onu kullanınca daha da akıntı olmaya başladı temizliyomuş sanırımBende ilk defa bir mazuratımı sizinle paylaşmak istiyorum
Yaaa bende beyaz normal akıntı geliyo ,ama kokulu günlük ped kullanıyorum , ama buna rağmen çekilcek dert değil, günde 2-3 kere iç çamaşırı değiştirmek istiyorum , son iki haftadır oluyo daha çok, nedendirrrr buKendimden iğrendim yeminle
Öncelikle günlük pedi dışarı çıkma hariç kullanma canım. Bende de vardı idrar testinde çıktı enfeksiyon. Bol su içeceksin. Ve sirkeli su ile temizliyorum ben wc sonrası . Onun bayağı etkisi oluyormuş 2. Testte temiz çıkmıştı sonucum. İnşallah kaşınmadan gelip geçer. Geceleri de sadece pijama ile yatiyoeu hava alması da gerekiyormuş. Bı Dr demişti WC tmm önemli ama çok tertemiz olması da iyi değil diyeAynen söyliyim gittiğimde. Yok yoğun değil normal beyaz akıntı ama işte rahatsız etti çok
Hadi yaAA bendeee günlük ped takıyım buna böyle bi çözüm bulayım dedimBende aynı sprunu yaşıyorum doktora söyledim vajinal fitil verdi fakat onu kullanınca daha da akıntı olmaya başladı temizliyomuş sanırımönerim günlük ped çok acil olmadığı sürece kullanma yani ben sadece dışarı çıkarken kullanıyorum evde olduğum sürece de sık sık yıkayıp kuruluyorum vajinal bölgeyi çamaşır değişikliği şart malesef.. Günlük ped hava aldırmadığı için sık kullanımda dahada kötü yapıyor canım. Benim hamile kalmadan öncede çok akıntım olurdu o yüzden yadırgamıyorum alıştım fitillere.. İstersen doktoruna danış.
Vallaaaa yaaa normal akıntım olurdu bu hoş karşılanır ama koku olunca deliriyorum manyaklaştım oyuzden bari günlğk bed kullanıyım dedim de 2 nizde kullanma diyince kullanmıcam, iç çamaşırı değiştirirm habireÖncelikle günlük pedi dışarı çıkma hariç kullanma canım. Bende de vardı idrar testinde çıktı enfeksiyon. Bol su içeceksin. Ve sirkeli su ile temizliyorum ben wc sonrası . Onun bayağı etkisi oluyormuş 2. Testte temiz çıkmıştı sonucum. İnşallah kaşınmadan gelip geçer. Geceleri de sadece pijama ile yatiyoeu hava alması da gerekiyormuş. Bı Dr demişti WC tmm önemli ama çok tertemiz olması da iyi değil diyene yapacağımızı şaşırdık
Fıtık teşhisim yok. Doktora ayağımın üzerine basamıyorum diyince öyle dedi. Çok hafiftir hamilelikle birlikte zorluyordur doğumdan sonra eskisine döner dedi ama iki gündür iyice arttıBel fıtığı teşhisiniz varmiydi önceden, bel fıtığı direk kalçaya vurmaz çünkü ilk etapda önce bele vurur ilerlemeye başladıkça kalçaya vurur sonrada ayaklara. bende var mesela senelerdir ama kalçaya vurma evresinde değil hala.cozumude malesef pek yok kilo vermek dikkkat etmek ağır kaldırmamak vs.ameliyat bile genelde çözüm değil bel fıtığına.olabilir tabiki yinede belki fark edilmeden geçirdiniz vs ama ancak mr ile anlaşılır fıtık varmı yokmu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?