Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Hadi yaAA bendeee günlük ped takıyım buna böyle bi çözüm bulayım dedim aşırı sinir oldum çünkü ayyyy fitil verse hayatta yapamam öyle şeyleri ama söyliyim yinede belki başka bişide verir,
İdrarda enfeksiyon çıkarsa en fazla antibiyotik verir ama vajinal flora düzenlemek için fitilden başka birşey vermiyorlar diye biliyorum yine de sor bakalım geçmiş olsun

Benim de çok hareketli tüm gün hiç durmuyor. Doktor ne kadar hareket o kadar iyi dedi. Bilemedim. Allah korusun.

Aaaa yok söylemedim Sadece koku var kaşınma yok, enfeksiyon olup olmadığınj öğrenmek için idrarmı tahlilimi yaptırmam lazım
İdrar ve kültür tahlili vermen gerekir canım.kultur temizse şase yada fitil tarzı bişey verir büyük ihtimalle idrarda bişey varsa sadece.kulturde bakteri vs bişey çıkarsa da antibiyotik veriyolar sanırım çıkan bakteriye uygun olan.bende de hamileliğimin başından beri akıntım fazla normalde hiç olmazdı yumurtlama harici şimdi hep var koku vs yok sikintin yok ama çoğu zaman idrarda lökosit olması gerekenin bir tık üstü çıkıyor kültür temiz hep 2 kere şase kullandım onlarda bi ise yaramadı vücut çok müsait galiba hamilelikte enfeksiyon almaya.
Fıtık teşhisim yok. Doktora ayağımın üzerine basamıyorum diyince öyle dedi. Çok hafiftir hamilelikle birlikte zorluyordur doğumdan sonra eskisine döner dedi ama iki gündür iyice arttı
Anladım canım tahmin yapmış sadece ama o şekil anlamak mümkün değil inan.3 yerimde fıtık var benim 2 si çok küçük 1 i biraz daha büyük ve kilomda var yinede öyle bir sorun olmadı çok şükür şimdilik ama istersen doktoruna sor fıtık olabileceğini düşünüyor madem. Normalde bel kısmına sıcak uygulamak iyi gelir fitiga su torbası koymak yada yün korselerden takmak falan ama işte gebelikte nasıl oluyor onu bilmiyorum belki iyi gelmiyordur sıcak, muhakkak sorarsın da ona göre bu şekilde ağrın hafifleyebilir.

Ben son ana kadar normal devam etmeye çalışırım diyorum ama eşim bana güvensiz uğraşma baştan epiduralle başla diyor araştırma aşamasındayım tecrübeleri dinlemek isterim
Canim zaten 4 cm olana kadar normal ilerleyecek , filmde 4 cm den sonra kopuyor zaten artik o an karar cermen gerek bakalim hayirlisi olsun hakkımızda

Sağlık ocağı son gittiğinde idrar testi istemedi mi?

Enfeksiyon olabilir kokulu akıntı normal değil doktorununa söyledin mi ? Koku artı kaşınma varsa mantar da olabilir.
Günaydın, benimde 3 haftadır aynı şikayetim var. mantar enfeksiyonudur denildi ve fitil verildi. işe yaramadı. Akıntım çok fazla var, kesik kesik değişik yani

Günaydın, benimde 3 haftadır aynı şikayetim var. mantar enfeksiyonudur denildi ve fitil verildi. işe yaramadı. Akıntım çok fazla var, kesik kesik değişik yani
Benimde öyleydi. Suya katılan bı şase verdi. Akşam yatmadan iç ama gece tuvalete kalkma dedi. Onunla anında kesildi

Bende de vaar..çok yorulmak lazım yoksa bir hafta aksak geziyorum. Bende önceden de bel-kalca tarafları hassasti zaten, bazen ağrırdı.magnezyum+calsiyum kullanıyorum. Ama En iyi ilaç dinlenmek.

Benimki her gece 12-2 arası mesaide valla. Önceden gündüz ayaktayken çok hissetmiyordum. Şimdilerde gündüz de fikir fikir kimildanip duruyor. Sanmıyorum bir sorun olduğunu

Hayırlısı olsun bakalım Allah kolaylık versin sağlıklı bir doğum olsun inşallah
Teşekkür ederim
Sağlıkla gelsin inşallah
İnşallah sağlıklı bir sekilde bu süreci atlatırız
Oooo bayaa erken oluyo inşallah sağlıklı sıhatlı gelir bebeğin,
Bebeğin kilosu kaç şuan peki baktırdın mı
Evet benim beklediğimden de erken... Normalde 32+2 ama ortalamada 29. Haftadayız, kafası 28 hafta dedi. 2 ultrasona girdim doktora göre 1600 gram, doppler ultrasona göre 1300 gram hangisi doğru bilmiyorum
Saglikla doğsun misss kokulu. Sağlıklı olsunlar da her türlü beklemeye razıyız. Tabii gönül ister ki ilk saatler gogsumuzde olsun ama bunun acısını çıkarıp an koynumuzda uyuturuz bebişlerimizi
Evet sağlıklı olsun da yoğun bakım kapısı aşındırırım ama psikolojik olarak prematüre annesi olmak zormuş. Benim imtihanımda bu olacakmış demek ki, kısmet. Teşekkür ederim
Allah kolaylık versin inşallah
Teşekkürler

Aaaa yok söylemedim Sadece koku var kaşınma yok, enfeksiyon olup olmadığınj öğrenmek için idrarmı tahlilimi yaptırmam lazım
Valla ben ilk zamandan beri günlük ped kullaniyorum.kokulu akıntı yok ama sürekli hafif bir akıntı oluyor. Rahatsız oluyorum. Kızlar sürekli kullanmak sakıncalı yazmış ama daha hiç enfeksiyon filan çıkmadı sürekli değiştiriyorum. Çamaşır değiştirmek daha güzel ama rahat ettiğim çamaşır bulamadım ki mevcutlar hep sıkıyor. Yeni aldım onları da beğenmedim. Bakmadığım çamaşırcı kalmadı. Rahat edebildiğim 3-4 tane var. Onlarda eski hamileliğimde aldığım şimdi hiç bir yerde bulamadığı modeller. O sebeple sık değiştirme yapamıyorum. Oy senin sorunla alakasız şeyler yazdım.

Canını sıkma her şeyde vardır bir hayır. İnşallah o güne kadar biraz daha kilo alır. Biraz uzun ve yıpratıcı bir süreç oluyor ama geçiyor. Benim arkadsimin bebeği de çok erken doğmuştu preklamsi yüzünden. 2 aydan fazla hastane kapılarını asindirdilar ama şimdi maşallah çok iyi. İnşallah daha iyi olacak.

Evet 1 hafta var daha 30 haftalik bile girmiş olsam 1 gün bile 1 gündür diyorum. Ama endişeler psikolojik olarak yakamı bırakmıyor ( Ya suyu biterse ya bu 1 haftada birşey olursa diye çok korkuyorum. İnşallah iyi olacak

Olumsuz düşünme canım. Tereddüte düştüğünde doktora gidip kontrol ettir. Az bir zaman kaldı zaten. İnşallah iyi olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…