Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Hay masaallah ne denir bilemedim daha 33 haftaya girmişsin bebis 2800 olmus büyük olasılık böyle giderse normal doğum yapamazsın tombisi sezeryan olursun en fazla canım
Evet canım doktorda öyle dedi belki daha yavaşlar gelişim hızı azalır öyle olursa nornal olabilir ama bu şekilde giderse normal yapamazsin dedi.hayirlisi olsun inşallah canım nasıl gelmek istiyorsa öyle olsun sağlıklı olsunda

Benim iki kızım da çok sakinlerdi hele 2.si çok az oynardı ve doğduğunda da öyle rahat ettim ki uykuyu çok seven bir bebekti o yüzden hiç korkma bu 3. benim dışarı doğru ve diğerlerine oranla hareketli valla korkuyorum çıkınca ne olacak diye ama hiç uykumdan uyandırmadı.

Günde 10 kereden az değilse sorun etme bence her bebek bir olmaz ki canım keyfine düşkündür uyuyordur belki bebiş korkma yok yere.

Canım belki bebis hareket ediyordur dur sen uykudayken filan. Sen hissetmiyorsunuz olamaz mı. Hareket deyince benim ki tekme filan atmıyor. İçerde böyle solucan varmış gibi kendi kendine dönüyor. Çok sert hareketler değil. Minik minik. Ben bazen elimi koyup bastırınca hissediyorum. Dışardan öyle her zaman anlaşılmıyor. Sen çok daha büyük kiprtlar mi bekliyorsun acaba. Bazı bebek daha kuvvetli vurur bazizi minik minik benimki de çok kuvvetli vuruş ve hareketler yapmıyor. Narin bir ufaklık olacak demek.

Yani sezeryan yüzünden sıkıntı olmaz dimi onu merak ettim şimdilik ihtiyaç duymadım da almaya sezeryan dolayı dikişlere denk gelir mi acaba normal çamaşırımız almak gerekir mi yüksek bel diye tereddüt ettim

Demek ki bebeğin sakın olacak. Benim ilk kızım da çok hareket etmezdi. Hala aynı, sakin bir çocuk. Şimdiki hamileliğim de yine öyle çok hareketli değil. Sağlıklı olsunlar da hiç önemli değil.

Bugün doktor bana sezeryan için kurban bayramına randevu verdi:) bayramın ortasından itibaren görevde olacakmış galiba. Ama ben bebek o kadar bekletmez diye düşünüyorum. İlk bebeğim 3 hafta erken doğmuştu.
Kilosu 1800 Gr olmuş, çok fazla değil ama önemli olan sağlıklı ilerlemesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…