- 8 Nisan 2016
- 3.469
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.026
- 158
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #52.701
Evet canım doktorda öyle dedi belki daha yavaşlar gelişim hızı azalır öyle olursa nornal olabilir ama bu şekilde giderse normal yapamazsin dedi.hayirlisi olsun inşallah canım nasıl gelmek istiyorsa öyle olsun sağlıklı olsundaHay masaallah ne denir bilemedim daha 33 haftaya girmişsin bebis 2800 olmusbüyük olasılık böyle giderse normal doğum yapamazsın tombisi sezeryan olursun en fazla canım
Benim iki kızım da çok sakinlerdi hele 2.si çok az oynardı ve doğduğunda da öyle rahat ettim ki uykuyu çok seven bir bebekti o yüzden hiç korkma bu 3. benim dışarı doğru ve diğerlerine oranla hareketli valla korkuyorum çıkınca ne olacak diye ama hiç uykumdan uyandırmadı.Kizlar bebek ne kadar keyifliyse o kadar hareketli olur , ne kadarr hareketli o kadar iyi gibi şeyler yazıyorsunuz bakın içten içe kendimi geriyorum benimki malum sessiz sedasız bir bebis , iki fik fik ediyor o kadar , ne uyutmamasi var ne uykudan uyandırması ne gün içinde fıldır fıldır hali hiç biri yok . Siz de ne kadar hareketli o kadar iyiymiş ya da keyfi yerindeyse hareketli olurmuş diyorsunuz bende sorun var sanıyorum
Günde 10 kereden az değilse sorun etme bence her bebek bir olmaz ki canım keyfine düşkündür uyuyordur belki bebişKizlar bebek ne kadar keyifliyse o kadar hareketli olur , ne kadarr hareketli o kadar iyi gibi şeyler yazıyorsunuz bakın içten içe kendimi geriyorum benimki malum sessiz sedasız bir bebis , iki fik fik ediyor o kadar , ne uyutmamasi var ne uykudan uyandırması ne gün içinde fıldır fıldır hali hiç biri yok . Siz de ne kadar hareketli o kadar iyiymiş ya da keyfi yerindeyse hareketli olurmuş diyorsunuz bende sorun var sanıyorum
Al benden de o kadarİsimli cıkolata yaptırcam sadece gelenlerin agzı tatlansın eve gelenlerde kolonya tutar veririm dahada bir sey yok benden
Canım belki bebis hareket ediyordur dur sen uykudayken filan. Sen hissetmiyorsunuz olamaz mı. Hareket deyince benim ki tekme filan atmıyor. İçerde böyle solucan varmış gibi kendi kendine dönüyor. Çok sert hareketler değil. Minik minik.Kizlar bebek ne kadar keyifliyse o kadar hareketli olur , ne kadarr hareketli o kadar iyi gibi şeyler yazıyorsunuz bakın içten içe kendimi geriyorum benimki malum sessiz sedasız bir bebis , iki fik fik ediyor o kadar , ne uyutmamasi var ne uykudan uyandırması ne gün içinde fıldır fıldır hali hiç biri yok . Siz de ne kadar hareketli o kadar iyiymiş ya da keyfi yerindeyse hareketli olurmuş diyorsunuz bende sorun var sanıyorum
Kız gene kiminle kapıştın dünSelam kızlar
Dün kan vermiştim
Bakalım yükselmiş mi değerler. Öğleye kadar çıkar bugün
Bende sevmem ama aldım. Sonuçta süt arttırıcı. İçinde rezene var bunun zaten bir de çemen otu. Ama kendisi ot formunda değil oralet gibi.Not aldım kuzum inşallah gerek kalmaz ot mot sevmem ben zaten ama bakalım not alalım dursunteşekkür ederim
Yani sezeryan yüzünden sıkıntı olmaz dimi onu merak ettim şimdilik ihtiyaç duymadım da almaya sezeryan dolayı dikişlere denk gelir mi acaba normal çamaşırımız almak gerekir mi yüksek bel diye tereddüt ettimCanım yüksek bel daha önceki hamileliğimde almıştım 2 tane var. Göbeği aşağıdan destekliyor korse gibi bir şey ben onları sadece dışarı çıkarken giyiyorum. Çünkü normal kulodla biraz yürüyünce elimle karnımı tutmak zorunda kalıyorumağırlık yapıyor. Kemer de almıştım onu kullanamadim. Kemer gibi işlev gördü bu kulodlar. Onun dışında evde düşük bel göbeğin altında kalanlardan aldım sıkmayan onları giyiyorum. Doğumdan sonra ise normal çamaşırlarımı geçmek niyetindeyim.
Demek ki bebeğin sakın olacak. Benim ilk kızım da çok hareket etmezdi. Hala aynı, sakin bir çocuk. Şimdiki hamileliğim de yine öyle çok hareketli değil. Sağlıklı olsunlar da hiç önemli değil.Kizlar bebek ne kadar keyifliyse o kadar hareketli olur , ne kadarr hareketli o kadar iyi gibi şeyler yazıyorsunuz bakın içten içe kendimi geriyorum benimki malum sessiz sedasız bir bebis , iki fik fik ediyor o kadar , ne uyutmamasi var ne uykudan uyandırması ne gün içinde fıldır fıldır hali hiç biri yok . Siz de ne kadar hareketli o kadar iyiymiş ya da keyfi yerindeyse hareketli olurmuş diyorsunuz bende sorun var sanıyorum
Aman bişi olmaz . Gidip geliyoruz işte. Değişiklik oluyorD
Doğum üstü dilini dut barii
Eğer bu mantıkla bakarsak ben yandım .Demek ki bebeğin sakın olacak. Benim ilk kızım da çok hareket etmezdi. Hala aynı, sakin bir çocuk. Şimdiki hamileliğim de yine öyle çok hareketli değil. Sağlıklı olsunlar da hiç önemli değil.
Bakalim kime.ne vurulacak görcezBeni gidişat belirleyecek
O an bağlayın bana şu epiduraliiiiiiii diye bağırıyor olabilirim ama belki pıt diye doğar
Hareketli çocuk iyidir ya, benim kiz çok tembeldi emeklemedi bileEğer bu mantıkla bakarsak ben yandım .
Aşırı hareketli
Geldim bekliyom alcak nirazdanSenin randevum ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?