Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
ilacın adını verebilir misiniz? Bi araştırayım bende :) fitil kullanmakta aşırı zorlanıyorum
Canım suya atılan gece yatarken içilen idrar yolu enfeksiyonu için. Fitil ise vajinada bulunan mantar enfeksiyonu için.ikisi ayrı rahatsızlıklar. Senin içeceğin ilaç vajinadaki mantari geçirmez.

Öyle valla. Ara sıra şart ban yemek

Ama ard arda yenirse eger s0re uzar .
Mesela 1 hafta içinde yersem 2 güne çıkar
Daha çok yersen 3, böyle boylr süre uzuyor
Geçen ben 1 günlüğüne bağlandım 3 günlük ütüyü bi günde bitirdim paketledim hurçladım herşeyi

ilacın adını verebilir misiniz? Bi araştırayım bende :) fitil kullanmakta aşırı zorlanıyorum
Unuttum canım bayağı oldu kullanalı.
Ama eczaneye dersen enfeksiyon için toz şase varmış. Akşam yatmadan içiliyormuş diye verirler.
İlacdsn daha iyidir bence. Beni anında rahatlamıştı. Akşam son WC ye gidip içip yatıyorsun. Ben sabah 4 5 gibi mecbur en son sıkışıp gittim tuvalete:)

yoncambenim gözüm yarı açıktı yanlış gitmiştir. Rüyada görüyor olabilirim o an

Lc nin ürünleri güzeldi. Hem de uzun süre kullanilabilir.

Canım sakin bunları kafana takma böyle bjir genelleme yapılamaz.bazi bebekler az hareket eder bazıları çok.plesentanin durumuna göre bile bu durum değişir. Kuzenim ikinciyi doğurdu ilki hiç hareket etmiyordu ikincisi çok hareket ediyor dedi. Burda insan biseyler okuyunca hemen kendine yoruyor sakın böyle küçük seylere takılma.

Canım benimki 2 gün boyunca tık yoktu. Zipladim salladım muzik açtım yok Dün akşam şekerli sütle ekmek arası peynir çekti canım. Öylesine yedim ama ilk kez kıyafetten hareketlerini gördüm. Deprem olur gibi salladı beni Bir anları bir anlarını tutmuyor bunların

Ben de almadım almayacağım da :) giydiğin kilot poponu sıkmasın yeter

Öyle genellemeler yapılamaz canım ama sen stres olmamaya bak çünkü o cidden doğum sonrasını etkiliyor

Maşallah tospaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…