- 23 Ekim 2018
- 16.264
- 37.610
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #52.741
1 günlüğüne tatile çıktımHoşgeldinNerelere gittin?
İyi yapmışsın, sosyal medya detoksu1 günlüğüne tatile çıktım
Öyle valla. Ara sıra şart ban yemekİyi yapmışsın, sosyal medya detoksu
Daha hiç banlanmadımÖyle valla. Ara sıra şart ban yemek
Ama ard arda yenirse eger s0re uzar .
Mesela 1 hafta içinde yersem 2 güne çıkar
Daha çok yersen 3, böyle boylr süre uzuyor
Canım suya atılan gece yatarken içilen idrar yolu enfeksiyonu için. Fitil ise vajinada bulunan mantar enfeksiyonu için.ikisi ayrı rahatsızlıklar. Senin içeceğin ilaç vajinadaki mantari geçirmez.ilacın adını verebilir misiniz? Bi araştırayım bende :) fitil kullanmakta aşırı zorlanıyorum
Geçen ben 1 günlüğüne bağlandım 3 günlük ütüyü bi günde bitirdim paketledim hurçladım herşeyiÖyle valla. Ara sıra şart ban yemek
Ama ard arda yenirse eger s0re uzar .
Mesela 1 hafta içinde yersem 2 güne çıkar
Daha çok yersen 3, böyle boylr süre uzuyor
İşini gücünü yapıyorsun iyi oluyorGeçen ben 1 günlüğüne bağlandım 3 günlük ütüyü bi günde bitirdim paketledim hurçladım herşeyi
Unuttum canım bayağı oldu kullanalı.ilacın adını verebilir misiniz? Bi araştırayım bende :) fitil kullanmakta aşırı zorlanıyorum
Lc nin ürünleri güzeldi. Hem de uzun süre kullanilabilir.Günaydın kızlar
Ya ben hiç hamile külodu almadım şu ana kadar seseryandan sonra şu an giydiklerimi giyemem sanırım dimi kızlar yüksek bel mi almamız gerekiyor alıp memnun kalanlar ne aldınız paylaşabilir misiniz
dogumlar yaz ayında olucak. çikolata erir yani onu nasıl muhafaza edicezBen ilk 1 ay içinde sünneti yaptırmayı düşünüyorummm. Mevlütüde anca bebek kendine geldiğinde yaparım , yeni eve taşınınca
Ama isimli çikolata bence mantıklı, instagramda 100 tl 100tane çikolata veren sayfalar var
Canım sakin bunları kafana takma böyle bjir genelleme yapılamaz.bazi bebekler az hareket eder bazıları çok.plesentanin durumuna göre bile bu durum değişir. Kuzenim ikinciyi doğurdu ilki hiç hareket etmiyordu ikincisi çok hareket ediyor dedi. Burda insan biseyler okuyunca hemen kendine yoruyor sakın böyle küçük seylere takılma.Kizlar bebek ne kadar keyifliyse o kadar hareketli olur , ne kadarr hareketli o kadar iyi gibi şeyler yazıyorsunuz bakın içten içe kendimi geriyorum benimki malum sessiz sedasız bir bebis , iki fik fik ediyor o kadar , ne uyutmamasi var ne uykudan uyandırması ne gün içinde fıldır fıldır hali hiç biri yok . Siz de ne kadar hareketli o kadar iyiymiş ya da keyfi yerindeyse hareketli olurmuş diyorsunuz bende sorun var sanıyorum
Hastanenin etrafı eczane dolu gerekirse hemen aldırırım diye önceden almayacağımHastaneye mama almayı düşünüyormusunuz
Canım benimki 2 gün boyunca tık yoktu. Zipladim salladım muzik açtım yokKizlar bebek ne kadar keyifliyse o kadar hareketli olur , ne kadarr hareketli o kadar iyi gibi şeyler yazıyorsunuz bakın içten içe kendimi geriyorum benimki malum sessiz sedasız bir bebis , iki fik fik ediyor o kadar , ne uyutmamasi var ne uykudan uyandırması ne gün içinde fıldır fıldır hali hiç biri yok . Siz de ne kadar hareketli o kadar iyiymiş ya da keyfi yerindeyse hareketli olurmuş diyorsunuz bende sorun var sanıyorum
Ben de almadım almayacağım da :) giydiğin kilot poponu sıkmasın yeterGünaydın kızlar
Ya ben hiç hamile külodu almadım şu ana kadar seseryandan sonra şu an giydiklerimi giyemem sanırım dimi kızlar yüksek bel mi almamız gerekiyor alıp memnun kalanlar ne aldınız paylaşabilir misiniz
Öyle genellemeler yapılamaz canım ama sen stres olmamaya bak çünkü o cidden doğum sonrasını etkiliyorKizlar bebek ne kadar keyifliyse o kadar hareketli olur , ne kadarr hareketli o kadar iyi gibi şeyler yazıyorsunuz bakın içten içe kendimi geriyorum benimki malum sessiz sedasız bir bebis , iki fik fik ediyor o kadar , ne uyutmamasi var ne uykudan uyandırması ne gün içinde fıldır fıldır hali hiç biri yok . Siz de ne kadar hareketli o kadar iyiymiş ya da keyfi yerindeyse hareketli olurmuş diyorsunuz bende sorun var sanıyorum
Maşallah tospaaKizlarr cikdim randevudan bebiş almış başını gidiyor 32+6 yim son adete gore2783 Gr olmuş.olcumleri 2 hafta önde cikdi şeker testimi sordu sonuca bakdi aslında yokmuş ama yapısal olabilir gelişimi iri büyük ihtimalle dedi.yinede önlem amaçlı nst ye bağlayalım dedi.birazdan nst ye gireceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?