Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Sağlıkla gelsin minik kuş güzelce doğsun, keyifle de büyüsün ins

İyi de canım bebek çok hareket etmiş kalp hastasıymış kaybedilmiş yazmıştı arkadaş bende doktorum dediğini yazdım kime göre yazakkkkk bilemedim

Kalp hastalığı ile bebeğin hareketlerinin hiç alakası yok bence. Kalp çok ayrı bir olay. Gönlünuzu ferah tutun

valla benim arkadaşım hep der bebeği karnında köşe yastığı gibiymiş hiç hareket etmezmiş.doğunca da öyle olmuş.şimdi 4.5 yaşında kızı haa öyle .köşe yastığı gibi bir köşede sakince duruyor :)

Topiktekiler görebilir sandım ben, ne bileyim. Sonradan aydınlandım.
Uyanıksın sorayım hemen yanlışlıkla ilaç kullandım bir şey olur mu sence hastaneye gitmem gerekir mi?
Geç bir yorum olacak belki ama ilacın grubuna bakın. B grubu hamilelikte kullanılıyor, x grubu kesinlikle yasak gibi şeyler hatırlıyorum. Ama Dr tavsiyesi veya yardımı şart bir şey olmasın ins diyelim tabii

Eğer gün içinde çamaşır değiştirme durumunuz varsa günlük pede gerek yok. Akıntı miktarını arttırıyor diye biliyorum. Pamuklu ve utulenmis iç çamaşırı belki daha rahatlatıcı olur

Canım ben sorduğumda direk fıtık dedi doktor ufaktır daha önce rahatsız etmiyordur şimdi hamilelikten dolayı ağır hissediyorsundur doğumdan sonra düzelir dedi. Magnezyum vs bişey demedi. Zaten benim kramp vs sıkıntım yok şimdilik. Sadece sol kalça çekmesi ve üzerine basamama.

Pazartesi diğer doktoruma gidicem canım. Ona da bi sorayım bakalım ne diyecek

Doktorlar sezeryan tarihini genelde bebekler kendinden geleceği tarihe gore veriyor.
Yanı doğum başlayacak öyle gireceksin ameliyata:)

Benimki de çok sakin maşallah benimle uyuyup benimle uyaniyor. Çünkü sakın bir bebek olacak. Yaka ignesi gibi, köşe yastığı gibi günlük hareket sayısı 10 un altına dusmesin yeter

Görümcem mama sandalyesinde çocuğu bırakıp ev işi yapıyordu . Ama çocuk aşırı sakindi.

Ben bir kere bıraktım aşağı inmiş velet
Ulen dedim bizdeki şansa bak

Benimkide hep sağ sol vuruyor ama gözümde pozisyonu canlanmiyor kafa aşağıda ise kollarıyla mi vuruyor sağa sola

Muhtemelen hepinizden önce deneyimleyip buraya tecrubelerini yazmış olursun gibi geliyor
Hıçkırıklar aşağıdan geliyor gibi kafa aşağıda olabilir ama kollar bacaklar sağa sola savruluyor gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…