- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #52.761
Onu bunu bilmem deKizlar bebek ne kadar keyifliyse o kadar hareketli olur , ne kadarr hareketli o kadar iyi gibi şeyler yazıyorsunuz bakın içten içe kendimi geriyorum benimki malum sessiz sedasız bir bebis , iki fik fik ediyor o kadar , ne uyutmamasi var ne uykudan uyandırması ne gün içinde fıldır fıldır hali hiç biri yok . Siz de ne kadar hareketli o kadar iyiymiş ya da keyfi yerindeyse hareketli olurmuş diyorsunuz bende sorun var sanıyorum
Bende öyle düşündüm hemen peşin peşin alıp alışmak istemiyorum sarılık falan olur geçmezse alırımHastanenin etrafı eczane dolu gerekirse hemen aldırırım diye önceden almayacağım
Benim iki kızım da çok sakinlerdi hele 2.si çok az oynardı ve doğduğunda da öyle rahat ettim ki uykuyu çok seven bir bebekti o yüzden hiç korkma bu 3. benim dışarı doğru ve diğerlerine oranla hareketli valla korkuyorum çıkınca ne olacak diye ama hiç uykumdan uyandırmadı.
Günde 10 kereden az değilse sorun etme bence her bebek bir olmaz ki canım keyfine düşkündür uyuyordur belki bebişkorkma yok yere.
Canım belki bebis hareket ediyordur dur sen uykudayken filan. Sen hissetmiyorsunuz olamaz mı. Hareket deyince benim ki tekme filan atmıyor. İçerde böyle solucan varmış gibi kendi kendine dönüyor. Çok sert hareketler değil. Minik minik.Ben bazen elimi koyup bastırınca hissediyorum. Dışardan öyle her zaman anlaşılmıyor. Sen çok daha büyük kiprtlar mi bekliyorsun acaba. Bazı bebek daha kuvvetli vurur bazizi minik minik benimki de çok kuvvetli vuruş ve hareketler yapmıyor. Narin bir ufaklık olacak demek.
Hmm aklımda olsun canım inşallah gerek olmaz sütüm gelir hemen ama sanki sütüm az olacak gibi . Goguslerim hiç büyümedi o denilen sari sıvı da gelmiyorBende sevmem ama aldım. Sonuçta süt arttırıcı. İçinde rezene var bunun zaten bir de çemen otu. Ama kendisi ot formunda değil oralet gibi.
Demek ki bebeğin sakın olacak. Benim ilk kızım da çok hareket etmezdi. Hala aynı, sakin bir çocuk. Şimdiki hamileliğim de yine öyle çok hareketli değil. Sağlıklı olsunlar da hiç önemli değil.
İyi de canım bebek çok hareket etmiş kalp hastasıymış kaybedilmiş yazmıştı arkadaş bende doktorum dediğini yazdım kime göre yazakkkkk bilemedim
Aaaa laktoz cidden önemli bende de gaz yapıyor o zaman bunu almayayım..bu çok tatlıymış ama ve içinde laktoz oluyormuş.mesela bana laktoz deli gibi gaz yapar ,mide ağrısı yapar. kötü yorumlarda hep bundan bahsetmişler
valla benim arkadaşım hep der bebeği karnında köşe yastığı gibiymiş hiç hareket etmezmiş.doğunca da öyle olmuş.şimdi 4.5 yaşında kızı haa öyle .köşe yastığı gibi bir köşede sakince duruyor :)
Bende de bacak çekmesi oluyor kramp gibi değilde inşallah hafifler doğum sonrası bi de insallaj normal doğuma engel değildirCanım ben sorduğumda direk fıtık dedi doktor ufaktır daha önce rahatsız etmiyordur şimdi hamilelikten dolayı ağır hissediyorsundur doğumdan sonra düzelir dedi. Magnezyum vs bişey demedi. Zaten benim kramp vs sıkıntım yok şimdilik. Sadece sol kalça çekmesi ve üzerine basamama.
Benimki de çok sakin maşallahbenimle uyuyup benimle uyaniyor. Çünkü sakın bir bebek olacak. Yaka ignesi gibi, köşe yastığı gibi günlük hareket sayısı 10 un altına dusmesin yeter
Aslında bu da merak ettiğim sorular arasındaHastaneye mama almayı düşünüyormusunuz
Canım sakin bunları kafana takma böyle bjir genelleme yapılamaz.bazi bebekler az hareket eder bazıları çok.plesentanin durumuna göre bile bu durum değişir. Kuzenim ikinciyi doğurdu ilki hiç hareket etmiyordu ikincisi çok hareket ediyor dedi. Burda insan biseyler okuyunca hemen kendine yoruyor sakın böyle küçük seylere takılma.
Canım benimki 2 gün boyunca tık yoktu. Zipladim salladım muzik açtım yokDün akşam şekerli sütle ekmek arası peynir çekti canım. Öylesine yedim ama ilk kez kıyafetten hareketlerini gördüm. Deprem olur gibi salladı beni Bir anları bir anlarını tutmuyor bunların
Öyle genellemeler yapılamaz canım ama sen stres olmamaya bak çünkü o cidden doğum sonrasını etkiliyor
ben her wc ye girdigimde tuvalet kagıdı koyuyorum altıma her seferinde de yanı sık sık değiştiriyorum. anca oyle kuru hissediyorumVallaaaa yaaa normal akıntım olurdu bu hoş karşılanır ama koku olunca deliriyorum manyaklaştım oyuzden bari günlğk bed kullanıyım dedim de 2 nizde kullanma diyince kullanmıcam, iç çamaşırı değiştirirm habirezaten habire wc koşuyom çocuk baskı yaptığı için dediklerini yapıyım bende
Hadi yaaaa fitilde benim için sıkıntı inşallah öyle bişi vermezİdrarda enfeksiyon çıkarsa en fazla antibiyotik verir ama vajinal flora düzenlemek için fitilden başka birşey vermiyorlar diye biliyorum yine de sor bakalımgeçmiş olsun
Bendede önceden akıntım ara ara olurduda bu şekilde koku olmazdı zaten akıntı beni rahatsız etmiyo kokulu olması rahtsz ediyoooo hep değiştirme hissiyatı var, bi doktora da sorayım bakalım naptırıcak fitil versen fln kullananmaö gerçideİdrar ve kültür tahlili vermen gerekir canım.kultur temizse şase yada fitil tarzı bişey verir büyük ihtimalle idrarda bişey varsa sadece.kulturde bakteri vs bişey çıkarsa da antibiyotik veriyolar sanırım çıkan bakteriye uygun olan.bende de hamileliğimin başından beri akıntım fazla normalde hiç olmazdı yumurtlama harici şimdi hep var koku vs yok sikintin yok ama çoğu zaman idrarda lökosit olması gerekenin bir tık üstü çıkıyor kültür temiz hep 2 kere şase kullandım onlarda bi ise yaramadı vücut çok müsait galiba hamilelikte enfeksiyon almaya.
Valla bi doğsunlar yicem ayaklarınıKiclari başları ayri oynuyor valla
Sağlık ocağına bi gidip verebildin mi diye sorsanaSağlık ocağı son gittiğinde idrar testi istemedi mi?
Valla ben ilk zamandan beri günlük ped kullaniyorum.kokulu akıntı yok ama sürekli hafif bir akıntı oluyor. Rahatsız oluyorum. Kızlar sürekli kullanmak sakıncalı yazmış ama daha hiç enfeksiyon filan çıkmadı sürekli değiştiriyorum. Çamaşır değiştirmek daha güzel ama rahat ettiğim çamaşır bulamadım ki mevcutlar hep sıkıyor. Yeni aldım onları da beğenmedim. Bakmadığım çamaşırcı kalmadı. Rahat edebildiğim 3-4 tane var. Onlarda eski hamileliğimde aldığım şimdi hiç bir yerde bulamadığı modeller. O sebeple sık değiştirme yapamıyorum. Oy senin sorunla alakasız şeyler yazdım.
Yeminnle evet ya resmen eskidiler , be de eminönünden almıştım hamile kulodu bidaha gidemem herhalde birilerine sipariş vermem lazım giden alsınBende de bi kac gundür beyaz akıntı oluyor. Cok koku yok ama. Kaşıntıdan emin olamıyorum var gibide yok gjbi de. Ama dedigin gibi sürekli çamasir degistirmek can skcıyıkaya yikaya eskidiler yeminle
İnternete yazdım normal dedi beyazsa olabilirmiş değiştirip durucam mecburEğer gün içinde çamaşır değiştirme durumunuz varsa günlük pede gerek yok. Akıntı miktarını arttırıyor diye biliyorum. Pamuklu ve utulenmis iç çamaşırı belki daha rahatlatıcı olur
Ahhhh yerim bunları ben yaBazen sağa bazen sola yamuluyor. Dün sola geldi biraz okşadım sağa geçti
Unuttum canım bayağı oldu kullanalı.
Ama eczaneye dersen enfeksiyon için toz şase varmış. Akşam yatmadan içiliyormuş diye verirler.
İlacdsn daha iyidir bence. Beni anında rahatlamıştı. Akşam son WC ye gidip içip yatıyorsun. Ben sabah 4 5 gibi mecbur en son sıkışıp gittim tuvalete:)
yoncambenim gözüm yarı açıktı yanlış gitmiştir. Rüyada görüyor olabilirim o an
Kapalı bi yerde muhafaza edince bence birşey olmazdogumlar yaz ayında olucak. çikolata erir yani onu nasıl muhafaza edicez
Ben nolur nolmaz alıcam ya çantayaHastaneye mama almayı düşünüyormusunuz
Onuda yapıyorum ara araben her wc ye girdigimde tuvalet kagıdı koyuyorum altıma her seferinde de yanı sık sık değiştiriyorum. anca oyle kuru hissediyorum
Ben 10 günlük ücretsiz kontrol hakkını da kullanıyorum . O yüzden bu cuma gidicem yineDoktora gidip gidip duruyorsunuz sonra bana gününü bekleMerak ediyoruz herhalde
Bana da günaydıngünaydın bana gün anca yeni ayıyo
Lc waikikiden hamile camaşırı aldim. 2 tane. Cidden çamaşır konusunda artık sorun oluyor. Var olanlar dar geldi yıkadikca eskidi kumaşı seyreldi bi anda garip oldular lastikleri falan. Hamile kiloduyla pek rahat 3ttim. Iste kirlenince sık yikamak gerekiyor o yüzden günluk ped degil de cıtcıtlı bezler var günluk ped yerine zamanında almıstım. Onlari kullanıyorum ben de.Valla ben ilk zamandan beri günlük ped kullaniyorum.kokulu akıntı yok ama sürekli hafif bir akıntı oluyor. Rahatsız oluyorum. Kızlar sürekli kullanmak sakıncalı yazmış ama daha hiç enfeksiyon filan çıkmadı sürekli değiştiriyorum. Çamaşır değiştirmek daha güzel ama rahat ettiğim çamaşır bulamadım ki mevcutlar hep sıkıyor. Yeni aldım onları da beğenmedim. Bakmadığım çamaşırcı kalmadı. Rahat edebildiğim 3-4 tane var. Onlarda eski hamileliğimde aldığım şimdi hiç bir yerde bulamadığı modeller. O sebeple sık değiştirme yapamıyorum. Oy senin sorunla alakasız şeyler yazdım.
Geldin mi kafa tatilindenBen 10 günlük ücretsiz kontrol hakkını da kullanıyorum . O yüzden bu cuma gidicem yine
Beni de şeytan dürtüyor cumayı bekleme bugun git diyeBen 10 günlük ücretsiz kontrol hakkını da kullanıyorum . O yüzden bu cuma gidicem yine
Ben kanım düşük diye 3 aydır gidiyordumBana da günaydınBoğazlarım ağrıyor buzlu içecek içtim haftasonu. Perşembe kontrol var bakalım hanım nasılmış.
Bu arada sen sağlık ocağına niye gitmiyorsun. Her ay düzenli çağırmıyorlar mi? Benim her ay testler kontroller var. Özelde yaptırmak yerine testleri orada yaptırıyorum.
En son ne zaman gittin?Beni de şeytan dürtüyor cumayı bekleme bugun git diye
İkimizde azcık geceden kalkmayız oyuzden galibaBana da günaydınBoğazlarım ağrıyor buzlu içecek içtim haftasonu. Perşembe kontrol var bakalım hanım nasılmış.
Bu arada sen sağlık ocağına niye gitmiyorsun. Her ay düzenli çağırmıyorlar mi? Benim her ay testler kontroller var. Özelde yaptırmak yerine testleri orada yaptırıyorum.
Arefe gününden bir gün önce gitmiştimEn son ne zaman gittin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?