Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Onu bunu bilmem de
Üzülme yeter. Üzülmemek stres yapmamak cok önemli. Gerisine bişi diyemem

Günde 10 kereden az değilse sorun etme bence her bebek bir olmaz ki canım keyfine düşkündür uyuyordur belki bebiş korkma yok yere.

Bende sevmem ama aldım. Sonuçta süt arttırıcı. İçinde rezene var bunun zaten bir de çemen otu. Ama kendisi ot formunda değil oralet gibi.
Hmm aklımda olsun canım inşallah gerek olmaz sütüm gelir hemen ama sanki sütüm az olacak gibi . Goguslerim hiç büyümedi o denilen sari sıvı da gelmiyor
Demek ki bebeğin sakın olacak. Benim ilk kızım da çok hareket etmezdi. Hala aynı, sakin bir çocuk. Şimdiki hamileliğim de yine öyle çok hareketli değil. Sağlıklı olsunlar da hiç önemli değil.

İyi de canım bebek çok hareket etmiş kalp hastasıymış kaybedilmiş yazmıştı arkadaş bende doktorum dediğini yazdım kime göre yazakkkkk bilemedim

bu çok tatlıymış ama ve içinde laktoz oluyormuş.mesela bana laktoz deli gibi gaz yapar ,mide ağrısı yapar. kötü yorumlarda hep bundan bahsetmişler
Aaaa laktoz cidden önemli bende de gaz yapıyor o zaman bunu almayayım..

Bende de bacak çekmesi oluyor kramp gibi değilde inşallah hafifler doğum sonrası bi de insallaj normal doğuma engel değildir
Benimki de çok sakin maşallah benimle uyuyup benimle uyaniyor. Çünkü sakın bir bebek olacak. Yaka ignesi gibi, köşe yastığı gibi günlük hareket sayısı 10 un altına dusmesin yeter

Hastaneye mama almayı düşünüyormusunuz
Aslında bu da merak ettiğim sorular arasında

Öyle genellemeler yapılamaz canım ama sen stres olmamaya bak çünkü o cidden doğum sonrasını etkiliyor

Kizlar hepinize çok teşekkür ederim çok sagolun , burada bir şeyler yazdığınızda kendimi direk sizinle kıyaslayip karşılaştırıyorum ondan sonra da bir sorun olduğunu düşünüyorum alla alla bende bir tuhaflık mi var diyorum
Hani çoğunluğa uymayan özellikler olunca insan bi sorun arıyor nerede çoğunluk varsa orası daha doğrudur gibi
Desteginiz öyle iyi geliyor ki teşekkür ederim çok sagolun . Psikolojim olarak korkarak yıpranarak 2 yılın ardından çok sukur buralara kadar geldim inşallah Rabbım hevesimizi kursağımızda bırakmasın hepimiz sağlıkla alalım evlatlarımızı kucağımıza

ben her wc ye girdigimde tuvalet kagıdı koyuyorum altıma her seferinde de yanı sık sık değiştiriyorum. anca oyle kuru hissediyorum

Kızlar külot konuşulmuş, ben yüksek bellerle rahat ediyodum ama karnım büyüdükçe beni rahatsız etmeye başladı şunlardan aldım, doğum sonrası da çok rahat olur.
Sezeryan olacaklar bu şekilde düşük bel olanlarla rahat edersiniz normal külot hizası dikiş yerinize gelirse sürtünebilir bilginiz olsun

Eklentiler

• Screenshot_20220524_114911_com.android.chrome.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 77
İdrarda enfeksiyon çıkarsa en fazla antibiyotik verir ama vajinal flora düzenlemek için fitilden başka birşey vermiyorlar diye biliyorum yine de sor bakalım geçmiş olsun
Hadi yaaaa fitilde benim için sıkıntı inşallah öyle bişi vermez çok teşekkür ederim
Bendede önceden akıntım ara ara olurduda bu şekilde koku olmazdı zaten akıntı beni rahatsız etmiyo kokulu olması rahtsz ediyoooo hep değiştirme hissiyatı var, bi doktora da sorayım bakalım naptırıcak fitil versen fln kullananmaö gerçide
Kiclari başları ayri oynuyor valla
Valla bi doğsunlar yicem ayaklarını
Sağlık ocağı son gittiğinde idrar testi istemedi mi?
Sağlık ocağına bi gidip verebildin mi diye sorsanaüşeniyommmm
bende tutku markasının hamile kilodunu aldım onlar baya rahat büyük de çok rahat ediyorum, hamilelikten sonra eskileri nadıl giycem bilmiyorum alıştım rahatlığa
Bende de bi kac gundür beyaz akıntı oluyor. Cok koku yok ama. Kaşıntıdan emin olamıyorum var gibide yok gjbi de. Ama dedigin gibi sürekli çamasir degistirmek can skcı yıkaya yikaya eskidiler yeminle
Yeminnle evet ya resmen eskidiler , be de eminönünden almıştım hamile kulodu bidaha gidemem herhalde birilerine sipariş vermem lazım giden alsın
Eğer gün içinde çamaşır değiştirme durumunuz varsa günlük pede gerek yok. Akıntı miktarını arttırıyor diye biliyorum. Pamuklu ve utulenmis iç çamaşırı belki daha rahatlatıcı olur
İnternete yazdım normal dedi beyazsa olabilirmiş değiştirip durucam mecbur
Bazen sağa bazen sola yamuluyor. Dün sola geldi biraz okşadım sağa geçti
Ahhhh yerim bunları ben ya

dogumlar yaz ayında olucak. çikolata erir yani onu nasıl muhafaza edicez
Kapalı bi yerde muhafaza edince bence birşey olmaz
Hastaneye mama almayı düşünüyormusunuz
Ben nolur nolmaz alıcam ya çantaya
ben her wc ye girdigimde tuvalet kagıdı koyuyorum altıma her seferinde de yanı sık sık değiştiriyorum. anca oyle kuru hissediyorum
Onuda yapıyorum ara ara Başka türlü engel olunmuyo cidden

günaydın bana gün anca yeni ayıyo
Bana da günaydın Boğazlarım ağrıyor buzlu içecek içtim haftasonu. Perşembe kontrol var bakalım hanım nasılmış.
Bu arada sen sağlık ocağına niye gitmiyorsun. Her ay düzenli çağırmıyorlar mi? Benim her ay testler kontroller var. Özelde yaptırmak yerine testleri orada yaptırıyorum.

Ben
Lc waikikiden hamile camaşırı aldim. 2 tane. Cidden çamaşır konusunda artık sorun oluyor. Var olanlar dar geldi yıkadikca eskidi kumaşı seyreldi bi anda garip oldular lastikleri falan. Hamile kiloduyla pek rahat 3ttim. Iste kirlenince sık yikamak gerekiyor o yüzden günluk ped degil de cıtcıtlı bezler var günluk ped yerine zamanında almıstım. Onlari kullanıyorum ben de.

Ben kanım düşük diye 3 aydır gidiyordum
Yükselmiş.
O yüzden artık gitmem 2 kere idrar testi istediler vermedim. Amann kim uğraşacak.

Bazen burayi bdv ye ceviriyorum ama cok bunaliyorum kiz kardesim sevgilisiyle ciddi dusunmeye basladi babama actilar konuyu cocukla hicbirimiz tanismadik daha babam taniscak babam onaylarsa aile tanışması olacakti babamda yanlız bulusmak istemedi esimden rica etti esime arattirdi cocugu pazar gunu bulusmak icin esim cocukla konustu randevulastilar pazar gunu ucu goruscekti annem ve kardeşim bugun beni arayip bizim babama gaz verdigimizi iyiligini istemedigimizi esimin gitmemesi gerektigini soylediler o kadar zoruma gitti ki kendimi o kadar dislanmis hissediyorum ki oysaki babami cocukla görüşmeye ikna etmek icin geceye kadar ugrastim sabahtan beri agliyorum napmam lazim esime nasil soylicem senin gitmeni istemiyorlar diye hadi soyledim diyelim sonra esim hepsinden sogumaz mi lutfen yardimci olun napabilirim

İkimizde azcık geceden kalkmayız oyuzden galiba
Oooo benim yediğim buz içicekleri içcem boğazların kötü olur demekki

Beni bi tek tetenoz için çağırdı başka arayıp çağırmıyo ben kendim gidip kan tahlili istersem yapar okadar ilgili değiller valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…