- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #52.781
Eşine boşver biz karışmayalım sonra iyi olurlar onlardan kötü olur bizden deeee onlar kendi aralarında halletsinler deeeee onlara pasla durumu aradan çıkartmış olursunBazen burayi bdv ye ceviriyorum ama cok bunaliyorum kiz kardesim sevgilisiyle ciddi dusunmeye basladi babama actilar konuyu cocukla hicbirimiz tanismadik daha babam taniscak babam onaylarsa aile tanışması olacakti babamda yanlız bulusmak istemedi esimden rica etti esime arattirdi cocugu pazar gunu bulusmak icin esim cocukla konustu randevulastilar pazar gunu ucu goruscekti annem ve kardeşim bugun beni arayip bizim babama gaz verdigimizi iyiligini istemedigimizi esimin gitmemesi gerektigini soylediler o kadar zoruma gitti ki kendimi o kadar dislanmis hissediyorum ki oysaki babami cocukla görüşmeye ikna etmek icin geceye kadar ugrastim sabahtan beri agliyorum napmam lazim esime nasil soylicem senin gitmeni istemiyorlar diye hadi soyledim diyelim sonra esim hepsinden sogumaz mi lutfen yardimci olun napabilirim
Arefe günü derken ?Arefe gününden bir gün önce gitmiştim
Söz konusu evlilikse kardeşime bile karışmam, bak en ufak bir şeyde böyle oluyor sonraBazen burayi bdv ye ceviriyorum ama cok bunaliyorum kiz kardesim sevgilisiyle ciddi dusunmeye basladi babama actilar konuyu cocukla hicbirimiz tanismadik daha babam taniscak babam onaylarsa aile tanışması olacakti babamda yanlız bulusmak istemedi esimden rica etti esime arattirdi cocugu pazar gunu bulusmak icin esim cocukla konustu randevulastilar pazar gunu ucu goruscekti annem ve kardeşim bugun beni arayip bizim babama gaz verdigimizi iyiligini istemedigimizi esimin gitmemesi gerektigini soylediler o kadar zoruma gitti ki kendimi o kadar dislanmis hissediyorum ki oysaki babami cocukla görüşmeye ikna etmek icin geceye kadar ugrastim sabahtan beri agliyorum napmam lazim esime nasil soylicem senin gitmeni istemiyorlar diye hadi soyledim diyelim sonra esim hepsinden sogumaz mi lutfen yardimci olun napabilirim
32 sonrasi 2 haftada 1 zatenArefe gününden bir gün önce gitmiştim
Arasınlar söylesinler. Asla araya gitmezdim. Baban ne istiyor?Bazen burayi bdv ye ceviriyorum ama cok bunaliyorum kiz kardesim sevgilisiyle ciddi dusunmeye basladi babama actilar konuyu cocukla hicbirimiz tanismadik daha babam taniscak babam onaylarsa aile tanışması olacakti babamda yanlız bulusmak istemedi esimden rica etti esime arattirdi cocugu pazar gunu bulusmak icin esim cocukla konustu randevulastilar pazar gunu ucu goruscekti annem ve kardeşim bugun beni arayip bizim babama gaz verdigimizi iyiligini istemedigimizi esimin gitmemesi gerektigini soylediler o kadar zoruma gitti ki kendimi o kadar dislanmis hissediyorum ki oysaki babami cocukla görüşmeye ikna etmek icin geceye kadar ugrastim sabahtan beri agliyorum napmam lazim esime nasil soylicem senin gitmeni istemiyorlar diye hadi soyledim diyelim sonra esim hepsinden sogumaz mi lutfen yardimci olun napabilirim
Lc waikiki den aldm ben memnun kaldım iyi rahat. Kenarinda azcik dantel küpür gibi bisey var tatliş bisey. 68 kilo 1.65 boy L beden aldm.Günaydın kızlar
Ya ben hiç hamile külodu almadım şu ana kadar seseryandan sonra şu an giydiklerimi giyemem sanırım dimi kızlar yüksek bel mi almamız gerekiyor alıp memnun kalanlar ne aldınız paylaşabilir misiniz
Babami arayip soyledim boyle boyle diyolar gelmesini istemiyorlar dedim kendileri bilirler o gelmezse bende gorusmuyorum cocukla hersey onlarin istedigi gibi olamaz ya dedi ben birazda aglayinca sinirlendi o daArasınlar söylesinler. Asla araya gitmezdim. Baban ne istiyor?
Hiç izlemem bu tip şeyleri. Sende olumlu şeylere bak. Tansiyon olup bir sürü insan var sağlıkla kavuşan.TikTok ta da nedense hep benim karşıma çıkar 34 haftalık kalbi durmuş neden durmuş yazmışlar tansiyon dan demiş
Kaç tane arefe günü var senedeArefe günü derken ?
Aradığım motivasyon32 sonrasi 2 haftada 1 zaten36 sonrası her hafta yani git bence
Bende bundan aldimLc waikiki den aldm ben memnun kaldım iyi rahat. Kenarinda azcik dantel küpür gibi bisey var tatliş bisey. 68 kilo 1.65 boy L beden aldm.
Ay inşallah canım bu zamana kadar geldim ya şükürler olsun diyorumHiç izlemem bu tip şeyleri. Sende olumlu şeylere bak. Tansiyon olup bir sürü insan var sağlıkla kavuşan.
Ne arefesi len ? Bayram arefesi degil heraldeKaç tane arefe günü var senede
Aradığım motivasyon
Benim 2.cide tansiyon sorundu 0 tuzla 37 sonunda 3200 doğdu.Ay inşallah canım bu zamana kadar geldim ya şükürler olsun diyorum
Ben kim çağrırsa oraya gidiyorumBen kanım düşük diye 3 aydır gidiyordum
Yükselmiş.
O yüzden artık gitmem2 kere idrar testi istediler vermedim. Amann kim uğraşacak.
Doğru olan seninkiBen kim çağrırsa oraya gidiyorum
Sağlık ocağında kalp atışı duyuyorum hareketli ama insan rahatlıyor
Gereksiz şeyleri takip etme, elimizde olmayan şeyler için endişelenmek sadece stres yaratır. O da bebeğe zararAy inşallah canım bu zamana kadar geldim ya şükürler olsun diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?