- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #52.801
Bende diyorum bir bayram mi kaçırdım30 nisan olucaktı pardonallahım ya
Ben doktora hicbir şey sormuyorumBirsey söyleyeceğim iyice rahat oldum bu 3.cocukta. demek ki dogurdukca daha gevsiyor insanhiç kafama takmıyorum doktor bir sorun söylüyor olabilir geçer diyorum. Bu şartlarda güzelmiş. Umarım bu rahatlık bebeğe yansır
Benim arkadaşım 3. Yü dogumhaneye girdi ben yanına girdim. Birşeyler dedi çıktım 5 dakika surmedi pat diye bebek çıktıBirsey söyleyeceğim iyice rahat oldum bu 3.cocukta. demek ki dogurdukca daha gevsiyor insanhiç kafama takmıyorum doktor bir sorun söylüyor olabilir geçer diyorum. Bu şartlarda güzelmiş. Umarım bu rahatlık bebeğe yansır
Benim sıkıntılar var aslında takip ediliyor ama kafama taksimde değişmeyecek diyorum devam ediyorumBen doktora hicbir şey sormuyorum
O da söylemiyor
Ben 2.böyle dogurdumBenim arkadaşım 3. Yü dogumhaneye girdi ben yanına girdim. Birşeyler dedi çıktım 5 dakika surmedi pat diye bebek çıktırahat ol canım
çok yüksek değil ki bu değerler canım bence düşünerek kafaya takarak daha da yükseltirsin sakin ol.tansiyon 13 küçük 8,5 bıktım bezdim ilaçta kullanıyorum tuzu da az yiyorum ya ben ne yapim artık napim elimden gelen bu kadar
O zaman senin bu evde olacakBen 2.böyle dogurdum3. Yolda doğmaz insaalalh
Aynı benBen doktora hicbir şey sormuyorum
O da söylemiyor
Umarım iyi olur aslindaO zaman senin bu evde olacakMasraf çıkarmayacak belli
Doğum kurban oğlanı yeni okula yazdırmak için para hepsi üst üsteUmarım iyi olur aslindamaşallah doğum ücretleri alıp başını gitmiş
Çıktın mı?Nazar ettiniz tosun oglumaa nazaaarr
Noldu len?Nazar ettiniz tosun oglumaa nazaaarr
Yeni okul kaydını şubatta yaptık ikisinindeDoğum kurban oğlanı yeni okula yazdırmak için para hepsi üst üste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?