- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #52.821
Ne oldu kiNazar ettiniz tosun oglumaa nazaaarr
Nazardan değildir kız yine iyi maşallah15 gunde 250 gram almis sadece2.350 gram dedi.
Birde malesef rahim agzi kısalmış 35 mm di 24 mm olmuş baski devam ediyor coger gelistiriciyi vurundum hemen 4 hafta daha durur insallah dedi
Nst de iyi cikti bi sıkıntı yok şükür 15 gun sonra tekrar gidicem
E anca zaten. Boylr olacak15 gunde 250 gram almis sadece2.350 gram dedi.
Birde malesef rahim agzi kısalmış 35 mm di 24 mm olmuş baski devam ediyor coger gelistiriciyi vurundum hemen 4 hafta daha durur insallah dedi
Kiz yok 2.750 degilE anca zaten. Boylr olacak
Kilo konusunu abartma :) suan yavaşlama kısmına girdiler
Heleki bizim ayımızda olanlar .
Yanı maşallah gayet normal 2750 g daha ne istiyorsun manyak kadın
Yedigim karpuzlar kilo yapmamis demekkiNazardan değildir kız yine iyi maşallah, demekki cidden zamanla kendi haftasına geliyo bebeğin kilosu fln
Ooo 4 hafta durmama gibi ihtimali varmıymış bebişin
Aaaa annenlerde bu ne tepki sanki kötülüğünü istiyorsun düşmanı misinBazen burayi bdv ye ceviriyorum ama cok bunaliyorum kiz kardesim sevgilisiyle ciddi dusunmeye basladi babama actilar konuyu cocukla hicbirimiz tanismadik daha babam taniscak babam onaylarsa aile tanışması olacakti babamda yanlız bulusmak istemedi esimden rica etti esime arattirdi cocugu pazar gunu bulusmak icin esim cocukla konustu randevulastilar pazar gunu ucu goruscekti annem ve kardeşim bugun beni arayip bizim babama gaz verdigimizi iyiligini istemedigimizi esimin gitmemesi gerektigini soylediler o kadar zoruma gitti ki kendimi o kadar dislanmis hissediyorum ki oysaki babami cocukla görüşmeye ikna etmek icin geceye kadar ugrastim sabahtan beri agliyorum napmam lazim esime nasil soylicem senin gitmeni istemiyorlar diye hadi soyledim diyelim sonra esim hepsinden sogumaz mi lutfen yardimci olun napabilirim
Limonlu su kesinlikle fayda ediyor ben şişeme bi dilim Limon attım dünden beri şükür bi tık düştütansiyon 13 küçük 8,5 bıktım bezdim ilaçta kullanıyorum tuzu da az yiyorum ya ben ne yapim artık napim elimden gelen bu kadar
Kiz neyi var kilosu gayet iyi , benim uygulamada yazıyordu bu haftalardan itibaren kilo alımı yavaşlar daha yavaş buyur yazıyordu. Benim dr valla rahim ağzına bakmadı bile ben de sormayı unuttum , bir şey olmaz inşallah Ciğer geliştirici vurmuşsun kilosu da kuvez sınırında değil korkma inşallah15 gunde 250 gram almis sadece 2.100 düeşuan kilosu 2.350 gram
2,5 demedin mi len sen en son?Kiz yok 2.750 degil
2.100 dü 15 gun önce
Bugun 2.350 dedi
Yat dinlen artık. Doktoru da ciddiye al . O kadar soyluyrouzYedigim karpuzlar kilo yapmamis demekki
Baski yapmaya devam ederse birden açilma olabilir haftasindan önce dedi işte kendimi yormamam gerek artik cidden
Çıtçıtlı bez nasıl bir şey canım. Ben de doğum sonrası için LCW den büyük beden aldım ama hamile çamaşırı değil beli lastikli olmayan sıkmasın diyeBen
Lc waikikiden hamile camaşırı aldim. 2 tane. Cidden çamaşır konusunda artık sorun oluyor. Var olanlar dar geldi yıkadikca eskidi kumaşı seyreldi bi anda garip oldular lastikleri falan. Hamile kiloduyla pek rahat 3ttim. Iste kirlenince sık yikamak gerekiyor o yüzden günluk ped degil de cıtcıtlı bezler var günluk ped yerine zamanında almıstım. Onlari kullanıyorum ben de.
Çıtçıtlı bez nasıl bir şey canım. Ben de doğum sonrası için LCW den büyük beden aldım ama hamile çamaşırı değil beli lastikli olmayan sıkmasın diye
Ciğer geliştirici vurunmaniz iyi olmuş15 gunde 250 gram almis sadece 2.100 düeşuan kilosu 2.350 gram
Orta okula geçiyor o kadar erken yapılabiliyor mu kiYeni okul kaydını şubatta yaptık ikisinindeher an herseye o kadar zam geliyor ki.
Aslında haftasını yakalıyor demek ilk seferde birden yüksek çıkmıştı. Bide ölçüm vs etkiliyor. Korkacak birsey yok bana sorarsan. 4 haftada bizim için gayet iyi bir süre. Dinlen bol bol.15 gunde 250 gram almis sadece 2.100 düeşuan kilosu 2.350 gram
Özel okul kaydı için söyledim ben aslında. Sen kayıt masrafı deyinceOrta okula geçiyor o kadar erken yapılabiliyor mu ki
Maşallah canım durur bence kendini yorma bacaklarının altına yastık koy ayakta kalma fazla Allah’ın izniyle vakitli saatli gelsin15 gunde 250 gram almis sadece 2.100 düeşuan kilosu 2.350 gram
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?