Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
15 gunde 250 gram almis sadece 2.100 düe şuan kilosu 2.350 gram

Birde malesef rahim agzi kısalmış 35 mm di 24 mm olmuş baski devam ediyor coger gelistiriciyi vurundum hemen 4 hafta daha durur insallah dedi
Nst de iyi cikti bi sıkıntı yok şükür 15 gun sonra tekrar gidicem

Son düzenleme:
Nazardan değildir kız yine iyi maşallah, demekki cidden zamanla kendi haftasına geliyo bebeğin kilosu fln
Ooo 4 hafta durmama gibi ihtimali varmıymış bebişin

E anca zaten. Boylr olacak
Kilo konusunu abartma :) suan yavaşlama kısmına girdiler
Heleki bizim ayımızda olanlar .

Yanı maşallah gayet normal 2750 g daha ne istiyorsun manyak kadın

Nazardan değildir kız yine iyi maşallah, demekki cidden zamanla kendi haftasına geliyo bebeğin kilosu fln
Ooo 4 hafta durmama gibi ihtimali varmıymış bebişin
Yedigim karpuzlar kilo yapmamis demekki

Baski yapmaya devam ederse birden açilma olabilir haftasindan önce dedi işte kendimi yormamam gerek artik cidden

Aaaa annenlerde bu ne tepki sanki kötülüğünü istiyorsun düşmanı misin
tansiyon 13 küçük 8,5 bıktım bezdim ilaçta kullanıyorum tuzu da az yiyorum ya ben ne yapim artık napim elimden gelen bu kadar
Limonlu su kesinlikle fayda ediyor ben şişeme bi dilim Limon attım dünden beri şükür bi tık düştü
Kiz neyi var kilosu gayet iyi , benim uygulamada yazıyordu bu haftalardan itibaren kilo alımı yavaşlar daha yavaş buyur yazıyordu. Benim dr valla rahim ağzına bakmadı bile ben de sormayı unuttum , bir şey olmaz inşallah Ciğer geliştirici vurmuşsun kilosu da kuvez sınırında değil korkma inşallah

Çıtçıtlı bez nasıl bir şey canım. Ben de doğum sonrası için LCW den büyük beden aldım ama hamile çamaşırı değil beli lastikli olmayan sıkmasın diye

Ciğer geliştirici vurunmaniz iyi olmuş sağlıkla gelsin, zamanını beklesin ins

Aslında haftasını yakalıyor demek ilk seferde birden yüksek çıkmıştı. Bide ölçüm vs etkiliyor. Korkacak birsey yok bana sorarsan. 4 haftada bizim için gayet iyi bir süre. Dinlen bol bol.

Maşallah canım durur bence kendini yorma bacaklarının altına yastık koy ayakta kalma fazla Allah’ın izniyle vakitli saatli gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…