- 28 Mart 2013
- 10.472
- 13.656
- 498
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #52.841
Yok canım bizimki orta okula geçiyor çevremizde ki okullar pek iyi değil iki yıldır okul birincisi oldu ama yine de bağış adı altında kendi mahallemizde olmadığından para isterlerÖzel okul kaydı için söyledim ben aslında. Sen kayıt masrafı deyince
İşte b3nde LCW den buna benzer bir şey aldım. Böyle düşük bel ve kenarı dantel olanlar çok gevşek oluyor ve sıkmıyor.Kızlar külot konuşulmuş, ben yüksek bellerle rahat ediyodum ama karnım büyüdükçe beni rahatsız etmeye başladı şunlardan aldım, doğum sonrası da çok rahat olur.
Sezeryan olacaklar bu şekilde düşük bel olanlarla rahat edersiniz normal külot hizası dikiş yerinize gelirse sürtünebilir bilginiz olsun
Ben bunlarla rahat ettim boğazıma kadarİşte b3nde LCW den buna benzer bir şey aldım. Böyle düşük bel ve kenarı dantel olanlar çok gevşek oluyor ve sıkmıyor.
Maşallah bol bol dinlen canım sende şunun şurasında ne kaldı vakitli zamanlı gelsin inşallahKızlar bugün muayne oldum galiba tosunum aceleci olacak gibi33 haftalığız tam. Ultrasonda 35 görünüyor 2600 gram 45 cmle tam bir tospalak geliyor. Bugün biraz karnımda sertleşmeyle uyanmıştım doktor alttan bakalım serviks uzunluk 27 mm dedi kısalma var.. çok fazla yürümeyecekmişim bu hafta.. progestan verdi fitil olarak kullan kasılmaları önler dedi. 3 hafta daha direnirse ne mutlu bize Aynı durumda olan var mı ? Bu arada bende gebelik şekeri de var onun etkisi olabilir dedi doktor. Erken doğum en son istediğimiz şey şeker durumunda dedi. Biraz stres yaptım. Umarım herşey yolunda gider
Bende öyle hatırlıyorum2,5 demedin mi len sen en son?
Bakayım buna sağol
Ben dışarda bunlardan giyiyorum.Ben bunlarla rahat ettim boğazıma kadar
Oh yat dinlennn ozmannnn miss gibi, o uzunluğaaa alttan mı bakıyolar yoksa uştrasonda gözüküyomuuuYedigim karpuzlar kilo yapmamis demekki
Baski yapmaya devam ederse birden açilma olabilir haftasindan önce dedi işte kendimi yormamam gerek artik cidden
Herkes baya iyi diyo onun için, hatta haziran annelerini okuyorum ilk onu alın diyolar bende aldım ama kiloda aldım inşaşlah doğurdukdan sonra olurBen depend almasam diyorum çünkü değiştirmesi çok zahmetli oluyor sezeryanlıyken
Eşim çıkarıp giydirecek iyice libidomuz yerlerdeHerkes baya iyi diyo onun için, hatta haziran annelerini okuyorum ilk onu alın diyolar bende aldım ama kiloda aldım inşaşlah doğurdukdan sonra olur
Ultrasondan bakti canım idrara sıkışık olmam gerekmis bir sürü su ictim oyle belli olduOh yat dinlennn ozmannnn miss gibi, o uzunluğaaa alttan mı bakıyolar yoksa uştrasonda gözüküyomuuu
Yok 2.100 gramdi en son ben sana demistim 2.500 cikar senin bebiş diye2,5 demedin mi len sen en son?
Kenarlarından yırtılmıyor muydu ben mi ynlıs biliyorumEşim çıkarıp giydirecek iyice libidomuz yerlerde
Olsun. İlk kızım 2780 doğduYok 2.100 gramdi en son ben sana demistim 2.500 cikar senin bebiş diye
Canım çapraz gelenleri kapat direk bas ütüyü tulumlarında düğmelerini ilikle öyle tap iç dışa gerek yok çok oyalıyor zaten o sıcakla ölmeyen mikrop bırak yaşasınKizlar ben simdi utuye başladım da sadece dışını mi utuleyecegiz ters çevirip iç dış mi ütüleyecegiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?