Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
İşte b3nde LCW den buna benzer bir şey aldım. Böyle düşük bel ve kenarı dantel olanlar çok gevşek oluyor ve sıkmıyor.

Kızlar bugün muayne oldum galiba tosunum aceleci olacak gibi 33 haftalığız tam. Ultrasonda 35 görünüyor 2600 gram 45 cmle tam bir tospalak geliyor. Bugün biraz karnımda sertleşmeyle uyanmıştım doktor alttan bakalım serviks uzunluk 27 mm dedi kısalma var.. çok fazla yürümeyecekmişim bu hafta.. progestan verdi fitil olarak kullan kasılmaları önler dedi. 3 hafta daha direnirse ne mutlu bize Aynı durumda olan var mı ? Bu arada bende gebelik şekeri de var onun etkisi olabilir dedi doktor. Erken doğum en son istediğimiz şey şeker durumunda dedi. Biraz stres yaptım. Umarım herşey yolunda gider

Maşallah bol bol dinlen canım sende şunun şurasında ne kaldı vakitli zamanlı gelsin inşallah

Kizlar ben simdi utuye başladım da sadece dışını mi utuleyecegiz ters çevirip iç dış mi ütüleyecegiz
Canım çapraz gelenleri kapat direk bas ütüyü tulumlarında düğmelerini ilikle öyle tap iç dışa gerek yok çok oyalıyor zaten o sıcakla ölmeyen mikrop bırak yaşasın imkansız yani çok daha kolay oluyor iç dışla ütülemekte hiç bir fark olmuyor görüntüde kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…