- 15 Ekim 2019
- 6.085
- 13.829
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #52.861
Amin inşallah canim❤Maşallah canım durur bence kendini yorma bacaklarının altına yastık koy ayakta kalma fazla Allah’ın izniyle vakitli saatli gelsin
Rahîm ağzını doktor usg de görüp mu bakıyor ?Kizlar kontrole gidecek olanlar rahim agzina baktirip buraya yazabilirmi kisalmasi normalmi bu aylarda acaba ya
Ben depend aldm bi de yetiskin hastane bezi aldim. Aslında sadece depend almaktı niyetim sonra burda arkadaslar depend i hastanede istemiyorlar dogum sonra kontrol ederken zor oluyor diye dediler. Dependi eve gelecegimde giydim evde de depend kullandim lohusalık boyu dediler. Iki masrafa girdim ben bilmiyorum o an nasil rahatsa onu kullancam galiba aldım artk zatenBen depend almasam diyorum çünkü değiştirmesi çok zahmetli oluyor sezeryanlıyken
Yok ya takmiyom ,kontrole gidicem diye baya baya biseyler yemistim beklentimi yuksek tuttum hata etmisim demekkiOlsun. İlk kızım 2780 doğdu
2650 ile hastaneden çıktı. Problem olmuyor demek kio yuzden takılma dedim.
Bilmiyorum ki canım en son 10 yıl önce kullandım sonra bebek bezi kullanmıştım benim kanamam 10 günde azalıyor 20 günde tamamen bitmiş oluyor zaten giyip çıkaramam diye almak istemiyorum kenarları cırtlı mı almadığından bilmiyorum.Kenarlarından yırtılmıyor muydu ben mi ynlıs biliyorum
Güzel sağlıklı haberlerle gelKızlar doktorum persembe yokmuş bugün gidiyorum dua edin nolur
Evet ultrasonla ölçüyor ,idrara sıkışnca daha net görülüyormuş birdeRahîm ağzını doktor usg de görüp mu bakıyor ?
Evet ben şimdi gidince sorucam bakalım en son 33 tü ne alemdeRahîm ağzını doktor usg de görüp mu bakıyor ?
Yok görüntü için değil hijyen olarak sordum canım hiç bilmediğim için içini de çevirip ütülemem gerekir mi söze sorayım dedim ama sadece dışı yeter yani tamam canımCanım çapraz gelenleri kapat direk bas ütüyü tulumlarında düğmelerini ilikle öyle tap iç dışa gerek yok çok oyalıyor zaten o sıcakla ölmeyen mikrop bırak yaşasınimkansız yani çok daha kolay oluyor iç dışla ütülemekte hiç bir fark olmuyor görüntüde kolay gelsin
Ben dün sordum alttan bakmam lazım dedi o zaman kalsın dedim tek ultrason la göremiyormuş kaşık gibi bi alet varya onla bakıyorEvet ultrasonla ölçüyor ,idrara sıkışnca daha net görülüyormuş birde
Aynen oyle olacak gibiAslında haftasını yakalıyor demek ilk seferde birden yüksek çıkmıştı. Bide ölçüm vs etkiliyor. Korkacak birsey yok bana sorarsan. 4 haftada bizim için gayet iyi bir süre. Dinlen bol bol.
Giydirirde çıkartması yanlardan yırtıyosun yaaa kolay olurEşim çıkarıp giydirecek iyice libidomuz yerlerde
Yaaa uğraşma direk üstten ütüleKizlar ben simdi utuye başladım da sadece dışını mi utuleyecegiz ters çevirip iç dış mi ütüleyecegiz
Heee iyi biliyimde bende ona göre bi sorayımmozmanUltrasondan bakti canım idrara sıkışık olmam gerekmis bir sürü su ictim oyle belli oldu
Her ihtimale karşı bi tane alayım ozaman şimdi hatırladım hastanelerde altımıza serilen bezler vardı onlardan almıştım hep yattığım oturduğum yerlere sermiştim çok kullanışlı gelmişti bi pakette ondan alayım bebek altına sevilenler gibiBen depend aldm bi de yetiskin hastane bezi aldim. Aslında sadece depend almaktı niyetim sonra burda arkadaslar depend i hastanede istemiyorlar dogum sonra kontrol ederken zor oluyor diye dediler. Dependi eve gelecegimde giydim evde de depend kullandim lohusalık boyu dediler. Iki masrafa girdim ben bilmiyorum o an nasil rahatsa onu kullancam galiba aldım artk zaten
Doktor bana bişi demediği icin ben hiç sormayacağım bile.Ben dün sordum alttan bakmam lazım dedi o zaman kalsın dedim tek ultrason la göremiyormuş kaşık gibi bi alet varya onla bakıyor
Allahallah bana hep ultrasonla bakti ama kasigimin biraz altina getirdi aleti ve bastirdi baya , su icmemistim 21 mm ölçtü git su ic gek hemen dedi içtim bu sefer 24 mm ciktiBen dün sordum alttan bakmam lazım dedi o zaman kalsın dedim tek ultrason la göremiyormuş kaşık gibi bi alet varya onla bakıyor
Bende bu hafta temzilik yapıcam dedim yapamadım dün çok zorla salonu süpürdüm ama bildiğin yalandan, bazı halıları makinaya attım yıkadım tozları alabildim dahaa, bugun yine süpürüp silcem yıkadığım halıları yerleştirrmSelam herkese evde yapılacak bir sürü iş var kalan ütüler var vs vs
Canım hiçbir şey yapmak istemiyor bi kahve içeyim yaparım dedim yine oturdum kaldım koltukta
Sorun bende mi sizlerde böyle misiniz
acaba kansızlıkta mı etkiliyor acaba hiç enerjim yok
Kasılma ve diye bi gittiğimde vaginal baktı en son gittiğimde USG ile üstten baktı demek iki türlü de görünüyorRahîm ağzını doktor usg de görüp mu bakıyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?