- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #53.061
Bebeğin gelmesini beklemeyecek misin? Yani keyfi bir durum değil ya malum. Hem de ilk gebelik, direkt sezeryan alınacak bir durum yoktu senin sanırım.Haziran annelerinde tarihi 12haziran olan bi kız vardı, bugun sezeryanla doğum yaptı.
Benimde 12 temmuz yaaa 1 temmuza gün aldım 24 haziranda doğursam erken mi olur yoksa normalmi
Ya şarap içilebilir mi hamilelikteHayır, bana doktorum alkol bile alabileceğimi söyledi ben ilk hamileliğim de sürekli şarap içmek istemiştim.
Çook abartıp içersen sütünün kokusunu değişeceğini iddia edenler olmuş ama kanıtlanmamış. Ama senin kokun bebeği rahatsız edebilir çok içersen.
Ben günde 1 tane falan içerim içersem kahveyle demiştim
NeeeeHayır, bana doktorum alkol bile alabileceğimi söyledi ben ilk hamileliğim de sürekli şarap içmek istemiştim.
Çook abartıp içersen sütünün kokusunu değişeceğini iddia edenler olmuş ama kanıtlanmamış. Ama senin kokun bebeği rahatsız edebilir çok içersen.
Ben günde 1 tane falan içerim içersem kahveyle demiştim
Benim drda sorun görmüyor sarap a ama benimki malum bekle diyorYa şarap içilebilir mi hamilelikte
Dr.lar kan yapıcı özelliği var diye ayda 1 2 kadehe izin veriyor diyorlar da hiç aklıma gelip sormadım senin dr.izin vermişti miydi
Genelde özel hastanelerde buzdolabı oluyor. Ben devlette düşünüyorum var mıdır bilmem ama zaten pek gelen giden olmaz ziyaretçi yasak yazıyor kapıda az bişey götürürüm hemşirelere falan vermelik.dogumlar yaz ayında olucak. çikolata erir yani onu nasıl muhafaza edicez
Ben alacağım çünkü mamaya alıştırmayı düşünüyorum bir rahatsızlığım var hamileyken durdu ama tekrarlama ihtimali var ve kullanılan ilaçlar ağır emzirmemek gerekiyor bir de benim sütüm çok verimsiz oluyor hiç yaramıyor durumum farklı yani.Hastaneye mama almayı düşünüyormusunuz
Benim eşim yüzme antrenörü dr.a havuzu sordum direk hayır demedi ama bence girme dedi gidemiyorum ama denizde sıkıntı olmaz diye düşünüyorumBen 3. aydan sonra yüzmeye başladım hala da yüzüyorum. Havuz deniz farketmiyor temiz olduğu sürece yüzebilirsin demişti doktorum
Maşallah kiloları çok iyiCanım gittim ben..32+0 işte..birisi 1950 Gr..diğeri 1850 Gr çıktı..haftasıyla uyumlu dedi..şükür..fakat rahim ağzım biraz kısalmış 33 mm e düşmüş 40mm di..bol bol istirahat etmem lazım
Ya normalde de içmem he rakı seviyorum benBenim drda sorun görmüyor sarap a ama benimki malum bekle diyor
Canım havuz tarzı yerlere girme sakin.Bize yakın bı hamam havuzu var oraya gitmem güvenemiyorum. Deniz de ısınmış mıdır bakacagim ona haftaya
1 defa içmekten bişey olmaz sürekli kullanırsan etkilerGece acile gittim, sordum. Serum dediler sadece doktoruma da ulaştım bir şey olmaz dedi. Bir de istifra ettim üstüne. İçim rahatladı biraz.
Sağlıkla gelsin inşallah
X grubuymuş o ilaç ama acile gittim boş sıvıyla vücuttan atılacağını söylediler. Kendi doktoruma da bir şey olmaz dedi. Bir de üstüne istifra ettim bence etkisi geçmiştir artık.
Ufff hayalide guzelYa normalde de içmem he rakı seviyorum benama neden bilmiyorum bir ara patates kızartması bira çekti canım şimdi de ara ara şarap geliyor aklıma hey Allah'ım
Geçen akşam lokantaya gittik benim eşim içki kullanmaz çok çok nadirdir yani yan masada biri rakı içiyordu nasıl koktu var ya eşime diyorum utanmasam dicem bi fırt çekebilir miyim o da diyo saçmalamaYa normalde de içmem he rakı seviyorum benama neden bilmiyorum bir ara patates kızartması bira çekti canım şimdi de ara ara şarap geliyor aklıma hey Allah'ım
Bu alkol fiyatlarına göre zten hep hayallerde kalacak yakındaUfff hayalide guzel
Dün bizde Deniz kenarına gittik sıra sıra balık restoranları var Allah'ım resmen ortalık anason kokuyor aynı sen gibi gidip abi bi fırt be ne olur diyesim geldiGeçen akşam lokantaya gittik benim eşim içki kullanmaz çok çok nadirdir yani yan masada biri rakı içiyordu nasıl koktu var ya eşime diyorum utanmasam dicem bi fırt çekebilir miyim o da diyo saçmalamaÇocukta rakı lekesi olmaz heralde dimi yoksa içsem mi 1 kaşık bir yerden bulup Geçende hediye çikolata geldi bir yerden neyli olduğuna bakmadım böyle bi hoş kokuyo ay yedikçe yiyesim geldi diyorum ya çok güzel bişey bu meğer rom luymuş tövbeler olsun ayyaş olcam yakında
Ahahahhaha baktım şimdi evde de yok eşime hediye getirenler oluyor viski likör falan var kimse de içmez öylece duruyorlar rakı yok yahu bi tanesini benzettim eşim gelince sorcam bakim türk rakısı değil ama 1 kaşık içsem yetecekDün bizde Deniz kenarına gittik sıra sıra balık restoranları var Allah'ım resmen ortalık anason kokuyor aynı sen gibi gidip abi bi fırt be ne olur diyesim geldi
Okadar anason konusuna gidip çay içtik
Ozamn seninle ikimizde leke çıkarsa kesin rakı lekesi çıkar nasıl çıkacaksa
Toprak çekmesi kansızlıktan denir canım kan değerin nasıl?birde bende bu aralar toprak çekiyor cnım kendimi tutmasam yiycem okadar güzel geliyor kokusu hele bahçe yada Hni böyle yerlere su serpilir ya supurulmek için o koku beni benden alıyor
Allah'ım zmnı gelsin dogurayım artık gidişat iyi değil gibi
Bende öyle biliyorumToprak çekmesi kansızlıktan denir canım kan değerin nasıl?
Eksiklikten dolayı maalesef.birde bende bu aralar toprak çekiyor cnım kendimi tutmasam yiycem okadar güzel geliyor kokusu hele bahçe yada Hni böyle yerlere su serpilir ya supurulmek için o koku beni benden alıyor
Allah'ım zmnı gelsin dogurayım artık gidişat iyi değil gibi
Demi öyleEksiklikten dolayı maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?