Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Haziran annelerinde tarihi 12haziran olan bi kız vardı, bugun sezeryanla doğum yaptı.

Benimde 12 temmuz yaaa 1 temmuza gün aldım 24 haziranda doğursam erken mi olur yoksa normalmi
Bebeğin gelmesini beklemeyecek misin? Yani keyfi bir durum değil ya malum. Hem de ilk gebelik, direkt sezeryan alınacak bir durum yoktu senin sanırım.

Ya şarap içilebilir mi hamilelikte
Dr.lar kan yapıcı özelliği var diye ayda 1 2 kadehe izin veriyor diyorlar da hiç aklıma gelip sormadım senin dr.izin vermişti miydi

Neeee

dogumlar yaz ayında olucak. çikolata erir yani onu nasıl muhafaza edicez
Genelde özel hastanelerde buzdolabı oluyor. Ben devlette düşünüyorum var mıdır bilmem ama zaten pek gelen giden olmaz ziyaretçi yasak yazıyor kapıda az bişey götürürüm hemşirelere falan vermelik.

Hastaneye mama almayı düşünüyormusunuz
Ben alacağım çünkü mamaya alıştırmayı düşünüyorum bir rahatsızlığım var hamileyken durdu ama tekrarlama ihtimali var ve kullanılan ilaçlar ağır emzirmemek gerekiyor bir de benim sütüm çok verimsiz oluyor hiç yaramıyor durumum farklı yani.
Özellikle sezaryende süt hemen gelmiyor ama gerekirse hastane mama verir zaten şart değil bence.

Ben 3. aydan sonra yüzmeye başladım hala da yüzüyorum. Havuz deniz farketmiyor temiz olduğu sürece yüzebilirsin demişti doktorum
Benim eşim yüzme antrenörü dr.a havuzu sordum direk hayır demedi ama bence girme dedi gidemiyorum ama denizde sıkıntı olmaz diye düşünüyorum

Canım gittim ben..32+0 işte..birisi 1950 Gr..diğeri 1850 Gr çıktı..haftasıyla uyumlu dedi..şükür..fakat rahim ağzım biraz kısalmış 33 mm e düşmüş 40mm di..bol bol istirahat etmem lazım
Maşallah kiloları çok iyi

Bol bol dinlen az kaldı zaten, biraz daha dişimizi sıkacağız, sağlıkla zamanında gelirler inşallah

1 defa içmekten bişey olmaz sürekli kullanırsan etkiler

Ya normalde de içmem he rakı seviyorum ben ama neden bilmiyorum bir ara patates kızartması bira çekti canım şimdi de ara ara şarap geliyor aklıma hey Allah'ım
Geçen akşam lokantaya gittik benim eşim içki kullanmaz çok çok nadirdir yani yan masada biri rakı içiyordu nasıl koktu var ya eşime diyorum utanmasam dicem bi fırt çekebilir miyim o da diyo saçmalama Çocukta rakı lekesi olmaz heralde dimi yoksa içsem mi 1 kaşık bir yerden bulup Geçende hediye çikolata geldi bir yerden neyli olduğuna bakmadım böyle bi hoş kokuyo ay yedikçe yiyesim geldi diyorum ya çok güzel bişey bu meğer rom luymuş tövbeler olsun ayyaş olcam yakında

Dün bizde Deniz kenarına gittik sıra sıra balık restoranları var Allah'ım resmen ortalık anason kokuyor aynı sen gibi gidip abi bi fırt be ne olur diyesim geldi
Okadar anason konusuna gidip çay içtik
Ozamn seninle ikimizde leke çıkarsa kesin rakı lekesi çıkar nasıl çıkacaksa

Ahahahhaha baktım şimdi evde de yok eşime hediye getirenler oluyor viski likör falan var kimse de içmez öylece duruyorlar rakı yok yahu bi tanesini benzettim eşim gelince sorcam bakim türk rakısı değil ama 1 kaşık içsem yetecek Hamile olduğumu bilmiyorken bira ve likör içmiştim çocuk alışık aslında

birde bende bu aralar toprak çekiyor cnım kendimi tutmasam yiycem okadar güzel geliyor kokusu hele bahçe yada Hni böyle yerlere su serpilir ya supurulmek için o koku beni benden alıyor
Allah'ım zmnı gelsin dogurayım artık gidişat iyi değil gibi

Toprak çekmesi kansızlıktan denir canım kan değerin nasıl?

Eksiklikten dolayı maalesef.

Eksiklikten dolayı maalesef.
Demi öyle
Tahmin ettim bende ondan oldugunu
Değişik bi istek nasıl güzel geldiğini anlatmak inan mümkün değil
İnş ilaçla düzelir yada en kötü alayım damardan
Doğuma kadar yükselmesi lazım
Doğumda da düşüş oluyor sıkıntı olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…