Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben 14 Şubat ile 7 Mart arasında 21 gün içtim maalesef. Çok aşırı canım çekiyordu. Kendimi hiçbir şekilde tutamadım. Ama öncesinde ve sonrasında içmedim. Ne zaman canım istese yarım litre soğuk su içiyorum, bıçak gibi kesiyor isteğimi. Bizim evde eşim de dahil eve gelen herkes içiyor. Biraz o yüzden canım çekiyor ama artık başedebiliyorum. Emzirme sonrası umarım tekrardan başlamam.

Doğum icin şart zaten canım.

Yükleme yapınca ne kadar süre idare ediyormuş öğren ona gore
Doğuma yakın yaptırırsın.

Benim yükselmiş o yuzden gerek kalmadı

33 çok kötü degil ki senin haftan için iyi bence

Denize girebiliyo muyuz yaa
O kadar istiyorum ki.
En azından gidip Şileye ayaklarımı soksam
İçim yanıyoooo çok sıcakkkkk
İki gündür deli gibi yüzüyorum. Ne de olsa bir daha uzun bir zaman bu fırsatı bulamayacağım ama su hala ısınmamış. Yine de dona dona da olsa yüzüyorum.

Canım zaten 40 haftayı gören ikiz olmuyor ki seninkiler biraz erken gelirler buna hazırlıklı ol yani normali o zaten ama maşallah gelişimleri güzel o yüzden küvezde çok kalacaklarını sanmıyorum Allahın izniyle yine de yatabildiğin kadar yat dinlen.

Hasta olmayasın cnm ya dikkat et
Yok ya sahil bayağı sıcak. Ama hamileyken yüzmek çok güzelmiş. Sahile yakın yüzüstü de uzanabiliyorsun. Su hafif kaldırıyor. Uzun zaman sonra yüzüstü uzanmak çok iyi geldi.

Aynen canım gelişimleri iyi olsun da Doktor 36 da alırız dedi bakalım kaç haftam kaldı bilmiyorum..fakat iki bebek 4 kilo nerdeyse rayancam yatacam artık tekbişey olmasında yatarım.her hafta salı günü gideceğim doktora artık

Canım iyi dedi rahim ağzı 39 olmuş çok şükür ondan çok korkuyordum bebek te 193O yazıyor uyumlu dedi su rahim beni korkutmuştu progestan iyi geldi demek ki bide kalkmadım hiç 11 gün
Kız maşallah 39 a yatmaylamı yükseldi..nasıl hiç kalkmadan mesela güniçinde nasıl yattın?

Erken canım ya 3 hafta nerdeyse. Anne karnında durduğu 1 gün bile onun için çok faydalı mesele sadece kilo değil organ gelişimi de mühim hangisi ne zaman oluyor bilemiyoruz ki sen öne çekme asla
Yok zaten banada baya erken geldi doğan bebeğin kilosu flnda az kızın neden erken oldu onu anlayamadım bide sezrryan biraz daha bekleyebilirdi , ben 28haziran en kötü 1 temmızda olucak doğum 38.hafta ya
Olablr mi acaba bilemyrm gercekten yürü bakalm belki iyi gelir
Pazara gitmeden yoruldum ama yinede gittim geldim yoruldum ama napalım alışveriş şart
Denize girebiliyo muyuz yaa
O kadar istiyorum ki.
En azından gidip Şileye ayaklarımı soksam
İçim yanıyoooo çok sıcakkkkk
Ayyyyy şile canım çekti bak şimdi ne güzel olurdu cidden yaaaa ama yaa yolda doğurursak geçen piknikden sonra trafik vardı varya aklımdan neler neler geçti yaaa şimdi sancım gelse napıcam fln diye
Gece acile gittim, sordum. Serum dediler sadece doktoruma da ulaştım bir şey olmaz dedi. Bir de istifra ettim üstüne. İçim rahatladı biraz.
Aayyy geçmiş olsun dikkat et korktum valla bendeeee nolur nolmaz Bu arada seni nasıl ifşaladılar kız akrabaların nasıl buldular zor bi durum çinkü aklıma o takıldı

Doğum icin şart zaten canım.

Yükleme yapınca ne kadar süre idare ediyormuş öğren ona gore
Doğuma yakın yaptırırsın.

Benim yükselmiş o yuzden gerek kalmadı
Burdan bi arkadas yazdı gecen kimdi hatırlayamadım
Onada takılmış güzel yükselmiş değerler ve 2 ay kadar idare etmiş
Haziranda takılacağını düşünürsek doğuma kadar idare eder sanırım

Bebeğin gelmesini beklemeyecek misin? Yani keyfi bir durum değil ya malum. Hem de ilk gebelik, direkt sezeryan alınacak bir durum yoktu senin sanırım.
Normalde 12 temmuz ama doktor doğum tarihi verdi bana, benim bir sorunum yok bebekde doğum pozisyonunda ama ben normal doğumdan korktuğum için kendi isteğimle sezeryan olucam gerçi geçen doktor bebek iri olabilir istesende normal olamaz gibi dedi

İki gündür deli gibi yüzüyorum. Ne de olsa bir daha uzun bir zaman bu fırsatı bulamayacağım ama su hala ısınmamış. Yine de dona dona da olsa yüzüyorum.
Of en güzelini yapıyorsun keyfini çıkar. Umarım doğumunda da faydası olur ki bence olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…