- 21 Ocak 2021
- 4.421
- 6.410
- 108
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #53.081
Doğum icin şart zaten canım.Demi öyle
Tahmin ettim bende ondan oldugunu
Değişik bi istek nasıl güzel geldiğini anlatmak inan mümkün değil
İnş ilaçla düzelir yada en kötü alayım damardan
Doğuma kadar yükselmesi lazım
Doğumda da düşüş oluyor sıkıntı olmasın
Rahim ağzı için vermişti işte kısalmasın. Kasılma olmasın açılma olmasın diye sertlik oluyor yürüyünce karnımda ondan verdi..kaç aydır vuruluyorumİgne ne icin yaotiryorsun canim
Canım iyi dedi rahim ağzı 39 olmuş çok şükür ondan çok korkuyordum bebek te 193O yazıyor uyumlu dedi su rahim beni korkutmuştu progestan iyi geldi demek ki bide kalkmadım hiç 11 gün
33 çok kötü degil ki senin haftan için iyi benceCanım benimde kısalmış 40 mm di..33 mm çıktı bugün..sen revamlı yatıyor musun? O baskı bendede var ağrı gibi..bende vuruldum ciğer geliştirici..bugün doktorum söyledi ikizleri doğuran ğebesi 35+4 de doğurmuş ..1 hafta küvezde kalmışlar..çıkacaklar mış..bendebi 35 i ğeçeydim
İki gündür deli gibi yüzüyorum. Ne de olsa bir daha uzun bir zaman bu fırsatı bulamayacağım ama su hala ısınmamış. Yine de dona dona da olsa yüzüyorum.Denize girebiliyo muyuz yaa
O kadar istiyorum ki.
En azından gidip Şileye ayaklarımı soksam
İçim yanıyoooo çok sıcakkkkk
Doğruymuş demek ki aman o kadarını da yeme alkolde mikrop falan olmaz da toprak tehlikeliBende öyle biliyorum
Ve kan değerlerim düşük
Kan ilacını günde 2 ye çıkardı Dr 6 Haziran da randevu eğer deger 8 den 11 e çıkmazsa damardan verecek demiri yükseltmek için
Hasta olmayasın cnm ya dikkat etİki gündür deli gibi yüzüyorum. Ne de olsa bir daha uzun bir zaman bu fırsatı bulamayacağım ama su hala ısınmamış. Yine de dona dona da olsa yüzüyorum.
Canım zaten 40 haftayı gören ikiz olmuyor ki seninkiler biraz erken gelirler buna hazırlıklı ol yani normali o zaten ama maşallah gelişimleri güzel o yüzden küvezde çok kalacaklarını sanmıyorum Allahın izniyle yine de yatabildiğin kadar yat dinlen.Canım benimde kısalmış 40 mm di..33 mm çıktı bugün..sen revamlı yatıyor musun? O baskı bendede var ağrı gibi..bende vuruldum ciğer geliştirici..bugün doktorum söyledi ikizleri doğuran ğebesi 35+4 de doğurmuş ..1 hafta küvezde kalmışlar..çıkacaklar mış..bendebi 35 i ğeçeydim
Yok ya sahil bayağı sıcak. Ama hamileyken yüzmek çok güzelmiş. Sahile yakın yüzüstü de uzanabiliyorsun. Su hafif kaldırıyor. Uzun zaman sonra yüzüstü uzanmak çok iyi geldi.Hasta olmayasın cnm ya dikkat et
İnşaallah canım öyle olur33 çok kötü degil ki senin haftan için iyi bence
Yok doğumdan sonra emzirirken içtimYa şarap içilebilir mi hamilelikte
Dr.lar kan yapıcı özelliği var diye ayda 1 2 kadehe izin veriyor diyorlar da hiç aklıma gelip sormadım senin dr.izin vermişti miydi
Aynen canım gelişimleri iyi olsun da Doktor 36 da alırız dedi bakalım kaç haftam kaldı bilmiyorum..fakat iki bebek 4 kilo nerdeyse rayancam yatacam artık tekbişey olmasında yatarım.her hafta salı günü gideceğim doktora artıkCanım zaten 40 haftayı gören ikiz olmuyor ki seninkiler biraz erken gelirler buna hazırlıklı ol yani normali o zaten ama maşallah gelişimleri güzel o yüzden küvezde çok kalacaklarını sanmıyorum Allahın izniyle yine de yatabildiğin kadar yat dinlen.
Kız maşallah 39 a yatmaylamı yükseldi..nasıl hiç kalkmadan mesela güniçinde nasıl yattın?Canım iyi dedi rahim ağzı 39 olmuş çok şükür ondan çok korkuyordum bebek te 193O yazıyor uyumlu dedi su rahim beni korkutmuştu progestan iyi geldi demek ki bide kalkmadım hiç 11 gün
Yok zaten banada baya erken geldi doğan bebeğin kilosu flnda az kızın neden erken oldu onu anlayamadım bide sezrryan biraz daha bekleyebilirdi , ben 28haziran en kötü 1 temmızda olucak doğum 38.hafta yaErken canım ya 3 hafta nerdeyse. Anne karnında durduğu 1 gün bile onun için çok faydalı mesele sadece kilo değil organ gelişimi de mühim hangisi ne zaman oluyor bilemiyoruz kisen öne çekme asla
Pazara gitmeden yoruldumOlablr mi acaba bilemyrm gercekten yürü bakalm belki iyi gelir
Ayyyyy şile canım çekti bak şimdi ne güzel olurdu cidden yaaaa ama yaa yolda doğurursak geçen piknikden sonra trafik vardı varya aklımdan neler neler geçti yaaa şimdi sancım gelse napıcam fln diyeDenize girebiliyo muyuz yaa
O kadar istiyorum ki.
En azından gidip Şileye ayaklarımı soksam
İçim yanıyoooo çok sıcakkkkk
Aayyy geçmiş olsun dikkat et korktum valla bendeeee nolur nolmazGece acile gittim, sordum. Serum dediler sadece doktoruma da ulaştım bir şey olmaz dedi. Bir de istifra ettim üstüne. İçim rahatladı biraz.
Burdan bi arkadas yazdı gecen kimdi hatırlayamadımDoğum icin şart zaten canım.
Yükleme yapınca ne kadar süre idare ediyormuş öğren ona gore
Doğuma yakın yaptırırsın.
Benim yükselmiş o yuzden gerek kalmadı
Normalde 12 temmuz ama doktor doğum tarihi verdi bana, benim bir sorunum yok bebekde doğum pozisyonunda ama ben normal doğumdan korktuğum için kendi isteğimle sezeryan olucamBebeğin gelmesini beklemeyecek misin? Yani keyfi bir durum değil ya malum. Hem de ilk gebelik, direkt sezeryan alınacak bir durum yoktu senin sanırım.
Of en güzelini yapıyorsun keyfini çıkar. Umarım doğumunda da faydası olur ki bence olurİki gündür deli gibi yüzüyorum. Ne de olsa bir daha uzun bir zaman bu fırsatı bulamayacağım ama su hala ısınmamış. Yine de dona dona da olsa yüzüyorum.
Hahaha valla yememek için tutuyorum kendimiDoğruymuş demek ki aman o kadarını da yeme alkolde mikrop falan olmaz da toprak tehlikeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?