- 31 Ocak 2021
- 2.771
- 1.340
- 53
- 30
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #53.101
Çok geçmiş olsun canımsaol canım çoğu arkadaşta kullanmış içim rahatladı şimdi:)
Doktorum yüzmeyi öneriyor. Bir de bende huzursuz bacak sendromu başladı. Ona da bayağı iyi geliyormuş. Bir hafta en azından rahat ederim.Of en güzelini yapıyorsun keyfini çıkar. Umarım doğumunda da faydası olur ki bence olur
Ona fayda eder umarımDoktorum yüzmeyi öneriyor. Bir de bende huzursuz bacak sendromu başladı. Ona da bayağı iyi geliyormuş. Bir hafta en azından rahat ederim.
Hava soğuk bı tercihim oydu ama dediğin gibi cnm enfeksiyon filan şuan o riski alamam .Canım havuz tarzı yerlere girme sakin.
Ben normalde de havuza gırmem
Yaaaa nerde yüzüyon. Adalarda denize girenler varmış ama bilemedim. Soğuk suyu da sevmem ama belli olmaz benim işimİki gündür deli gibi yüzüyorum. Ne de olsa bir daha uzun bir zaman bu fırsatı bulamayacağım ama su hala ısınmamış. Yine de dona dona da olsa yüzüyorum.
Ayyyyy şile canım çekti bak şimdi ne güzel olurdu cidden yaaaa ama yaa yolda doğurursak geçen piknikden sonra trafik vardı varya aklımdan neler neler geçti yaaa şimdi sancım gelse napıcam fln diye
Yok yaaa hiç sormadım zaten sezeryan düşündüğüm için, bi sorun olsaydı söylerdi diye düşündüm , belkide çıktı yukarı geçen göbeğinin tam önünde dedi irilik yüzünden sezeryan olmak zorunda kalabilirsin dedi, onunla ilgili bişi demedi , öyle dediğine göre bende çıktı herhalde yukarı diye düşündüm ben yinede haftaya gittiğimde bidaha sorayımyoncambenim canım sen son kontrolde baktırdın mi su plasenta konumuna bişey dedimi onunla ilgili cikmismi yukarıya yorum yapdi mi.
Sen nerde oturuyosunki şileye minibus var beaAyaklarımızı sokarız en azından ya. Gidersem hafta içi giderim zaten. Artık minubusler filan da sık sık var.
Antalya olymposa geldik. Burası bu kadar soğuksa İstanbul’u düşünemiyorum.Hava soğuk bı tercihim oydu ama dediğin gibi cnm enfeksiyon filan şuan o riski alamam .
Yaaaa nerde yüzüyon. Adalarda denize girenler varmış ama bilemedim. Soğuk suyu da sevmem ama belli olmaz benim işim
Ayaklarımızı sokarız en azından ya. Gidersem hafta içi giderim zaten. Artık minubusler filan da sık sık var.
Dün biraz daha iyiydi. Bugün biraz daha fazla yüzdüm. Bakalım gecem nasıl geçecek.Ona fayda eder umarım
Benim doktor bebek aşağıdayoncambenim canım sen son kontrolde baktırdın mi su plasenta konumuna bişey dedimi onunla ilgili cikmismi yukarıya yorum yapdi mi.
BizimBenim doktor bebek aşağıda
Eşi yukarda dedi
Benim doktor ölçümleri yaoarken Bilgi veriyorBizimSevimliKedii yle aşağıdaydı normal doğumu etkiliyodu ozman şimdi sormayı unuttum noldu diye
Anladım canım benimki yukarı çıkmış sorun yokda hani merak ettim senin doktor yorum yapdimi bu konuyla ilgili diye.bugun banada dedi iri bebek sezeryan olabilirsin diye bizim herseyimiz aynı gidiyorYok yaaa hiç sormadım zaten sezeryan düşündüğüm için, bi sorun olsaydı söylerdi diye düşündüm , belkide çıktı yukarı geçen göbeğinin tam önünde dedi irilik yüzünden sezeryan olmak zorunda kalabilirsin dedi, onunla ilgili bişi demedi , öyle dediğine göre bende çıktı herhalde yukarı diye düşündüm ben yinede haftaya gittiğimde bidaha sorayım
Senin nasıl
Normali o zaten canımBenim doktor bebek aşağıda
Eşi yukarda dedi
Biz sorucaz da öyle söylücek valla hiççç sormadan söylemiyoBenim doktor ölçümleri yaoarken Bilgi veriyor
Ordan biliyorumsoyleyeyım dedım
Resmennherşeymiz aynı gidiyo cidden yaAnladım canım benimki yukarı çıkmış sorun yokda hani merak ettim senin doktor yorum yapdimi bu konuyla ilgili diye.bugun banada dedi iri bebek sezeryan olabilirsin diye bizim herseyimiz aynı gidiyor
Normali o zaten canımbebek aşağıda eside aşağı yakındı bizim ama çıkmış şu an onda sorun yokmusda bebisler iriymis sezeryan olabilirsin dedi doktor gelişime göre bakılacak artık.
Benimde düzelir inşallah canım sağlıklı doğumlar diliyorum hepimizeCanım benimde 27 mm di serviks uzunluk geçen perşembe ve bebek cok aşagıdaydı 6 gündür yagıyorum sadece tuvalete kalktım bugun gittim benk yukarı çıkmıştı. Tabi ben bide sancı ve kasılmalar için nidicart kullanıyorum . Ama dinlenmeyle gerçekten düzeliyor
Sancaktepe'deyim benSen nerde oturuyosunki şileye minibus var beaben uzağım hiç minibuslük yol değil bana
Benimki aklına ne gelırse söylüyor ve sesli düşünüyorBiz sorucaz da öyle söylücek valla hiççç sormadan söylemiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?