Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Benimki aklına ne gelırse söylüyor ve sesli düşünüyor
Ben kanamam olduğundan bi acil doktora görünmüştüm, oda sesli konuşuyodu bende aaa okadar büyümüşmğ fln dedim,
Bana ‘sana demedim ben asistanıma söulüyorum dedi’ şok olmuştum aklıma o kadın geldi

Benim doktor ölçümleri yaoarken Bilgi veriyor
Ordan biliyorum soyleyeyım dedım
Benim dr asla bisey demiyor sorsam bile yasal olarak soylemiyormus en son boyunu sormustum. Zaten daha artık ultrasonla bakmicak Karnım cok sık sertlesmeye basladı ya evi supurdum bilmiyorum ki ondan mı oldu.

Benim dr asla bisey demiyor sorsam bile yasal olarak soylemiyormus en son boyunu sormustum. Zaten daha artık ultrasonla bakmicak Karnım cok sık sertlesmeye basladı ya evi supurdum bilmiyorum ki ondan mı oldu.
Benimde sertleşiyo hep Yurt dışındakiler öyleymiş yaaaaa

Kız maşallah 39 a yatmaylamı yükseldi..nasıl hiç kalkmadan mesela güniçinde nasıl yattın?
Vala canım yattım vala bi yemek yapmaya kalktım belim çürüdü artık bide bi tane progestan içtim 10 gündür banyo bile yapmadım korkudan bi bugün yaptım işte hastaneye gitçem diye korku insana herseye yaptırıyor vala

Yazdım dra oda yazdı simdi. Dinlen su ic magnezyum al dedi. Benimde sertlesiyo ama simdi surekli art arta olmaya basladı hala oluyo.
Bende magnezyum içiyom ama değişen bişi yok, çocuk toplanıyo gibi bir yerde ona yoruyorum artık
Aynen hee dur bakalım neler olacak
Valla aramızdads bi gün var kesin aynı gün doğururuz biz
Ben de Bakırköy’deyim sen neden Avrasya’yı tercih ettin ki? Çamlık daha yakın değil mi sana?
Ben genel olarak bakırköy dedim ben bilmez diye , normalde zb de oturuyorum bana 10 dk yakınlıkda orası, bide uygun, sen çamlığamı gidiyosun.

Rahim ağzı için vermişti işte kısalmasın. Kasılma olmasın açılma olmasın diye sertlik oluyor yürüyünce karnımda ondan verdi..kaç aydır vuruluyorum
Bana demedi igne falan bahsetseydi keske, oyle yat dinlen falanda yapmadi ne bileyim bu doktor bi tuhafti bugün

Merve canını sıkma, bol bol dinlenmeye çalış. Küçük çocukla çok zor ama 3 haftacık daha dişini sık. Sana yardım eden var mı annen kayınvaliden vs. En azından kızınla ilgilense
Evet var canim ama kizim bensiz en fazla 4 saat duruyor kv de yatmaya kalksa dusunemiyorum birde ben ayri yatamam onsuz ,simdi vicdan yapma dersin bana

Artık çantayı hazırlarım ben yarın fln bununla halledicem veee bebişimi beklicem

AA kalitesi nasıl ben gittim geldim sonra şunu aldım
Bakalım nasıl gelicek yolda görünüyor hafta sonuna bende bitirmiş olurum tüm işleri

Eklentiler

• Screenshot_20220524_201718_trendyol.com.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 51
Yazdım dra oda yazdı simdi. Dinlen su ic magnezyum al dedi. Benimde sertlesiyo ama simdi surekli art arta olmaya basladı hala oluyo.
Benim geçen hafta çok kasiliyordu. Doktor başka bir magnezyum verdi. 1 haftadır dikkat ediyorum kaşılma kesildi gibikac gündür olmadı. Bir tek bugün bir kere oldu.

Bende temizlik yapacaz diye çok ayakta kaldım ondan oldu hep

Ben doktora hicbir şey sormuyorum
O da söylemiyor
Benım doktorum da çatı ölçüsü ne bakmıcakmıs
Rahım agzı uzunluguna da.Hatta suyuna bakıyor mı onu da bılmıyorum.Kafa cevresını boyunu kılosunu verdıgı kagıttan bakıyorum.Ilerleyen gunlerde nst ye baglarmı ondan da emın degılım.Bı taraftan bı sorun olsa soylerdı heralde dıye dusunuyorum.Bı taraftan da tedırgınım acaba ılgılenmıyo mu dıyorum
Cok konusmuyoruz hersey yolunda dıyor tansıyonuma bakıyor.Demır ve magnezyum bıttıyse yazıyım dıyor ayrılıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…