- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #53.121
Ben kanamam olduğundan bi acil doktora görünmüştüm, oda sesli konuşuyodu bende aaa okadar büyümüşmğ fln dedim,Benimki aklına ne gelırse söylüyor ve sesli düşünüyor
Benim dr asla bisey demiyor sorsam bile yasal olarak soylemiyormus en son boyunu sormustum. Zaten daha artık ultrasonla bakmicakBenim doktor ölçümleri yaoarken Bilgi veriyor
Ordan biliyorumsoyleyeyım dedım
Benimde sertleşiyo hepBenim dr asla bisey demiyor sorsam bile yasal olarak soylemiyormus en son boyunu sormustum. Zaten daha artık ultrasonla bakmicakKarnım cok sık sertlesmeye basladı ya evi supurdum bilmiyorum ki ondan mı oldu.
Yazdım dra oda yazdı simdi. Dinlen su ic magnezyum al dedi.Benimde sertleşiyo hepYurt dışındakiler öyleymiş yaaaaa
Aynen heeResmennherşeymiz aynı gidiyo cidden yabukadar olur resmennn yani yorumlar bile aynı
Vala canım yattım vala bi yemek yapmaya kalktım belim çürüdü artık bide bi tane progestan içtim 10 gündür banyo bile yapmadım korkudan bi bugün yaptım işte hastaneye gitçem diye korku insana herseye yaptırıyor valaKız maşallah 39 a yatmaylamı yükseldi..nasıl hiç kalkmadan mesela güniçinde nasıl yattın?
Ben de Bakırköy’deyimOoooooo baya uzakkkkben bakırköy
Çok sağıl arkadaşımGözün aydın
Masallah
Bende magnezyum içiyom ama değişen bişi yok, çocuk toplanıyo gibi bir yerde ona yoruyorum artıkYazdım dra oda yazdı simdi. Dinlen su ic magnezyum al dedi.Benimde sertlesiyo ama simdi surekli art arta olmaya basladı hala oluyo.
Valla aramızdads bi gün var kesin aynı gün doğururuz bizAynen heedur bakalım neler olacak
Ben genel olarak bakırköy dedim ben bilmez diyeBen de Bakırköy’deyimsen neden Avrasya’yı tercih ettin ki? Çamlık daha yakın değil mi sana?
Bana demedi igne falan bahsetseydi keske, oyle yat dinlen falanda yapmadi ne bileyim bu doktor bi tuhafti bugünRahim ağzı için vermişti işte kısalmasın. Kasılma olmasın açılma olmasın diye sertlik oluyor yürüyünce karnımda ondan verdi..kaç aydır vuruluyorum
Cok iyi ,dinlenmek cok ise yariyor deseneCanım iyi dedi rahim ağzı 39 olmuş çok şükür ondan çok korkuyordum bebek te 193O yazıyor uyumlu dedi su rahim beni korkutmuştu progestan iyi geldi demek ki bide kalkmadım hiç 11 gün
Merve canını sıkma, bol bol dinlenmeye çalış. Küçük çocukla çok zor ama 3 haftacık daha dişini sık. Sana yardım eden var mı annen kayınvaliden vs. En azından kızınla ilgilenseCok iyi ,dinlenmek cok ise yariyor desene
Evet var canim ama kizim bensiz en fazla 4 saat duruyor kv de yatmaya kalksa dusunemiyorum birde ben ayri yatamam onsuz ,simdi vicdan yapma dersin banaMerve canını sıkma, bol bol dinlenmeye çalış. Küçük çocukla çok zor ama 3 haftacık daha dişini sık. Sana yardım eden var mı annen kayınvaliden vs. En azından kızınla ilgilense
Sanırım canımCok iyi ,dinlenmek cok ise yariyor desene
Artık çantayı hazırlarım ben yarın flnbununla halledicem veee bebişimi beklicem
Benim geçen hafta çok kasiliyordu. Doktor başka bir magnezyum verdi. 1 haftadır dikkat ediyorum kaşılma kesildi gibikac gündür olmadı. Bir tek bugün bir kere oldu.Yazdım dra oda yazdı simdi. Dinlen su ic magnezyum al dedi.Benimde sertlesiyo ama simdi surekli art arta olmaya basladı hala oluyo.
Bende temizlik yapacaz diye çok ayakta kaldım ondan oldu hepVala canım yattım vala bi yemek yapmaya kalktım belim çürüdü artık bide bi tane progestan içtim 10 gündür banyo bile yapmadım korkudan bi bugün yaptım işte hastaneye gitçem diye korku insana herseye yaptırıyor vala
Değişik doktora mı gittinBana demedi igne falan bahsetseydi keske, oyle yat dinlen falanda yapmadi ne bileyim bu doktor bi tuhafti bugün
Bugune kadar bende ne bir kuruyemiş çeşidi ne süt peynir yogurt hiç bişi yiyemiyorumya ben ne süt ne ceviz ile besleniyorum. Aaşırı sağlksız beslendiğime emin oldum :/ doğuma kadar bende süt içeyim bari
Benım doktorum da çatı ölçüsü ne bakmıcakmısBen doktora hicbir şey sormuyorum
O da söylemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?