- 25 Kasım 2021
- 415
- 404
- 23
- 39
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #53.141
Bizim kilomuz daha1500 gr çokmu zayıfızYa maşallah inş sağlıcakla kucağınıza alın. Ben 33+1 de 2200 gram dedi benim ki baya zayıf kalıyor sizinkinin yanında. ay inş benim kızda kilo alır
Bende 5li olandan aldım. Geçen geldi çok beğendim. Ama hurclar büyük gelince iade etmek zorunda kaldım. Şimdi tekrar sipariş verdim. Hemde Mayıs indiriminden almış oldumAA kalitesi nasıl ben gittim geldim sonra şunu aldım
Bakalım nasıl gelicek yolda görünüyor hafta sonuna bende bitirmiş olurum tüm işleri
Kız yat ya ne temizliği vala kocam sağolsun o olmasa anam da geliyor persembe gelir insBende temizlik yapacaz diye çok ayakta kaldım ondan oldu hep
Kaç haftalıkBizim kilomuz daha1500 gr çokmu zayıfız
Okadar ahım şahım bişi değil açıkcası, amacım ben bakamıcam , annemler bakıcak yaaaa dağıtmasın üstlerine yazıp kolay alsın dağıtmasın diye aldım 5li şekildeAA kalitesi nasıl ben gittim geldim sonra şunu aldım
Bakalım nasıl gelicek yolda görünüyor hafta sonuna bende bitirmiş olurum tüm işleri
Benimde annemle eşim yapıyor her işi..artık yatacam bitti tüm işler hazırloklar şükürKız yat ya ne temizliği vala kocam sağolsun o olmasa anam da geliyor persembe gelir ins
Aynen biraz uzun galibaaa bebişHanımlar 28+4 haftalık hamileyim fl ölçüsü 7.44 boyu Nası hesaplanacağım 7 ile çarpınca 52 oluyor bi yanlışlık olmalı
Cumartesi 33, olacagızKaç haftalık
Bence haftana göre uyumlu alttada bilgilerde yazıyor hatta, bizimki belkide anormalBizim kilomuz daha1500 gr çokmu zayıfız
Muz ceviz süt bunları ye canım iyi olur protein yoğurt ye bol bolCumartesi 33, olacagız
Bence haftana göre uyumlu alttada bilgilerde yazıyor hatta, bizimki belkide anormalzaten tam net sonuçları vermiyormuş ultrason merak etme öyle de böyle zamanına geliyo
Bence yanlış yazılmış çünkü fl ölçüsü _ _ ;_ _ 4 rakamlı olması lazım eksik lazılmışğibi . Doğum zamanı 52 cm anca olurkızHanımlar 28+4 haftalık hamileyim fl ölçüsü 7.44 boyu Nası hesaplanacağım 7 ile çarpınca 52 oluyor bi yanlışlık olmalı
Bence yok antikor zaten olmuş ben yaptırmadım bilmiyorum canım doktorlar genelde yapmıyorlar onda bir belirti olduğu için istemişlerdirKızlar bir tanıdığım yeni hamile .kendinde kizamikcik pozitif çıkmış. Doktor 3 ay içinde geçirdiysen bebeği almalıyız demiş. Mesela bana hamilelik basinda öyle bi test yapmadılar .ama daha önce karaciğer enzimlerim yükselince bakmislardi .daha önce kizamikcik geçirmişim. Cocukken .Antikor çıkmıştı.
Sizlere baktılar mi ? Bir de 1 kere gecirenin yine geçirme ihtimali var mı?
Bebiş çok fena bemim süt ürünleri alamıyorum dolabaMuz ceviz süt bunları ye canım iyi olur protein yoğurt ye bol bol
Gebeliğin basında bir dünya şeye bakmışlardı bende kanda.Kızlar bir tanıdığım yeni hamile .kendinde kizamikcik pozitif çıkmış. Doktor 3 ay içinde geçirdiysen bebeği almalıyız demiş. Mesela bana hamilelik basinda öyle bi test yapmadılar .ama daha önce karaciğer enzimlerim yükselince bakmislardi .daha önce kizamikcik geçirmişim. Cocukken .Antikor çıkmıştı.
Sizlere baktılar mi ? Bir de 1 kere gecirenin yine geçirme ihtimali var mı?
Suyu iyiBenım doktorum da çatı ölçüsü ne bakmıcakmıs
Rahım agzı uzunluguna da.Hatta suyuna bakıyor mı onu da bılmıyorum.Kafa cevresını boyunu kılosunu verdıgı kagıttan bakıyorum.Ilerleyen gunlerde nst ye baglarmı ondan da emın degılım.Bı taraftan bı sorun olsa soylerdı heralde dıye dusunuyorum.Bı taraftan da tedırgınım acaba ılgılenmıyo mu dıyorum
Cok konusmuyoruz hersey yolunda dıyor tansıyonuma bakıyor.Demır ve magnezyum bıttıyse yazıyım dıyor ayrılıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?