Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
AA kalitesi nasıl ben gittim geldim sonra şunu aldım
Bakalım nasıl gelicek yolda görünüyor hafta sonuna bende bitirmiş olurum tüm işleri
Bende 5li olandan aldım. Geçen geldi çok beğendim. Ama hurclar büyük gelince iade etmek zorunda kaldım. Şimdi tekrar sipariş verdim. Hemde Mayıs indiriminden almış oldum Hurçları da güzel kaliteliydi.

2 takım almak isteyene

1 takım isteyene

AA kalitesi nasıl ben gittim geldim sonra şunu aldım
Bakalım nasıl gelicek yolda görünüyor hafta sonuna bende bitirmiş olurum tüm işleri
Okadar ahım şahım bişi değil açıkcası, amacım ben bakamıcam , annemler bakıcak yaaaa dağıtmasın üstlerine yazıp kolay alsın dağıtmasın diye aldım 5li şekilde aynen şunuda bitirelimde kafamızda klamasın

Kızlar bir tanıdığım yeni hamile .kendinde kizamikcik pozitif çıkmış. Doktor 3 ay içinde geçirdiysen bebeği almalıyız demiş. Mesela bana hamilelik basinda öyle bi test yapmadılar .ama daha önce karaciğer enzimlerim yükselince bakmislardi .daha önce kizamikcik geçirmişim. Cocukken .Antikor çıkmıştı.
Sizlere baktılar mi ? Bir de 1 kere gecirenin yine geçirme ihtimali var mı?

Hanımlar 28+4 haftalık hamileyim fl ölçüsü 7.44 boyu Nası hesaplanacağım 7 ile çarpınca 52 oluyor bi yanlışlık olmalı
Bence yanlış yazılmış çünkü fl ölçüsü _ _ ;_ _ 4 rakamlı olması lazım eksik lazılmışğibi . Doğum zamanı 52 cm anca olurkız

Bence yok antikor zaten olmuş ben yaptırmadım bilmiyorum canım doktorlar genelde yapmıyorlar onda bir belirti olduğu için istemişlerdir

Gebeliğin basında bir dünya şeye bakmışlardı bende kanda.
Temiz çıkmıştı hepsi. Normalde ilk haftalarda istiyorlar o testleri.

Suyu iyi
Bebek sağlıklı
Şu kiloda
Tansiyon bakıyor artık. Bir şikayetim var mı onu soruyor. Yazdırmak istediğim bisi var mı soruyor .
Bu kadar

Problem görse söyler zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…