- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #53.161
1 günde çıkıyor sonuçlar.Üf normalde test yapıp gidiyorum doktora, şimdi yarın gitsem anca cuma çıkar sonucu. Yarın doktora gidip 10 günlük sürede de kan sonucunu göstersem napsam
Canım kasılma tam olarak nasıl oluyor?Benim geçen hafta çok kasiliyordu. Doktor başka bir magnezyum verdi. 1 haftadır dikkat ediyorum kaşılma kesildi gibikac gündür olmadı. Bir tek bugün bir kere oldu.
Ay ben de ayrı yatamamEvet var canim ama kizim bensiz en fazla 4 saat duruyor kv de yatmaya kalksa dusunemiyorum birde ben ayri yatamam onsuz ,simdi vicdan yapma dersin bana
Evet çamlığa gidiyorum ben. Bana çamlık da biraz uzak kalıyor ama yine en yakını orası gibi. Evimin yakınında Acıbadem international var sadece. O da ekstra ekstra pahalıydı. Mecbur çamlığa gidiyorum ben de.Bende magnezyum içiyom ama değişen bişi yok, çocuk toplanıyo gibi bir yerde ona yoruyorum artık
Valla aramızdads bi gün var kesin aynı gün doğururuz biz
Ben genel olarak bakırköy dedim ben bilmez diye, normalde zb de oturuyorum bana 10 dk yakınlıkda orası, bide uygun, sen çamlığamı gidiyosun.
Burda çıkmıyor, bu tsh bazen bir sonraki güne kalıyor. Riske atamam yarına aldım randevu1 günde çıkıyor sonuçlar.
Yarın sabah kan vet
Ertesi gün öğleden sonra doktora randevu al
Aferin bi dilim keki hak ettin2 posta daha kıyafet yıkadım. 1ini ütüleyip yerleştirdim
Bu şekilde ölçümler hesap nasıl olacak bakabilir misiniz ben pek anlamıyorumBenced yanlış yazılmış çünkü fl ölçüsü _ _ ;_ _ 4 rakamlı olması lazım eksik lazılmışğibi . Doğum zamanı 52 cm anca olurkız
Bebegin boyu 43 cmBu şekilde ölçümler hesap nasıl olacak bakabilir misiniz ben pek anlamıyorum
Ona bakiliyor kanda benim doktor da bakmisti. Anti rubella mı ne öyle bişey olmasi lazm. Baktigini söylemedi ama saglik ocaginda falan yaptirdgm testleri istemisti. Sunlar eksik dedi yaptirdi baktm anti rubella falan eksikti. O da kizamıkcık la ilgiliKızlar bir tanıdığım yeni hamile .kendinde kizamikcik pozitif çıkmış. Doktor 3 ay içinde geçirdiysen bebeği almalıyız demiş. Mesela bana hamilelik basinda öyle bi test yapmadılar .ama daha önce karaciğer enzimlerim yükselince bakmislardi .daha önce kizamikcik geçirmişim. Cocukken .Antikor çıkmıştı.
Sizlere baktılar mi ? Bir de 1 kere gecirenin yine geçirme ihtimali var mı?
2 günmüş canım. Ben sormuştum. Gerçi senin iyi olmana ve gaz çıkarmaya bağlıymış.Kızlar bu sezeryan da hastane de kaç gün kalınır ben 1 gün diye düşündüm ama sizce ?
Hmm anladım canım2 günmüş canım. Ben sormuştum. Gerçi senin iyi olmana ve gaz çıkarmaya bağlıymış.
Hesabı nasıl yapıyoruzBebegin boyu 43 cm
Yaşar Allah'ın izni ile 30+4 de kuzenim dogum yapmisti 28 gun kuvezde kaldi suan 4 aylik gayet iyi 31. Haftamda erken dogumdan hastanede yattim doktor bu haftalarda dogan bebeklerin hayati riski olmuyor sadece goz bozuklugu gibi ufak sorunlari oluyor demisti icini ferah tutMerhaba arkadaslar. Gebeliyimin basidan Bu yana sorun yasiyorum. Cok zor geciriyorum. Rahim kalinligim 24 olmus.adet olucakmis gibi agrilarim var. Doktor duzenli kasilmalarin olunca gel dedi. Acaba erken dogum yaparsam bebeyimin yasama sansi varmi. 31 hafta 4 gunluk gebeliyim.ciger iynesi vurulmadi hala
Fl yi yani 6.26 yi 7 ile carpiyoruz cikan sonuc bebegin boyu 6,26*7=43.82 seklindeHesabı nasıl yapıyoruz
Tesekkur ederim canim. Icimi rahatlatdin. Insalllah bebislerimizi sag salim kucagimiza aliriz Allah buyukYaşar Allah'ın izni ile 30+4 de kuzenim dogum yapmisti 28 gun kuvezde kaldi suan 4 aylik gayet iyi 31. Haftamda erken dogumdan hastanede yattim doktor bu haftalarda dogan bebeklerin hayati riski olmuyor sadece goz bozuklugu gibi ufak sorunlari oluyor demisti icini ferah tut
Anladım teşekkür ederim ben yanlış bakmışımFl yi yani 6.26 yi 7 ile carpiyoruz cikan sonuc bebegin boyu 6,26*7=43.82 seklinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?