Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Evet çamlığa gidiyorum ben. Bana çamlık da biraz uzak kalıyor ama yine en yakını orası gibi. Evimin yakınında Acıbadem international var sadece. O da ekstra ekstra pahalıydı. Mecbur çamlığa gidiyorum ben de.

Benced yanlış yazılmış çünkü fl ölçüsü _ _ ;_ _ 4 rakamlı olması lazım eksik lazılmışğibi . Doğum zamanı 52 cm anca olurkız
Bu şekilde ölçümler hesap nasıl olacak bakabilir misiniz ben pek anlamıyorum

Eklentiler

• 8056094E-1881-463C-AC20-35C0236470B0.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 67
Ona bakiliyor kanda benim doktor da bakmisti. Anti rubella mı ne öyle bişey olmasi lazm. Baktigini söylemedi ama saglik ocaginda falan yaptirdgm testleri istemisti. Sunlar eksik dedi yaptirdi baktm anti rubella falan eksikti. O da kizamıkcık la ilgili

Merhaba arkadaslar. Gebeliyimin basidan Bu yana sorun yasiyorum. Cok zor geciriyorum. Rahim kalinligim 24 olmus.adet olucakmis gibi agrilarim var. Doktor duzenli kasilmalarin olunca gel dedi. Acaba erken dogum yaparsam bebeyimin yasama sansi varmi. 31 hafta 4 gunluk gebeliyim.ciger iynesi vurulmadi hala

Yaşar Allah'ın izni ile 30+4 de kuzenim dogum yapmisti 28 gun kuvezde kaldi suan 4 aylik gayet iyi 31. Haftamda erken dogumdan hastanede yattim doktor bu haftalarda dogan bebeklerin hayati riski olmuyor sadece goz bozuklugu gibi ufak sorunlari oluyor demisti icini ferah tut

Tesekkur ederim canim. Icimi rahatlatdin. Insalllah bebislerimizi sag salim kucagimiza aliriz Allah buyuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…